Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Elsőnél már látszik is valami :
12 Mar 2018 19:50 Your parcel is on its way Southall DPD UKKöszi.
-
cidalain
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Namost rendes aron a 3 lampa osszesen 33 dollar. Olyan 23 korulre vihetted le pontokkal. Ez boven jo. Meg a 22 euros hatarertekbe is belefersz, de az adot nem kell megfizetni ha az 10 euro alatt van ertekbe meg tutibiztos (mert az 45 dollar korul van ebben a honapban)
Szoval mehet a 3 egyben, de kerjel ra biztositast. Posta mindegy. Amelyik olcsobb. -
Beni2360
félisten
válasz
anonymus89
üzenetére
Mivel semmi gőzön nincs, hogy mibe kerül, de ha 1 db kerül annyiba akkor egyenként kell megrendelni. 1-1-1 nap eltéréssel vagy ha már feldolgozás alatt van a termék. Külön csomagban fog jönni.
Hogy ők kevesebb árat írnak rá az ő érdekük is mert ott is van"NAV". Ezt sosem említik az áraknál. Az az ár a Kínai hatóságoknak szól. És nem véletlen ha vissza küldésről van szó, hogy kicsi árat kérnek, hogy tüntessél fel. -
Krogoth
senior tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Felejtsük már el ezt a baromságot, hogy mi van ráírva.
Átmegy a röntgenen és az ügyintéző, ha úgy látja bekéri az adatokat a ráírt értéktől függetlenül.
-
Beni2360
félisten
válasz
anonymus89
üzenetére
Számítanom kell valamire? - Max egy fizetési bekérőre a 3 db miatt.
Meg, hogy megérkezik és világítani fognak.
Nálam NL szállítás jobban bejött. -
anonymus89
addikt
Srácok Holland v. Belga regisztrált küldeményként vásároljak 3x Boruit rj-02-es fejlámpát?
8617,- JMF lenne pontokkal levittem 6200-ra
Számítanom kell valamire? -
spammer
veterán
EU Plug, ennek USB-s fali töltőnek kellene lennie egyértelműen. Egy USA-EU vagy UK-EU átalakítónak semmi értelme ebben az esetben, hiszen a LiitoKala-hoz USB-n kapcsolódik a töltőfej. Jogos a reklamáció.
-
A214
aktív tag
válasz
ZsoltG60
üzenetére
Hát igen, nekem nem volt külön ilyen barna kartondobozba csomagolva.
Nem ez az első rendelésem a Gearbestől és még eddig semmi gondom nem volt velük .
Százezer Ft már biztos elvásároltam náluk.
A helyükbe én szó nélkül küldenék egy töltőadaptert az jó napot.
Bizonyítani nem tudom ,de most minden csomagot videózzak le kibontás közben .
Na meg a felvétel is manipulálható nem.
Úgy gondolom a PayPalnak lehet írok még ez ügyben aztán lerendezik. -
ZsoltG60
aktív tag
Itt a lényeg Unboxing Video - LiitoKala Lii - 402 Battery Charger - USB + EU PLUG - from gearbest.com
Ugyan ez vonatkozik a fórumtárs által rendelt 202-re is
Alapból nehéz lesz bizonyítanod , hogy nem volt a dobozban ezért érdemes úgy kibontani a csomagot hogy videózol is és azt fel is tudd használni az értékelés leadásához.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
BB9000
üzenetére
Nem egészen így van szerintem.. én egy Xiaomi Pro 300M-at rendeltem és ahhoz is adtak ilyen átalakítót sőt volt aki 8-10 darabot kapott 1 csomaghoz..
Volt egy időszak amiikor szórták ki ezeket a sz*arokat .
eu-plug egyértelműen az AC adapter ugyan úgy mint a Lii-402-nél vagy akár bármelyik tv boxnál...
(#28183) faresz5
itt nem a 2$ van szó.. hanem arról , hogy nem azt kapta amit rendet..
De gondolom ha Te is bemész a boltba és veszel 1 kiló kenyeret , alap hogy ne 75 dekásat kapj az 1 kiló áráért.. -
chatran
őstag
Meg is érkezett az első Eu Express-es rendelésem, egy Hyperx Cloud Pro fejhallgató. Egész jó időt futott, figyelembe véve, hogy a kínai újév előtt rendeltem pár nappal, kicsivel több mint 4 hét alatt ideért.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért jött fel mindkét DPD-s futár a lakáshoz. Biztos nehéz volt az 1 kilós pakk.
Azt is furcsálltam, hogy a kezembe nyomták és rohantak el, alá sem kellett írni semmit. Még a borravalót sem várták meg.
Na mindegy a lényeg, hogy egyben ideért és spóroltam kb 10 rugót, azzal, hogy a GB-ről rendeltem. Nálunk 22-től indul. nekem 13500 lett a vége. -
A214
aktív tag
Megértem, de ha logikusan gondolkodunk akkor minek is kell ez az átalakító?
Akkor ne lehessen választani, hogy USB vagy USB+EU PLUG.
Ilyen formában a vásárló megtévesztése ez.
Az a semmire való EU átalakító majdnem 2$ felárat takar amit szerintetek gratiszba dobtak a csomagba. -
"Customer Reviews ott van olyan megrendelő aki megkapta."
Nem. Egy tegnapi review-ban vannak olyan képek, Александр-nél, amin látszanak egyéb cuccok is. pl, egy USB-s ledlámpa, meg egy ütöttkopott AUKEY AC adapter is. Ezeket nyilván nem a Lii 202-vel kapta.
"Vagy én értek félre valamit?"
Igen, ezt félreértetted. A képek és a téves leírás alapján érthető a félreértésed. Viszont ez szvsz még nem lehet alapja egy visszatérítésnek.
-
Részlet az általad linkelt oldalról:
Package Contents: 1 x LiitoKala Lii-202 Battery Charger, 1 x USB Cable, 1 x English Manual, 1 x EU Plug
Mindent elküldtek. Mindent megkaptál. 1 x EU Plug az az átalakító.
Amit hiányolsz azt AC adapternek szokták hívni. Igen, abban igazad van, hogy a legalsó képen a termék mellett látható egy AC adapter is. Ráadásul a termék leírásában az input voltage 100-240V van megjelölve. Ez az adat téves, mivel a terméknek 5 V 2A input voltage-el működik.Véleményem szerint ebben az esetben nem megalapozott a reklamációd. A félreértés tényét igazoltnak látom, de ez esetben a GB erről csak részben tehet. Ők, amit leírtak a csomag tartalmáról, azt bele is tették a csomagba. Tehát a teljesítés 100%-ban megtörtént.
Fordulhatsz a Paypal-hoz, de ez ügyben szerintem nem érdemes. Részben a piti összeg miatt, részben pedig azért, mert egy ilyen reklamáció egy későbbi, ( nagyobb összegű és jogos ) reklamációd megítélésében is negatív lehet.
Az én véleményem ez ügyben nem mérvadó. Ettől még a PayPal ítészei dönthetnek másképpen és kötelezhetik a GB-t a hiányolt AC adapter elküldésére, vagy javasolhatnak egyéb kompenzációs módot is. -
mrrr74
aktív tag
válasz
PeterPH
üzenetére
Láttam, van a képek között is. De a leírásban nem szerepel, ahogy a címben sem. Szerintem az lehet a kérdés, hogy amikor rendelte mi volt a leírásban. De ez már nem hiszem, hogy kiderül. Személy szerint emiatt én nem indítanék vitát, de természetesen ez nem zárja ki, hogy más igen. Nem tudom a PP mennyire fog ennek utánamenni és mennyire lehet sikeres egyáltalán egy reklamáció.
-
mrrr74
aktív tag
Szia,
ezt átírták azóta (az általad linkelt oldalról kopiztam)?
Package Contents: 1 x LiitoKala Lii-202 Battery Charger, 1 x USB Cable, 1 x English Manual, 1 x EU Plug
Mert itt nincs szó adapterről, a (jelen) leírás szerint mindent megkaptál.
szerk: illetve ez a neve: LiitoKala Lii - 202 Battery Charger - USB + EU PLUG BLACK 189531902
-
A214
aktív tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék a közösségtől?
Gearbest tickets-et nyitottam, mert hiányos volt a rendelésem.
Röviden leírom a történteket.
Tehát rendeltem egy Liittokala Lii - 202 Battery Charger - USB + EU PLUG BLACK töltőegységet kuponnal 5,02$ ért. [link]
Véleményem szerint ehhez járna egy töltő adapter is amit a linkelt oldalon a kép is bizonyítja, de ezt nem kaptam meg . A csomagba csak egy US/EU átalakító volt külön.
Ennek tudatában vitát nyitottam. A fizetés PayPal volt amit nyomatékosasan tudattam velük.
Az elején értetlenkedtek, hogy nem értik mit hiányolok, de aztán végül is megértették.
Kértek képeket a csomag érintetlenségéről és a termékről, hogy nem-e lett manipulálva.
A csomagot én bontottam ki manipuláció jelét nem tapasztaltam.
Végül is az üzenetváltások után én szeretem volna pontot tenni a vita végére és javaslatokat tettem nekik az ügy mielőbbi lezárására. Kértem, hogy 2,5 $ összegben írjanak jóvá nekem pontokat vagy térítsenek vissza 2,5$ vagy küldjék el külön az adaptert.
Sajnos nem jutok közös nevezőre velük.
Ilyen esetben fordulhatok a PayPalhoz vagy van más ötletetek?Ha valaki szánna rám egy kis időt a teljes vita itt olvasható: [link]
Képek a termékről és a csomagolásról: [link]
Köszönöm előre is a segítségeteket akár privátban is.
-
bl4ze
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Köszönöm az infót.
Én 2 nap "packed" státusz után most kaptam egy GB csomagszámot : 1687469xxxEzt hol érdemes követni, hol látom a tényleges mozgását? DPDUK2 az EU-EXP alatt, de úgy rémlik előtt is látható valami másik oldalon. Előre is köszi

-
vegyszer
addikt
válasz
Arween
üzenetére
Igen.
Valaki megszerezte a bankkártya adataidat.
Nem egy dollár ment a Yahoo oldala segedelmével el. Állítólag én fizettem vele valamit. Pedig soha nem volt semmi közöm hozzájuk.
És ezt a ráfázol bank se akarta kezelni/téríteni, hogy idő előtt új kártyát kértem.Aznap, mikor észleltem, le is tiltattam a kártyát.
-
Arween
senior tag
Most vontak le a számlámról 300ft-ot az alábbi szöveggel: POS vásárlás GOOGLE* Service Gb egyenleg. Ez szerintetek mi lehet? Épp nem vásároltam semmit....
Majd jött 5 perc múlva hogy érvénytelenített tranzakció....találkozott már valaki ilyennel? -
válasz
m4rk.89
üzenetére
Köszönöm!
Többieknek meg, mielőtt itt jól halálraszúrkálnátok:
Korábbról emlékeztem csupán, hogy valaki lebeszélt valakit a Monkey Echo-ról, de a pontos részletekre már nem emlékszem, de valami fejlesztője körüli téma lehetett.
Nekem személy szerint nincs semmi bajom semmivel és senkivel, használom akkor tovább a bővítményt. -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Mit vettél pontosa ?
Dobj be egy linket, amúgy mire is szeretnéd használni ? -
RedCactus
őstag
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Azért elötte nézz utána, hátha beállítási gond.
-
-
vegyszer
addikt
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Egy buta kérdés mielőtt reklamálni kezdesz: az általad birtokolt eszköz támogatja ezt a fícsört?
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Jobb felső sarokban Support Center/ Submit a Ticket
itt kiválasztod a megfelelő részt , leírod hogy nem működik csatolsz képet/videót a hibáról(bár ez ebben az esetben nem tudom mennyire kivitelezhető)
Elsőre felajánlanak egy kisebb összeget amit nem vagy köteles elfogadni. Vagy visszakéred a teljes árát vagy kérsz egy újat.
Ritka eset hogy az ilyen "kis" értékű termékeket vissza kell küldeni.ezen a linken tudsz reklamálni .
Ezt válaszd a a listából, ha megy az angol nem lesz gond de google fordítóval is simán megérik mit akarsz.

-
Sziasztok!
Gearbest oldalán rendelt áru után hol lehet reklamálni? Vettem USB c-s jack átalakítót, de nem működik. Hol tudom jelezni? Ugye nem kell vissza küldeni, 10 dollár volt és kb a posta fele lenne. -
Tony21
tag
Azszép.
Megjött egy szeptember közepén rendelt dolláros kacat.
Teljesen elfelejtettem már.
Most ránéztem a nyomkövetésre, szeptember végén küldték tovább hazánkba, onnantól meg nem követhető.Kedves posta (csupa kisbetűvel), gratulálok a remek, majdnem fél éves teljesítményhez!

-
cidalain
veterán
válasz
fery02
üzenetére
nagyon off, de nem tökmindegy?
a készítője dolgozott a kiegészítőn. nyilván saját idejét tolta bele, a jövőbeli haszon reményében. te használod a kiegészítő minden előnyét ingyen, bérmentve. de persze a fejlesztő meg nyaljon sót, nehogy véletlenül kapjon egy pár százalék alamizsnát... neked nem kell fizetni, ingyen van. nem ver át, mi a pékért zavar az, hogy ez másnak hasznot hajt? -
vegyszer
addikt
Sziasztok! G-W-16 (spanyol) raktárról rendeltem GLS által feladott motyót.
Az a kérdésem, hogy itt a GLS oldalán csak én nem látok regisztrációs lehetőséget, hogy követni tudjam a motyót, ellenben belépés az van...
Persze direkt beírással le tudom követni, hogy merre járt, de valami olyasmit szeretnék, mint a trackitonline.ru
Mármint, hogy levél is jöjjön... -
Sziasztok!
Sziasztok, ha használom asztali Chrome-ban a Monkey Echo bővítményt, az pontosan milyen eseményekkor juttatja bevételhez készítőjét?
Csak is böngészni szoktam vele, illetve ár grafikont ellenőrizni, magát a vásárlásokat mindig GB app-ból végzem, tehát ott köze sincs a dolognak már a Monkey Echo-hoz.
Ha még a fenti felhasználás is jövedelmező a fejlesztőnek, mit tudtok ajánlani helyette?
Ismerem a couponsfromchina oldalt is, csak azzal meg az a bajom, hogy ömlesztve van minden és körülményesnek gondolom a használatát. -
Gomme
csendes tag
Nekem első EuExpress Xiaomi mi A1 /218$/teló február 5- Southall, március 5 -dpduk. dpdhu és pacsi a kézbe./csupaszon/ nagyon király ez a csomagolás inkább nem részletezem,csak nálam pont beadta a tutit úgy ahogy kell.
UI:angol feladó szóval fassszentos na
És mégegyszer köszönöm mindenkinek a sok segítséget
-
bl4ze
veterán
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Köszi, meglátjuk az enyém mit "fut". Ez az első EU-EXP rendelésem, annyira jó akciós volt, hogy nem tudtam kihagyni, de EU-EXP nélkül elég esélyes, hogy a vámon kötött volna ki, így berizikóztam ez EU-EXP módot

-
Create.
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Közben megoldódott s dolog mikor a teack17-en néztem 2 lehetőséget dobott fel és mindig az elsőre mentem. A másodiknál viszont már mutatja.
Az első rendelésem ma meg is érkezett, ami pozitív volt, hogy unregisteredként rendeltem, de mégis nl registeredként adták fel, lehet benézték csak, de így legalább végig tudtam követni.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Create.
üzenetére
Keress rá itt: https://www.directlink.com/
-
zsiz
őstag
Enyémet az ünnepük után adták fel, 3 hete jön kb. még nincs itt. Elvileg a vámoláson túl van 5 napja (Customs clearance processing complete.), remélem mostmár begyorsulnak a dolgok majd. Mondjuk én olyan szempontból rosszkor adtam le a rendelést, hogy pont az ünnepek alatt rendeltem (más szempontból meg jókor, mert még le tudtam pontozni a flash sale-t
). -
bl4ze
veterán
Urak, mik mostanság a tapasztalatok EU EXP-vel?
Ma adtam le első ilyen rendelésem, egy Xiaomi okosóra, 63 USD szállítással.
Kb. mire lehet számítani, most mennyi időt futnak az EU EXP csomagok ?
Köszi. -
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
Belgium post registered szállítási móddal rendeltem egy terméket az előbb és most vettem észre, hogy a nevem és a címem tartalmaz ékezetes karaktereket. Rendeléskor nem vettem észre, hogy csak angol karaktereket tartalmazhat. Ilyenkor kell írnom a supportnak, vagy küldik így is?
-
vittorio7
őstag
Sziasztok!
Most befutott nekem is pár filléres cucc, amit még novemberben rendeltem.
Az árukat 1-2 dollárt, már visszakaptam a GB-től, lassan másfél hónapja. Aztán csodák csodája, most megérkeztek. Szép sértetlen csomagolásban.
Gondolom erre, nem kell jegyet nyitni, elég ha bejelölöm a terméknél azt, hogy beérkezett?És van még olyan január 4. rendelésem, ami nem érkezett meg.
Csodák-csodája a megrendelt kis satumat most kihozta a postás. Máskor ennél kisebb leveleket nem hozott ki, mondván nem fér bele a postaládába.

-
atee_13
őstag
-
atee_13
őstag
válasz
andrisbandi
üzenetére

köszi akkor lehet kihagyom, nem vagyok az a szeretek veszélyesen élni típus
-
andrisbandi
őstag
válasz
atee_13
üzenetére
Nem tudják tartani az állandó jó minőséget.
Szerintem minőség ellenőrzés nincs is a nagyon olcsó cuccoknál.Szóval ha szerencséd van kifoghatsz jót,
de törvényszerű, h néha rosszat kap az ember.A reklamálás rémálom lett a Gearbesten.
Gyakorlatilag csak a Paypallal lehet kipofoztatni belőlük a teljes visszatérítést.
Én nem mernék onnan PC alkatrészeket venni. -
atee_13
őstag
Üdv!
Azon morfondírozok, hogy a GB-ről összerakok egy olcsó/akciós PC-t. Nem nagy dolgokra, de ha jönnek akciók vagy lesznek kuponok akkor hátha kijön valami középszer ami jóval olcsóbb mintha itthon venném.
Vannak tapasztalatok CPU, videokártya vásárlásokkal, napokban SSD-t is láttam kuponnal. Ezeket érdemes lehet kipróbálni vagy azért innen ne rendeljen az ember PC alkatrészeket?
-
Create.
addikt
Az normális, hogy 28-án shipped out terméket még most se tudom követni sehol se? Svéd regisztrált csomag+insecure.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Krogoth
üzenetére
Azt nem itt fogod megtalálni.
Itt segítenek. -
anadroid
senior tag
Az ilyen "aprócikket" én mindig a legolcsóbb postával és biztosítás nélkül kérem. Az elmúlt fél évben összesen 2 termék nem jött meg, illetve egy valami kimaradt egy csomagból. Az értékük összesen 3$ körül van, tehát a biztosítás lett volna a rosszabb választás. Értékesebb cuccnál persze más a helyzet.
-
Sátán44
addikt
GB-n melyik ticket-et kell választani pont reklamálás ügyben? Yt-os videót is csináltam és azután sem kaptam pontot.
-
ot93
senior tag
válasz
Dluinet
üzenetére
értem. akkor még megfontolom, vagy nézek mást, ami olcsóbb
vagy akciós, hogy lemenjen a határ alá. ami ha jól tudom, most olyan 43usd körül van. Vagy hát legalábbis 43 körül lenne akkora az áfa mértéke, ami még nem kell megfizetni... 
amúgy eu expressel meg rosszabbul is járnák mint eu raktárból rendeléssel, mert eu raktárban kb. 90-95usd lenne és onnan ugyebár ingyen szállítással is lehetne, mert már úgysem vámolják meg. Kínai raktárban 65 körül van, de eu expressel +33, tehát még drágábbra is jön ki mint eu raktárból. De 60 körül húztam meg a végösszeget, így ez sehogy sem jó
-
ot93
senior tag
szerintetek egy gearbestről rendelt Hubsan X4 H502E drónt mekkora eséllyel fognak meg a vámon? ha 67 usd a végösszeg.
-
Krogoth
senior tag
Hali.
PC-hez szeretnék venni kormányt pedállal, van ajánlott, kipróbált darab?
-
D28
tag
Sziasztok.
Nehezen találom a szavakat.
Olvasgattam a hozzászólásokat ezzel az új pontozási rendszerrel kapcsolatban, illetve ma ránéztem és el is morzsoltam pár könnycseppet. Én is azon emberek táborát gazdagítom(tottam) akik bőszen írták a review-kat, meg az app-ban is naponta rányomogattam a daily sign in-re és most tényleg annyira értelmetlen az egész h el sem hiszem. 
2 kérdést szeretnék feltenni.
1. Tudom h nem a jósnők.hu oldalon vagyok de akkor ez így marad és kész?
(~1 éve rendelek innen, meg a változásokat sem figyeltem annyira már ha volt, de aki esetleg több éve követi az eseményeket annak lehet rálátása h h változtatják a szabályokat vagy hogy nem.)2. Van valami alternatíva ahonnan érdemesebb rendelni mert jobbak a lehetőségek kupon, pontok, akármi ügyben vagy egálban vannak ezek a boltok?
(Árakra még rárá tudok nézni de annyira nem folytam bele az egyéb kuponozási stb rendszerekbe aki meg használja az pillanatok alatt útba tud igazítani h érdemes-e vagy sem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt is furcsálltam, hogy a kezembe nyomták és rohantak el, alá sem kellett írni semmit. Még a borravalót sem várták meg.