- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferink
aktív tag
válasz
Agent T #12516 üzenetére
Szia,
Igen erről olvastam, de nem teljesem ez az amit keresek.
Én arra az estre szeretnék megoldást, amikor: két Creo van megnyitva, két külön munka könyvtárral. Pl.: Creo1 és Monitor1 -> aktuális munka, Creo2 és Monitor2 -> valamilyen minta összeállítás, stb.
Ilyenkor a Creo1 minden ablaka a Monitor1-en nyílik meg, ez így rendben is van.
Viszont az indítás után Monitor2-re áthúzott Creo2 minden újonnan megnyitott ablaka is Monitor1-re kerül. -
Parson
addikt
válasz
Agent T #12450 üzenetére
A rajzi szabványokat be lehet tartani (szerintem kötelezően be is kell, én e téren nagyon kritikus vagyok) anélkül, hogy külön nehézséget okozzon a gyártásnak és a minőségellenőrzésnek. Ez nem kellene (nem is szabadna), hogy kérdés legyen!
Sajnos nálunk is nagyon sok kolléga - pont az alapvető szabályok és szabványok - hiányos tudása miatt okoz ilyen problémát - tervező szemmel nézik a rajzot, az, hogy gyártásnak és a minőségellenőrzésnek mi a fontos, már sokszor feledésbe merül, ettől megyek falnak én is, sokszor...
Nálam egy jelenleg futó projekt már a 3D modell első lépéseinél a gyártásra és a minőségellenőrzésre - a funkcionalitás mellett - is fókuszált módon jött létre... Hatalmas előrelépések ezek, még ha igy leirva apróoságnak tűnnek is, de automata szerelősor, több millió produktum sorozatgyártásánál minden apró finomitás hatalmas végeredménybeli előrelépést jelent. De ez evidens, igy nem is irom tovább... -
-igu-
veterán
válasz
Agent T #12450 üzenetére
Egy optimális világban a tervező mérnök a képzése során belekóstolt a gyártásba is, és tudja, hogy nem a monitoron kell jól kinéznie a rajznak, hanem a gyártás során a legkönnyebben/legegyszerűbben/legegyértelmübben leolvasható méretezést kell alkalmaznia. Ugyanígy a minőségellenőrzés szempontjából is fontos a könnyen leolvasható és értelmezhető, egyértelmű méretezés.
Ugyanebben az optimális világban a tervezés és a gyártás között egyenrangú kommunikáció is van. -
-igu-
veterán
válasz
Agent T #12433 üzenetére
Talán rosszul kommunikáltam le: nem én mérem meg. Én a gyártás oldalán vagyok (bár az utóbbi időben inkább ipari robotokkal dolgozom), és volt olyan alkalom, amikor a hiányos méretezést megreklamâlva a "mérnök úr" ezt a megoldást alkalmazta.
Egyébként az, hogy a megrendelő nem pampogott, azt jelenti, hogy nagyjából megfelelt nekik.A rajz, amit mutattam korábban, az a tervezői munka megcsúfolása, de szerencsére volt hozzá modell, így volt lehetőség javítani.
-
-igu-
veterán
válasz
Agent T #12422 üzenetére
Ha van elérhető modell, akkor leveszem onnan a méreteket a hiányos rajzhoz
Ám ha nincs, akkor lehet szaladgálni az ügyfélhez, hogy mire gondolt a költő - vagy vmi nagyfejű megméri a rajzot, ráírja a méretet, szignózza, és már pörög is a gyártás (megtörtént eset, gondolhatod, hogy felszaladt a szemöldököm).
szerk: a képen látszik, hogy a revision history üres, tehát a furatok nem utólag kerültek az alkatrészre.
-
Atlantis
veterán
válasz
Agent T #11899 üzenetére
Alapból ugyanoda menti vissza a verziónövelt ojjektumot, ahonnan megnyitotta.
Nézz rá a config.pro-ban az "override_store_back" és a "save_object_in_current" opciókra, legyenek "No" értéken, a "save_file_iterations" legyen "Yes" (alapból is ezeknek kéne lennie., de hátha).
Akkor menthet még vissza a beállított munkakönyvtárba, ha esetleg nincs írási jog ahhoz a könyvtárhoz, ahonnan megnyitotta a modellt. A verziózást értelemszerűen ekkor 1-ről indítja.
-
Parson
addikt
-
Parson
addikt
-
tycon
tag
válasz
Agent T #11687 üzenetére
A korábbi verzióban simán megoldható volt (Wildfire). A repeat region-nál kellett egy
tetel=10*rpt_index relációt felvenni.
Én két repeat régiót használok a darabjegyzéknél, van minden part/ass-nek egy user változója, ami "KERARU", és az szerint szétválasztja két egymás felett levő táblázatba, a keráru értelemszerűen 100-tól kezdődik, ott
tetel=100+rpt_index a reláció,
és a Filters (region)-nál
"&asm.mbr.DESCRIPTION == KERARU"
A másiknál regionnál pedig ez értelemszerűen
&asm.mbr.DESCRIPTION != KERARU
Ha konkrétabban érdekel segítek. A Creo is ugyanígy ezeket a repeat-regionokat tudja felhasználni, még ha az én tablet-omat és tételszámomat használja.
nem_public@freemail.hu, Halásztelek Timar -
Atlantis
veterán
válasz
Agent T #11585 üzenetére
Célszerű a sablonalkatrészben megadni a fóliákat és némi finomhangolás után automatikusan rá fogja tenni a síkokat...én alapból rejtve használom őket, mert nem kell beillesztéshez sem láthatóvá tenni, név alapján szoktam a kényszerezést megcsinálni, ha nem állítottam be előbb Component Interface-t.
-
blountex
senior tag
válasz
Agent T #11540 üzenetére
Köszi, akkor jóra gondoltam.
Ez a második lehetőség kb ott volt az orrom előtt, de valahogy sose használtam próbáltam ki azt, így erre nem is gondoltam. Ez így már jó lesz, ez kell nekem.
Csak úgy érdekességképpen lenne még egy kérdés:
Extrusionnál jobb egérgombra kattintva lejön a menü és ott van hogy "adaptive", ez mire lehet jó (láttam már régebbi verziókba is, de magamtól nem jöttem rá)?
Keresgéltem a neten utána, de nem igen láttam értelmes választ. -
Kicsipampam
tag
-
perfag
aktív tag
válasz
Agent T #9855 üzenetére
Bátortalan kérdés: mentve van a szerelésed? (kép: Asm3.asm)
Mert nálam mentett szerelésben nincs ilyen probléma, ám alszerelésből nem tudok átvenni élet, ezért gondolom, hogy mentetlen szerelésből sem lenne logikus.Másik gondolat a súgóból: Ahhoz, hogy asszociatívan átvehessen éleket egy alkatrészmásolatról, be kell kapcsolnia a Fájlhoz csatolás opciót az Alkatrészmásolat párbeszédablakon, ha beilleszti az alkatrészmásolatot.
-
tisvol
aktív tag
válasz
Agent T #9718 üzenetére
Inventor 2014-ben be lehet állítani valahol, hogy egy összeállítási rajzon egy adott alkatrészt sose metszen el (mint Solid Edge-ben a tengely jellegű alkatrész tulajdonság), vagy minden egyes metszetnél külön - külön kell beállítani, hogy az adott alkatrészt ne metsze ?
Alapesetben csak az elemtárból beillesztett, szabványos elemeket nem metszi el.
Ha a szülő nézeten beállítod, hogy melyik alkatrészt ne metsze, akkor az ebből a nézetből származtatott metszeteken nem fogja elmetszeni az adott alkatrészt. Ez talán könnybeség lehet, hogy nem kell akár három metszeten is kikeresni a családfából az adott alkatrészt, és külön külön megadni a láthatóságot.(Tudom régi kommentre adott válasz, de rég nem voltam erre
)
-
perfag
aktív tag
válasz
Agent T #8714 üzenetére
Ok, értem én az "én még nem tudtam fejben áttérni a szinkronra" problémát, de azt nem, hogy miért akarsz akkor szinkronban dolgozni? A hagyományos környezetben én magam is jobban érzem magam.
Nézem a kölyköket akiket tanítok, az, akinek nem tetszett meg kivárta a három hónap kényszerű szinkronozás végét és lerázta magáról, mint kutya az esővizet. Akinek megtetszett, elkapta a logikáját, az meg használja, ráadásul úgy ahogy kell - vegyesen.
"Egy összetettebb alkatrész esetén csak feleslegesen hosszabb és áttekinthetetlenebb lesz a modelltörténet ezektől a plusz alaksajátosságoktól szerintem." (Háttal nem kezdünk mondatot, de most muszáj) Hát nem! Szinkronban nincs modelltörténet. Történet nélküli alakelemek vannak. Van alakjuk, méretük, kényszerkapcsolatuk, de elvesztik az asszociatív kapcsolatukat a vázlattal amiből készítetted őket. Van a PMI és a kormánykerék, meg az ezer geometriai szabály a képernyő alján és azzal módosíthatod kedvedre a modellt.
-
Imics13
tag
válasz
Agent T #8708 üzenetére
Hi,
Talán ez segíthet:
A lényeg, hogy nincs modelltörténet, így nincs mit "szerkeszteni". Ami oldalt látsz az csupán egy gyűjtő, amely egy kijelölési eszközként szolgálhat.
Vagy a meglévő vázlatod használod fel ismét, vagy a segédmetszetet, vagy rajzolsz egy új vázlatot!Üdv,
-
perfag
aktív tag
-
Sonny C.
tag
válasz
Agent T #8044 üzenetére
Szia!
Igen van! Már a kezdőképernyőn be tudod állítani vagy a 3D-s környezetben jobb klikk egy üres helyen és legalul lehet váltani: Szinkronból hagyományosba
Értelemszerűen működik a másik irányból is. (hagyományosból szinkronba) -
boecce
tag
válasz
Agent T #7375 üzenetére
70-es évek vége felé egy haditechnikai cégnél láttam íves reteszek gyártását. D=3 (!) -as anyagból "szeletelték". majd a kis korongokat kettéfűrészelték, hőkezelték és eztán egy bő tenyérnyi,( kb 1000 db) mágnesasztalkára majd két napig illesztgette egy nénike, hogy meglapcsiszolják. Képzelhető, ha mégis megcsúszott a mágnesen, lepotyogott, mekkora szentségeléstől volt hangos a környék.
Szóval a méreteiből gondolom , egész kis filigrán tengelybe épült ez a retesz. -
Atlantis
veterán
válasz
Agent T #7064 üzenetére
Ok, elismerem, a néven kár volt rugóznom, a meleg agyamra megy, elnézést.
A hozzászólásod többi részéhez: továbbra is azt mondom, aki tilosban jár, legalább maradjon csendben. Ezt értelmezd, ahogy akarod.
perfag: Komolyan? Nem is emlékszem rá.
Azóta lazultak az elvárások, többek közt emiatt is mondtam le a moderátori "rangomról". Mivel ezt a topicot félig-meddig sajátomnak tekintem, itt még megpróbálok küzdeni a liberalizmus terjedése ellen, egyre kevesebb sikerrel.
Kezdenek összemosódni a határok, mi fér bele és mi nem.
-
perfag
aktív tag
-
Parson
addikt
válasz
Agent T #7064 üzenetére
Kedves AgntT! Én nem lovagolok semmin, ezt a szintű dolgot már az végzi, akinek most ezt irom - remélem nem probléma, hogy pontatlanul irom a nevet, elvégre úgy tűnik tökmindegy... Nem mellesleg pedig a felmerült kérdésre ment válasz is.
Az pedig tökmindegy, hogy Atlantis vagy más hozzászóló mondja-e, de vegyük észre, hogy a lopott szoftverek témája nem erre a fórumra való, ezért fontos, hogy elhatárolódjunk tőle. Részletekbe feltételezem nem kell belemenni, hogy miért, és mi célt szolgál ez és stb...
Egy apróság: ellentmondásokat értelmetlenség leirni: '...kinek mi köze hozzá? Gondolom...' Ha senkinek semmi köze hozzá, akkor te se gondolj semmit...
-
Japep
tag
válasz
Agent T #6850 üzenetére
Köszi.
Hát sajnos ilyen az egyetem - ezt saját tapasztalatomból mondom, és nem csak 1-2 példával. Kiadnak valamit, hogy csináld meg. Képletek vannak, hogy z=, i=... stb, de hogy most az pontosan melyik méret is, mi, merre hogy, azt old meg, ahogy akarod - csak jó legyen... :S -
perfag
aktív tag
válasz
Agent T #6767 üzenetére
RRA, Animáció szerkesztő, Kamera, jobb egér: Definíció szerkesztése.
Használj nevezetes nézeteket. Ezeket előre el kell készítened - alul a kék kocka! Legegyszerűbb ha megtervezed forgatókönyvszerűen a nézeteket, beállítod a nézetet és Jelenlegi nézet elmentése-t használsz és 1-2-3 stb nevezed el a nézeteidet.
A kamera útvonal sávon utána a zöld kis pöcköket ide-oda húzogathatod, ez lassítja/gyorsítja az átmenetet a két nézet között. -
Kephamos
addikt
válasz
Agent T #5582 üzenetére
Beregisztráltam. Megtaláltam valahogy azt az oldalt, ahol bal szél ott van a CAD menüpont, azonban egy újabb kérdőívet dob ki, ami nem sikerül túljutnom.
Megköszönném, ha egy kis segítséget nyújtanál nekem az oldalon történő navigációhoz. Mindig bajban vagyok az skf honlapjával, soha nem találok meg semmit...
------------
mod.: siker! Köszön szépen a gyors segítséget! -
kpityu2
őstag
válasz
Agent T #5477 üzenetére
SE-ben úgy csinálsz mintát, hogy elkészíted az alaksajátosságot, majd a Minta alaksajátossággal elosztod. Ekkor megnyílik egy 2D vázlatkészítő és megcsinálhatod a kiosztást a jelzett gombbal. A gomb csak egy vázat csinál a kiosztáshoz (külön neve is van a 2D objektumnak: Téglalapminta vagy Körkörös minta).
Ha módosítani akarod, akkor belépsz a Minta alaksajátosság editálásába és a Profil szerkesztését választod. Rákattintasz a kiosztást reprezentáló négyzetre vagy körre, és akkor újra megjelenik a beállító szalagsor.
Ha a 2D vázlaton belül akarsz kiosztani alakzatokat, akkor a Mozgatást és a Forgatást kell választanod, de ezek nem csinálnak paraméterezhető alaksajátosságot a kiosztásból, hanem csak odébb másolhatod velük az alakzatokat, és méretezéssel meg kényszerezéssel kell pozicionálni őket. Ezért nem javallott a használata kiosztásokhoz. Arra jó, hogy ha mondjuk csak 2-3 példány kell valamiből és nem akarsz mintázni akkor gyorsan megcsinálhatod vele. -
perfag
aktív tag
válasz
Agent T #5480 üzenetére
Hmm, elbaltáztam. Az itthoni ST2-ben ott van a helyén. Elnéztem volna?
A kiosztott elemeket csoportként kezeli, ez meg valami AutoCad-ről migrálóknak szánt huncutságot sejtet nekem. Nem sok mindent lehet vele kezdeni (?).
Biztos megvan az oka miért nem modellező környezetben csinálod amit csinálsz. Nekem úgy tűnik megoldás a gyalogos babra munka. Kényszerezés, távolságok egyenlővé tétele és a teljes távolság elosztása az elemszám-1-gyel.
Skalárként definiálhatsz egy n változót ami az elemszámnak felel meg. De ennek változását csak a méreteid követik. A több elemet Mozgatással, a kevesebbet törléssel kapod. Persze ehhez a csoportot fel kell oldanod ... macerás! -
-
perfag
aktív tag
-
-
Imics13
tag
válasz
Agent T #5367 üzenetére
Hi,
Szerelés környezetben megtalálod az xpressroute parancsot, amivel 3D-s nyomvonalak (ha úgy tetszik 3D sketch) alapján hajlított és flexibilis csöveket tudsz készíteni. Persze ez érvényes a csőhálózat tervezésre is ahol fittingek, elbow segítségével, de nyomvonalak alapján golgozol.
Ezt a nyomvonalat tudod megjeleníteni a már felvetett opcióval!Üdv,
-
elosieto
csendes tag
válasz
Agent T #4905 üzenetére
"Igazából arra lenne szükségem, hogy meg tudjam mérni, mennyire nyomódik össze a patron vége amikor egy x elmozdulás értékkel belecsúszik a gyűrűbe. Ha sikerülne Femap"
A Marcban van azt hiszem ilyen elmozdulásos cucc, az mozgást szimulál, mondjuk a Femapban van olyan, hogy nem erőt, hanem elmozdulást adunk meg peremfeltételként.
De szerintem Femappal jobban jársz, az egyszerűbb és az is Nastran megoldót használ...
-
Pije
csendes tag
válasz
Agent T #4905 üzenetére
A Femap szépen hangzik! De van egyszerűbb megoldás ha csak arra vagy kíváncsi, hogy egy adott tengelyirányú elmozdulásnál mennyire nyomódik össze a patron. Ehhez csak szerkeszteni kell SE-ben. (A "patront beforgatva"!)
Nem ismerem az alkatrészeid méretét de küldök egy képet az elvről. Ezt kiegészítheted egyéb, méretezett segédvonalakkal. A lényeg, hogy a vázlat egyes elemei mozgathatók legyenek a mutató nyíllal. A többi meg "rugalmasan" kövesse a változást. (Méretek színe fontos, de ezt úgyis tudod!) -
perfag
aktív tag
válasz
Agent T #4978 üzenetére
"törésvonal vonaltípust" - szerintem nem úgy, mint fogalmazod. Nem a vonaltípus a lényeg, hanem a törés helyének, alakjának definiálása. Hasonlóan, mint mikor a hosszú tengelyre Törésvonalat teszel.
Nem tudom miként csinálod a kitörést, de a diákjaim félnézet-részmetszetet így: Kitörés, nézetet kijelölöd, a Vázlatban egy Téglalap, egyik pontját Vízszintes/függőleges kényszerrel hozzákötik egy középponthoz, azt a vonalat ami szabadkézi kell legyen kijelölik, kitörlik, helyette Görbe. A Görbe parancs lényege hogy lenyomod és tempósan húzod, teljesen szabadkézi vonalad lesz. Ha a Kényszerfogók mutatása parancsod be van kapcsolva megnézheted mennyi pontocskád van, ha sokallod jobb egérgomb, Egyszerűsítés. Befejezed a kitörést. Élfestő, Felhasználói típus: Normál - kijelölöd a görbét, passz. Ez utóbbi lépést lehet, hogy meg lehetne spórolni, ha tudnám hol kell beállítani a kitörés határát mutató görbe típusát. De nem tudom.
8-10 kattintás és van egy olyan kitörésed, mint amit a boldog békeidőkben papíron csőtollal csináltunk félórákig. -
perfag
aktív tag
válasz
Agent T #4985 üzenetére
Ehhez azonban tegyük hozzá azt, hogy a keret pozicionálása nem a hagyományos módon történik, azaz nem méretmegadással. Megrajzolsz egy tetszőleges téglalapot, jobb egér gomb, Tulajdonságok, és a megjelenő párbeszédablakban megadod a Kezdőpont és végpont X,Y koordinátáit. Megcsinálni nem olyan bonyolult, mint itt így leírva
Megcsinálod az egyik lapot, megrajzolod kitöltöd a szövegmezőt, a többi lapra ez utóbbit átmásolod és a helyére mozgatod. Elrejted a háttérlapokat, mented a fájlt. A fájlt bemásolhatod a telepítési mappa alatt található Template mappába, de praktikusabb itt létrehozni egy saját mappát. Csinálhatsz persze egy saját mappát bárhol, ám akkor az Eszközök menü, Beállítások, Alapkönyvtár fül - Felhasználói sablonok (ha jól emlékszem, már ST2-n vagyok). Itt rámutatsz a sablonmappádra és amikor az Új ikonra kattintasz a párbeszédablakban megjelenik egy saját sablonok fül. -
perfag
aktív tag
válasz
Agent T #4966 üzenetére
Miért is olyan fontos külön szemlélteni a reteszhornyot az összeállítási rajzon? -- miért-miért, mert valami iskolai feladat lehet. Én is most rajzoltatok csavarkötéseket.
(Nem az én diákom!)kpityu2: "Ha az alkatrészfájl tulajdonságainál kipipálod hogy tengely jellegű alkatrész, akkor alapból nem metszi." -- Előző hozzászólásomban előbb én is ezt írtam, de szerkesztettem miután jobban megnéztem a rajzot, szerintem ezt tudja.
"Pl. nekem még sohasem sikerült magyar szabvány szerint ábrázolnom fogaskereket." -- egyszerűsített alkatrésszel sem?? Bár a metszetbe mi is gyalog rajzoljuk be a fogat és lehúzzuk a vonalkázást.
-
-
pezmaag
csendes tag
-
perfag
aktív tag
válasz
Agent T #4712 üzenetére
Még a v17-es újdonsága volt, ha jól emlékszem a tavalyi Perspektíván István az élő bemutatón intenzíven használta is az ST2-ben.
2D használata 3D-ben, ha jól tudom, de sokkal több, mint szerelési vázlat. Ilyen nagy fogalmakhoz kötődik, mint hybrid design, top-down design. Két pdf erről (ha érdekel): itt és itt, és egy cikk itt. Jelenleg ennyi. Jó, hogy felvetetted, utánanézek a magam kedvéért is. -
perfag
aktív tag
válasz
Agent T #4710 üzenetére
Én ismerem, használtam, imádtam! Amikor még dolgoztam (most tanítok, az meg nem munka)
a cég ME10-et vett '90-ben (Unix-on). 2D-ben csúcs volt!
'96-7 körül vettünk a cégnek PC-s (8.7) változatot Budapesten, két török volt a cég képviselője, a telepítésre meg egy temesvári román fiatalembert küldtek én Szerbiában élek a hardver kulcsokkal. Volt magyarított interfész!
A HP-től önállósodott CoCreate néven a fejlesztőrészleg, csináltak egy pocsék Windows-os interfészt - én meg átálltam Solid Edge-re. -
Atlantis
veterán
válasz
Agent T #4708 üzenetére
Hát igen, én is kíváncsi vagyok. De ha kiindulok az évtized nagy PTC újításaiból, akkor sok jót nem remélek, merthogy:
- 2001-WF1 váltás totális bukfenc, WF1 szerintem minden idők legvacakabb ProE-ja, egy többmilliós bughalmaz
- Windchill: no, ez legalább jó
- WF5 új kezelőfelülete: így, hogy nem a teljes szoftvert újították egy lépésben, szerintem bukfenc...engem rohadtul bosszant, hogy keresgetnem kell, mikor mit hol találok, és a megszokott makróim zöme is egyik részen működik, a másikon nem...Eddig is jól megvolt a PTC a Windows majmolása nélkül, mi a búbánatért kellett ezt az idióta rendszert átvenni? Vagy ha már ezt átvették az ablakkezelés bolondozásait miért nem sikerült kiküszöbölni? Vagy mondjuk a Win 7 támogatást röccenésmentesre megoldani?
Mindeközben a közel évtizede meglévők hibák megvannak továbbra is szépen...A konkurencia meg eléggé odaért a Nagy Öreg Mester nyakára...
Szerintem...
Szóval perfag: egyelőre még nem szólok a modoknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest