- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Leonyid84 tag A DS4-ben mennek az 1066-os RAM-ok effektív 1066MHz-en? (4*1GB 1066-os Kingmaxot kéne vinnie). Mondta vki, hogy gond lehet ebben a lapban a 4GB memmel, ez igaz?  A Rev.3.3 már 1333-as FSB-t tud? Viszi a Q6600-at? A Rev.3.3 már 1333-as FSB-t tud? Viszi a Q6600-at?
 [Szerkesztve]
- 

Gorneck legenda 400 és 600+ között?  
 Nehéz sztem átlagot írni, hisz a userek cuccain múlik mit is megy egy P35ös lap...ezt csak úgy lehet rendesen lemérni, ha adott egy proci ami léggel képes 600 fsb-re pl...utána jöhetnek a lapok sorba...20-30db...ebből már lehet átlagot csinálni...úgy ahogy Te tetted nem lehet...így az MSI, Abit, Asus is csak átlag 500at tud...
 Semmi görcsölés nélkül megy bim procija 520-530at alapfeszen a DS4-be...ami egyben sztem a proci vége...nekem 490nél többet nem tud a procim...akkor ez a lap hibája? Kétlem...mivel a cpu és ram feszen kívül nem kell nagyon állítgatni semmit...
 [Szerkesztve]
- 

Goldmen75 őstag Hogy tudnék én 300 fölé menni FSB-vel stabilan?? 
 333-nem ment
 320 ment de újraindult vagy mi volt
 CPU-nak mennyi az ilyekor ideális feszkója?
 Vagy alapfeszen is kéne menni?
 Vagy cseréljek cooler-t valami komolyabbra?
 Vagy tegyek észak-kelet-dél-nyugati chip-re coolert? 
 nincs több vagy... 
- 

Goldmen75 őstag 
- 

Goldmen75 őstag Más... 
 Jójez a DS3 alaplap!
 MOst nekem stabilan megy a 4300 CPU-m 298-on!
 Igaz kicsi feszt toltam neki...
 Meg MCH +0.1 stb...
 nem túráztatom, jóez így. 
- 

Goldmen75 őstag Jaja, azé is írtam mert nekem már volt szervízbe a központi egységem  5000.-Ft-om bánta, de megcsinálták s még pestre se kellett utaznom vele 5000.-Ft-om bánta, de megcsinálták s még pestre se kellett utaznom vele 
 A végfok purcant ki...
 Na szóval, a másik meg,hogy a Geniust úgy kéne mindig bekapcsolni, mikor már megy a hangcucc, PC, dvd....sosem elsőnek!
 Üdvicsek 
- 

Goldmen75 őstag válasz  V.Szabee

üzenetére V.Szabee

üzenetéreSzia! 
 Nekem is u.ilyen lapom van, s Genius 5.1 Fa hangszóróm,rendszerem.
 Nekem a teszt is mindent megszólaltatja, illetve már pár filmet meg is néztem s szól az 5.1
 Amit észrevettem a Geniuson, hogy ha asztali DVD is meg a pc is rá van dugva, akkor nem úgy szól, sőt a teljesítménye is kb fele ,mint ha csak az egyik van rákötve.
 Tehát ha több minden szól Neked is a fadobozról,akkor próba úgy hogy csak a PC-csati legyen bedugva!
- 

V.Szabee tag Sziasztok! 
 Nem tudom volt-e már ez téma, de rákerestem, és nem talált semmit (de az is lehet, h rosszul kerestem ). Na, ez lenne a gondom. ). Na, ez lenne a gondom.
 Van egy 965G-DS3-as lapom. Meg egy Genius SW-HF5.1 5000-es hangrendszerem. Az lenne a problémám, hogy Vista alatt nem megy az 5.1, csak a két első hangfal szól (XP alatt minden tökéletes). Tudna valaki segíteni? Az óra mellett ami van hangszóró ikon, abban beállítottam, h 5.1 legyen, ott a tesztnél meg is szólaltatja mind1ik hangszórót, de egy lejátszóban se megy az 5.1 
- 

pmheros őstag DS3 első negatív tapasztalat: 
 este leállítottam a gépet, reggel nem indult, ja és semmi tuning nem volt ja és semmi tuning nem volt
 a tápegységen lévő kapcsolóval leáramtalanítottam 2percre aztán indult, de ennek akkor sem ígykéne hogy működjön 
- 

kumpl aktív tag Így van... Én hiradásipari technikus vagyok. És sokat foglalkoztam már kondikkal...Elko a király..... (nagyon sok olyan tulajdonsága van, amit csak azok ismernek, akik tanultak róluk. A szilárd elektrilitos... Mikor hogy, néha ez, néha az... Az alaplap esetében én vegyesen használnám őket.....  
- 

fer őstag Már nem is egyszer leírtam, hogy amióta tettem egy ventit az északi hídra (5volton) azóta megy a tuning rendesen (7 X 430 fsb) kopp-kopp!  Próbálta már más is rajtam kívül a ventit? Próbálta már más is rajtam kívül a ventit?
- 

m.lala aktív tag sziasztok 
 végre valahára volt időm egy kis tuningra(giga ds3 rev 3.3, 2*1g kingmax 800 5 5 5 18)
 megcibáltam a kis 6400 amat mindent alapra téve 8 as szorzóval 380-as fsb ig jutottam, de szeretném elérni a 400-at minimális feszemeléssel
 a kérdésem az lenne minek adjak egy pici plusz feszt? 
 nem szeretném megfőzni bőven elég a teljesítménye, de hajt a kiváncsiság 
- 

Qru MODERÁTOR 
- 

Sárpac nagyúr Lassan 2hte megy nálam 4*1Giga memó 2.0Volton DS4-be CL4.4.4.11-be, felülről megy rájuk a friss levegő eddig nincs gondom kopp kopp!500Fsb fehér holló szint 965P-be! 
 Kis kiegészítés:
 A Giga honlapján hírdeti az új kondival így úgy szererelt lapjait amik 6-18* élettartam stb. csak azt nem írja oda, hogy a hő amit elbírnak az majdnem fele az elektrolitos kondikénak és cserélni szinte lehetetlen (All-Solid Capacitor Design)! 
 [Szerkesztve]
- 

robekri addikt Most beszélek Brekkel, hogy p5k-ban mennek a memóim!!! Na de akkor miért ment nálam is egy hónapot, most meg hibázik??? Elegem van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   ddr800on is hibázik! nekem csak két gigem van. ddr800on is hibázik! nekem csak két gigem van.
 Szerintem egy nagy fos!!! 500 FSB-t sem megy, 4 gigát nem kezel, raid is egy nagy......
 Köcce infót.
 Üdv.: Robe
- 

Sárpac nagyúr A giga S3 DS3 DS4 sorozat!  ha jól tudom nem képes 0.6Volt össz túlfesznél többet normálisan kezelni! Ez úgy áll össze ha mondjuk adsz az mch-nak meg az fsbnek 0,1-0,1-et a procnak 0,1et akkor a ramnak max 0,3at adhatsz különben elbaxódik! Volt, hogy +0,6Voltot mértem a memnek azt hittem nem hiszek a szememnek holott 0,3adtam nekik a biosba!Gyorsba lekapcs aztán megint bekapcs és lám 0,3 lett megint! Szal simán kinyírjhatja a memót ha nem figyelsz oda! ha jól tudom nem képes 0.6Volt össz túlfesznél többet normálisan kezelni! Ez úgy áll össze ha mondjuk adsz az mch-nak meg az fsbnek 0,1-0,1-et a procnak 0,1et akkor a ramnak max 0,3at adhatsz különben elbaxódik! Volt, hogy +0,6Voltot mértem a memnek azt hittem nem hiszek a szememnek holott 0,3adtam nekik a biosba!Gyorsba lekapcs aztán megint bekapcs és lám 0,3 lett megint! Szal simán kinyírjhatja a memót ha nem figyelsz oda!
 Giga 965P sorozat tényleg fos ebből a szempontból!
- 

F.B.I. veterán Segítség kellenne!  
 A proci húzása nem megy mostanában.Eddig az NV7300se karival simán ment 3,0Ghz-et is a gép, alap feszekkel.
 Most az új karival ( x1600 ) mindegy milyen beállítást csinálok, ha csak 5Mhz-et emelek, már nincs kép és ilyenkor csak a cmos reset segít 
 .Minden variációban elindul a gép 1,8Ghz-3,0Ghz-ig, nem csipog össze-vissza csak egyszerűen, nincs kép.Már mindenféle beállítással lőttem a PCI-t ( autó,90-103-ig) de mindig kép nélkül indul a gép.Ha alapon hagyok mindent nincs gond.A kari nincs húzva.Mit állítsak át, hogy legyen kép is a tunning mellé?Tanácstalan vagyok!   
- 

robekri addikt Brazze most megint befosott a Cerebellum barátom projektje. 4x1 gig micron DQX ddr800as ram! 2x1be 1000ket megy aztán este hívott, hogy 800sem ment az orthos!!!!! Úgyhogy giga elmehet a faszba!!!!!!!    
 Még jó hogy ott volt a hibás DDR1000-em mert igen csak vakarózott volna! BIOS szórakozás után se kép se hang, csak ki-be kapcsolt!
 Üdv.: Robe
 [Szerkesztve]
- 

robekri addikt Na uraim az én kis kálváriám okozója a ram! Az 1000es modul 800on is hibázik!   
- 

Goldmen75 őstag Na jó estét! 
 Képet tudok valahogy beszúrni ide? vagy belinkelni?
- 

Goldmen75 őstag OKés,este leírom,mert most melóban vagyok! 
- 

Goldmen75 őstag Nem tudom már ki, hol írta, de kipróba 8x375-ön....sejtésem beigazolódott, el sem indult. 
 Ez a 298 nálam atom stabil úgy néz ki, azé ez se semmi telj. növekedés. Még a VGA-t megpóbálom kicsit nyúzni, igaz gyárilag húzott(Golden Sample) változat, de még 10-30%-rejlik benne a leírások alapján 
- 

Goldmen75 őstag Na asszem BIOS cserét nem fogok végezni, inkább ha oda jutnék, eladom lapom s veszek másikat  
 Elég tortúra volt a tuning hadművelet, nincs kedvem elcseszerinteni a jó kis lapom... 
- 

kumpl aktív tag Mármint bioscsere után? Nem csak load..., hanem cmos resetet is. a meleg nem számít, mert nem napok, hanem percek alatt derült ki minden hiányosság... 1 órakor régi biosszal jó volt, aztán új biosszal 5 perc múlva már nem, a netről leszedett régi biosszal, rá 5 percre jó, de nem úgy, mint szokott... 
- 

feka007 veterán válasz  horvathkrisz

üzenetére horvathkrisz

üzenetéreSajnos most nem vagyok poénos kedvemben, nincs vevő a lapra, pedig jó lenne már túladni, addig nincs meg a (P35)DS3P-m  Na mind1, akkor bocs ezért a kis felindulásért Na mind1, akkor bocs ezért a kis felindulásért 
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Suzuki topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 4
- Tesla topik
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- További aktív témák...
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Quadot és DS3P-t veszek, és ebben senki nem tud megakadályozni
 Quadot és DS3P-t veszek, és ebben senki nem tud megakadályozni 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) A DS3P kb annyi, mint a 965-ös DS4 és sokkal jobb Q procihoz...
 A DS3P kb annyi, mint a 965-ös DS4 és sokkal jobb Q procihoz... 

5000.-Ft-om bánta, de megcsinálták s még pestre se kellett utaznom vele
 5000.-Ft-om bánta, de megcsinálták s még pestre se kellett utaznom vele 

ja és semmi tuning nem volt
 ja és semmi tuning nem volt