Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
Dyingsoul #30198 üzenetére
Én sem értek veled egyet.
A GB/Banggood/Fasttech és a többi kínai webshop ticket rendszere két célt szolgál: idő húzása, pénz megtartása.
Most viccelsz? Eddig nem sok olyan csomagom volt ami késett, de 70 centes kivételével mind megjött később. A legutóbbi GB-s később érkező motyóm 85 napra jött. A PayPal-t nem vontam még be, mert a ticket nyitás full refunddal végződött. Mikor megjött a csomag akkor újra kifizettem. Sajnos nálunk szokás az, hogy ha késve jön akkor az már az enyém ingyen. Na éppen ezért van az, hogy az ebay-n akitől vásároltam 5-6 éve az már nem szállít Magyarországra. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te is elsunnyogod, hanem, hogy sokan így tesznek. Nekem van ilyen ismerősöm.Ha nem fizetek felárat és regular szállítást kérek akkor pedig nem tudom elfogadni azt amikor 35+ munkanapon át csúszik a szállítás. Mindkét esetben amondó vagyok, hogy vegyenek igénybe jobb postaszolgáltatást vagy írják ki a valós szállítási időt vagy verjék le a postán, de semmiképp ne engem szívassanak.
Ezzel is úgy vagyok, hogy többet késnek a csomagok a hazai kiszállítás miatt, mint a Kína-Magyarország útvonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest