Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
Wasquez #12571 üzenetére
Hello, a magyarázat relatíve egyszerü, mégis eltart 1-2 sorban leírva:
1. a te függvényed nem ugyanaz mint ami a videóban van. A videó ezért félrevezet téged, ha nem figyelsz.
2. a megoldás elsö körben: nagyon fontos, hogy értsük a matematikai alapját, és akkor nem csak jót tudunk csinálni, hanem ellenörizni is tudjuk.
3. vegyük egy alapfelirást erre a parabola függvényre:
y = x^2itt ez úgy értelmezendö, hogy y értékek x változásától függnek, a megadott formában. Ha x konstans, akkor y is egy konstans érték, ha x változik, akkor y a felirt módban változik x változó függvényében.
Na most a parametrizálás csak annyit tesz, hogy behozunk egy külsö változót, legyen a neve paraméter, jele t, fusson alapból 0 és 1 között. Tehát ez a parameter nem száll el a végtelenbe, határt ad neki alulról és felülröl 1-1 konkrét érték (a 0 és az 1), mint ahogy papíron az ember se ábrázolja az adott függvényt a negatív/pozitív végtelenig.
Na most a paramétert mindkét esetben be kell hozni, x-re és y-ra is, de mivel egyik a másiknak függvénye, így végeredményben nem okoz kalamajkát. Viszont eképpen két külön függvénnyé írjuk át az eredetit:
x = t
y = t^2És most felmerül a kérdés, hogy ez a parametrizálás valóban jó-e, ezért ellenörizzük le! Az egyszerübbik egyenletet t-re kifejezzük:
t = xés ezt a másik egyenletbe beheleyettesitjük:
y = t^2 = (x)^2 = x^2,ami visszaadja az eredetit, tehát jó.
Tehát az eredeti függvény elsö változója le kell hogy fusson egy t paraméter szerint, és a második változó is, de egyúttal az elsö változó szerint is.
Na most jön a te függvényed:
y = a * x^2, ahol:
a = 10Ez az 'a' konstans értékü paraméter az y értékeket egyszerüen megszorozza 10-zel, függölegesen 'nyújtja' a fv-t. Tehát ez parametrizálva:
a = 10
x = t
y = a * t^2Ellenörzés visszahelyettesítéssel:
y = 10 * x^2ami jó.
-
Na most mi történik a videóban? Parametrikus egyenletek:
x = a * t^2
y = 2 * a * tElsö amit észre kell venni, hogy ez bizony egy parabola, viszont nem y, hanem x tengely mentén, tehát ez egy elfektetett parabola ÉS az 'a' paraméter mindkét x és y változónál jelen van, tehát nem csak nyújtja a parabolát, mint korábban. Na most az érthetöség és a könyebb logika mentén is hasznos a parametrizált egyenleteket a meghatározott inputok alapján sorba rakni, tehát:
a = 10
y = 2 * a * t
x = a * t^2Ezt nyugodtan át lehet írni a-t behelyettesítve és elhagyva:
y = 20 * t
x = 10 * t^2Ez 2 dolgot mutat kapásból:
y értéke 0 és 1 helyett 0 és 20 között változik
x értéke pedig ki tudja mi között... deritsük ki ismét behelyettesitéssel:
t = y / 20
x = 10 * ( y / 20 )^2 = 10 * (y^2 / 20^2) = 10 * y^2 / 400 = y^2 / 40Tehát:
x = y^2 / 40Ez pedig annyit tesz, hogy a parabola most nem nyújtva van, hanem zsugoritva a második változó (ezesetben felcserélt helyzet miatt az x) tengelye mentén.
Tehát észrevehetjük, hogy a felirás pontatlan, hasonlóan relatív nyújtott esethez a következö helyesbítés kell:
a = 10
y = 2 * a * t
x = (a * t) ^ 2ami visszahelyettesítve:
t = y / (2 * a)
x = (a * y / (2 * a) )^2 = (y / 2) ^2 = y^2 / 4ahol láthatóan az elfektetett parabolának egy kevésbé zsugoritott változata.
Viszont ha szimplán kihagyjuk az 'a' (konstans értékü) paramétert, akkor láthatjuk hogy a függvényünk ábrázolt 'határértékei' lettek csak csökkentve.Tehát fontos részlet: ha a t paramétert nem csak 0 és 1 között szeretnénk futtatni, akkor öt az ö szorzójával közösen kell kezelni, és ezért :
a = 10
x = a * t
y = (a * t)^2esetén próbáljuk ki mit eredményez ha csak az a ´paraméter értékét változtatjuk 10-röl 1-re, 2-re, 3-ra, stb...
Kieg.: Ha a t paraméter határait (0, 1) át tudjuk állitani külön ablakban, akkor azzal is lehet játszani.
Remélem ez így hasznos volt. A lényeg, h megértse az ember az alapösszefügg´st, aztán már bármilyen görbét le tud generálni helyesen és pontosan!
-
kpityu2
őstag
válasz
Wasquez #12480 üzenetére
Akinek fontos, hogy jó legyen az célszoftvert, plugint használ. Ezek persze fizetősek. Az egyik legjobb talán a KISSsoft programja, ott nemcsak mindent is tudsz állítani, de a szabványokat is ismeri. Pluginként meg a Camnetics GearTax/GearTeq. Vagy keresel egy olyan CAD progit (pl. Autocad) amiben van gear modul és utána beimportálod a kontúrt.
Mindenki másnak ott vannak az interneten elérhető ingyenes próbálkozások. -
Kicsipampam
tag
válasz
Wasquez #12442 üzenetére
Otthoni felhasználásra az SE ingyenes. Nem nagyon fogsz ettől jobbat találni. Tanulása igen könnyű, rengeteg yt videóval akár magyarul is. A pro/desktop ehhez képest gyenge, meg nem is sok helyen használják, ha már energiát teszel bele a tanulással mindenképpen olyat választanék, amit később kamatoztatni is tudok.
-
Parson
addikt
válasz
Wasquez #12442 üzenetére
Mint irtam, a cél szentesiti az eszközt. Az, hogy 'otthoni felhasználásra', az egy csöppet tág fogalom. Elsö körben otthoni felhasználásra egy Pro/DESKTOP is tökéletesen elég kell hogy legyen. Ugyanakkor nincs definiálva a célterület és annak mélysége, részletessége... úgyhogy lehet, hogy végeredményben csak high-end CATIA megoldásokal tudod megoldani. Ezt én jelenleg annyiból, hogy 'otthoni' nem tudom megitélni.
-
ptesza
senior tag
válasz
Wasquez #12437 üzenetére
Igen. Szó szerint így van. Megfelelő standardot fellapozva kiderül. A lényeg az, hogy azért lett újra és újra módosítva ez, hogy a bizonytalanságot csökkentse. Az általam rajzon megtalált jel a gyakorlatban szinte bármit jelenthet. A legjobb eset az lenne ha Pt értéket mérne, ami az érdességprofil legfelső csúcspontja és a legmélyebb mért pont távolsága. Viszont nem ismert az , hogy ezt a mérést milyen távolságon végezze, mi a kiértékelési hossz és abból hány darabot használjon. Milyen szűröt alkalmazzon a felület hullámosságának és a tényleges érdességprofil szétválasztásához. Hogy értékelje ki Ra/Rz vagy valami egyéb? Milyen irányultságban végezze a mérést, alkalmazhatja -e a 16%-os szabályt? Stb.
Ezért számít, hogy milyen szimbólum van elhelyezve a rajzon, mivel akkor annak a szabványnak a rendelkezései az irányadók a a mérés elvégzésekor is.
Ha cégnek saját belső szabványa is van akkor azt minden esetben ossza meg az alkatrész gyártójával is. -
kpityu2
őstag
válasz
Wasquez #12425 üzenetére
Mondjuk a szabályokat ideje lenne a szoftverekhez igazítani. Vagy villantani egy olyan szoftvert ami hibátlan MSZ szabvány szerinti rajzot csinál. Én mondjuk sokszor elkérek egy STEP modellt és a saját gépen felpakolom a méreteket amik kellenek, gyártás után meg megy a rajz a kukába.
-
-
Dzsiszke
csendes tag
válasz
Wasquez #12286 üzenetére
Ebben a videóban több módszert is mutatnak, hogyan lehet felhasználni másolt felületeket.
Creo Cabling: data preparation - Copy Paste | Copy Geometry | ShrinkWrap -
Agent T
tag
válasz
Wasquez #12285 üzenetére
Itt tudod a komponensek színét módosítani.
Vagy a legfelső (kékkel bekeretezett) menüben az előre beállított témák között választani. -
tycon
tag
válasz
Wasquez #11945 üzenetére
Másik gép, másik MAC cím. Nem lehet, hogy akkor a licenc nem a Notebook alaplapi MAC nem tetszik neki? Nem lehet (általában) ugyanaz a MAC cím, és akkor vagy másik licenc fájl kell, vagy ugyanolyan MAC című hálókártyaszám. Ha USB-s a hálókártya licence, és átdugod, akkor mehetne. Vagy össze kell hozni a MAC-ot a licence.dat-al. Vagy teljesen el vagyok tévedve. Vagy ez a probléma megoldott...., és más a bibi.
-
tycon
tag
válasz
Wasquez #11943 üzenetére
Nem tudom, hol van indításkor a normál telepítéskor a std.out file. Mert én mindig dedikált helyre teszem az indító (saját)könyvtárat. Nevezetesen az ikon munkakönyvtárát beállítom. (Pl. c:\configw6) És oda teszem a config.pro-t, config.wint, protk.dat-ot. És akkor oda teszi a std.out fájlt. Ha elindítod, és csinál ilyen std.out-ot, akkor biztos hibásan indul. Ha jó, nem csinál ilyen fájlt. A tartalmából kiderül(het), mi a nyűgje. 2. A trail fájlt nézd meg a temp-ben. 3. takarítsd el az internetet, ne legyen kapcsolat, se wifi, se vezetékes). Az én notebukomon van ilyen Fn gomb is az F2-n. És úgy indídsd. És úgy nézd meg a std.out-ot. 4. 64-bites Noti, 64 bites installal? Licencezése rendben van? Ha nem akkor is kidobja, és nem mond semmit.
-
Parson
addikt
válasz
Wasquez #11926 üzenetére
Atlantis kolléga a szoftver-ismeretének hiányára célzott...
A family táblát én is javallom... de kezdésként csak egy szinteset.
Aztán ha már ismered, az előgyártmány mehet alkatrészbe, és a második lépcső pedig assembly-ben (változatlanul csak anyageltávolitás) és az Family table-ben... kérdés mindig, hogy melyik lépcsőnek kell hogy több variánsa legyen. -
Atlantis
veterán
válasz
Wasquez #11926 üzenetére
Nos, nevezhetjük felőlem akárhogy...
Ha ilyen olcsójános megoldás van, akkor gondolom a Creo sem feltétlen jogtiszta...mert ha az lenne, a forgalmazó supportja is segít szívesen, néha kicsit lassan reagálnak ugyan, de érdemes hozzájuk fordulni.
És persze itt is segítünk, de némelyik problémát látatlanban, írásban megoldani macerás tud lenni.
-
tycon
tag
válasz
Wasquez #11921 üzenetére
Kösz a példát. Az volna a kérdés, hogy az előgyártmány/kiindulási part az mindig kötődjön e a későbbi faragásokhoz. Ha igen, akkor family tábla. És mindent utána az alapmodell utánfaragásával kell megcsinálnod, az és a pluszban rátett/utánamunkált dolgokat a family táblába teszed. Ami nem kell szupresszálod-NO, ami kell az YES.
A másik, ha nem kell függnie. Akkor save_as. Az előzőnél lesz egy olyan bonyolult partod, ahol ha minden fel van engedve, akkor igen bonyolult. Ha meg ráadásul pl. más-más horonyhosszakat marsz bele, akkor az al-famíly tábla. Nem javaslom, követhetetlen lesz, egy összeállításban meg totál zavar. A mentés másként ugye lehet a rajzzal együtt is, mert ha a partod mented, lesz rajz is más part néven. Pl a csavar általában family táblás, és altáblás is, mert van a menetátmérő, más fejnagysággal, és különböző menethosszak. Van biztos valami típuskönyvtárad. -
tycon
tag
válasz
Wasquez #11919 üzenetére
Nem tiszta a kérdés. 1. Pl. öntvény modell, utána egy megmunkálási modell assembly-ben megmunkálva pl. Vagy family táblás dolog, supresszált entitásokkal. Vagy egy alapprofil, aztán elmentegetve más néven, és továbbmodellezve. Az első az elég korlátos, ass-ban nincs továbbépítés, csak rászerelés, lefaragás. Szerintem te munkát akarsz megspórólni talán? Az általános igazság az életben, hogy ugye GEBEDÉS NÉLKÜL NEM MEGY.
-
Atlantis
veterán
válasz
Wasquez #11908 üzenetére
Látatlanban erre most nem tudok érdemben reagálni. Annyit javasolnék, hogy legközelebb Backup-ot használva mentsd kis az összeállítást, az mindent kiment egy (!) könyvtárba, ami a modellben van. Nem a legjobb megoldás, mert utána manuálisan kell szelektálni, de ezzel biztos nem marad ki semmi.
Dzsiszke: természetesen lehet ezt testre is szabni, csak nem a config.pro-ban, hanem ahogy tycon leírta. A rajzi környezetre amúgy sem a config.pro hat elsősorban.
tycon: kinek mire van igénye ugyebár...viszont milyen szép régi, Creo előtti felület !!... könnybe lábad a szemem.
De szép is volt, amikor még nem a csili-vili üveggyöngy szaroknak akartak versenytársat csinálni a PTC-nél, hanem érdemben foglalkoztak a rendszerrel. Most meg már évente kitolnak egy főverziót...szégyen.
-
Atlantis
veterán
válasz
Wasquez #11904 üzenetére
Ha a hiányzó alkatrészeknél nyomsz egy jobb egeret, mi jelenik meg? Ennyi infó alapján arra gondolnék, hogy nem találja a modelleket, mert nem jól mentetted ki.
Dzsiszke: tycon jól írta, be kell hangolni előre rendesen, utána alapból jól hozza majd be. Utólag is be tudod neki adni a saját formátumodat, ha kijelölöd az egész táblázatot (ami értelmeszerűen repeat region-ként lett létrehozva), jobb egér, tulajdonságok és asszem a harmadik fülön lehet ezeket állítgatni.
Az alap fájlokat meg nem célszerű buzerálni neki és felülírogatni.
-
darthzannah
csendes tag
válasz
Wasquez #10854 üzenetére
Jól elbeszélünk egymás mellett. Azt mondod van a cégeteknél licensz. Erre mondtam, hogy kérjél a forgalmazótól otthoni felhasználáshoz licenszet, ezt általában adnak. Mondjuk van a cégeteknél 2 fix licensz, ha ők kilépnek a CAD prg.-ból, akkor már te tudod otthon használni. Ha Floating licenszetek van, akkor pedig a rendszergazdátokkal kell jóban lenned, hogy otthonról fel tudj csatlakozni arra a szerverre, amin a licensz fut. Ha zárt rendszert használtok és erre nem kapsz jogosultságot, akkor még mindig marad az 1. verzió hogy a forgalmazótól kérsz otthoni licenszet. (De lehet én nem értem mit akarsz.) Próbaverziót is tudsz kérni, de általában 3 hónapra adnak csak, forgalmazója válogatja.
-
törölt tag
válasz
Wasquez #7087 üzenetére
Látom, hogy a nyelvészethez valóban nem értesz, az óhajtó mondatok végén ugyanis felkiáltójel áll. Ahogy a felkiáltó, felszólító mondatok végén is. A te mondataid pedig nem óhajtóak voltak, s a felkiáltójel nem nyomatékosít.
A szövegértést megérte volna kicsit alposabban tnaulnod, mert akkor megértetted volna azon mondatomat is, hogy amennyiben leírod mi kell, akkor menne könnyen a célnak megfelelö tananyag.
A sértödöttség szóval kapcsolatosan megemlítem, küldj egy hosszú ö billentyüt a klavimra, amelyiket a német rendszer is ertelmezni tud- ascii kódokkal sem hajlandó megtalálni a hosszú ö-t és ü-t. A nyelvészet egyébként nem célja a topiknak, ellenben a megfelelö hangnem használata igen. Fentebb leírtakból következöen a felkiáltójelek minden mondat végén sormintaként használata nem a megfelelö hangnemet jelzi.
A linkjeimet feltételezem ezen a szinten, ha valaki ide eltalál már önállóan képes kigooglezni.
"Az a szerencse, hogy te nálunk dolgozol, és tudod, hogy itt mik a szokások, nyilván a tervező dolga, hogy a mérőgéphez feltegyen nekem egy koordinátát a modellre, meg az összes gépes megmunkáláshoz feltegye a koordinátát mindenki igénye szerint?!"
Igen, értelmes helyeken a tervezö úgy bazs péklapáttal a modelljébe belekontárkodók kezére, hogy két hónapig gipszben lesz. Az ellenörzéshez megmondja midnenki a tervezönek mi kell neki, az felveszi a megfelelö referenciákat, aztán abból kell dolgozni.Jó pár cégnél volt már dolgom modellek ilyen-olyan átadásával kapcsolatban, a konstruktör feladata mindig a méréshez, ellenörzéshez, gyártáshoz fontos elemeket megadni a modellben. S nem csak feladata, felelössége is, hogy jól adja meg.
-
Imics13
tag
-
Parson
addikt
válasz
Wasquez #7088 üzenetére
Nincs mit. Akkor leirom a tuti kedvéért.
Pro/E Product Family:
...
Pro/E 2001 (és ezen belül Datecode-ok = alverziók - itt a datecode még valóban datecode volt, vagyis pl '2005030' )
Pro/E Wildfire (és ezen belül Datecode-ok - itt már C000, C010, stb a prerelease, F000 az initial release és M010-től pedig az 'éles' datecode-ok)
Pro/E Wildfire 2.0 (és ezen belül Datecode-ok)
Pro/E Wildfire 3.0 (és ezen belül Datecode-ok)
Pro/E Wildfire 4.0 (és ezen belül Datecode-ok)
Pro/E Wildfire 5.0 (M060-ig) ->
Creo Product Family:
Creo Elements/Pro 5.0 (M070-től) - Pro/E Wildfire 5.0 átnevezve
Új szoftverként:
Creo Parametric 1.0
Creo Parametric 2.0
Valahogy így néz ki a PTC Product Calendar-ban is (igaz, ott sokkal többminden van részletezve)... ha van hozzáférés, érdemes meglesni.
-
boecce
tag
válasz
Wasquez #7087 üzenetére
>>>>""Gépész vagyok,""
Én is... És ezért döbbenek meg azon, hogy Te egy másik alkalmazásban , (szoftwerben, modellben) várod a mérendő darabod nullpontját.. Lehet hogy sok mindent nem tudok , de pl arról sem tudok hogy a felhasználó önállóan, saját belátása szerint határozza meg akár mérés, akár megmunkálás céljára egy geometriai alakzat (jelen esetben a modelled) egy célszerűen felhasználható pontját, amihez vonatkoztatva további teendőket elvégezzen.
Nyilván, arra az esetre, ha saját célomra készítek egy modellt, ami alapján később pl. mérés avagy megmunkálás történik, már a modell kezdeténél megpróbálom a későbbi pozicionálástól megkímélni magam, de ez sok esetben annyira szubjektív, hogy ha a modell után mások dolgoznak vele, az ő saját szakértelmére van bízva, hogyan áll neki.
Arról az apró finomságról meg még nem is esett szó, hogy még az az eset is fennáll, hogy a modelleden lesz egy (tervező által) kitüntetett koordináta rendszer, amit a modellestül lefordít egy rendszer a mérőgéped számára, de a fordításnál esetlegesen keletkező hibákat nem is észrevéve, hibás mérést építesz fel!! -
Parson
addikt
válasz
Wasquez #7073 üzenetére
Hello. Ha a Creo Elements/Pro 5.0-t szeretnéd használni, ahhoz jó lesz a Pro/ENGINEER Wildfire 5.0 anyaga (Mivel a kettő kvázi egy és ugyanaz = pusztán átnevezés történt és csak datecode a különbség), amit fentebb irtál, hogy abból próbálkozol.
A 'Creo' (csomag) az, ami 'merőben' új... -
törölt tag
válasz
Wasquez #7082 üzenetére
Na, haladunk. Sértödöttségedben lassan már le is írod, hogy mi kellene, s így talán már fog valaki tudni ajánlani valamit.
Egyébként prekoncepciód remekül van más irányában neked isfeltételezed, nem olvastam el amit írtál. elolvastam. Értlemezve. S nem értettem, hogy a következö linket miért nem ismered:google. Ha már a felkiáltójelekkel "kiabálni" olyan nagyon jól megy.
"Nem fognak elküldeni tréningre, mert nem vagyok tervező, viszont a mérőgépre kell modellt kiszednem, koordinátarendszert rárakni, meg méregetnem a darabon,"
Megmondod a tervezönek, hova helyezze el a modellt, hogy a nullpont ott legyen, ahol neked kell, megcsinálja. Az ö dolga.Amúgy azt sem értem, a következö oldalak fellelése miért oly nehéz autodidakta módon:
Proe esetleg CAD -
törölt tag
válasz
Wasquez #7073 üzenetére
Ok, hogy neked azt kell elmagyarázni, hogy egy rajzhoz, kihúzáshoz melyik ikonra kattintsunk, csakhogy ilyen mértékü szájbarágásra nekünk meg idönk nincs. Erre vannak jó kis tanfolyások, leginkább a disztribútoroknál, olyan 200k+ HUF +ÁFA összegekért. Meg neten egy halom könyv fellelhet majd minden rendszerhez, tutorialok tömkelege.
-
Atlantis
veterán
válasz
Wasquez #7073 üzenetére
Annak idején ezt a topicot azért hoztam létre, hogy olyan kérdésekkel foglalkozzunk, amikre egy egyszerű Google-keresés nem ad választ.... Nem tudom, ismerted-e, de kiindulásnak szerintem ez nem rossz. Nem is nehéz megtalálni régi barátunk segítségével.
Téma részemről lezárva.
-
Imics13
tag
válasz
Wasquez #7071 üzenetére
Hi,
Minden valamit magára adó szoftverfejlesztő ad lehetőséget az önképzésre, csak használni kell!
Íme néhány lehetőség SE-hez:
Student version: [link]
Trial version: [link]Egyszer már az illegális használat, a warez volt topic régebben, én kifejtettem a véleményem:
[link]
[link]Egy valami biztos, az nem tesz jót a fórumnak, ha a másikat kioktatjuk, leugatjuk... Inkább segíteni kell neki, mert az előrébb visz!
Üdv,
Imics -
Atlantis
veterán
válasz
Wasquez #7061 üzenetére
Ebben az esetben meg a kollégák tudnak segíteni és/vagy ott a support. Aki a tilosban jár, legalább maradjon kussban, bár - anélkül, hogy konkrét példát mondanék - az is igaz, hogy a legnagyobb csalóknak/tolvajoknak a legnagyobb a pofája egyéb területeken is.
...ezt persze most ne vedd magadra.
-
Parson
addikt
válasz
Wasquez #7061 üzenetére
Nekem is jobban tetszik pontosan irva, elvégre ez a neve.
Szerintem nincs azzal semmi gond, hogy anyagot keresel hozzá, bár tény, hogy ha se iskola, se oktatás nincs, de van legális a szoftvered, akkor kell, hogy adjanak hozzá vmi support-ot. Szerintem ess neki egy konkrét példának, a tanulópéldák amúgy is elég gyengék és idealizáltak. Konkrét elakadásnál pedig neki lehet ugrani a súgónak meg a PTC knowledge base-nek. Nekem nagyon bevált az autodidakta tanulás, + a youtube-on is rahedli video van fenn. -
Atlantis
veterán
válasz
Wasquez #7059 üzenetére
Ahol megvetted (vagy a munkáltatód), biztos tartottak oktatást, ha iskolában tanulod, ott is van oktatás, egyéb forrásból származó szoftverekhez meg itt sem fogsz segítséget kapni. Legalább a nevét leírhattad volna helyesen.
motyoka86: Ugyan még nem próbáltam, de nem kéne különböznie az eddigi gyakorlattól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest