Hirdetés
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zenwalk
üzenetére
ha nem drága a posta, akkor talán érdemes szétszedni, mert 1. nem késlelteti a feladást, ha valamelyik nincs raktáron, 2. kisebb a károd, ha elveszik a csomag 3, ha nem telefon , akkor van némi esély, hogy külön átcsúszik, 4, egyszerűbb a refund dolgot is intézni, 1-1 termék esetén
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
Van valami jelentősége, hogy egyben vagy kulon-kulon rendelek meg 3 termeket? Kb mindegyik 30 euró értékű, biztos, hogy vamolni fogják, vagy van rá esély hogy atcsusszan? -
SZATA
senior tag
Vett valaki mostanában RGBW Yeelight LED égőt?
Nekem nemrég jött meg, de bizonyos színeknél (pl. kékesfehér) zúg, zizeg. Ez normális, vagy megér egy tikettet?
A Yeelight (és a Mi Home) alkalmazáson kívül van még valami ajánlott, akár külsős app hozzá? A Yee-ben elég bugyuta a szín állítási lehetőség (értek a színkeveréshez). -
qqzs
őstag
Fuu ezek a lezeres haz dekoraciok nagyon bejovosek. Azota lassit a forgalom a haz elott
plusz egy fara iranyitva olyan hatasu mint az egos utcai fak dekoracioja csak finomabb mert olyan mintha a fa vilagitana nem ego rajta. Plusz pazsitra vetitve is van kulon feelingje zoldre kapcsolva. Gyerekek csak alltak egy perc nema csendben mikor eloszor meglattak.
A hopehely szimulator is erdekes csak elfelejtettek hogy a ho az feher ez meg rgb-t kulon nyomja ezert inkabb diszko fenyeffekt lett a szallingozasbol -
cidalain
veterán
válasz
expander
üzenetére
Nem mondom, hogy lehetetlen...
De en a tavalyibol kiindulva november elso hetere berendeltem az osszes ajandeknak valot. 1 kivetellel mind befutott mar szerencsere. A 11.11 es BF akcios dolgok meg husvetra lettek betervezve. De ha befut megis, megy a fa ala az is
Nekem is van uton egy liito 100, de az enyem mar egyhete utazik. -
andrisbandi
őstag
válasz
expander
üzenetére
Félre érted.
A kínai és egyéb postákkal nem szokott nagy gond lenni. Felkészülnek a karácsonyi terhelésre.
A Magyar Postának viszont minden évben újdonság, h ilyenkor sokkal több a meló.Hiába ér ide Kínából pár hét alatt, ha itt ki sem tudják bontani a konténerből hónapokig...
-
expander
senior tag
válasz
cidalain
üzenetére
az itteni par hozzaszolas eleg pozitiv volt

egy liitokala tolto amugy NL posttal, nem surgos egyaltalan, csak delutan ahogy megrendeltem, felorara ra mar processing is lett, es mar packed statuszban van, szoval ha holnap feladjak es nem pocsolnek vele sokat, akkor jo lehet
-
cidalain
veterán
válasz
expander
üzenetére
Nem tudom ezt hol nezted, hogy jo idoket futnak

Mindig vannak makosok, akiknek befut 2 het alatt. Nekem is osszejott mostanaban is. De azert 10-bol 8 csomagom erosen 4 hetes idovel erkezik. A heten jott egy 11.08, es 11.12-es rendeles. Ha ezt nezem, es azt hogy a posta mar elkezdett haldokolni itthon, akkor az eselye, hogy kari elott megjon kb 10%. -
expander
senior tag
ugy latom eleg jo idoket futnak most a csomagok, lehetseges lehet egy ma rendelt cucc megerkezese karacsony elott ?

-
Tector6
csendes tag
Szép estét Mindenkinek!
Új vagyok GB-n. Konkrétan első vásárlásom volt EU-5 raktárból BV8000 teló. Vasárnap este rendeltem, pár percre rá ki is fizettem Amit elcsesztem, simán kártyával, nem paypal-al. nemsokra rá irta is hogy fizetés ok. A KH bank viszont csak kedden küldte el. Azóta is folyamatosan processing... biztosítást kértem rá.
Kell valamiért izgulnom? Gondolom, hogy van dolguk , látom hogy másnak is, lóg a rendelése a levegőben, 70 valahány volt raktáron, de ez szerintem random szám, egyszer több máskor kevesebb volt...Következő rendelésnél már rutinosabb leszek... beleolvasok a fórumba mélyebben. -
-
Krogoth
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Látatlanba pár tipp: flash sale, rossz raktár, lejárt, már felhasználtad?
-
Krogoth
senior tag
-
kicsi007
tag
A 11.25.-én rendelt MI Band 2 ma jött meg, holland postával, csak nem volt itthon senki sem aki, átvegye...
Nem gyengén jó időt futtott! Ajándékba lesz, egy kicsit izgultam, hogy megkapom-e időben...
A 11.16.-án rendelt 25 db. - os csavarhúzó klt. is ma jött, ez belga postával, ez sem futott rosszul szerintem!
Viszont a 11.25.-én feladott Lenovo P8-ről még semmi infó, ez EU EXPRESS-el jön.. -
Freddycom
őstag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Nekem is ilyen volt kb egy hete, rendeltem egy laptopot, nagy nehezen feladták, jött délelőtt az sms, h csomagom fog érkezni a DPD-től, aztán este megint kaptam egyet, csak más nyomkövetési számmal. A gearbest felületén az első sms-ben szereplő számot látom, az esti sms nyomkövetési száma nem.tudom mi.
Mindkettőt látja a DPD tracking, de egyelőre csak annyi a bejegyzés, h "Southall, your parcel is on its way" (magyar DPD oldalon az van, h megkapták a szállítási információkat), de különböző időpontok szerepelnek a két nyomkövetési számnál.
Majd ha beerkezik Angliába, felhívom a DPD-t, h ez tényleg két csomag vagy az egyik nem is létezik?
-
cidalain
veterán
Megjött az 50 ledes 5 méteres elemes fénycsík.
Karácsonyfára gondoltam, de oda nem lesz jó szerintem.
Két párhuzamos kábel van és erre van ráforrasztva az összes led. ilyen hajtogatható cucc, úgy marad. Kicsit gagyi hatású az egész. 1 dolcsit megért, de tényleg csak arra jó hogy belegyűrjed egy üvegedénybe.Valószínűleg valami ablakdíszt fogok belőle hajtogatni a gyerekszoba ablakra. angyal, vagy karácsonyfaformát.
-
qqzs
őstag
megjott eu17 EUECOLU birgminhambol nov 27i rendeles
-
bul07
nagyúr
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Nem karok gonosz lenni de lehet az első ilyen kamu szám volt, kikérték hogy legyen látszat de mivel nem volt raktáron nem adták fel
Majd mikkor lett raktáron kértek új számot és feladták -
cidalain
veterán
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Nekem is két dpd-s számom van egy termékhez.
-
vandor01
senior tag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
en mar 1 megrendeles 2db termekre kaptam 3db DPD szamot....
valamelyik csak megjon?
de tolem akar johet 3x 2db cucc is
nem fogok reklamalni 
-
atee_13
őstag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Nem lehet, h valamivel elmaradásban voltak? Nekem is most jött egy hét elején leadott telefonrendeléshez, úgy hogy egy másik még függőben van.
Biztos bevárnak nagyobb adagokat szállításra
-
LantosBerry8
senior tag
Most kaptam a DPD-től egy újabb SMS-t, egy másik nyomkövető számmal, hogy nemzetközi csomagom érkezik 2-5 munkanapon belül....
Ki érti ezt...
A Gearbest kért volna egy másik szállítást? -
válasz
Víz Elek
üzenetére
Olvass vissza pár hsz-t.
Nem véletlen, hogy nem találod az EU express szállítási módot. Egy időre megszüntették nemrég.
Most nem tudsz tréfa mentes szállítási módot választani CH warehouse-os termékek esetén.
(EU warehouse-ból minden szállítási mód mentes minden utólagos plusz költségtől. Áfa, vám, kezelési ktg) -
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy szeretnék 2 terméket rendelni GB-ről (7+49 dolláros termékek), és melyik szállítási lehetőséget válasszam, hogy ne bukjon meg a vámon ?
Mert amikor rendeltem telefont, volt EU express választási lehetőség, de most nem találom ezt az opciót. :/Válaszaitokat előre is köszönöm!

-
bazsimano
őstag
hol erdemes trackelni? trackingmore? 17 track net trackingonline?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
kinaicuccok
üzenetére
是的,用中文,这很自然。

-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Rendeltem valamit. Utolsó fázisba átírtam az alap címet, mert nem magamnak rendeltem. Természetesen, utána a my orders nem azt a címet írja amit megadtam.
Hol tudom átírni, még mielőtt feladnák ? -
sepsi0
őstag
válasz
GZoli7
üzenetére
Akkor kehet nem volt jó ötlet tőlem megkérdezni, hogy mikor szállítják ki a led füzér. "jövő karácsonyra"? Azóta nem válaszolnak, pedig azt írták raktáron és azonnal szállítható.
Gondolom a szófordulattól lefagyott a fordító gép, vagy komolyan vették és jövő karácsonyra kapom meg....
(#24045) GZoli7
Végül is nekem jó bármelyik karácsony, csak az asszony lesz mérges, majd rájuk szabadítom. Igaz nem tud angolul, de őt majd megértik...
3x50m füzér, asszony a nagy tuját akarja fedíszíteni vele, majd valamelyik karácsonyon.... -
válasz
GZoli7
üzenetére
Igen, nagyon sok supportos nem ért angolul.
Azért eddig mindig összehoztuk még ha nehezen is.
Volt már, hogy beleírtam: mutasd meg olyannak aki ért is angolul.BB9000: Ez normális, valószínű ott van a tied is Angliába, nekem is kb 12db, csak épp vámolják.
Talán karácsonyra megjönnek.
A vámot nem neked kell fizetni. -
Írtátok, hogy már nem adnak fel EUEXPRESS-szel bizonyos dolgokat.
Folyamatban van egy nov. 15.-i rendelésem. SJCAM SJ6 Legend akciókamera. Szállítással együtt 94,73$ Fel lett adva aznap. Legalábbis jött email és a státusz: Shipped out-ra váltott.
Shipping method: DPDUK1. Nyugtassatok meg, ugye ez tényleg Áfa nélkül érkezik ?
DPD csomaginfóban csak ennyi látszik:15.11.2017 12:32 DPD adatközpont A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.
Nem tudom, hogy ez normális-e? Szerintetek? Nem türelmetlenkedek. Az sem baj, ha csak januárban vagy februárban ér ide, csak érjen ide épségben és ne legyen plusz költségem rá.
-
Krogoth
senior tag
Ha egy EU raktáros rendelésem már egy hete prosessing érdemes rájuk írni, hogy wtf van, vagy várjak még egy hetet és csak utána zaklassam, ha addig nem változik?
-
Melack
veterán
Kuponkódot ecigi modra nem tud valaki? Vagy honnan szerzitek ezeket a kódokat?
-
bl4ze
veterán
Sziasztok, Kolléganőm az új Cseh raktárból (EU 5) rendelt egy készleten levő akciós Leagoo telefont, több mint egy hete. Azóta is csak "Processing". Direkt az EU raktár miatt lett Gearbest, erre se kép se hang... Mi lehet az oka, a telefonból bőven volt darabszám a weboldal szerint "in stock" - mégis 1 hete meg sem mozdul ?
PayPal-lal fizetve, ajándék lenne, szóval szükség lenne rá, hogy mielőbb feladják.Mik a tapasztalatok ezzel az új Cseh EU 5 raktárral ?
Köszi !
-
mexel
veterán
Nekem is processing 27-e óta az EU17. Amikor kérdeztem nekem is az volt a válasz hogy raktáron van és azonnal küldik. Ennek jó pár napja. Már nem kérdezem mert nincs értelme, vagy várok, vagy lemondom. Nekem kariig kell, de van ami már előtte egy héttel jó lenne mert nem akarom az utolsó pillanatra hagyni. Ennyire elúsztak volna az UK raktárban, vagycsak simán hazudnak hogy van raktáron és mindent kínából hoznak ( mivel raktárürítés van elvileg az utóbbi értelmetlen volna)
Csak azért írtam hogy látszódjon hogy nem egyedi az EU17 rendelés késése és az ígérgetés. Sajnos.
-
sepsi0
őstag
válasz
-cobra-
üzenetére
Én tegnap délután rákérdeztem, rögtön válaszoltak.
Írtak egy SKU számot ami stimmel, de a leírásban a kínai jelek fehér átlátszót írtak és meg multicolor ledfüzért rendeltem. Írták, hogy raktáron van és azonnal szállítják.
Írtam, hogy ok SKU ok, viszont én multicolort kértem/rendeltem, azt küldjenek, na azóta semmi reakció, pedig azzonnal feladják.
Megkérdeztem jövőre azonnal? Nincs válasz.... -
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Van egy rendelésem EU17ből, és november 28 óta pricessing státuszban van. Azon kívül hogy naponta nyomkodom a dispatch faster gombot, nem történik semmi. Szerintetek érdemes rákérdezni, vagy tényleg ennyire el vannak havazva a postázással? -
Digitalis
senior tag
-
Imy
veterán
Még van a gearbesten -40, 60, 80%-os kupon termékcsoportokra? Ha igen, akkor merre találom őket?
(Ez egybe volt a karácsonyi kuponokkal is, körbe akarok nézni, elsősorban 3D puzzle érdekelne) -
vandor01
senior tag
rendeltem egyutt 2db valamit 40dollar ertekben NL postaval....
ma mar harmadszor adtak fel NL/CN/NL postaval....
remélem 1-ik legalabb megerkezik??

-
lenand
csendes tag
Mi történik a GB- nél?
Rendeltem valamit Unregistered Air Mail-lel ( biztosítás nélkül), és feladták LVS Belgium Posttal

Egyik szemem sír, másik nevet, mivel csak 1 $-os tételről van szó, szerintem Unregistereddel hamarabb ideérne... De így legalább lehet követni (Belgiumig). -
DJ Diablo
tag
-
UHHH
őstag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Aki még tudott venni cuccot eu expresszel, annak elindították dpd-vel, aztán majd jön.
A railway is vámmentes, Lengyelországba érkezik be a vonat, onnan hozza a futár. -
beta
aktív tag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
elvileg igen, azt írták h:
"If there is any price difference, we will either refund it to you on your original payment account after shipped out."
-
Honzi
senior tag
válasz
sirdenis
üzenetére
Nem tudom mitől függhet de nem a súlytól.
Hex Step Drill 4 Package weight: 0.1130 kg Közel 16$-ért van Eu express.PainKiller13: November 14-én rendelt telefon már 1 hete Hinckleyben van és nem mozdul.
November 26-án rendelt tabot meg fel se adták most meg nincs eu express szóval kíváncsi leszek hogy fog ide kerülni arról nem tehetek hogy 2 hét kell a feladáshoz.

-
PainKiller13
őstag
November 12-én rendelt ZTE Axon 7 november 20-án lett feladva, még semmit nem ír a követés. Remélem nem ragad be, karácsonyra rendeltem

-
HUNRookie
csendes tag
Az elképzelhető, hogy a "registered" módon rendelt termékeket külön-külön küldik?
Ha "track order one" és "track order two" fül is van, ez azt jelenti?
-
Jackman
csendes tag
November 26-án rendeltem egy 3d nyomtatót mikorra várható és a VÁM-ról mit kell tudnom?
Válaszokat előre is köszönöm.(nem express szállítás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
plusz egy fara iranyitva olyan hatasu mint az egos utcai fak dekoracioja csak finomabb mert olyan mintha a fa vilagitana nem ego rajta. Plusz pazsitra vetitve is van kulon feelingje zoldre kapcsolva. Gyerekek csak alltak egy perc nema csendben mikor eloszor meglattak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ticketen a szokásos duma, van raktáron hamarosan küldik
Nem gyengén jó időt futtott! Ajándékba lesz, egy kicsit izgultam, hogy megkapom-e időben...