Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
xoorti
csendes tag
Srácok találkozott már valaki hasonló problémával? Teljesen jól müködött a rendszerem kb 1 hónapja, tegnap este lekapcsoltam a gépet, most reggel se kép se hang. Nagy nehezen müködésre birtam a gépet, elem ki, cmos clear, stb. Viszont windows nem jön be, és telepíteni sem lehet. Mindig egy dll-állományt hiányol bootoláskor a system32 könyvtárból.Megnéztem másik gépben a hdd-t ott van a dll, ahol hiányolja. Ráengedtem a hdd-re lassú formázást, közben a gépemen lefutattam egy memtestet. Memtest 4* lefutott hibátlanul mire leformázta másik gép a hdd-t, az eredmény mégis ugyanaz. Megpróbáltam 1db memóriával is ugyanaz. Tettem másik hdd-t a gépbe, szintén ez a hiba. Lehet hogy meghalt a Ds4-m vagy a procim?
Aktív témák
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest