- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberJedi
tag
Tanács kellene profiktól, adathibák keletkeznek a HDD-imen:
E8500 alapfeszen ment nálam DS4-ben (rev 3.3), 400FSB-vel, 800as-rammal, 3.8GHz-en (9.5*400).
Letiltottam a szórzóváltást meg a mélyalvást a procin.
Minden prockóteszt hibátlanul fut, nem fagy semmi, nem crash-el semmi.DE! A winyóim partícióin rejtélyes módon rendszeresen Checkdisk-et kell futtatni és hibák vannak, fájlokat töröl a rendszer.
Mi okozhatja ezt? S3 standby-t és hibernálást használok. működnek.
Rendszer XP és Win 7.
Kellene MCH-nak, PCI-E-nek vagy vminek plusz feszültséget adnom?
Driverek legfrissebbek, stb., ezekhez értek. Antivirus van, nem fertőzött a gép, főleg nem minden partíció.
???
Egyelőre visszaállítottam mindent alapra.
-
dlaca666
csendes tag
válasz
jozsef11
üzenetére
MCH-nak adj +0.1 Voltot.
Vagy ha nem oldja meg, lehet BIOS-t se ártana frissíteni, az F4 elég régi.Nekem is ugyanez volt régen a p965-S3 lapomon. Annál kellett minimum F12 BIOS is( 1. Fix system compatibility issues for overclock (Sometimes booting failed after reset) )
-
jozsef11
tag
Helló!
A következő a problémám 965DS3-P lapnál, hogy tuningban 3.3Ghz túllépve a Q6600-om a gép bekapcsolásánál újra és újra indul majd visszaáll default órajelre. Már próbáltam mindent de valahogy nem stabil. Ilyenkor mindig újrahúzom és akkor már bebootol és megy rendesen. De ha kikapcs majd újra bekapcs akkor már nem stabil és visszaáll alapra. Ez miért lehet? Amúgy 8X szorzót használok 4-4-4-12 mem időzítésekkel 2.1V on mennek 830Mhz körül a proci pedig 1.46V-on megy F4-es Biosszal. Valakinek valami ötlete? -
hoffman_
nagyúr
Őszintén szólva, nem ma néztem. És most gép nélkül nem tudom, de általában véve nem volt vészes. Nem volt épp hideg, sőt elég melegecske volt, de a kezem nem kellett elrántanom róla soha. Everest szerint az alaplap hőke 40 fok alatt volt mindig. A tuningra pedig szvsz. nem nagyon hat ki a vga, de k tudja, volt már furcsább dolog egy gép belsejében...
-
fer
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Már arra is gondoltam, hogy azért nem megy a tuning, mert vga-t cseréltem (7300Gt -->> HD4670) csak az a baj, hogy a régi már nincsen meg, így nem tudom letesztelni! Bár régi pci-os kártyám van itthon, lehet majd azzal kipróbálom! Az újrapasztázást még nem csináltam meg az NB-n, mivel elég meleg a borda, úgy vélem rendesen átveszi a hőt! Tényleg, nálad milyen meleg az NB borda?
-
hoffman_
nagyúr
No, BSII nekem is volt, el is szállt. Épp azon vagyok, hogy ne kelljen gép nélkül legyek 2 hónapig, és ne kelljen HX450-et venni, hogy megjavíttatom az FSP-t. Remélem sikerül. Túl jó az a halálhoz...
És nem vagyok valami nagy szaki, de logikusnak tűnik. Ha valami haldoklik a tápban, akkor elképzelhető. Valamelyik alkatrész döglődik, instabil feszültséget ad, és már kész is az instabil processzor(tuning). De azért ne sarkítsuk le ennyire, közel sem biztos, hogy ez a probléma forrása.
mod:
Ha már így benne vagyunk, kérdeznék párat én is
Mekkora az fsb, hogy 3Ghz körül megy a procid? Enyém ua. de csak 2,8-ig bírta. Van valahol feszemelés? És a memóriák pontosan mennyin mennek, milyen szorzóval? -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Most egy hónapig nincs gépem. Akkorra remélem lesz keret egy HX450-re. Az újrapasztázást megcsinálom, de akkor már mindenhol, a procin, és a chipset-en is. Meg csinálok rendes áramlatot a gépben, megbarkácsolom a házat is. Az új táp moduláris lesz, tehát a sok kábel sem fog kupit csinálni. Kíváncsi vagyok, hogy ezek után mit fog csinálni a gép. Ha ugyanúgy fennállnak a problémák, akkor részletre veszek egy X48-at...
Mellesleg, ez a táp-probléma kézenfekvő, hiszen megmagyarázná azt is, hogy miért csökkent a CPU tuning-potenciálja - szép lassan megadta magát valamelyik kondi, gondolom.
-
fer
őstag
Mostanság az én deszkám sem szereti a tuningot, vagyis elindul (430X8-on) és stabil is, de a következő restartnál már nem bír indulni, és visszaáll alapra! Ezt az újrapasztázást, lehet én is megpróbálom!
-
hoffman_
nagyúr
-
Bluegene
addikt
nekem volt egy kisebb gondom ezzel a lappal, nem fontos de azért megemlítem
E5200 procim van és F13 bios
nem akart magasabb órajelen menni a lap mint amennyi a proci FSB-je, de minden mást akceptált
szal ha beállítottam 12X300-ra, memókat 800@cl4, akkor az 12X200 memó 800@cl4 lett vagyis, 3,6 ghz helyett amit eddig letesztelve vitt, 2,4 ghz lett

szerencsére elemkivétel (cmos clear) segített, most megint pöpec, de nem tudom mi volt ennek az oka

hoffmann: biztos próbáltad a Load setup defaults és a Load Fail Safe Defaults-t??? főleg az utóbbit, esetleg újrapasztázhatnád a chipsetet, talán ez lehet az oka h lelassult, túl melegedik
-
hoffman_
nagyúr
A memóriával csak nincs gond, mert több mint 2 éve ezek vannak, és tudott hasítani attól függetlenül, hogy mit csinált a RAM... De ki tudja, ezen nem fog múlni, köszi

tlac:
A proci mindig is 400-on ment(2,8ghz) <-> A proci alapon ment mindig
- Ezt nem tudom honnan ollóztad össze, ha írtam olyat, hogy a proci alapon ment, akkor rosszat mondtam, beszélek össze-vissza. Mindig 400-on ment, az utóbbi időben nem bírta, instabil lett, restartolt, ezek után 333-on sem ment, majd vissza kellett vegyem alapra. Mindezt szép fokozatosan. (azaz a proci nem ment sehova, a fsb volt 400-nak megadva, hogy értelme is legyen...)
Szombaton, ha minden oké, akkor szerzek egy tápot, egy próba erejéig, addig meg megpróbálom a CMOSreset-et.
Ja, és "a normális működésnél is csak egy pittyenést kellene hallanod"
Tudom, ez saját buhera...

-
Lacpac
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
elindul, de nincs meg a sípolás, és azonnal kikapcsol. Ezután újrakapcsol, és megy a gép, csak épp nincs jel a monitoron(nem kábel és monitorhiba, ez 100%). Egy pár perc után ez esetben is kikapcsol, és kezdi elölről.
Nekem is így indul, felpörögnek a ventik, leállnak, majd ismét indulnak, de ekkor már a gép is. Ez nem zavar.
Én is sokat szoptam vele, ugyanez a hiba volt mint neked (remélem neked is használ).Akkor sikerült rendesen indítanom, amikor a memóriákkal szórakoztam.
Majd eszembe jutott, hogy volt a Mushkinnak egy olyan szériája, amit nem volt szabad ütközésig tolni a slot-ba. Kicsit kijjebb emeltem őket a memória slot-ból a fehér biztosító pöckökkel, most nem ülnek bele a memórián kialakított mélyedésbe, és azóta nincs vele gondom. Nincs lassulás, nincs nemindulás.
Most volt vga csere, véletlenül betoltam az egyiket, és rögtön itt kínlódtam vele, mire eszembe jutott, hogy megnézzem. Rögtön pöccre indult.
Látom neked A-Data-d van, de egy próbát megér. -
tlac
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
a normális működésnél is csak egy pittyenést kellene hallanod
2. Bekapcsolom a gépet, úgy hogy a jumper fent van?
bekapcsolni nem fog, de benyomhatod a power gombot
A proci mindig is 400-on ment(2,8ghz) <-> A proci alapon ment mindig

Ha ezek után sem indul, akkor azt hiszem megpróbálom ezt, sőt lehet, hogy mindenképpen, mert kell nekem egy szűz, agymosott PC, már elegem van.
szerintem ezt inkább még ne
Nem tudom, nem hiszem, hogy a DS3 BIOS jó a DS4-hez.
nem jó
-
hoffman_
nagyúr
Annyi változott, miszerint a házban szar az áram, és mielőtt fejest ugrok, lecsekkolom a tápomat. Hogy ez mikorra lesz kész - passz, fene vigye el.
De ha szükséges lesz a menet közbeni BIOS update, akkor mondom a problémám.
Sima DS3-nál ugye, F14-ig van a BIOS-ok listája.
De nekem DS3P van, amihez csak F7-ig. Nem tudom, nem hiszem, hogy a DS3 BIOS jó a DS4-hez. szerk. Ezek teljesen külön skálázódnak, ahogy nézem, mert a DS3P cpu supp. list-nél ott vannak az új(abb) procik mellett a non-official támogatás az F7-el. Érdemes azt felrakjam? Van valakinek erre tapasztalat? Vagy megint hülyeséget kérdezek?
Elnézést, hogy itt flood-olok, és beszélgetek magammal, csak jár az agyam, és sorra jönnek az új kérdések.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Megnéztem, hogy mit csinál egy modullal, hát ugyanezt. Úgyhogy most megvárom, hogy mit mondasz a a CMOS clear menetére, amit képtelen bevenni a hülye fejem.
Ha ezek után sem indul, akkor azt hiszem megpróbálom ezt, sőt lehet, hogy mindenképpen, mert kell nekem egy szűz, agymosott PC, már elegem van.
...
Ja igen, amennyiben megcsinálom a linkelt megoldást. Hogyan kell megcsináljam azt a floppyt? És melyik BIOS-t érdemes felrakjam?

-
hoffman_
nagyúr
Üdv újra...
Ha jó a sejtésem, tlac kolléga fog végső megoldást kínálni, akárhányszor sírtam, mindig jött a mentő ötlet
(
)Ez volt a legutóbbi problémám.
Anno elég sokat beszéltünk...
Most is halott a gép, nem tudom bekapcsolni. Alapból be van állítva egy sípoló, fülszaggató hang, ami akkor megy, HA JÓ a gép(pörög a prociventi), ezt minden bekapcsolás után hallom pár mp-ig. a most úgy indul, hogy pittyen, elindul, de nincs meg a sípolás, és azonnal kikapcsol. Ezután újrakapcsol, és megy a gép, csak épp nincs jel a monitoron(nem kábel és monitorhiba, ez 100%). Egy pár perc után ez esetben is kikapcsol, és kezdi elölről.Most vagyok tanácstalan. Mindjárt megnézem egy RAM modullal, és ha úgysem megy, akkor megy egy CMOSclear - ez utóbbit még mindig nem vágom, kicsit értetlen vagyok

1. Gép kikapcsolva, felrakom a jumper-t.
2. Bekapcsolom a gépet, úgy hogy a jumper fent van?
3. Majd kikapcsolom? - ha igen, mennyi idő után?Az a gyanúm, hogy nem fogja megoldani...
És ami új betegség, és a múltkori óta vacakol, hogy nem szereti a tuningot. A proci mindig is 400-on ment(2,8ghz), a RAM az 2,5x szorzóval 1000-en, 5-5-5-15-el. Újabban nem ment 400-on a proci, majd utána 333-on sem, a RAM-okat meg kénytelen vagyok 800-on futtani 3x szorzóval.
A proci alapon ment mindig, a RAM az 2,1V-on, és a PCI az 100-on volt fixálva. Létezik hogy elfáradt a proci, vagy a kóboráram miatt lesz ez is?
Már tanácstalan vagyok, azt se tudom, hogy bütyköljem meg

-
tlac
nagyúr
-
pézoli
csendes tag
üdv!
egy 3.3-as DS3-lapba tettem(ném..)be az újabb, frissen vásárolt 2x1GB/800-as Gskill-rampárom, egy ugyancsak 2x1/800-as Gskill mellé, egyenlőre se sípolás-se POST-képernyő, csak a fekete kijelző van.
a két modulpár közt csupán az időzítés az eltérés(4-4-4-12--5-5-5-15), mint írtam, tipus/gyártó ugyan az.
régebben(a lap vásárlása körül) olvastam, hogy nem szereti ez a típusú lap, ha mind a 4 RAMslot használatban van-ez lehet a probléma??
a BIOS az utolsó, hivatalos verzió. köszönöm az ötleteket. -
Bluegene
addikt
válasz
LSL1337
üzenetére
akkor a 7es és 8as széria közt csak a megnövelt fsb (ami ugye nekem ponthogy rossz) és a dupla cache a különbség?igen, illetve az 8as széria tunningosabb
nem túl erős fesz emelésnél 4 - 4,2Ghz reális egy átlagos 7400al?nem hiszem, inkább 3,8, de nézd meg a topicjába
ne felejts el bios-t frissíteni, nekem az F13massal megy az e5200
-
Bluegene
addikt
annyit nem számít az a cache(2-3%), a gigahetzek és a magok számítanak
E6320-ről egy e5200 is előrelépés, mert tovább húzható és kevesebbet fogyaszt
de ha a 7xxx-nél maradsz akkor nemcsak, hogy 1megával több lesz a cache de a tranyószám is megnől azért nő meg a tranzisztorok száma mert ott az +1 mega cache
egyébként ugyanaz -
fer
őstag
válasz
LSL1337
üzenetére
Hát döntsd el te [E6300] [E7400] [E5400] és amire igazán érdemes lenne [E8400] de itt nem csak a ghz-ek számítanak, hanem mondjuk a tranzisztorszám meg a cache is! Ha a tuningolhatóságot nézzük neked lehet megfelelne egy 5xxx -s mivel 200 az fsb-je, de ha a 7xxx-nél maradsz akkor nemcsak, hogy 1megával több lesz a cache de a tranyószám is megnől, a 45nm-ből eredő tuningolhatóságról meg nem is beszélve! Én nehezebb döntés előtt állok, mivel nekem [E6320] -om van, ezért nekem csak a 8xxx-as széria lenne a megoldás, a többi kis tesó visszalépés lenne! Na röviden ennyi a véleményem!
-
LSL1337
őstag
csak pár ezret szeretnék rászánni
egy pár éve lemaradtam c2dből, e5xxx széria az e7xxxx és az e8xxx széria miben más mint az első 6xxx széria?
szóval nekem akár egy 6600 is elég, vagy ha veszek valamit 10es szorzóval, akkor az erős hűtésemmel kis fesszel vinnie kéne egy 2magos 45nmesnek a 4Ghzt?, hosszútávon, napi használattal is gond nélkül?
pl 7400t láttam apróban 18,5k-ért, nekem az tökéletes, e6300t meg eladom több mint 8ért szerintem
szóval mi a fő különbség 5 7 8-as széria közt? melyiket érdemes (a winrar+5% memóriakezelés maitt stb, nekem jelentéktelen)
-
Bluegene
addikt
válasz
LSL1337
üzenetére
a gigabyte honlapján nézd meg a képeket[link][link]
nagyítsd ki(a képre kattintva), és vesd össze ami a gépedben van(asszem rá is van írva a lapra)
nagy jelentősége nincs hogy melyik "rev", melyik kiadás, apró javítások a gyártás folyamán(pl más formájú hűtő), ha 2007 januári valószínű hogy rev 1, vagy rev 2 egyébként, de inkább 1-esmilyen procit ajánlatok? én egy 9es szorzóval rendelkezőre gondoltam, mert azzal akkor könnyen tudok 9x400 környékére menni, nem akarom az fsb-t feljebb tolni, meg a ramok is így elvannak 800on hát ezt neked kell eldöntened, mennyi pénzt szánsz rá, ha keveset, akkor egy használt E5200-ast, 3,6Ghz-ig tudnak és 45nm, igaz annyival nem jobb egy E6300-tól(+20%-ot nyersz), az E8400-as jobb ugyan(+40%-50%-ot nyersz az E6300hoz), de nem annyival amennyivel drágább
ha a jövőre is gondolsz én egy Q9400-as vennék 30 ezer körül kapható, négymagos, 6 mega cache van bennekérdés az hogy a lapom milyen procikat támogat? mert a honlap szerint a 45nm-es prociakt már nem, valaki próbálta/tapasztalat? támogatja
, nekem a 45nm-es E5200-ast viszi az F13 Bios-szal
, mindenképp rakd fel a legújabb bios-t, rev 1.0-ás a lapom -
LSL1337
őstag
hali, 2007 januárjában vásárolt ds3-m van
nem tudom az melyik rev, ha esetleg adtok támpontot hogy mi alapján tudom megkülönböztetni az 1iket a másiktól
most egy majdnem 3 éves e6300 (7x266) 1,86Ghz alapból, és én szolid 7x400on használom már 3 éve
nem nagyon követtem a proci árakat, 4 magra nincs szükségem, nagyjából csak játszogatok, de a proci kezd kicsi lenni, most szereztem be 275 GTXet, jobban érezném amgam egy kicsivel nagyobb procival.
milyen procit ajánlatok? én egy 9es szorzóval rendelkezőre gondoltam, mert azzal akkor könnyen tudok 9x400 környékére menni, nem akarom az fsb-t feljebb tolni, meg a ramok is így elvannak 800on
a kérdés az hogy a lapom milyen procikat támogat? mert a honlap szerint a 45nm-es prociakt már nem, valaki próbálta/tapasztalat? azt hiszem f10es bios van rajta, azt sem piszkáltam már másfél éve
egy bios frissítés megoldja a problémát?gondolom egy 45nm-es c2d lazán viszi a 3,6Ghzt, van rá egy böszme Zalman 9500AT réz coolerem, gondolom az is elbírja
a magasabb szorzó tudtommal pedig csak a procit "terheli" jobban, tehát a lap és a ram ugyan úgy viselkedik, mivel őket csak az fsb órajel érdekliröviden (
): mien 9x-es szorzós c2d procit ajánlatok a majdnem 3 éves ds3omba -
Bluegene
addikt
nem tudná valaki leírni vagy lefényképezni hogyan van bekötve az előlapi USB?
-
pohár
félisten
DS3 lap viszi az E3200-es procikat a legújabb BIOS-szal?
-
dudigy
tag
Heló mindenkinek!
Az lenne a kérdésem,hogy vettem egy Kingston Hyper X 800mhz Cl4 ram
párt (2x1gb) de a ds-3 lapom csak 667esnek látja.Mit kell tenni,hogy rendesen
működjön??? Jó lenne ha tudnátok segíteni!! Előre is köszönöm! -
Aranylo
tag
Halihó!
Adott egy GA-965P-DS4 (Rev. 1.0) lap!
Szeretnék bele egy Q9600-as procit.
Szerintetek kezelni fogja? Betudom úgy állítani a szorzót, hogy jó legyen?
Előre is köszi a választ! -
VGYke
addikt
-
VGYke
addikt
Q9400 (stb) 1333FSB-s prociknál hogy jön össze a 800Mhz RAM (milyen szorzót, hova kell állítani)?
Bocs biztos nagyon primitívet kérdezek, de a gépem lakásfelújítás miatt 1 éve pihen, elfelejtettem már a beállítási lehetőségeket és nem is tudom megnézni, csak most jó áron megvennék az E6600 procimat így lehet csere lesz -
Közben utána nézem, ez jólesz bele?:
Intel Core Quad Q9300 VID: 1,2375 --- fpo:L817A672? Legújabb bios-t feltettem.
-
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Olvastam a hozzászólásokat, de kérdezek, nehogy pórul járjak. Van egy Gigabyte GA-965P-DS3 rev. 2.0-ás lapom. Szeretnék bele quad procit, melyik a legnagyobb, ami belemegy?
5teve-től venném, de még nem tudom melyiket, az ár sem mindegy. Most egy e7400-am van, de az nagyon visszafogja az új 4890 black edition vga-mat.
Melyiket érdemes egyáltalán, ami megéri, és nem túl drága?
A válaszokat előre is köszönöm! -
törölt tag
Üdv!
A biosban a RAM feszültségnél nem az van, hogy hány voltot adok neki, hanem hogy + mennyit. És menniy az alap? Amihez azt a +-t hozzáadja?

-
dudigy
tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tudja-e,hogy az E8400-as proci bios frissítés után elindul-e
DS3-as lapban? -
pohár
félisten
Üdv nektek! D3-asom van, abból is a rev3.3, és az lenne a kérdésem, hogy BIOS frissítés nélkül megoldható lenne-e egy Intel 631-ről E2200-re váltás?
A lapon gyári BIOS van, azt láttam hogy a mostani procimnak F10-es kell, az E2200-nek pedig F12...
A válaszokat előre is köszönöm!

-
tlac
nagyúr
azt gondoltam, hogy 965p-s giga lapod van, de a pontos típusát eddig nem írtad
így viszont módosítom az előző hozzászólásom, mivel új biost kell felraknod a proci csere előtt, f12-től támogatja a ds3
(de pl. ds4-nél az f10 is)Bici:
de legalább nem hardveres probléma

használj msn-t
-
dudigy
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy a rev 3.3-as lapnál az 1333mhz-et,hogy lehet
beállítani?(egyáltalán kell-e)Alapban csak 1066-ig támogatja a procikat.
Esetleg biost kell frissítenem?(F10 van fenn)
Előre is köszi!

-
Sziasztok!
Régóta észrevettem, hogy a monitor képének bal felső sarkában fura elváltozás van.

(3szoros nagyítás)Először pixelhibára gyanakodtam, majd amikor kiderült, hogy képlopó által mentett képen is ott van, elkezdtem a VGA-ra gyanakodni. Ez sem jött be, mert 3db különböző kártyával is csinálja. (Ha jól emlékszem, mint nV, de lehet, hogy az egyik egy sima PCI-os S3-as volt.)
Csak sötét résznél látszik, ha világosabb képpont kerül a helyére, akkor eltűnik.
Létezik, hogy alaplapi hiba? Vagy valami szoftveres gebasz lehet? Sokadik WIN XP telepítés óta csinálja, de lehet, hogy felrakok mindig valamit, ami előhozza...
Mindig minden frissítést felrakok, és a legújabb drivereket használom.Bármi ötlet? Köszi!
-
Iginotus
addikt
Lehet, de átettem az én rossznak ítélt ramjaimat (super talent) egy AMD-s gépbe és működik memteszt egész éjjel futott rajta semmi hiba
Vettem egy új alaplapot áttettem bele az AMD-s gép régi vacak ramokat (zeppelin) És így megy minden OK. Viszatettem a régi alaplapot a zeppelin ramokkal úgy nem megy, szóval az alaplap kakukk. De hogy miért nem megy a másik ramokkal holott egész eddig azzal ment már majdnem 2 éve
És igen lehetséges de akkor a tápomnak is el kellet volna szállnia, de az megy... -
Iginotus
addikt
Alaplap Memória kampec nem tudom mitől
ez van. -
Iginotus
addikt
Este megmondom a totó végeredményét ugyanis vetem gyors egy alaplapot

-
Iginotus
addikt
Nu tippelnétek nekem?

Szitu betesztek egy új vinyot és bebootolom a gépet, az uj vinyon ubuntu linux a régi xp-s is benne kiválasztom, hogy ubunturol bootoljon, erre mondja, hogy ubuntu nem bootolok mert nem az 0 ás hanem az 1 es kábelre dugtam mondom ok, akkor kiveszem másik vinyot. Restart, gép visit sípol mint a fene.
Nu mondom mi van itten. Azóta 3 órája vinyok lehúzva ventik lehúzva kézikönyv végigolvas új ramokbe új vga-be pci-os vga be semmi. Hosszan sipol ha van benne memória. Kézikönyv szerint memoria hiba. (node az összes ramon
) Ha nincs benne ram akkor meg sok rövidet sipol, ami annyit jelent kéziköny szerint hogy rossz a power supply
cmos reset elem kivesz megvoltak, reszeteltem is mert pörgeti a ventiket mint a veszett egér.
Szavazzatok mi romlott el?
Én tippem az alaplap. (csak tudnám mitől...) Tippeljetek... -
Bluegene
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nintendo Switch 2
- Arc Raiders
- Milyen egeret válasszak?
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

( 
, nekem a 45nm-es E5200-ast viszi az F13 Bios-szal