Keresés

Aktív témák

• gabber01

addikt

válasz Ombi5 #3728 üzenetére

Igen, én is arra gondoltam közben, hogy a házamnak elég jó hűtése van...az oldallapi venti nagyjából oda fújná a levegőt, hátul meg meleg ki, szal talán nem lesz gáz. Bár ez még úgyis a jövő zenéje, feb. végén v. márciusban szándékozom átállni, addig meg még lejjebb mennek talán az árak és akár a DS4 is beleférhet.

whitezo88: talán, de akkor minek a többi lapon a 8pin, azokon is mind 24tűs az alaplapi tápcsati. Na, mindegy, biztos nem véletlenül van így, de azért furcsa. :F

• gabber01

addikt

Hali!
    Azon gondolkozom, hogy Conroera kéne váltanom, és eközött a két lap között vacilálok, de nem tudok dönteni. Ugye a tuning nagyon fontos, ezért néztem ki ezeket, és a DS3 szimpatikusabb lenne, mert ugye olcsóbb és nincs rajt SLI, ami nekem nem kell, viszont csak egy vacak borda van a chipseten és attól tartok, hogy nagyon melegedni fog és hiányozna a heatpipeos hűtés, ami a mostani lapomon is van. Ebből a szempontból tehát a DS4 jönne be, csak az meg 10 rugóval több. Meg az is furcsa, hogy a DS3-on csak 4pines proci tápcsati van, pedig tudtommal a többmagos prociknak 8pines csatit szoktak csinálni a stabilitás miatt.
    Ez hogy lehet? :F Szal, nem tudom...valszeg DS3 lesz, de a DS4 heatpipja nagyon vonz, csak nem tudom megéri-e? :F

Aktív témák