- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Netfone
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
gabber01
addikt
Hali!
Azon gondolkozom, hogy Conroera kéne váltanom, és eközött a két lap között vacilálok, de nem tudok dönteni. Ugye a tuning nagyon fontos, ezért néztem ki ezeket, és a DS3 szimpatikusabb lenne, mert ugye olcsóbb és nincs rajt SLI, ami nekem nem kell, viszont csak egy vacak borda van a chipseten és attól tartok, hogy nagyon melegedni fog és hiányozna a heatpipeos hűtés, ami a mostani lapomon is van. Ebből a szempontból tehát a DS4 jönne be, csak az meg 10 rugóval több. Meg az is furcsa, hogy a DS3-on csak 4pines proci tápcsati van, pedig tudtommal a többmagos prociknak 8pines csatit szoktak csinálni a stabilitás miatt.
Ez hogy lehet?Szal, nem tudom...valszeg DS3 lesz, de a DS4 heatpipja nagyon vonz, csak nem tudom megéri-e?
Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Mazda topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest