- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Az első képen nincs letörés. Csak egy egyszerű lépcsős tengely ez. Na de sikerült megoldani.
NX 7.5 Student version. $134.95
-
perfag
aktív tag
-
Imics13
tag
Hi,
"Csak egy kezdő lehet olyan bátor, hogy azt mondja: Itt csak egyetlen alkatrészről van szó (egy darab összetett modellből származtatott)."
Hát ha lekezdőztél, akkor biztos igazad is van... Ha visszanézed a beírásaimat, akkor láthatod, hogy tényleg csak "fél" éve művelem a témát... Egyébként meg asztalos vagyok...
Nem tudom mennyire ismered az adott szoftvert... Ezek szerint jobban mint én, dehát mindenkinék van jobb...
Szóval ha szerelésben alkatrészt tükrözöl a tükrözés opcióval, akkor létrejön egy másik alkatrész, amely asszociatívan kepcsolódik az eredeti alkatrészhez. Mivel külön fájl lesz ezért külön rajzszámot is kap(hat).
Ha csak forgatod, akkor ugyanaz lesz beszerelfe vmeky sík-re elforgatva mégegyszer, ebben az esetben nem jön létre új alkatrész, ez így normális is...Természetesen tükrözés nélkül is tudsz létrehozni jobbos-balos kombinációt ehhez kel használni az alkatrészmásolat parancsot tükrözés opció kiegészítésével...
Végül, ha van egy flakonod mondjuk 3 bekezdéses jobbos menettel és szerelésben aztletükrözöd, akkor bizony balmeneted lesz, de persze ez orvosolható a modell megfelelő módosításával...
Mühelyrajzon a balmenetet LH val szoktam jelölni, vagy bemetszés az anyán stb...
Sztem a tapasztaltabbak úgy is kijavítanak, ha vmit rosszul írtam...
-
Szepy2884
tag
Na igen tukrozes... Nem tudom a proE ebben az esetben milyen, de pl Catia-ban ha lehetett, mindig messze elkerultuk ezt a parancsot. Mert mivan ha az egyik felet vmiert majd modositani kell? Addig semmi gond amig csak az eredeti oldalt kell, de mi van ha azt kell modositani ami a tukorkep? Na itt a Catia mar egybol kivagta a hisztit
-
törölt tag
Nem tudom. De ha neutral formatot választasz-általában csak ilyet adnak akkor jó SE-hez is a dolog. Leírás meg annyi, hogy katt a cég nevére a tracepartson, majd náluk a listából kiválasztod ami kell, ekkor vagy egyből tölthetsz, vagy regisztrálnod kell náluk mélen keresztül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest