Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
Aki kapott már LK...SK ragszámú csomagot meg tudná mondani mennyi idő múlva érkezett meg miután megjelent a pozsonyi posta a nyomkövetőben?
Köszi. -
jeni
félisten
A magyar Raiffeisen bank mikor küld értesítőt vagy tájékoztatja a Gearbest üzemeltetőit,hogy az adott termékre már átutaltam a pénzt?
Még mindig a NICK nevem alatt ketyeg az óra,hogy nincs jóvá írva.Order will be canceled within 2D ,please submit payment as soon as possible.
-
gombii
tag
Sziasztok:
Munkahelyre rendelnék, ahova a Magyar Posta nem a legjobb választás, mert nem szeretik ha magánjellegű dolgot rendelünk a cég címére.
Az Expedited Shipping DHL szállítási módot a DHL hozza vagy átadják a Magyar Postának?
Köszi a választ előre is!
-
Vertigo18
addikt
Ez a teló vajon jó vételnek számít ennyiért? Ennél most melyik tréfamentes szállítás, mert elvesztettem a fonalat...!?
-
Ciccuka
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Gondolom karácsony előtti időszak volt. Nonszensz, hogy manapság mennyit kell rá várni... (és ezért fizess még 3500-öt)
-
Peaceliker
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
Még SMS t sem kaptam, csak ragszám alapján láttam mizu. Akkor küldtem adatokat és onnan számítva volt 4 hét kb mire kézhez kaptam. Az adatok beérkeztek (nemtom pontos megnevezést) státusz után már lehet csak 2 hét vt, de az is több mint 1 hét volt email küldés után, mire abba váltott
-
viktorhu
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Igen, pár éve még célországba megérkezett, egy nap - egy hét múlva vámkezelésre továbbítva, a dokumentumok beküldése után meg egy-két nap múlva hozták az értesítést, hogy átvehetem a csomagot. De azóta volt egy több lépcsős leépítés a postánál, miközben nőtt a kínai csomagok száma, most meg nem találnak embert a kirúgottak helyére...
-
prsq
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Volt. 4 hét. (Július 3-án kaptam az SMS-t a vámról, még aznap beküldtem mindent, négy hétre rá hozta a postás.)
-
Ciccuka
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
De mi volt 4 hét? Mert lehet félreértetted.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hova... vissza? Korábban ez 1 hét volt. Annál is korábban pedig 2-3 nap.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
2 hetet ülnek rajta legalább miután elküldesz nekik minden szükségest a továbbiakhoz.
-
bence38
csendes tag
válasz
vittorio7
üzenetére
EU Priority Line-nal óvatosan, mert nekem pl. eltűnt az utolsó csomagom.
Tracking szerint a DHL átadta a Magyar Postának, de gyakorlatilag ez nem történt meg.
Olvastam, hogy máskor is volt probléma ezen az átadási ponton. (Feucht, Germany)
Biztosítás sajnos nem volt rá kötve (nem gondoltam, hogy nyomkövetős csomag el tud veszni),
ezért a Support csak 50% refundot tud adni, vagy az eredeti ár feléért küldenek egy terméket. -
vittorio7
őstag
-
Watcher45
tag
válasz
vityax82
üzenetére
Ez furcsa. Esélyes, hogy volt a paypal balance-on pénzed és onnan ment a fizetés, így visszatérítéskor is oda kaptad vissza a pénzt. A paypal topic összefoglalójában nézz körbe az ajánlott beállítások nagyon részletesen olvashatóak, vagy kérj tanácsot V/ szaktárstól a topicgazdától.
-
vityax82
tag
válasz
Flashy
üzenetére
Nekem eddig ha volt visszautalás a paypalra akkor az ott is maradt és nem ment tovább a webkártyámra, pedig én is úgy használtam ahogy leírtad! Ha fizettem akkor a paypal egyenlegre nem kellett feltöltenem lóvét, aztomatikusan a webkártyámról vonta le, a paypalon csak keresztűl folyt a pénz. De visszautalásnál már rajta maradt.
-
Flashy
veterán
válasz
vityax82
üzenetére
ha Paypalon felveszed a bankkártya adataidat (webkártyát érdemes), aztán Gearbesten Paypallal fizetsz (a webkártyán keresztül a bankszámládról), majd valami miatt visszautalnak neked, akkor a pénz a bankszámládra érkezik vissza egyből (mármint nem időben egyből, pár napig eltart, de közvetlenül), nem a Paypal egyenlegedre.
-
vityax82
tag
válasz
vittorio7
üzenetére
Én a pay palt annyira nem szeretem mivel az ebayen keresztűl már használtam és amikor pl kaptam rá visszatérítést egy meg nem érkezett áru miatt majd azt vissza utaltam a webkártyámra akkor elég nagy összeget vontak le átutalás jogcímen!
Szóval én inkább ragaszkodnék a jól bevált webkártyámhoz!
Egyébként ők nem tudnak webkártyára visszautalni? -
Flashy
veterán
válasz
vityax82
üzenetére
a Gearbest bolt, nem magánszemély eladók oldala. ugyan vannak valamiféle store-ok cégek szerint, de veled szemben egy nagy bolt áll akkor is. a borítékra valószínűleg nagyjából automatikusan kerül rá minden, nem biztos hogy bele tudnak nyúlni (bár néha más termékek neve kerül rá). de ha vigasztal, a vámnál nem számít a ráírt szám, röntgen alapján emelik ki a csomagot.
eladói megbízhatóság eszerint itt nincs. garancia és egyéb ügyintézés van, de nehézkes lehet, kapsz egy ügyintézőt aki végigmegy az itinerjén és mindent megpróbál hogy ne járjál jól
de elég sokszor azért sikerül érvényesíteni a jogos igényt. -
vittorio7
őstag
válasz
vityax82
üzenetére
Ezek tréfa és vámmentes szállítási módok:
- Europe Railway Priority
- EU Priority Line
- EU Express
- Europe RegisteredAz Ali olyan mint egy nagy piac, rengeteg eladóval.
A Gearbest viszont egy nagy webáruház. A magyar vásárlók körében talán a legnépszerűbb.Ha gondod lenne jegyet kell nyitni a Gearbesten, ez hasonló az Ali dispute nyitásához.
Célszerű mindenképpen paypallal fizetned, akkor van egy plusz biztosításod is.A Gearbesten is köthetsz biztosítást a vásárlásra.
Ha mobil applikációval fizeted a mostani megrendelést akkor olcsóbb. Fel van tüntetve a mobil jel a termék mellett is.
-
vityax82
tag
Illetve ha nem paypallal fizetek hanem OTP webkártyával ahogy az alin is szoktam akkor visszatérítés esetén arra is visszatudják utalni a pénzem vagy csak paypalra tudnak?
-
vityax82
tag
Kinéztem magamnak az alábbi táblagépet:
Teclast P10
Ha jól látom kínából kűldik CN-099, így gondolom nagy a valószínüsége hogy megfogják a vámon.
A kérdésem az lenne hogy érdemes írni az eladónak a vásárlás mellé csatolva hogy legyen szives 20 dolláros összeget írni a csomagra, így elkerülve a vámot. Vagy itt ez nem játszik?
A másik kérdésem, az lenne hogy ha valami gondom adódna a megrendelt géppel akkor itt is van rá módom vitát nyitni pl úgy mint az aliexpressen a disputot és van esélyem visszakapni a pénzem?
A harmadik, azt hol látom hogy mennyire megbízható az eladó? Én csak annyit látok hogy 2db vásárlói visszajelzés van leírva, az meg elég kevés. -
-
Predator2
addikt
Urak, segítsetek. Elég gyenge az angolom, így kérdezek.
Most ez azt jelenti, hogy ha megadom a címem küldenek egy újat? Vagy valamit félreértek?
-
zsolti72837
addikt

Botrányos akkor.
Nekem a GLS tetszik eddig, szerintem a legjobb futárszolgálat. Minden csomag rendben volt.
Mondjuk múltkor lengyelből a csomagom a DPD hozta, azt hittem lesz gubanc a kiszállításkor. Csütörtökön vagy pénteken adták fel. Vasárnap vagy hétfőn kaptam emailt, hogy xx:xx és yy-yy között hozza a futár a csomagot. Xx:xx után 2-3 perccel jött a telefon, hogy otthon vagy-e és hozhatja-e a csomagot. Mondta pár perc és jött is.
Minden rendben volt. Csomag nem sérült, meg semmi ilyesmi.
-
Peaceliker
addikt
07.26i rendelés, ma már belföldi feldolgozásra továbbítva
szlovák ragszám, lenne itt raktáruk? -
imis
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Csak idézlek, csak idézlek...
Király vagy!(#30645) Silent77: "Nálam nem volt még rendellenes dolog, biztos véletlen."
kontra
(#30648) Silent77: "Nem mondtam, hogy nem volt egyáltalán problémám, sőt azt írtam mindenki futott már bele."
-------
(#30631) Silent77: "7 nap után minek kell irkálni áruld már el?"
kontra
(#30648) Silent77: "Ilyet se írt senki, hogy ne kérdezz rá ha 1 hét múlva nincs feladva! Én 3 nap után rákérdezek."
-
Gondolom feltűnt, hogy nem én nyitottam a topikot.

Nem mondtam, hogy nem volt egyáltalán problémám, sőt azt írtam mindenki futott már bele.

Nem volt még olyan, hogy kaptam TN-t, és nem jött meg. (nem indult el). Ha útközben tűnik el az megint más.
Itt most arról beszélünk, hogy feladták, avagy nem adták fel.
Ilyet se írt senki, hogy ne kérdezz rá ha 1 hét múlva nincs feladva! Én 3 nap után rákérdezek.
Kaptál egy TN-t amit 25-én bejegyeztek, és már türelmetlenkedtél. Ez nem a tudatos vásárló.
-
imis
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Ismersz Te engem? Egyébként meg a szomszédom a support

Itt minden 10. hozzászólásban felmerül a GB negatív hozzáállása a problémás ügyeikhez, hiszen ezért nyitottad a topicot. Mert persze ha nem merülnének fel kérdések, akkor minek tartana 30ezer felett a hozzászólások száma.
Az hogy négy-számjegyű rendelésed volt már, ami valahol 1000 és 9999 között, szép teljesítmény /ha igaz (sicc
)/, de nem hiszem el, hogy sohasem futottál bele problémába.Ha meg "Nálam nem volt még rendellenes dolog, biztos véletlen.", azaz nem volt problémád, akkor az "1-2 dologgal, amivel valószínűleg tisztában" vagy nem jelent egy széleskörű tapasztalatot, szemben azzal a sok hozzászólóval itt a topicban, akik már megbántak néhány üzletet a GB-n vagy másik webshopban.
Nekem ha azt mondja az eladó, hogy van raktáron és holnap feladja, akkor én egy hét múlva megkérdezem, hogy miért nem adta fel még. Ez ilyen egyszerű. Szaván fogom, ha egyszer megígérte, ez a vevő joga és nem az, hogy kusban legyen 2 hónapig. A postára adás és a szállítás két különböző dolog. A szállítást kivárom, az nem az eladón múlik.
Tudod vannak "tudatos vásárlók".
-
Nem úgy néz ki.
Nyitott szemmel járok, és túl a xxxx rendelésem, valószínű tisztában vagyok 1-2 dologgal.
Nálam nem volt még rendellenes dolog, biztos véletlen.
Mint jeleztem a support kb semmit nem tud. Többet érsz ha a szomszéddal beszélsz.
Nézegesd nyugodtan a 1tracking.net-et ha neked úgy jó.
-
imis
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Nos van némi tapasztalatom a kínai ill. külföldi rendelések területén, azt is tudom, hogy a track ismeretében nem vagy mindent tudás birtokában.
Az , hogy becsukod a szemed és csak a 30. napon nézed meg a track-et a te hülyeséged, én általában követem és így látom a rendellenes dolgokat és időben lépek.
Nos a levélre furcsa reakció jött: a track-et már nem ismeri fel a 1tracking.net(!!!), és a levélben arra hivatkoznak, hogy lehet nem jó a címzés.
De a ha nem jó (egyébként amit küldtek egyeztetésre az jó) akkor max rossz irányba indul a csomag, de akkor is elindul. (egyébként a GB-től már elég sok cucc jött nekem)
A jelen cucc , amit rendeltem hiánycikk, máshol nincs is raktáron és ezért kérdeztem rá és ha korrektek megírják, hogy éppen várják v. nem tudják mikor jön, de nem hazudják azt, hogy feladták a csomagot.Szóval, ha tényleg feladják, akkor van türelmem kivárni, mert tudom milyen rapszodikus a posta.
-
dugesz77
őstag
Nézz rá a csomagra 1Trackingen nálam ma jöttek meg az első infók (talán egy konténerben vannak a csomagok)
Nem kell rögtön farkast kiáltani. Én alapesetben 15. nap után nézek rá először, hogy hátha mozdult már valami.. Berakod a várt csomagodat trackitonline vagy mobilra a TrackChacker-be és ha változik valami kapod az értesítést. Ha a 45-50 napig nem történik semmi akkor érdemes elkezdeni mocorogni, akkor is az eladóval/bolttal felvenni a kapcsolatot.. -
kokii
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Válasz: nem küld.
A futár beállított melóba, előre hívás, minden nélkül, majd közölte, hogy nem tudok kártyával fizetni, mert "azt előre kell jelezni, nem hoz minden céghez terminált".
Holott ilyen sehol nincsen írva, csak annyi, hogy lehet kp-val és kártyával is fizetni a futárnál, de valszeg csak lusta volt a delikvens.
Worst order so far.
-
Semmi estere sem vagy türelmes.
Nem találsz olyan embert akinek ne lett volna már gondja, de ez nem azt jeleni, hogy mindig van!
7 nap után még a TN-re sem nézek rá! Érdekes módon mindig megjönnek a csomagok.
Átvágni nem tudnak, mert a pénzed visszakapod. Ebay, ali mindig bejelöli, hogy shipped, pedig tudjuk, hogy akkor még közel sincs feladva, még sem irkálunk azonnal.
Azt még mindig nem értem, hogy minek írtál nekik. Ők is azt fogják mondani amit mi. Lehet kevesebbet, mert a supportosnak fogalma sincs arról, hogy működik az EU priority line. Ő csak annyit lát a rendszerbe, hogy feladták. -
kokii
tag
DHL nem küld időablakot, hogy mikor érkezik? Csak "a nap végéig"-gel váratják az embert?

-
bl4ze
veterán
Sziasztok, van/használ valaki itt ThiEye T5 Edge kamerát? Lenne 1-2 kérdésem
Köszi. 
-
davenport
senior tag
Gocomma 3 portos USB töltő, amiből az egyik QC 3.0 a "G3UP" kóddal 4.99 dollár.
-
imis
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Silent77, ezt pl sosem adták fel, kis kínai elismerte mégis működő track: RX728783580CN
sambenez, Nem türelem kérdése, megkérdezem, hogy van raktáron aztán megrendelem, kifizetem és két nap múlva már nincs raktáron. utána rákérdezek, hogy mikor küldik? a válasz, hogy néhány nap, 2 hét után újra kérdezem, akkor még két hetet mond, aztán inkább visszafizették.
Türelmes vagyok csak nem hülye, nem szeretem ha becsapnak,
Nem gondolnám erénynek (meg türelemnek sem), hogy ha Te csak két hónap után akarod észrevenni, hogy átvágtak. -
Cristy
csendes tag
Sziasztok!06.26-án rendelt csomagom végre továbbjutott,de 07.20-óta a DHL raktárában van.Azt lehet tudni,hogy onnan miért nem mozdul?Vagy mennyi idő alatt szokott továbbmenni?Posta trackingen az látszik,hogy célországba elküldve.Eu priority Line-al rendeltem.
-
vittorio7
őstag
válasz
sambenez
üzenetére
Vagy ott az EU raktár:Trcking message
2018-07-25 09:20:00
Alsónémedi,Hungary, The parcel was handed over to the consignee.
2018-07-25 07:32:00
Alsónémedi,Hungary, The parcel is in the GLS delivery vehicle to be delivered in the course of the day.
2018-07-25 06:19:00
Alsónémedi,Hungary, The parcel has reached the GLS location.
2018-07-24 08:54:00
Alsónémedi,Hungary, The parcel has reached the GLS location.
2018-07-23 23:06:00
Ansfelden,Austria, The parcel has reached the GLS location.
2018-07-23 10:20:09
Neuenstein,Germany, The parcel has left the GLS location.
2018-07-19 19:35:07
San Fernando de Henares (Madrid),Spain, The parcel was handed over to GLS.
2018-07-19 14:44:08
San Fernando de Henares (Madrid),Spain, The parcel data was entered into the GLS system; the parcel was not yet handed over to GLS. -
xcvbxcvb
aktív tag
Van egy Eu expresses csomagom (akciós kabátok) ami elvileg megérkezett Uk-ba, de mintha ott dekkolna..
-
Vertigo18
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ugyanezt a terméket (2x) rendeltem volna, de nem fogadja el a kódot.

-
Beca1990
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
ehhez a kupont hol igényelted?
-
imis
senior tag
Gearbestről rendeltem előszőr variáltak aztán jelezték, hogy elküldték a cuccot.
EU priority Line szállítással jön.
Kérdésem: míg nem ér Európába, addig nem látom a mozgását?a track ezt írja:
25.07.2018
18:07:00
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically -
vegyszer
addikt
Kb nettó negyed óra csinálni egy PayPal accountot. Azzal együtt, hogy beírod: hogyan csináljuk PayPal fiókot.
Tényleg nem kell hozzá atomot hasítani a sörben. -
jeni
félisten
Szia!
Hogy lehet jelezni,hogy gyorsabb legyen az ügyintézés?
Az OTP-n keresztül tegnap este valamiért nem lehetett utalni és rámentem a más bankból való utalásra.
Ma reggel az OTP fiókban feladtam a pénzt a Gearbest által megadott Raffeisen bank számlára átutalva. Ezt a folyamat hogy lehet gyorsítani,hogy Gearbest előbb írja jóvá a befizetést,hogy hamarabb is postázza el a cuccomat? -
Beni2360
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hogy jön ide a flash sale áru a promóciós áruhoz?
DE mint látom torolték a hsz-d valamiért.
Na de nekem a 9-s is páros.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bul07
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nekem van ilyen
15$/db mindenképp megériIgaz én egyszer használtam de akkor nagyon, motorral járok dolgozni így nem tudtam hurcolni otthon meg nem használom így a dobozban pihen és várakozik
Egy nagyon havas téli napon használtam, hóban raliztam vele igen jól szórakoztam hó dombra fel és le
Egy gondja van az akkumulátor elég kicsi hamar lemerül, 10perc környéke -
Beni2360
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
Promociós árunál nem tudod beváltani szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szlovák ragszám, lenne itt raktáruk?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)