Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
LSL1337 #4275 üzenetére
Én most a 10es az alól raktam fel...
DS3/S3 Change list
1. Enhance FSB frequency flexibility
2. Fix OC für Allendale CPUen
3. Micron D9 1000 MHz 4-4-4-12 2.2V
4. Micron D9 1100 MHz 5-5-5-15 2.3V
5. Micron D9 1200 MHz 5-8-8-20 2.35V
6. Fix Kaltstart
7. Fix Vdrop in C1E Funktion
8. Neues Features ´High Speed DRAM DLL Setting´
9. Intel® HPET Support
10. FSB 1333 MHz support (Auto ab Rev.3.3)
11. JMicron ROM update
12. BIOS Profilspeicherung möglich
13. Q-Flash jetzt mit USB-Stick möglich
Ha jól átolvasod, akkor rájössz, hogy volt mit javítani...sajna az uccsó két bios csapnivaló lett...pl ennél a lapnál is előjött ez a cold boot bug (kaltstrat). -
Gorneck
legenda
-
Anonymus23
veterán
válasz
LSL1337 #3954 üzenetére
Akkor te is úgy jártál mint én.
Az a csomagolás, ami neked van azt hívják BULK csomagolásnak.
Anno én a magyar dealertől vettem ilyet, leküldték, a számlán S775 volt írva, de először persze hogy az AMD-s cuccost küldték le vele. Néhány telefon, és küldték is az Inteles cuccost is hozzá.
Így most van egy plusz AMD-s csatlakozóm, és 2 fordulatszámszabályzó
Szóval én visszamennék oda, ahonnan vetted és a baseballütőt az egyik kezedből a másikba rakosgatva kérni az Inteles felfüggesztést. -
Anonymus23
veterán
válasz
LSL1337 #3852 üzenetére
Hát nem tom, nekem sajnos nincs összehasonlítási alapom, mert amikor A64-em volt akkor X800XT-m volt, és a C2D-vel együtt jött az X1900XT, de az FPS duplázódott, 400-600 között mozog, pályátál és beállítástól függően, DX7 természetesen.
Szerintem valami beállítás probléma van ott, vagy (amire nem is merek gondolni)hogy nem állítottad át az FPS limitet 250-ről magasabbra.
-
Gorneck
legenda
válasz
LSL1337 #3811 üzenetére
Olyan beállításokat eszközölsz a biosba amit nem tud lekezelni rendesen a lap...ez általában időzítés, de ez le is van írva...''Giga 965-ös lapjainak egyik legnagyobb betegsége a ram időzítésének kezelése, amire a bios nem tud minden esetben rendesen reagálni…nagyon könnyen el lehet rontani a lapunk egy-egy rossz beállítással (amit egyszerűen már nem bír el a rendszer), például szolgáljon egyik kedves Fórumtárs története:.................''
-
Gorneck
legenda
válasz
LSL1337 #3809 üzenetére
Segíthet a cmos clear is...
Az is le van írva ott...
Főleg instabil win.
Igen, bár nem próbáltam még mentegetni. De sztem több profil van.
400-as fsb sztem alapfeszen meg lesz. Ez a proci+ram összhangtól függ ahol bármely két elem lehet gyenge pont.
Most csinálom ehhez a méréseket...de ehhez mások adataira is szükség lesz... -
Robi_73
őstag
válasz
LSL1337 #3805 üzenetére
A DS4-nél 2db PWM-mel ellátott venti csatlakozó található. (A DS3-nál is talán) A lényeg, hogy finomabb (egyenletesebb) szabályzást tesz lehetővé, és kíméli a motort és az alaplapot egyaránt. Három pines csatival is működik a venti szabályzás, csak PWM nélkül. Itt a szabvány leírása.[link]
Szerk:
A piros vonal a PWM-es venti szabályzás finomságát szemlélteti.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest