Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
3DFan
aktív tag
válasz Sonny C. #8651 üzenetére
Nincs netem, ezért a hagyományos súgót szeretném használni, ezt állítottam be a beállításoknál, de mégsem indul el. Probáltam megnyitni a gépen .chm súgófájlokat, de az sem sikerült. XP alatt ezeket simán megnyitottam, de most Win7 alatt nem megy. Lehet, hogy emiatt nem tudja SE sem megnyitni. Kell ehhez külön programot telepíteni?
-
Lacis69
tag
válasz Sonny C. #8444 üzenetére
Szia!
A bordás tengely-agy kötés, a menetes kötéshez, csúcsfurathoz hasonlóan szabványos, mint ahogy a táblázatodban is látható.
Méretmegadása is egyszerűsített. Nyilazott mutatóvonalon kell előírni Vezetőfelület - z x d x D x b szabványszám alakban, ahol
vezetőfelület d: belső D: külső átmérő,
z a bordák száma,
d a belső átmérő,
D a külső átmérő, (átmérőjel nem kell)
b a bordaszélesség.
Ha tűrést is meg akarsz adni, akkor a méretszám után azt is beírhatod.
Pl:
d-8x36x42x7 MSZ14480
(forrás: Ocskó Gyula: Géprajzi alapismeretek)Persze megrajzolhatod a profilt, és ott méretezhetsz mindent, de felesleges.
-
perfag
aktív tag
válasz Sonny C. #7821 üzenetére
A frissítéseknek mindegy, hogy első, vagy x-edik.
ó, tőlem a kötekedés nem áll ám oly távol
Én inkább azt kérdezném meg a lelkes újonctól, honnan van neki ST5-ös magyarítása.
Amilyen figyelmetlenek a mai ifjoncok (köztük vagyok naponta) nálam bőven belefér, hogy a suliban ST4-et használnak. -
Csukapisz
csendes tag
válasz Sonny C. #7773 üzenetére
Köszi! Elméletileg , vagyis én úgy képzelem, hogy elég neki a dxf a hajlítás éleivel, reményeim szerint a dxf tartalmazza a hajlítás szögeit. Kimentettem párszor, úgy láttam benne voltak, de egyelőre nem fogadja el. A sorrendet a hajlítógép szoftwerének kellene hozzácsapni, ha a dxf tartalmaz mindent amire szüksége van, ez az elméletem, de még nem csináltam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest