Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
makesz999
újonc
Hello!
Kerestem a topikban DHL Germany-vel kapcsolatos problémákat, de konkrétan ilyen jellegűt nem találtam amivel most kűzdök, esetleg valakinek votl ilyen tapasztalata? Mit lehet tenni?Rendeltem egy sima olcsó telefont május 27-én, EU GW5 raktárból, fel is adták, német DHL átvette, majd megakadt a "célországba szállításnál":
[link]GB Supportnak írtam, azt válaszolták, hogy JÚLIUS!! 28-ig várjak
, utána tudnak bármit tenni ... Magyar postát is hívtam, mert már az ő rendszerükben is látszik a csomag, azt mondták az infók alapján hogy ez tuti elveszett, indítsak valami invesztigációt a DHL-nél. Meg is tettem, amire azt válaszolták hogy csak a feladónak adnak ki infót ... remek 
-
oszy
veterán
válasz
HellGreg
üzenetére
Egyébként simán elképzelhető, hogy nem tudod olyan opcióval rendelni. Itt egy cikk.
-
oszy
veterán
Rendeltem egy terméket. Ma jelentettem, hogy hibás. Ilyenkor általában azt kérik, hogy küldjem vissza a terméket és küldenek egy újat?
(#29991) kgergely23: Linkeld be ide, hogy melyik az.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Kinéztem egy távcsövet GB-n, 70 dollár körüli áron. Melyik az a szállítási mód, ahol nem vámolják meg? Volt már itt szó róla csak nem találom.
-
Mr. Sword
tag
válasz
ekrisztian
üzenetére
Csak remélem lesz még EU raktáron, mert nekem gyanús, hogy hirtelen nincs sehol, a kínai rendelésről meg eltűnik az express lehetőség. Máskülönben meg EU raktárról is 30 000 + szállítás. Áhh, lehet tényleg marad a "biztos" megoldás, és megrendelem a XiaomiShop.hu-ról. akkor legalább nem kell rágni a körmöm amíg megjön, hogy mikor jön az sms a vámról + áfáról. 😃
-
-
Bec
tag
válasz
Mr. Sword
üzenetére
Csak egy ötlet volt,korábban működött.Valamikor szigorítottak a Li-xx akkumulátorok szállításán lehet ez is közrejátszik. Én a konkurens (BG) cégnél néztem ki egy DJI akksit de ott is ugyan ezt a postázást kínálja,természetesen túl megy pár $-ral a sarc határon,így nem éri meg és marad az itthoni vásárlás.
-
Mr. Sword
tag
Beraktam kíváncsiságból még a kosárba egy USB kábelt, direkt abból a Store-ból, ahol az aksi is van, de az aksit nem engedi más cuccal együtt rendelni, se fizetni. Csak külön csomag ként lehet rendelni, külön fizetve, és csak EU Registered a lehetőség. Ami még furcsa, hogy még a PayPal lehetőség sincs ott, amikor az aksit rendelném.
-
-
Mr. Sword
tag
válasz
ekrisztian
üzenetére
Hát ez nem hangzik valami biztatóan.

Lehet inkább várok még kicsit, hátha feltölti GearBest az eus raktárát. Remélem nem kifutó modell. -
sepsi0
őstag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
A kabátot sem adták fel pedig napokig volt készleten...
Amikor írtam még a narancs Onemix is volt flash saleben, most már nincs egy méret sem.
Kíváncsi lennék, ha nem írok nekik, meddig ülnek a pénzemen?
Kezd a kedvenc boltom lenni a GB.
BG drága, de legalább nem csinál ilyet.
Mostanában az Alin költekezek, ahogy olvasom itt sokan átpártolnak a Joybuyra, hát lehet oka ennek.
De tényleg nem értem, nem egyszerübb lenne megírni azt, hogy elcsesztük, ennyiért nem adjuk oda és kész.
-
Mr. Sword
tag
válasz
Dluinet
üzenetére
43 dollár?
XiaomiShop oldalán 31 090Ft egy darab, és mivel magyar karaskedés, igy gondolom ezt már más nem terheli.
GeaBest oldalán 30 215Ft ami most be van akciózva 24 133Ft-ra, de erre még több mint 2000Ft számmítási és csomagbiztosítási költség rájön. igaz, igy is kb. 10 000Ft-al olcsóbb a GearBest-ről jelenleg, de ha megfogják, akkor rámegy az áfa, a vám, és akkor már ugyanott vagyunk. Plusz nem tudom az időben mennyi. A XiaomiShop meg 2-4 hetet ír. Ezért vagyok most tanácstalan, hogy mégis honnan rendeljem. Néztem Banggood-on, de ott sincs jelenleg, csak sima Air registered.
-
Mr. Sword
tag
Helló!
Xiaomi MI Drone 4K drónomhoz szeretnék rendelni két akkut pluszba, de EU raktárakban készlethiány van egy ideje. Kínából rendelve pedig se EU Express, se EU Priority nem elérhető. Egyedül a Registered Air Mail, azon belül is kizárólag az EU Registered szállítási mód érhető el. Jól gondolom, hogy ha így rendelem, akkor szépen fennakad a vámon? mert ha igen, akkor már lehet jobban járok, ha megrendelem a XiaomiShop.hu oldaláról.

-
cidalain
veterán
mostanában mennyi idő, míg elbírálják a termék review-kat?
eddig mindig másnapra megkaptam, most már 2 nap telt el pont nélkül. az order review-ért megjött az 5 pont azonnal. -
Itt van még egy játék:
Elég ha megnyítod és bezárod, egyedül a Facebook-nál kell megosztani.
-
Elég ha megnyítod és bezárod, egyedül a Facebook-nál kell megosztani.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
kinaicuccok
üzenetére
1. Valóban garanciális kérdés miatt volt a refund. Közben megválaszolták, hogy a tranzakciós költség volt a különbség. Nem kötöm fel magamat az összegen, de továbbra is csökkent a GB felé a bizalmam
.
2. A tegnapi ticket okán mag megjött a GB által kezdeményezett refund teljes összege, és visszakaptam a pontokat is
. -
sepsi0
őstag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
Most válaszoltak a ticketre.
2db Onemix cipő 39-40 és egy kabát."Dear Sepsi,
Thank you for contacting Gearbest.
We sincerely apologize for any inconvenience caused.
Unfortunately, this item below is no longer available and has been discontinued.
235870219*1,Onemix Running Shoes for Men
236398713* 1 , Male Waterproof Outdoor Military Jacket
254502524*1,ONEMIX Air Cushion Road Outdoor Running Shoes
This item your ordered is hot sale and there have been significant supply issues with the manufacturer. We had originally submitted a large order to them, however, despite repeated assurances, they only provided an incomplete batch which is far below the replenishment level to meet consumer demand. We are as disappointed as you and feel let down by the manufacturer. We wish to apologize unreservedly for this situation.
We are therefore unable to ship it to you. Please kindly note that we have a huge selection of amazing products and we are certain you will be able to find a new item in exchange for this one.
To show our sincere apology for this issue, we will send 50 points to your account after the order has been shipped out. You may use these as discount towards your future purchases.
Please kindly let us know your decision.
Best regards,
Julia.Zhang
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/"
Írtam semmi gond, az egyik Onemix akcióban van több száz darab van belőle, küldjenek abból egy 39 és 40-est és utaljanak vissza 8 dolcsit. Küldtem linket és képernyő képet is a cipőről. Kíváncsi leszek.
Szerintem elrontották az árat.
Valakinek feladták az Onemixet?Nem értem én a Kínaiakat, vagy mondjon igazat, hogy el.asztuk, vagy hazudjon jól, ne azt hogy elfogyott.

Szerintük ez elfogyott.

-
cidalain
veterán
válasz
ekrisztian
üzenetére
a Xiaominál csak annyi szokott lenni általában a különbség, hogy a Mi szerver Kínában van, vagy Európában. Hogy ez a mérlegnél is csak ennyit jelent e, azt nem tudom.
-
válasz
ekrisztian
üzenetére
Biztos az, hogy a túlsúlyosoknak a mért érték hány százalékát mutassa meg valójában!

-
ekrisztian
őstag
Hali!
Rendelt már valaki véletlen vagy akarattal
Xiaomi mérleget? Mi lehet a különbség a normál és az international verzió közt?
-
attiati
veterán
nemide2x
-
attiati
veterán
nemide
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz
pn4hvq
üzenetére
1. biztos hogy refund volt, nem csak úgy küldték a pénzt? Refund esetén tudtommal nem vonódik le díj, mivel az eredeti tranzakció lesz visszafordítva. Ha garancia miatt egyezkedtél velük, hogy küldjenek pénzt és megtartod, akkor szokott az lenni, hogy a fogadó felet megsarcolja a paypal.
2. Én refund esetén a pontokat is visszakaptam eddig.
-
zsolti72837
addikt
válasz
kinaicuccok
üzenetére
Köszönöm mégegyszer!

-
Ferike81
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Rendben.

Bár mielőtt elkapkodnám magam megnézem otthon, hogy a másik töltőjével tölt-e, mert amit küldtek hozzá, meg sem mukkan.Levettem a saruvédőket, de az akksi lemerülve, így feltettem tölteni, viszont fél órája se kép, se hang. Lehet ez ilyen kaptam is meg nem is dolog.
-
Ferike81
senior tag
válasz
Ferike81
üzenetére
Egyik szemem sír a másik nevet. 84 nap után befutott a csomagom. 80 nap a föld körül, + 4nap mire a kézbesítő ideért a zöld kocsiva. Bár inkább fordítva.

A szép az egészben, hogy 06.09.-én full refundot kaptam. Mi a teendő Gearbest-nél ilyenkor? Szegény Pamelának kiettem az agyát, hogy 100% refundot kérek, erre most megjön a csomag. Az ebay-n már jártam így, de ott az eladónak írtam (azt mondta egészséggel használjam), itt a supportnak kell?Silent77 kollega! Mit mondasz?
A legszebb az egészben, hogy tegnap berendeltem az Ebay-n. Áákcijós vót.
De nem baj, mert kell így is. -
sepsi0
őstag
válasz
w.miki
üzenetére
Én simán csináltam 2db paypal fiókot. Multkor nem engedte a biztonsági adatokat módosítani kb egy hónapig, ezért csináltam egy másikat, még a régi is él. Ha lejár a 180 nap védelem, akkor megszüntetem a régi paypalt.
Elvileg nem lehet, de működik, nem az én hibám miatt volt szar a paypal.... mielőtt megköveznétek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Garanciális probléma esetén, nem Kínába kell küldeni a terméket, hanem Spanyolba.

-
Új mail cím kell csak, nyugodtan csinálhat bárki másik acc-ot. Nem érdekli őket.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
sepsi0
üzenetére
A gyerek ezt nézte ki magának piros fekete színkombinációban.
Ráadásul a 36-os helyett (ami amúgy is nagyobb méret lenne, mint most kéne) a legközelebbi méret 39-es más színben... -
sepsi0
őstag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Szia!
Ez a cipő, ami elfogyott a mostani akciós Onemix volt?
Nekem is egy hete paid és semmi változás.
Nálam is ez a rendelés lesz a választó vonal, ha rosszul kezelik, akkor vége a Gearbest-nél a pályafutásnak.
2 csomagot feladtak, 2 SMS-t kaptam, de csak az egyik csomagszám él, gondolom a másik majd eltünik... Paypal majd megoldja.
Kezdenek érdekesek lenni, direkt nem írok ticketet. -
pn4hvq
senior tag
Két "nemörülök" tapasztalat GB-tel kapcsolatban:
1. a refundnál levonódott a megbeszélt értékből a Paypalnak fizetendő díj (rákérdeztem, még nincs reakció)
2. a kinézett méretű és színű cipőt kifizettem majd 1 hete, de csak paid státusza volt. Rákérdeztem, hogy mikor adják fel, erre az a válasz, hogy már nem árusítják, válasszak másikat. Nem találtam a gyereknek megfelelőt, így refundot kértem, de fel volt használva 2.64$-nyi pont is. Kíváncsi vagyok azzal mi lesz. Természetesen kifizetni csak úgy tudtam, hogy volt még készleten...
Magánvéleményem: kezd egyre megbízhatatlanabbá válni a GB
, csalódott vagyok, pedig saccra 1000 dollár feletti értékben rendeltem már tőlük.
Nem a Paypal díj összege, vagy a pontok a kérdés, hanem a kereskedői hozzáállásuk. -
kinaicuccok
csendes tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen, ha alatta maradsz 37 eurónak fizetéskor. Vagyis a szállítási díj és a biztosítás is beleszámít. Így felesleges lesz az eu express. Ha vámolják, csak beküldöd a papírokat és elengedik a díjat. (egész pontosan: nem kell megfizetni a 10 euronal kisebb vámterhet, ebből jön ki a 37 euros vásárlási összeg)
-
air
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
.
-
zsolti72837
addikt
válasz
kinaicuccok
üzenetére
Ha a hollandot rádobom akkor nem kell fizessek semmit? (áfát se)?

-
Beni2360
félisten
válasz
Digitalpimp
üzenetére
1986-tól - 2013-ig vállalkozó voltam és mellette könyveltem is, tehát sajna tudom, hogy meddig kel őrizni a dolgokat. lehet, hogy azóta 5 évről 4 évre csökkent mivel tavaly kaptunk utoljára levelet a NAV-tól már az idén nem. De a könyvelési doksikat meg a számlákat még őriznem kell. A régieket már tüzelem a cserépkályhába.

-
viktorhu
veterán
válasz
Digitalpimp
üzenetére
A kínai adószabályokat nem ismerem, adatvédelem viszont nincsen - nemcsak Kínában, hanem a legtöbb Európán kívüli országban kb. úgy használják az adataidat, ahogy akarják.
Egyébként az eredeti kérdésre visszatérve: simán lehet második accountot létrehozni, és onnan rendelni.
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Jöhet regisztrált holland postával, az ingyenes és ha biztosítást is dobsz rá 1.8 dollárért, még mindig az áfahatár alatt vagy. (37 euro, kb 43 dollár alatt akkor sem kell fizetni, ha megfogják)
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Azért ez így általánosságban nem igaz. Pl. az adók módjára behajtható tartozásokat is már csak 4 évig hajtja a NAV, ami max. egy fél évvel kitolódik, ha elkezdték az eljárást. Meg maga a tartozás nem évül el, hanem csak a behajtási jog. A dokumentumok, számlák, szerződések, hangfelvételek stb. megőrzésére megint más-más időintervallumok vannak megadva, akár még szolgáltatásonként eltérően is.
-
vittorio7
őstag
válasz
anadroid
üzenetére
Múlt héten lezártam egy jegyet, minősítettem. (pozitívan)
De, nem kaptam rá pontot. Most nyissak egy jegyet, hogy a jegylezárás/minősítésre nem kapok pontot?
(Na erre már én sem vagyok képes.)Lassan minden nap nyithatnék egy jegyet, mert megint nem jött meg egy értékelésemre a pont.

Nem tudom, hogy mi van a GB-vel, szép lassan átszokunk a joybuy-ra, ott legalább a pontokkal sem kell szenvedni. -
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Xiaomi Mi Band 3-at milyen postával rendeljem meg, hogy a vámon átjöjjön és ne kelljen semmit fizessek(vám, meg ilyenek)?
Köszönöm előre is a segítséget!

-
Beni2360
félisten
válasz
w.miki
üzenetére
Nem tudom mi a rendelet Kínában, de itt pl 5 évig lehet tartozást követelni és a dokumentumokat meg a 11.évtől lehet megsemmisíteni. Gondolj bele a büntető kodexbe és egy átvilágításból eredően visszamenően le tudnak csekkolni, hogy esetleg miket rendeltél a cégtől. Nem fogják törölni a vásárlásaidat, szvsz.
-
w.miki
veterán
Szeretném töröltetni a Gearbest account-omat, és minden rólam tárolt adatot (user, pp, cím, email, vásárlások) a szerverükről, a GDPR (General Data Protection Regulation) alapján.
Hogyan tudnám ezt megtenni náluk? Van valami sablon levél, ami alapján ez már valakinek sikerült? -
haris
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Szerintem manapság az a jellzőbb, hogy azt is megpróbálják megfogni, ami érték alatti mint hogy átcsúszik valami.
Én nem kísérteném a sorsot, különösen, hogy csak a vámeljárás díja 2500ft és minden sarc (áfa+vám) csak ezután jön.
De te döntesz.
+2000 az egyik oldalon,
+Kb 6500ft a másikon ha megfogják (50$ + szállítási díj) x dollár ft árfolyam x 0,27 áfa+2500 ft eljárási díj -
szabi__memo
nagyúr
Volt már aki bebukta a priority Line/Europe registered szállítást és mégis kellett tréfát fizetni?
Köszi
2ezerrel olcsóbb mint a eu express és mivel a termék 50 dodo nem érné meg a ráfizetést.
Köszi
-
válasz
McCsaplak
üzenetére
Szia!
Letöltöd az Egyszeri import vámkezelési megbízás-t Kitöltöd amit tudsz.
Ki kell nyomtatni, aláírni, utána vagy lefényképezed, vagy scan, és visszaküldöd.
Ha nincs meg a mail a vásárlásról, paypal képernyőmentés, Gb odaláról is képernyőmentés a vásárlásról.
Nem kell megvárni a levelet, küld el minél gyorsabban, mert lehet 1 hónapot ülnek rajta.
A törvényt max beleírod a levélbe, én nem szoktam.
Fizetni nem kell semmit. -
haris
őstag
-
ACE-
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Érdekes lenne ha 50$ az 32€ lenne...
-
zsolti72837
addikt
Szia!
49.99$ az 32€ nagyjából.
bul07: Na ezt nem tudtam.

-
bul07
nagyúr
-
McCsaplak
tag
Sziasztok!
Rendeltem GB-ről 39.99-ért egy Xiaomi Routert. Eredeti árán $46.99, de volt rá kupon. Persze nem jól választottam a szállítást, és megfogták a vámon. Egyelőre levelet nem kaptam, a posta nyomkövetőjében látszik hogy "Küldemény kiválasztása hatósági eljárásra, postai árubejelentés". Kérdésem, hogy akkor ez még belefér ugye a 10€ -s áfa és vámmentességbe? ha a meghatározott közteher (áfa, vám) mértéke nem haladja meg a 10 €-nak megfelelő összeget, akkor azt nem kell megfizetni a 2017. évi CLII. törvény 162.§.(5) bekezdése alapján.
Másik kérdés, hogy ahogy olvastam kelleni fog majd "bizonylat", "számla" a vásárlásról. Ezt hogy tudom GB-ről leszedni, hogy el is fogadják?
-
pn4hvq
senior tag
Június 20-ától szerencsekerék és kapura rugós játék
-
cidalain
veterán
válasz
Lucho7
üzenetére
szerintem nem. semmi ilyesmi nem változott a win 10-nél.
annyi max, hogy az a pendrive még azelőtt lett megtervezve, hogy a win10 létezett volna, és így nem került rá az adfatlapra. utólag meg nem módosították.
semmi olyasmiről nem tudok, hogy egy pendrive menne minden win verzión, kivéve a 10-esen. -
Lucho7
tag
Sziasztok, pendrivokat nézegettem a gearbesten, lenne egy kérdésem, amelyiknél nincs odaírva hogy támogatja a win10 et azt egyáltalán nem lehet használni win10 alatt? Vagy felismeri?
-
dugesz77
őstag
válasz
tobias40
üzenetére
Elég sok tapasztalat összegyűlt róla a "Milyen légtisztítót vegyek?" topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 01.07. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, utána tudnak bármit tenni ... Magyar postát is hívtam, mert már az ő rendszerükben is látszik a csomag, azt mondták az infók alapján hogy ez tuti elveszett, indítsak valami invesztigációt a DHL-nél. Meg is tettem, amire azt válaszolták hogy csak a feladónak adnak ki infót ... remek

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)