- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
E6320 at akartam _megtuningolni egy hónapja, de sikertelen voltam, gondoltam megvárom mig lesz pénzem proc hütőre (ac freezer pro ). De hát ugynézki soká lesz az szeretném megkrdezni ezzel az alap hütővel meddig huzhatom. Nos a probláma az volt, hogy F8 as biosról update f12 esre, mivel pci e bugnak titulátátok azt hogy 102 mhz en kellett futtatni a pci e -t.. ezért updateltettem boltban..F8 ról F12 esre tehát. Beraktam kezdetnek 2,4 et majd 2,6 ot, majd 2,8 at mind ootolt, kicsit vittem is orthost persze nem órákig csak kicsit hogy megnézzem. Nos ugy emegintfennát mint előző biossal is hogy vga link width 16x helyett 1x.. :S.. na vissz abios ba 101 hz..ugyis.. 102.. UGYIS.. Pedig f8 as alap biossal 102 hz en nem volt semmi.. ráadásul amikor ezt megemtem elején nem, de aztán később furi hosszu hangot hallattott a bios, ezért álltam le mindennel.. Meg szeretném kérdezni mi a teendő, rossz e vmeik alkatrész e, sztem a proci jó, másoknak is ilyen ál tuning alatt, a chipset sem egy 80 k s lap de tudtommal jó tuningra... a memoria.. háááát az kingmax mars 800 mhz ddr2 :S.. az lenne a ludas?
Gép:
-CoreDuo E6320 @ alap
-Ggiabyte S3 965p rev 3.3
-2* 1 gb kingmax mars 800 mhz ddr2
-Asus EN 8800 GTS 640
-Asus Truepower 450 W (delta belső mint a chiftech, csak sokkal szebb)
-Creative Sound Blaster 24 bit live
-2x pioneer 111d dvd író
-Samsung 160 gigás vinyó
-3 rendszerventi, 2 db 8 cm es, 1 12 cm es de effektic az is 8 as mert le van takarva egy része..
Ha sikerül elérni hogy 16x os legyen akkor meddig tudnám huzni alap hütővel? Gondolom 2,8 ghz tul sok, azt majd ac freezerrel.. 2,4 re gondoltam, haveromnak E6600 a van és nekem az is megfelelne, csak akkor 342 fsb és akkor 684 mhz es memoriak leszenk... az mennyits zámit? (memoria hz)
Ja és vki még itt irta hogy adjak mch nak +0,1 et hát mi az az mch, illetve szeretném azt is megkérdezni hogy nem ugy volt hogy alapfeszen megy atuning? Mert nem szeretném kockáztatni gépem egészségét..
Huh hosszu lett tudom elnézést, de kérlek segitsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest