Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PainKiller13
üzenetére
HK raktárba nem elérhető, HK2 raktár esetén 2kg min a súlyhatár. Ugyanúgy úgy jön mint Kínai raktár esetén.
zeon.hu: Persze, hisz később rendelted.
Repcsik nekem is.
cris78: Nekem nem, csak egy kazán érkezett.

-
zeon.hu
nagyúr
1-én rendelt termékhez kapott tracking szám még most sem jelez semmit, "Az ön követési száma nem található ebben a pillanatban".
Pos Malaysia.
Olcsó kütyü, nem vészes, de azért na ...
-
zacci
senior tag
Meg egy gondolat. Valoszinuleg nincs gond az UPS-el, valos a tracking stb. Mert tobb forumon is azt olvastam, hogy rendeltek pl. Tomtop-rol es eloszor kaptak egy teljesen ertelmezhetetlen es felesleges trackinget, amit csak a track24 ertelmezett, azt is oroszul, majd kicsit kesobb jott egy UPS-es tracking, ami Ready for UPS statuszban volt vagy 2 hetig, aztan megmozdult...Es a tapasztalatok alapjan repa mentes a szallitasi mod.
Nalam ugyanez a helyzet, azon kivul, hogy azt hazudta a Gearbest, hogy DPD-s a csomag
De mar ezen sem lepodom meg...kinaiak...kb. olyanok mint itthon a brazilok. Lopnak, csalnak, hazudnak.
Csak elobbiek azert dolgoznak. Utobbi azt sem. -
zacci
senior tag
1550-et tedd a szam ele.
kb. 8-10 nap mulva fog megjelenni a csomag tenylegesen a DPD rendszereben. Addig csak annyit latsz, hogy tracking befoglalva.
Teljesen normalis a tortenet, nem lesz vele gond, ha csak nem tori porra a DPD a lampadat
Vezetekes szamra SMS-t kuldetni...hat nem meno

kb. a szallitas napjan fogsz kapni egy SMS-t szinten a vonalas szamodra. Abban kozlik majd veled, hogy aznap mikorra erkezik a csomag, illetve tudnad modositani a szallitasi cimet, idot, mar le el tudnad olvasni a vezetekes telon az SMS-t
Na a lenyeg, hogy jol tetted h atirtad mobilra... -
SZATA
senior tag
Rendeltem a kínai raktárból EU Express-szel egy lámpát július 27-én. Megkerestek, hogy csúszik az szállítás, válasszak, mi legyen. Mondtam, h várok még. Augusztus 10-én állítólag feladták DPD UK-vel, és kaptam róla egy 53xxxxxx47 követési számot. A 17track és a DPD péntek óta ezt mondja rá: "2017-08-10 08:50 Southall, Your parcel is on its way". Pár napja még a GB is ezt adta, de ma már semmit nem mond. "Sorry, your shipping information has not updated yet!"
Normális ez, vagy elküldték egyáltalán?
SMS mikor jön róla? Nekem eddig vezetékes szám volt megadva a szállítási címhez (privacy), de most módosítottam. Lemaradtam valamiről emiatt? -
zacci
senior tag
A szokasos DPD-s sms sem jott, ami ilyenkor szokott...Persze az is kamu, mert azt irjak, hogy 2-5 napon belul kezbesitik, mikozben meg fel sem vettek a csomagot 8) De ezen mar nem lepodom meg. Megszoktam, hogy ez ilyen

Ha 1 het mulva sem moccan a csomag, akkor reklamalok...Addig nem eroltetem magam. Ved a paypal dispute, szal valahogy nem aggodom, ha elbaxtak...
De van egy erzesem, hogy nem minden esetben kuldik DPD-vel a csomikat, hiaba hivjak ugy ahogy a szallitasi modot. -
válasz
PainKiller13
üzenetére
Eddig nem volt gond.
zacci: Ha nem gond küld már el a rendelés azonosítót, mert rákérdeztem a UPS-re, de semmit nem tudtak róla.
-
zacci
senior tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Probald ki...Elvileg talan, remelem...
Nalam erre kamuztak be, hogy DPD-s, pedig UPS-es a szallitas. Mondjuk tobb helyen olvastam, hogy amit rendeltem azt mindenhol UPS-el kuldik es repa mentes.
Hat majd kiderul... -
PainKiller13
őstag
Standard shipping - EU Express tréfamentes?
HK2 raktár.
-
zacci
senior tag
válasz
faresz5
üzenetére
Mint mar mondtam, nem DPD-s trackinget kaptam. Tudom jol milyen a DPD-s tracking 8) Bebaxna ha az UPS-nel es a DPD-nel is nyomon tudnam kovetni a csomagot 8D
Ezen felul mar nyilvanvalova valt szamomra, hogy a "packed" allapot is egy oltari nagy kamu. Ez foleg akkor derul ki, mikor elkezdenek akadekoskodni (tipikusan DPD-s rendelesnel) es huzzak az idot az adategyeztetessel.
Volt egy talicska lom amit rendeltem es minden volt raktaron. Mire vegre sikerult feladniuk a csomagot mar egy termeket kihagytak, mondvan elfogyott. Most vagy kibontottak a csomagot es eladtak belolle a cumot, vagy xararendszeruk es megrendelhetsz olyan arut is ami valojaban nincs is raktaron (vagy haza lopta a jomunkasember)
Sebaj, mivel megerkezett a maradek cucc igy volt lehetosegem ertekelni a meg nem kuldottet is. Nyilvan lehuztam, mert vegulis azt jelezte a rendszer, hogy van raktaron, de vegul nem erkezett meg, mert megsem. Erre kaptam az ertekelesre valami 70 pontot
Aztan persze vegul visszakuldtek a termek arat. Ez jo pont !Tovabba a lehuzott ertekelseket siman ignoraljak es e miatt nem kerul ki az oldalra, ettol meg hogyismondjam nem lesz annyira objektiv a visszajelzes. Tortent ez egy Xiaomi network speaker nevu cuccal, amibol 2ot is rendeltem a szurovel egyetemben ama bizonyos DPD-s szallitassal. Es persze a szuro megnyomorgatva az egyik Xiaomi speaker doboza szinten (nem kicsit). Utobbi cucc csak azert elte tul, mert eleg nagy hely volt belul es eppen nem erte el a serules a temeket. Persze ezt is megirtam az ertekelesben, miszerint a DPD xar es serulten erkezik az aru, de egyebkent a tartalma (csakis a szerencsen mult) epsegben volt es tokeletesen mukodik. Na ez igy azota sincs kint az oldalon, csak nyitottak nekem egy ticketet es megkerdeztek WTF a cuccal ? Ez egyreszrol rendes dolog toluk, masreszrol ha nem kerul ki ez a malor az velemenyek koze, akkor az erosen torzitja az aruhaz objektiv megiteleset. Egyelore viszonylag jol kezelik a felmerulo problemakat es ha epsegben megerkezik a szuro (DPD-vel kuldik szal ketlem), akkor rendben vagyunk. Legfeljebb annyiszor kuldetem ujra veluk mig vegre elolvassak a keresemet es rendesen becsomagoljak a cuccot.
-
zacci
senior tag
Azert csak ovatosan a Gearbesttel es az EU express szallitassal.
Rendelni akartam egy nagyobb erteku motyot. Direkt rakerdeztem, hogy az adott raktarbol az egyetlen szallitasi mod ugye DPD ? Valasz: hogynepersze !
Na akkor rendeljunk...Kaptam is DPD-s linket meg egy fura trackinget, amit csak a track24 volt hajlando ertelmezni. Par napra ra kaptam egy kov trackinget (ezt mar megszoktam), amihez szinten DPD UK linket adtak es meg frucsabb tracking szamokkal. Kiderul, hogy ezek a baromok UPS-el toljak a csomagot, kozben meg DPD-s linket kuldozgetnek.
Direkt azert rendeltem, mert azt irtak DPD a szallito...a megrendeles mellett a link is DPD
Remelem nem lesz ebbol gond, kulonben a fejukon verem szet a cuccot.
Szoval csak ovatosan, mert a support is kamuzik ossze-vissza jo kinai modjara.

Mondjuk lehet jobb is igy, mert a legutobbi DPD kuldemeny igencsak lelakottan erkezett meg. A szurot gyak ujrakuldik, mert annyira megnyomorgattak. Mondjuk ez jo pont a Gearbest reszerol. Kuldtem kepet, videot es nem akadekoskodtak. Egyebkent meg egy csalo, hazug bagazs, de meg mindig jobb mint a tobbi
-
Krogoth
senior tag
Review írás, rányomok a gombra, majd
Ya has escrito un análisis para este producto y cada cliente solo puede escribir una.
Haz clic aquí para volver al productoLefordítottam guglival, az oké, csak az okát nem értem, hogy miért írja ki.
Ebből a termékből nem rendeltem még.
Review sincs (order részt elfogadta, csak a product-ot nem) -
Convoy S2+ -hoz nincs véletlen kuponotok? vagy esetleg Xiaomi tollhoz?
-
zeon.hu
nagyúr
-
cris78
őstag
Az alkalmazásbán nem lehet valahogy jelölni, hogy megjött a termék? Kicsit frusztrál, hogy belépek és a shipped out-nál van egy nagyobb szám. Ilyenkor elgondolkodok, hogy mi a francot rendeltem ennyit. Aztán belépve látom, hogy a fele megjött már.
-
cris78
őstag
Szólni kéne a GB-nek, hogy szívesen vennénk Hongkongi sódert is.

-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok!
Venni szeretnék egy telefont HK-2 raktárból. kb 700gramm, szóval ha igaz a szóbeszéd, a vámmentes szállításhoz még össze kellene szednem 1,3kg-ot. Tudnátok esetleg ajánlani valamit a nehéz és hasznos?
Előre is köszi! Üdv!
-
Castell
aktív tag
Sziasztok, kaptam egy hibás autóskamerát, vásárlásnál pluszba fizettem insurance-t. Nyitottam ticket-et, a hibát egy részletes HD videóval illusztráltam. Pénzvisszafizetést kértem. Mire számíthatok?
-
qqzs
őstag
Irtam a supportnak hogy toroljek az ordert es megrendeltem meg egyszer kupponnal. Erre most mindeketto packed statuszba kerult weben ugy hogy az appban meg dispatched statusz van. Es mar kaptan dpdtol smst is. Ezek kepesek lesznek elkuldeni mindkettot egy csomagban. Akkor mi a fenet csinaljak? :/ Legalabb kettobe johetne es a dragabb kupon nelkulit nem vennem at.
Nektek sem megy a live chat. Ez regebben siman lerendeztem elochaten azonnal
-
freezer922
aktív tag
válasz
faresz5
üzenetére
Köszönöm, de a dpd-s követést megtaláltam. Arra gondoltam, hogy a csomag Kína->Anglia részét lehet-e követni
de igazából mindegy, csak ugye a szokásos szeretem nézni hol tart mert várom dolog.
De ahogy nézem az itt írtak alapján amennyiben én azt szerdán rendeltem legkorábban 2hét múlva várhatok valamikor, ennek a végén meg már dpd-n látom.szpeti40; Akkor csak arra tudok gondolni, hogy ez random
. Nekem hiába jött tegnap sms, dpd oldalán csak a szokásos "megkaptuk a szállításról az infót" dolgot látni. Gondolom nincs elkószálva egy pont ugyan olyan csomag Angliában vagy a közelében és máris ott járna 
-
válasz
freezer922
üzenetére
Én kedden vettem GB-ről cuccot EU Expressel, még nem jött sms, szerintem azt akkor küldik ha tényleg náluk van.
-
faresz5
aktív tag
válasz
freezer922
üzenetére
Eu express nyomkövetés magyar dpd oldalán:
írj az angol nyomkövetési szám elő 1550-t ,így 14 tagú lesz és követheted a magyar dpd oldalán.(leegyszerűsítve, valószínűleg a 1550 a magyar kirendeltség száma.) -
qqzs
őstag
mar packed statuszban van, live chat nem mukodik, support meg lehet nem valaszol mielott elkuldik a kupon nelkul vasaroltat :/
-
qqzs
őstag
van lehetoseg kifizett order cancelnal visszakapni a felhasznalt pontokat?
Es miert nem mukodik a live chat gomb? eddig mindig mukodott

-
sepsi0
őstag
válasz
freezer922
üzenetére
Én SMS-t nem kaptam, Angliától lehetett nyomon követni egy héttel a feladás után.
Nekem pont 14 nap volt, Angliában sokat állt a csomagom, amikor elindult 4 nap volt. -
PainKiller13
őstag
válasz
freezer922
üzenetére
Én is nem rég rendeltem, csak akkor nyomon követhető és a 2-5 munkanap azért több annál, inkább 5-10 körül.
-
freezer922
aktív tag
Hali,
Érdeklődnék, hogy eu express-el rendelt csomag nyomkövetése csak akkor lehetséges mikor már a dpd-nél van? Tegnap előtt rendeltem, tegnap már kaptam a dpd sms-t, hogy 2-5munkanap
gondolom sablon szöveg és nem tudják, hogy ők is csak jó ha egy hét múlva kapják meg, de ezen kívül nincs más követési módszerem. -
SZATA
senior tag
válasz
cidalain
üzenetére
Én is olyat vettem, és tetszik. A GB-től 2-3 alatti ideértek az utóbbi cuccok (kínai wh), a BG-től inkább 4 hét, vagy több. A múltkori rendelés óta drágábbak lettek a kábelek, azért is kerestem alternatívát. Megpróbálkozok most akkor újra velük, hátha hamarabb jönnek.
-
-
"Kedvenc" magyar reflinkes oldalunkon vagy egy cikk, ahol összemossák az EU Express, EU Registered és az Europe express szállítási módokat!!!
-
cidalain
veterán
nekem BG esetében 2-3 hétre hozták a BW kábeleket.
itt sem számíthatsz gyorsabb szállításra szerintem. mostanában 20-25 napra szoktam kapni a csomagokat. mondom ezt úgy hogy a héten pont beesett egy 15 nappal a rendelés után.nekem a BW kábelek nagyon bejönnek minőségben, így ha nekem kell én már csak olyat fogok venni. árban kevésbé, mondjuk én mindig a harisnyázottat veszem, ami drágább. illetve a reverzibilis microUSB nem jött be, némely eszközömbe nem volt stabil a kontakt, úgyhogy azt nem erőltetem. viszont a normál microUSB, és type-c csatija kiváló.
-
Nekem is megjött a Xiaomi toll, kb 2 hét se volt...valóban nagyon állat, jó minőségű. De ami a csúcs benne, hogy valami eszméletlen szépen fog!
Esetleg van még kuponban akcióban?
-
SZATA
senior tag
Milyen jó minőségű (és árú) micro USB kábelt érdemes venni a GB-ről. A BG-ről vettem pár Blitzwolf-ot, de ott elég hosszú a szállítási idő.
-
WestBam
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Kupon nagyon ritkán, talán az általános megy rajta, de ha van pontod azzal sokkal többet le tudsz belőle venni.
-
joe-ker
senior tag
Xiaomi USB-s mini ventilátor
Kupon:GBMifan
Kupon ár:2,99$ -
pvt.peter
őstag
-
RedCactus
senior tag
Néhány napja megkaptam az Eu Express-el rendelt tabletemet, de a rendelési státusza a GB oldalán még mindig packed, így nem tudok értékelést írni és pontokat sem kaptam a rendelés után. Írtam ez ügyben nekik. Gyorsan válaszoltak is, hogy legyek türelemmel, mert a csomagom már úton van...

Azt hiszem ez hosszú menet lesz.
-
ace22
tag
válasz
WestBam
üzenetére
Infrás hőmérő műszer akad valamelyik laborban, de ahhoz, hogy a zseblámpa hőmérsékleték megmérjem, előbb fel kellene darabolni, vagy oldatba vinni.

A szóban forgó darab egy LUMINTOP SD mini (a Nitecore MH20 vagy a Nitenumen NE01 nagyon közeli rokona - kinézetre és funkcionalitásra is). A gyártótól van már más, jól bevált típusom, ezért reméltem, hogy beválik.
-
WestBam
senior tag
Erre csak egy infrás hőmérővel tudsz megfelelő választ adni nekik, azzal tudsz folyamatosan mérni és felvenni, hogy bizony túlmelegszik. Esetleg ha van a közeledben egy számtech bolt (szervizzel) ott próbálkozhatsz némi csokiért cserébe hátha megengedik, hogy használd az övék, ha van nekik.
Ha nem titok megírod milyen elemlámpával jártál így? -
wierra
senior tag
Nem tudsz valakitől kölcsön kérni egy lézeres hőmérőt?
-
cidalain
veterán
Megjött az én Mi tollam is.
Júli 25-ei rendelés. 15 nap alatt futott be. elég jó idő. -
ace22
tag
A GB-vel keveredtem disputába. Egy (neves) gyártó zseblámpája nem úgy működik, ahogy kellene: nem vesz vissza a teljesítményből, ha felmelegszik (elvileg van rajta Advanced Temperature Regulation system, pont erre kitalálva), az integrált töltés pedig alacsony feszültségen fejeződik be (4,08V), és nincs védelem túlmerülés ellen (2.55V-on kaptam el).
A GB videót kér a fentiek alátámasztására, hát csináltam egy videót egy multiméterről, ahogy alacsony feszültséget mutat. A túlmelegedést nem tudom levideózni ipari IR kamera híján. A GB pedig nem érzi magát meggyőzve.
Mit lehet ilyenkor csinálni (PayPal bevonása előtt)? Mit szokott elfogadni a GB video evidenciaként? Tegyem a lámpát egy lázmérőre?

-
cidalain
veterán
válasz
pusi1981
üzenetére
ha a lámpa nem volt raktáron, és várhatóan egy darabig nem is lesz, akkor is előfordulhat külön feladás.
nem gondolnám, hogy átvertek egy lámpával.
nyitnék egy ticketet feléjük, hogy volt egy ilyen rendelésed ezzel a számmal két tétellel. ebből x.-én sak ezt kaptad meg, a lámpa nem volt a csomagban. mi a helyzet ezzel?
tényszerű leírás elég, érdeklődő hangvétel, hangnem semmiképpen ne dühös legyen... -
pusi1981
aktív tag
Ezeket rendeltem,mindkettot China raktarbol.
Egy azonosito nyomkovetesi szamot adtak a csomaghoz,viszont csak a gps jott meg.Most akkor behuztak egy ledes lampaval ami nem jott meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Gondoltatod, hogy meglepődtem, mert már hétfőn jött az sms, hogy szerdán csomag érkezik.