Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeus11
senior tag
Helló!
Milyen kamera felvevő- monitorozó rendszert javasoltok? Négy kamerát kellene kezelnie, és tudjon értesítést is küldeni, mozgást vegye fel. Honnan tudnék olcsón normális minőséget venni? Sztem 720p minőség elég lenne! -
válasz
Martin Eden
üzenetére
Nem.

-
Martin Eden
tag
Napi érdekesség:
10 tételt rendeltem EU Express-szel 04.24-én. Egy-két nap eltéréssel, de 3 külön csomagban lett feladva Gearbest részéről.
1. Hétfőn hozott egyet a királyi posta, benne két tétellel, az egyik sajnos törötten jött, ticket nyitás, elvileg újraküldik.
2. 7 tételt a DPD hozott volna szintén hétfőn, keddre átkértem, át is vettem annak rendje és módja szerint.
3. Az utolsó tételt, ami nem más volt, mint egy darab, 70 centes (nem centis
) jack kábel, azt pedig ma hozta szintén a DPD futár.
Biztos, hogy megérte ez így ebben a formában?
-
válasz
PainKiller13
üzenetére
Igen az is.
Eu express, Eu priority line, és a vonatos. -
PainKiller13
őstag
Eu Priority line most a tréfamentes szállítás?
-
válasz
Nakivagyok
üzenetére
Nálam is ez van.. (12-ei rendelés)
2018-05-14 18:18 - The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically.
-
TheMiller
tag
válasz
Krogoth
üzenetére
Itt a teljes lista, a wid-eket nem tudom..:
Anglia: DG-W-3,EG-W,EG-W-3,FG-W,FG-W-3,G-W-3,IG-W,IG-W-3,PG-W,PG-W-3,UK-W,G-W-2,G-W-15
Ausztrália: AU-1
Csehország: DG-W-5,EG-W-5,FG-W-5,G-W-5,IG-W-5,PG-W-5,RU-EU-5,G-W-19
Franciaország: DG-W-6,EG-W-6,FG-W-6,G-W-6,IG-W-6,PG-W-6,G-W-9
Hongkong: BR-HK,BR-HK-2,DE-HK,DE-HK-2,ES-HK,ES-HK-2,FR-HK,FR-HK-2,HK,HK-2,IT-HK,IT-HK-2,PT-HK,PT-HK-2,RU-HK,RU-HK-2,TR-HK,TR-HK-2,UK-HK,US-HK,US-HK-2,HK-4,HK-5,HK-6
Japán: JP,JPN
Kína: BR-CN,China,CN-2,CN-MI,DE-CN,ES-CN,FR-CN,IT-CN,PT-CN,RU-CN,TR-CN,UK-CN,UK-HK-2,US-CN,CN-ED
Lengyelország: DG-W-4,EG-W-4,FG-W-4,G-W-4,IG-W-4,PG-W-4,RG-W-4,G-W-10
Németország: G-W-24,G-W-21
Olaszország: G-W-8
Oroszország: RU-EST,RU-1,RU-2,RU-3
Portugália: DG-W-25,G-W-25,IG-W-25,PG-W-25
Spanyolország: DG-W-16,EG-W-11,EG-W-14,EG-W-16,FG-W-16,G-W-16,IG-W-16,PG-W-11,PG-W-12,PG-W-16,G-W-12,G-W-7
USA: US-5,US–LA,US–NYC,US–NY,US-1,US-2,US-3,US-4
-
Krogoth
senior tag
Hali.
Van valakinek wid listája a többi EU raktárakhoz (ha van még)?
GW3=1004598
GW4=1101231
GW5=1640583
GW6=1090517
GW12=1451237
GW16=1241548Illetve az EG-W-11 is eu raktár?
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03
üzenetére
A PayPal-on hol tudok ticketet nyitni?
Mintha azt írtátok volna, hogy ott ahol az összeget beterhelte, de az appban a számlatörténetben nem volt ilyen.
Vagy csak a webes oldalon jelenik meg?Mert gondoltam ott is nyitok egy ticketet, mert a GB-n az egyikre 70%-os refundot ajánlottak a másikra meg 30%-ot.
Vagy szerintetek fogadjam el? Vagy a PayPal az vissza fizeti teljesen majd az összeget, mert ugye egyik termék sem érkezett meg:
Köszönöm!

-
Crow
tag
A GW5 raktárból sima DHL-lel renelt cuccokat ugye csomagként (és nem ajánlott levélként) adják fel?
(Vagyis a "csomagos" postás hozza ki őket?)
Vagy ez mérettől/tömegtől függ? -
Pontok nélkül nem vásárolok, még se nagyon tűnik el.
Nem gáz, hiszen feladták. Az egy dolog, hogy sima postával kéred. Nem az ő hibájuk (főleg a kedves postánk miatt, akik sokszor még értesítőt sem hagynak, utána meg megy a refund kérelem). , ha nem kapod meg. Vállalod a kockázatot ha már azt választottad. Ne értsd félre, én sem fizetek postát ha nem muszáj.
Pontokat pedig nekik köszönheted, szóval...
Mint írtam sehol nem kapod vissza a felhasznált pontokat, ha eltűnik a csomagod. -
Tommmysun
aktív tag
válasz
beginnerguy
üzenetére
Erre akartam kilyukadni

-
ace22
tag
válasz
Silent77
üzenetére
A GB-n jártam már úgy, hogy egy drága cuccot ($75) kifizettem (másnapi szállítás volt mondva rá), majdnem egy hónapig ültek rajta, minten héten bíztattak, hogy majd mindjárt megy, aztán egy nap refundoltak...
A pontjaimat visszaadták, ezért még ma sem értem, mi volt ez az egész...
-
ACE-
addikt
válasz
Silent77
üzenetére
Jó, és honnan tudom hogy feladták-e? Beadnak valami fals, vagy követés nélküli számot, és kész... áll náluk a pénz 2 hónapig, majd visszaadják pontokkal csökkentve... tiszta nyereség... ha lenne a feladott csomagról kép, mint régebben, akkor azt mondom ok, de érdekes módon valamiért nem jelennek meg a képek...
-
beginnerguy
tag
válasz
Tommmysun
üzenetére
A felvetés teljesen jogos, komplett karkötőt/órát rendeltem, 15$ értékben. Ehhez GB-n nem találtam szíjat, de alin elfelejtettem megnézni (eddig), ott van elvileg. Szóval azt hiszem egy huszárvágással megoldottad a problémám, köszönöm!
A 3$ refundból pont kijön a szíj. -
Tommmysun
aktív tag
válasz
beginnerguy
üzenetére
A termék ára amúgy mennyi lenne? Csak a cserélhető szíjat rendelted, vagy komplett okos karkötőt?
-
beginnerguy
tag
válasz
beginnerguy
üzenetére
Még sosem volt gondom Gearbesttel, most ugye sikerült rossz színű okoskarkötőt küldeniük. A ticket nyitás nehézségei után semmi gond nem volt, válaszoltak, hogy 3 $ partial refundot tudnak adni vagy PP-re vagy walletra. Én egyiket sem szeretném elfogadni.
A csere mennyire reális? Tehát visszaküldeni és megkapni helyette a kiválasztott színűt. Ilyenkor a postaköltség engem vagy őket terheli? (Esetleg PP térít? Vagy az csak hibás terméknél érvényes?)
Köszi a segítséget előre is!
-
kigyi_23
addikt
válasz
Nakivagyok
üzenetére
Azt látni fogod, ha megindul eléggé egyértelmű lesz

-
kigyi_23
addikt
válasz
Nakivagyok
üzenetére
3-5 nap alatt itthon van a cucc, ha beérkezik az angolokhoz. A nyomkövetés sokszor késik akár 1 napot is, de jön ne aggódj. Miután elindult onnan már esténként lesz frissítés és utána napközben is pontos adatokat kapsz.
-
Nakivagyok
tag
Sziasztok, mennyi ideig szokott ebben a státuszban lenni?
DPD UK-n ennyi szerepel:
2018-05-15 07:00
We have your parcel, and it's on its way to your local depot in International EcDPD HU-n pedig még ennyi sem, csak a legelső bejegyzés 10 nappal korábbról:
05.05.2018 12:56 DPD adatközpont
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.Elképzelhető, hogy közben már sokat haladt a csomag felénk, csak nem frissül a tracking? Vagy itt elakadt valami?
-
ACE-
addikt
válasz
Silent77
üzenetére
Így van, nem jött meg, és nem újraküldést kértem, hanem refund-ot, a pénz visszakaptam, de csak annyit, amennyit fizettem. A rendes ár azt hiszem talán 1$-al több volt, amit pontokkal csökkentettem. Szóval nem volt nagy összeg, de ezt a választ kaptam rá, amikor kértem, hogy a pontokat is írják jóvá...
-
válasz
Nakivagyok
üzenetére
Igen, de nézd a magyar DPD oldalán.

rakd elé a 1550-et ha nem lenne ott. -
vegyszer
addikt
válasz
Martin Eden
üzenetére
Én 29-én rendeltem... De azért már kezd fogyni a türelmem így, hogy fel se adták.
-
Nakivagyok
tag
Sziasztok,
04.30-ai EU Express rendelésemről a dpd.co.uk-n lévő tracking a mai napig ezt mutatta:
2018-05-05 10:10:00
"Customer data received Southall"Ma délután viszont ez az üzenet fogadott a tegnai napra dátumozva:
"We have your parcel, and it's on its way to your local depot in International Ec"Ez azt jelenti, hogy UK-ban van már a cucc?

Illetve tipikus ez, hogy visszadátumozással frissül a cucc? Ezek szerint nem túlságosan valós idei nyomonkövetés? -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az mennyire normális, hogy vettem akcióban egy Xiaomi DF3 dafang 1080P Smart Monitor Camerát. Asszem hétvégén lesz három hete, de azóta se készleten nem volt, és nem is adták postára. Most huszadika utánra van ígéret, de nem tudom, hogy érdemes-e még várni. Valami, 5700ft lett a vége (nem tudom, hogy pont, vagy kupon vitte le), de ilyen sokat nem várattak még postázással...
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Ha Kinábol rendelek egy terméket Expedited Shippinget választom akkor nincs vám és áfa ? Vagy mire kel menjek hogy ne legyen ?
-
Bigemperor
senior tag
-
Flashy
veterán
-
válasz
Bigemperor
üzenetére
ne engedd zárodni amíg nincs pénz a pp-n.
ace22 nekem nincs tudomásom arról, hogy lehetne. nem véletlenül kéri a refundot mindenki pp-re.
-
ace22
tag
Van valakinek tapasztalata, hogy a Wallet-en levő pénzt vissza lehet-e kérni PayPal-ra? Vagy az már csak GB-es vásárlásokra használható?
-
bazsimano
őstag
válasz
Bigemperor
üzenetére
nem kell engedelyezned semmit...az allow toval csak annyit mondanak, hogy szamits olyan max 48 orara h megerkezzen a penz...szoval ne varjad hogy fel oran belul ott legyen...
bar altalaba nem szokott ket napig tartani a visszakuldes
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Egyre inkább úgy érzem, szívat a GB ebben az ügyben. A paypal-on keresztül egy rendkívüli sajnálkozó levelet küldtek, bár azt nem értem mit kell engedélyeznem, hogy 48 órán belül megjelenjen nálam a pénz:
"Please allow up to 48 hours for the transaction to appear on your PayPal account." Majd azt írják, ha megkaptam a visszatérítést, zárjam be az ügyet (holnap záródik automatán, ha nem megy át reklamációba,ezt nyilván tökéletesen tudják ők is) Ehhez képest a saját ticket-jüknél azt írják, ha időben zárom a paypal case-t, azonnal tudnak intézkedni a kifizetés felől, ha nem, akkor meg kell várni a paypal döntését.Most mi van akkor?
Elindítottam a paypal-on a visszaküldés díjának térítését is, mennyi időn belül szoktak arra reagálni? -
pn4hvq
senior tag
Tavaly november elején vettem egy telefont, most összevissza érzékel a képernyő (leejtve nem volt, sérülés nincs, gondolom egyszerűen meghalt az a része). GB-nél ticketet nyitottam, mivel "lejárt a 45 napos pénzvisszafizetési garancia", 15USD-t ajánlottak. Még visszaküldés+javítás is szerepelt opcióként, de EU Expressel volt rendelve, így feltételezem, a vissza és újraküldés körülményes lenne (áfa miatt).
Ebayen csak a screen 25USD (plusz javítás költsége). Ezt megírtam nekik, de ismét a 45 napra hivatkozva most 20USD-t ajánlottak fel.
Paypal tekintetében már lejárt a 180 nap.
Érdemes lehet velük a 20USD felett alkudozni vagy így jártam? Valakinek van hasonló tapasztalata? -
Imy
veterán
A "Deliveries: Europe Railway Priority Mail" vám és ÁFA mentes, ugye? Gearbestes FB csoportban azt írták. Egy 480$-os cuccot rendeltem.
-
bul07
nagyúr
válasz
ad4m1337
üzenetére
Szerintem hogy visszaadták egy kis időre a akciós dolgok pontozását mindenki csinálta az értékeléseket és a videókat szerintem ezért lett annyi videó
Ha meg kamu teszt oldalak videóira gondolsz akkor ingyen cuccokkal kilóra veszik az ilyen blogokat embereket, ahol rflinket találsz szavukat se hidd, amúgy meg legtöbbje amúgy is csak leírja a műszaki adatait meg a promóciós anyagokat, tesztelni azt nem szoktak, kimérni szétszedni áá
-
ad4m1337
aktív tag
Hello!
Mit tud a GearBest, hogy ilyen népszerű lett, mindenhol gearbestről rendelt termék bemutatókat látok yotubeon?
-
spileraaa
senior tag
Gb walletrol vissza lehet kerni a penzt paypalra
nem masert de paypal vedelem nelkul amugy se merem felhasznalni mert ahogy olvasom eleg gyakran van baj veluk
mar utolag banom is hogy a par pontert annak idejen gb walletre kertem a refundot
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03
üzenetére
Ismét válaszolt a GB a ticketre.
Nem is értem, hogy mi alapján megy ez a válaszadás.
Mert az egyikre megint azt írták vissza, hogy már túl vagyok a 3 hónapon és nem tudnak segíteni, amásikra meg elkezdtek alkudozni az SD kártyára, mikor az tavalyi rendelés, amire meg írték, hogy letelet a 3 hónap az idei, februári.
Igaz valóban letelt már ott is a 3 hónap.Az SD kártyára ezt írták vissza:
We apologize for this delay and sincerely regret to hear that you have not received your order.
After reviewing your order in detail, we have found that you haven't purchased any insurance during the check-out. Please understand that in such case we can only compensate you partially.
The shipping company is actually responsible for this loss which is sadly beyond our control.
Please review in detail our shipping and insurance policy in our terms and conditions here: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
However, as you are a valuable customer, we are willing to help you the best way we possibly can.
Here are the best solutions we can offer you in this situation:1) Partial refund to your Wallet as store credit.
We can refund 9.70USD as a gesture of good will to your Wallet and exceptionally reward you with extra points(You will receive 1 points for every 1 USD. e.g. 1 USD=1 points, 3 USD=3 points etc.).
You can use both your Wallet and points to purchase your future products.
Learn more about wallet benefits : http://www.gearbest.com/m-article.htm?id=111
Learn more about points benefits : http://www.gearbest.com/about/about-points.html3) Partial refund to your original payment account.
In this case, we can refund 9.70USD to your original payment account.Kindly let us know your decision.
Once again we apologize for any inconvenience caused.
Google fordítóval lefordítottam. Valóban nem volt biztosítva, de eddig soha sem kellett, mindig megjött minden...
Szerintetek van még esély a refundra? Vagy menjek a paypalhoz reklamálni?
Vagy mi a legjobb válasz erre a válaszukra? Mert szeretném visszakapni a teljes összeget, ha már nem érkezett meg, vagy nekem az is jó ha újra küldik mind a kettőt.Mind a két ticketre ugyan azt a választ írtuk, és két különféle válasz jött.

Ez meg a LED-es órára:
Thank you for your message.
Please kindly note that all non-receipt of orders must be reported to us within 3 months after the dispatch date.
As we have shipped your order on January 27, 2018 this 3 months time period has unfortunately passed. We therefore cannot offer any compensation in this case.
Please see our terms and conditions here for more information: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
We again apologize for any inconvenience caused.
Thank you for your understanding.
Köszönöm ha valaki megszán a tanácsával.

-
ACE-
addikt
válasz
Bigemperor
üzenetére
Hát, írtad hogy 7 nap után írtál nekik. A visszaküldés költségét a szabályzat szerint csak 7 napon belüli meghibásodáskor állják, egyébként nem... mondjuk az nem korrekt, ha mégis azt mondták, hogy állják, aztán meggondolták magukat. Össze tudod másolni egy doksiba, és megosztani a levelezéseteket időrendben?
-
bul07
nagyúr
válasz
Bigemperor
üzenetére
Bocs lehet korábban írtad de a mai hozzászólásodban nincs leírva hogy visszaküldted
Csak azt írtad hogy GB írta hogy küld vissza, ennyi az nincs említve hogy vissza is küldted(mai hozzászólásokba) -
Bigemperor
senior tag
Ha követted volna, amit eddig írtam, olvashattad volna, hogy rég visszaküldtem már, majd szent esküvéssel fogadta GB, hogy mindent (még a szállítást is) kifizeti, majd ez utóbbi vállalását visszavonta. Ezt többször meg is erősítette, de a paypal case zárását kérte előfeltételként. Nehezen tudom elképzelni és nem gondolom, lelkileg fel kellene készülni arra, hogy mindezek után a paypal mégis azt mondja, nem kellene a GB-nek fizetni, amikor ő maga vállalta ezt, csak nem sikerült teljesítenie.
Lehet, hogy korai volt a paypal, csak nem kívántam hónapokig egy ilyen xarsággal huzakodni a GB-vel.
-
bul07
nagyúr
válasz
Bigemperor
üzenetére
Azért lelkileg arra is készülj fel hogy a paypal nem neked ad igazat volt már ilyen
Főleg ha visszaküldést nem hajtod végre -
ACE-
addikt
válasz
Bigemperor
üzenetére
Legközelebb ne nyisd meg ilyen korán a Paypal vitát, van 180 napod, nem kell elsietni, legtöbbször meg lehet velük egyezni. Ha nem, még mindig mehet a Paypal.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Bigemperor
üzenetére
Eszkaláld még időben!
-
Flashy
veterán
válasz
beginnerguy
üzenetére
ha support@gearbest.com-ra megírod a bánatodat, nyitnak ticketet, onnantól a weboldalon lehet folytatni. (habár a kép- és videofeltöltés szerintem még mindig bugos, de lehet azt is emailben mellékelni)
-
beginnerguy
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy terméket, rossz színűt kaptam. Próbáltam ticketet nyitni (immáron nyolcadjára), azonban mindig megkapom a "hibás ellenőrző kód" hibaüzenetet, akár appból, akár a weboldalon csinálom -- és igen, jól ütöttem be 4 db számot
Írtam az e-mail címükre helyette. Tudok mást tenni vagy fogadjam el ezt? Találkozott valaki ilyennel?Köszi előre is!
-
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44
üzenetére
Ma hozta a DPD a P8-at, viszont eléggé pipa vagyok. Nézem nyomkövetési számot, látom a térképen hol jár a futár, még három címzett és én jövök (Persze otthoni cím lett megadva.). Párom dolgozik, én dolgozok, gondoltam kézbesítés előtt felhív. Nem hívott. Térkép szerint házunk előtt áll. Frissítés az oldalon, látom kiszállítva. Hm hívom páromat, hogy ő vette át? Nem dolgozik. Felhívtam a DPD-t, hogy legyenek szívesek megmondani, mégis ki vette át a csomagot? Operátor felhívta a futárt, aki boldogan újságolta, hogy Kiss Pálné vette át (40k csomag EU express + biztosítás rá kötve
). Rögtön kérdeztem, ki az a Kiss Pálné? Hát a házunkkal szemben lévő Gizike néni. Szóval megvan a csomag. Se gy telefon kiszállítás előtt, ráadásul alá sem kell írni! -
ACE-
addikt
válasz
Bigemperor
üzenetére
És eredetileg mi volt a gond a cuccal? Eleve hibás volt? A 20% különbözetbe gondolom nem fért volna bele a postaköltség... de akkor kérhetted volna a Paypal-t, nem?
-
Ciccuka
veterán
válasz
Bigemperor
üzenetére
Ha megvárod és auto záródik, akkor már cseszheted.
-
FingR86
őstag
nem tudom, hogy volt e már.
de fut mostanában ez a rengeteg új felhasználóknak szóló kupon.
mondjuk ki az igazat, sokunknak van több fiókja is, de amint vásároltál egy tételt az új regisztrációval, onnantól kezdve az már "régi" regisztrációnak minősül.TIPP: végig kell vinni több rendelést is amire szükségünk van, és a fizetési részt kihagyni.
amíg nincs fizetve a rendelés, addig az új regisztráció
leadni 4-5 rendelést ami kell akciósan és utána fizetni csak ki őket. -
ACE-
addikt
válasz
Bigemperor
üzenetére
Én azt nem értem, ha mondták hogy küldd vissza, és visszafizetik az árát, akkor miért nyitottál Paypal-nál vitát?
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Érdekes módon mos szokatlanul gyorsan válaszoltak, méghozzá azt, ha nem akarom zárni a paypal case-t, várjam meg a paypal döntését. Na itt elszakadt a cérna, előbb megírták, hogy küldjem vissza és miután megkapták, visszafizetik az árát, most meg még mindig itt tartunk. Leírtam, még szerencse, hogy nem zártam a paypal case-t, mert nem védene semmi a hazugságuktól meg. Fizessék vissza, vagy ez volt az utolsó alkalom, hogy rendeltem tőlük.Vélhetően ez sem fogja meghatni őket, de nem szeretnék paypal védelem nélkül maradni.
Minden levél megvan, most mindent lementek még.
-
válasz
Bigemperor
üzenetére
Ez több üzletnél is így megy, addig nem utalnak amíg nem zárod.
Zárd le nyugodtan, ha bármi gond lenne, szerintem nem lesz szólj nekem!
Megvan a levél amiben írják, hogy visszafizetik a teljes összeget? -
válasz
Bigemperor
üzenetére
Katasztrofa amit veled lemuvelnek..
-
peestike
senior tag
válasz
Bigemperor
üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy valóban utalna e, ha zárod...
-
Bigemperor
senior tag
Kedves Topikgazda, más Hozzáértők.
Már többször írtam itt a jelenlegi GB refund-ról. Most végre kibújt a szög a zsákból és a GB azt akarja, zárjam le a paypal case-t, azután tud csak utalni. Mi légyen, mert elvileg csütörtökön a paypal amúgy is zárni szeretne?
Köszi. -
Hali .
Érdeklődnék hogy szerintetek várható az M365 roller 320 dollár környékén vagy lesz valami akció. Silent mester remélem esetleg te tudsz valamit .
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Exkluzív órák
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Rögtön kérdeztem, ki az a Kiss Pálné? Hát a házunkkal szemben lévő Gizike néni. Szóval megvan a csomag. Se gy telefon kiszállítás előtt, ráadásul alá sem kell írni!