Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
Nekem ezt írták, mert 4 review-re is csak 10-10 pontot kaptam (azt hittem megint rossz a mobilapp):
Thank you for your message.
We sincerely apologize for this inconvenience.
After checking, we regret to tell you these reviews cannot be recognized by system since the review is not enough 100 characters.
There can be only 10 points sent in this situation.
According to our latest policy, the review need to more than 100 characters.
We kindly advise you to write a review about product over 100 characters in the future review.
As a proof of good will, we would like to make an exception this time to send you 150 points as compensation in total for these reviews.
Could you please kindly confirm if we can go ahead to update your account now?
Learn more about points from https://www.gearbest.com/m-article-id-106.htm
Please note the item is under 1 USD, although you post photos and video, and there can be maximum 10 points sent for the review.
Hope to hear from you soon.
Thanks so much for your kind support.
-
prsq
aktív tag
Vasárnap óta nem íródtak jóvá a pontok a review-ért. Nyitottam ticket-et, ezt kaptam ma, hátha jól jön infóként másnak is:
Due to the system bug your account has not received the corresponding points
NOTE:
1.Please check our new policy of the review points: http://www.gearbest.com/about/about-points.html
Word review is 10 points, photo review is 20, video review is 50 points, photo + video review is 70 points.
If you uploaded pictures or video in your review, you will not get the 10 points with your word review.2.Please note the new rule as follows:
≥ Number of Points:The Cost of Products
≤ 10 Points: Post review for product costing under $1
≤ 50 Points: Post review for product costing under $5
≤ 100 Points: Post review for product costing under $103.The product price is less than 1 USD, although the review is one of the first five reviews, it can earn at most 10 points.
The product price is between 1 USD and 5 USD, although the review is one of the first five reviews, it can earn at most 50 points.
The product price is between 5 and 10 USD, although the review is one of the first five reviews, it can earn at most 100 points.In this case,we are willing to send you 140 points.
Please allow one day for the points to appear in your GB account ---“My points”Namost én egy 21 USD (pontokkal volt 15) árú termékért kapnám a pontokat, úgyhogy nem igazán értem a nagy kegyet, hogy hajlandóak 140-et jóváírni (második review a terméknél).
-
Megérkeztek Aliról az iPhone kábelek: USAMS USB Cable for iPhone
Első ránézésre nagyon jók! A kábel megfelelően hajlékony, nem sprőd, csatik rendben. A tabletet 2A-rel tölti, ugyanúgy, mint a gyári. Ajánlott darab ! -
RobinHD
tag
-
Exelsior24
aktív tag
A GB-s mobil appot jól elcseszték most, nem elég, hogy folyton újra be kell jelentkezgetni, de minden egyes app indítás előtt törölni kell a mentett adatokat és a gyorsítótárat, különben hibásan fogja mutatni a daily bonus pont-os cuccot, rohadt idegesítő, remélem hamarosan kiadnak valami frissítést rá.

-
sambenez
addikt
válasz
gingerbalm
üzenetére
Nekem nem, most be tudtam lépni.
-
gingerbalm
aktív tag
GB-app másnál is szaraxik? Fél órája termékböngészés közben kidobott. PC-n be tudok lépni gond nélkül, de az appban request timed out van folyamatosan...
-
IldiH
tag
válasz
Laci.M
üzenetére
Amit eddig mindenki kihagyott (bár a vámolás szempontjából nem jelent változást): a fizetésnél látszik, hogy 2 tételről van szó, a rendelés részleteiben külön csomagszámokkal. A vámolási papírokba csak annak az árát kell beleírni, ami ebben a csomagban volt és csak erre a részre számolják az Áfát. Átveszed, kifizeted és utána tudod a GB-nél kérni a visszatérítését a téves postázásukra hivatkozva (postától kapott papírt csatolod nekik az összegről). Nyilván nem hivatkozhatsz a Vám-mentes kitételre, mert nem azzal a szállítással rendelted, amivel ezt ígérik. De normális hangnemben kell intézni és akkor általában meg lehet velük egyezni, + mondhatod, hogy a kért szállítással küldött cucc az elvárásnak megfelelően érkezett, azért kérted így az egészet, blabla.
-
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
viktorhu
veterán
válasz
lacko6
üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy a railway is vámmentes, nehezebb cuccokat, amiket drága lenne repültetni, ilyennel szoktak küldeni.
Szerk: szóval nem a választás volt rossz, hanem a Gearbest nem azzal küldte, mint amit választott, ami EU express esetén is fordult már elő, hogy holland posta lett helyette.
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok,
Rendeltem unokatesómnak egy 64 dolláros távirányításos autót, és magamnak egy mijia dvr menetrögzítőt EU railway priority mail szállítással.
A probléma, hogy a kicsi kínaiak saját maguktól vezérelve szétszedték a csomagot, és külön adták fel. A kamera jött DPD-vel, a kocsi NL posttal. Ma jött a postától egy mail, hogy vámeljárás alá került az autó. Sajnos én megígértem neki, hogy nem lesz rá egyéb költség, de én sem akarom benyelni az összeget.
Ilyenkor mi van? mivel egybe fizettem így 100dolcsi feletti összeg van a számlán, de ugyebár csak az autót fogták meg.
Gearbestnek írok mindenképp, hogy térítsék meg az összeget, mivel nem úgy adták fel ahogy én fizettem. PayPalt érdemes egyből megemlegetni nekik?
Járt már valaki így? Szerencsére "hűséges" vásárlójuk van, sok-sok száz elköltött dollárral náluk.
Üdv:
Laci -
Beni2360
félisten
válasz
FingR86
üzenetére
de mivel kuponos volt így nem küldik újra, arra hivatkozva h nincs készleten - Na de könyörgök ha az akciós (kuponos) elfogyott akkor hogyan küldje a drágábban kapott mennyiségből?

Nem ő adja a kedvezményt hanem akitől veszi.(Nagyker)
De látom te is rájöttél, miért volt az elutasítás. -
elszabi
tag
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
A futár amúgy szemmel láthatóan megsértődött. Pedig eddig elég jó kapcsolatunk volt. Félő, hogy legközelebb Ace Ventura módjára hozná ki a küldeményt, így egyelőre hanyagolni fogom a rendelést v. legalábbis a vidéki címemre fogom kérni a csomagjaimat, ha a DPD-n keresztül jönne.
-
elszabi
tag
Legyetek résen!
Rendeltem egy csomagban több telefont is a baráti/rokoni körbe. Viszont szemmel láthatóan csak 1 telefon volt a csomagban. A csomagolás szerint 2 kg volt feladáskor. Persze a valóságban lehetett vagy fél. A futár erősködött, hogy vegyem át és majd lerendezem a GB-tel. Természetesen nem vettem át, visszautasítottam
a küldeményt, de még lefotóztam a csomagot (a futár erősködött, h töröljem le a telefonomról, mert ezt nem tehetném meg - WTF?).Most írtam a GB-nek. Várom, hogy mi lesz a válaszuk. A DPD telefonos ügyf. szolgálata szerint megy vissza a feladóhoz amúgy.
Szóval fura. Mert a DPD sem tudott választ adni rá: Ha 2 kg volt rajta, akkor lemérték a feladáskor és útközben bontotta meg valaki? Örülhetek, hogy nem a barátnőm volt itthon, mert ő biztos átvette volna.
-
hramon94
tag
Sziasztok. Április 7-én rendeltem egy terméket Eu Expressel meg kaptam a csomagszámot azóta nem változott semmit. A tracking ezt írja: Customer data received Southall. Ez mennyire normális? Mennyi idő kb amíg megindul a csomag?
[FingR86]
2018-04-10 15:00:37 Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2018-04-09 17:00:28 Sent to HongKong Sorting Centre. -
FingR86
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
jó, az egy dolog hogy minden szó nélkül vissza refundolják a pénzt a termékért.
de akkor írja azt, hogy mivel az "egyszeri" kedvezményes ár volt, most nem tudja újra küldeni azon az áron.
ezért vissza küldik a pénzt. de ne azt mondja h nincs készleten
a billentyűre meg ugyanazt írták mint a vissza refundolt tabletre, technikai BUG volt a rendszerükben...

-
FingR86
őstag
GB megint cigánykodik velem.
rendeltem 4 BT billentyűt.
egyet külön, 3 másikat egyben regisztrált postával.
az egyet feladták, a másik 3-at refundolták.másik:
döglött TV Box-ot refundolnak
de mivel kuponos volt így nem küldik újra, arra hivatkozva h nincs készleten.
holott minden verziója van készleten
[link] -
Pcgamers
tag
Megjöttek a Xiaomi robotporszívók?
-
joergie
őstag
Megjött a kábel amit korábban küldtek, aztán újraküldettem velük, az már itt van 1 hete, de a korábbi is megérkezett most(január 26-án adták fel, soha semmi nem tartott még közel 3 hónapig, hogy megjöjjön). Ilyenkor hogy tudom tudatni velük, hogy nálam volt a hiba, és kifizetném, ha már kettőt kaptam, amúgy pofátlan áron?
Az eredeti árát nem szívesen fizetném ki... -
faresz5
aktív tag
-
elszabi
tag
válasz
spiky03
üzenetére
legelőször mindig az a sablon/automatikus levél jön, h kérdezz rá a postán. ilyenkor szépen visszaírsz nekik, h megkérdezted ott (vagy a postásod) és nem találták. ha eleve újraküldést akarsz, arra jobban hajlanak és nem szívóznak annyit - ez amúgy meglátásom szerint minden ticket nyitásra jellemző, még hibás termékek esetén is. legfeljebb majd ők írják azt, hogy nincs készleten és inkább az árát adják walletre.
-
spiky03
veterán
Nah a januarban rendelt oram sem jott meg meg.

Eddig ez meg a tavaly decemberi kartya ami eltunt...Nyissak itt is ticketet?
Monsjuk az SD kartyanal sem tortent semmi sem amikir irtam nekik csak a sablon szoveg jott vissza, hogy menejk a postara.Irjak nekik, hogy a a PayPalhoz fordulok? Ezt is ticketben kell felejuk jelezni?
Vagy egyszerubb ha a bankomnak szolok es felveszek egy karyareklamaciot?Csinalt mar ilyet valaki?
Koszonom

-
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Ma én is kaptam egy Nov 25.-i rendeléses cuccot. Időközben megreklamáltam, újra is küldték és már legalább 1 hónapja meg is kaptam az újraküldöttet. (Kis értékű, 6$ ) ezért úgy kompenzálom őket, hogy két meghibásodott/használhatatlan cuccot nem reklamálok meg. Kb egálban vagyunk.
-
-
Csak velem szemétkedik a GB, vagy globális hiba van az oldalon?
Ma reggel azt vettem észre, hogy az android app-ból nem sikerült belépni.
5-6 napig minden gond nélkül belépett. Előtte nem használtam appot.
Most pedig pc-ről próbáltam belépni. A jelszavam nem fogadja el. Akármit csinálok nem eszi.
Tuti jót írok be. Forgot password-re pedig beírom az emailemet és a captcha kódot, de semmi más nem történik, mint hogy középre egy kis fekete keretbe 3 másodpercre megjelenít egy Success nevű feliratot.
Se e-mailt nem küld, se tovább nem lép. Kb 10 szer beírtam már. Firefox és Opera is ugyanezt ezt csinálja.
Már odáig jutottam, hogy ha beírom az e-mailemet és a jelszót, akkor ezt üzeni:An unusual activity was detected on your account, please change your current password or keep on using it.
Szerk: Soikadik próbálkozásra küldött levelet és engedte a jelszócserét. Megoldódott.
-
Tar_
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy Xiaomi Mi Robot porszívót, ez lenne az első Gearbestes rendelésem. Minden rendben lenne a vásárlással (G-W-4), a kuponkódot is elfogadja, viszont a postaköltségre nagyon nagy összeget ír. Elvileg 14,07 USD-nek kellene lennie, ehelyett Priority Line $44.45 illetve Expedited Shipping $26.63 ír rá. Mi lehet a probléma? Öcsémmel megnézettem, neki 14,07 USD-t mond rá.
üdv,
Gábor -
FingR86
őstag
tudja vki hogy kell ticketet nyitni abban az esetben amikor kérné az order numbert.
oda már kézzel nem tudok beírni manuálisan csak kiválasztani a legördülő listából.
De az összes megérkezettnek jelölt termékem állapota "undefined"
amik meg még úton vannak azon pedig "Already Received"
tehát nem tudom kiválasztani a konkrét terméket amire szeretném beküldeni a ticket-et.de ez csak itt nem működik, pedig nekem pont ez kellene
after sales returns & exchange / the item cannot be switched on
szerk.:
beküldöm nekik product technical support-ba, oda még tudok írni manuálisan order numbert. -
elszabi
tag
Ma is befutott egy novemberi rendelésem... Szállítási idő 171 nap.

-
Lacko66
tag
Nemrég érkezett meg ez a lámpa ami rohadtul bevált és tetszik.

Utorch Rechargeable Touch Senstive LED Desk Lamp - WHITE
[link]Hálózati töltőt szeretnék hozzá venni és ha már veszek az se baj ha több eszközt is tud tölteni egyszerre.
Ezt néztem ki első körben. Szerintetek ez jó lesz hozzá ? Nekem még nincs ilyenem és ha valaki már használ ilyesmit akkor ajánlatokat is szívesen veszek.3 USB Ports 5V 3.1A Travel Charger Adapter - BLACK EU PLUG
[link] -
m4rk.89
aktív tag
Kínából vett Xiaomi rollert hol tudok trackelni? “Priority mail for electric scooter only “ TH1523-al kezdődik a tracking.
-
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Vicces ez a napi belépéses ajándék bug.
Ma a tegnap tegnapelőtt szürke, tegnap meg másik napok voltak azok...De a my points alatt ugyanúgy nem mutatja a hétvégén történt belépést, mint tegnap a másik kettőt.
Ami még furább, hogy ma adott +10 pontot, hogy rendszeresen beléptem, holott két napot nem lát.
-
bl4ze
veterán
Xiaomi 10000mah power bank-re tudtok kupont ? Köszi.

-
csadi0011
őstag
Daily Sign-in-ből eltűntek nekem napok, amiken bejelentkeztem. Emlékszem is rá, hogy ajándékos nap volt az egyik, most meg szürke az a nap. Most jelentkeztem be a mai napon és azt írja, hogy 2. nap folyamatos bejelentkezés.
Most látom, már írtátok. Keresőbe daily helyett dialy-t irtam.
Bocs! -
anadroid
senior tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
De van, most csináltam meg.
-
szabi__memo
nagyúr
Napi pontgyűjtés már nincs?
-
FingR86
őstag
válasz
Exelsior24
üzenetére
én is megcsináltam a törlést.
jó is lett az app.
aztán bezártam és újra kérte a bejelentkezést. utána már megint furcsa lett. de ebben az új fajtában már lehet jelezni ha megérkezett a csomag. (receive).ha törlöm az app adatait, akkor nem látja a tegnap óta leadott rendeléseimet.
csak miután bezártam és újra bejelentkeztem az új felületre. -
Krogoth
senior tag
Már nincs meg az a lehetőség, hogy lássam melyik rendelésnél írtam reviewet és melyiknél nem?
-
Druss
tag
válasz
Exelsior24
üzenetére
Nekem is ez volt, megcsináltam amit írtál és jó lett

-
Exelsior24
aktív tag
Nekem a Gearbest mobilos alkalmazás az új frissítéstől teljesen meghülyült, a napi pontos bejelentkezésnél azt mutatta, hogy több napot is kihagytam, pedig tudtam jól, hogy minden nap beléptem a pontokért.
Alkalmazásoknál töröltem a gyorsítótárat és az adatokat, újra megnyitottam az alkalmazást, bejelentkeztem a fiókomba és most újra jó lett, és meg is kaptam a mai 10 pontomat.Aki használja és gyűjti ott a pontokat annak érdemes ezt megtennie szerinte.

PC-n viszont az új weboldal miatt nem működnek az ár visszanéző grafikonos, diagramos böngésző kiegészítőim.

-
zeon.hu
nagyúr
Nálam nem megy a gearbest laptopon.
Betölt az oldal, de onnan se kép, se hang, nem reagál semmire.
Mobil alkalmazás és mobil böngészőből megy.
Nincs valakinek ötlete, mi lehet a gond?
(Minden más oldal hibátlan) -
prsq
aktív tag
-
bl4ze
veterán
válasz
pengemetal
üzenetére
Biztosan nem fog, eltűnt az eladó. Nézd meg az utolsó 10 értékelést.

Nálam áll a PP dispute - eladó válaszra várnak 1 (!) hónapig.... Megvettem ali-ról közben, azt sem adták még fel....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg a neve is rosszul hangzik,ekkora tetelnel

Az eredeti árát nem szívesen fizetném ki...