Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Az a baj a GB-vel, hogy szerintem kurvára túl vannak terhelve. Főleg most 11.11 miatt. Mindenki össze vissza rendel, aztán meggondolja magát, törölteti a rendelést, vagy módosítana rajta.
Persze EU Express és egy régebbi rendelés más téma. Nekem anno, mikor telefont rendeltem ismerősömnek, rendelés után kb. 2-3 héttel adták fel(bár ez írva is volt, csak mindig kitolták a dátumot egy kicsit..), de amikor feladták ugye jött a DPD-s sms, hogy csomagját pár napon belül kézbesítjük...blablabla. Azzal csak annyiban kell foglalkozni, hogy látod végre történt előrelépés az ügyben, onnantól 3-4-5 hét és nálad a cumó, elméletileg.
Te mikor kaptál ilyen sms-t? Nekem a telefon anno pont 28 napra rá jött meg. De az összes kínai banda ilyen mocsok, nem kell miattuk felbaszni magad.
-
Dominó85
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Ja értem, akkor csak dicsérni szabad őket.

-
-
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Ez gyors volt... Kéz kezet most választ kaptam. Biztosan nem gépi üzenet, de előrébb nem jutottam. Drága GB supportos barátom felsorolt 20+ érvet mi miatt haladhat ilyen lassan a csomagom. Ezzel csak az a gond, hogy a csomagjaim egyáltalán nem haladnak. Egy hónap után is csak a Gearbest kiadta a csomaginfót Southall-nak bejegyzés van. Nem baj, lehet nem telefont, hanem 60.000Ft-ot hoz majd a Jézuska. Ott rohadjon meg ez a hülye bagázs.
-
Dominó85
addikt
Eltell egy hónap az EU Express-vel rendelt csomagjaimnál, így ma kicsit rápirítva, de normális hangnemben megkérdeztem még is mi a gyík van a csomagjaimmal drága Gearbest. Kíváncsi leszek, hogy a kb 2 hét múlva esedékes reakciójuk mi lesz. Karácsony ide vagy oda, nevetséges de a 11.11 keretében rendelt cuccok (mások által, mert szerintem kevés az igazi és hasznos akció) itt előbb fognak megérkezni, mint az én 2 csomagom. Egy biztos, hogy a Gearbest nem nekem való sajnos. Tavaly és előtte sokkal normálisabb volgt minden, de amit idén művelnek az botrányosan hektikus.
-
Zoty4
őstag
-
válasz
kinaicuccok
üzenetére
Közben rájöttem, hogy a munkát áruért cserébe esetére gondoltál! Sorry!

Akár, de akkor azt nem dolárros kacatokban kérjük!
-
válasz
kinaicuccok
üzenetére
Ha a rendelésekre gondolsz (egy hsz-szel feljebb), akkor:
Nem, mind saját célra!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dupla OFF:
barter -
kinaicuccok
csendes tag
-
válasz
Krogoth
üzenetére
Múlt hónapban ~34 db tételnyi rendelésem volt összesen ~110 kHuf értékben!

Mondjuk én Xiaomi tollat megfa@$zpörgettyűtfidget spinnert nem veszek, csak olyat, aminek látom egy kicsit is az értelmét. A pontokat magasról lesz@rom: az időmet jobban is feltudomkellene használni, minthogy ilyencenzúrázottreview-k írogatására fordítsam. -
spiky03
veterán
válasz
kinaicuccok
üzenetére
Már mindegy, megrendeltem a Pro-t.

Kíváncsian várom, hogy milyen lesz és mikorra érkezik meg EU Expresszel.

-
bul07
nagyúr
Akik nem olvasná a másik fórumot
20perce egy kivételével még mindet megtudtam venni
Csomó 0.11$ cuccVan amelyiknél 3-at is enged venni van amelyiknél csak egyet
-
toyasoslecho
tag
válasz
spiky03
üzenetére
Azért az a x 8xxxx processzor annyira nem rossz mint ahogy itt feltüntetik.Igaz h nem egy i3.Nekem még az eggyel elötti z 3470d-s van.Nekem kiváltotta ez is az asztalit.Tartalom fogyasztásra elég.HDMI-vel van monitorra kötve Fullhdn.+ egér+ bill.Internetezni bőven elég.4k youtubot lejátszik,Régebbi játékokat is elvisz(portal2,bioshock,aoe3)11Watt fogyasztással.Egyedül a RAM kevés, mert csak 2GB.
Teljesitmenye kb a snapi6xx.
Ha vennél,akkor csakis 4 GB ram,és 64GB rommal min. -
bertokl
tag
válasz
Krogoth
üzenetére
Kivétel vagyok, mert 95%-ban csak azt veszem meg, amire tényleg szükségem is van. Van pár dolog, aminek nem tudok ellenállni, ilyen a 3$-os xiaomi füles, (mindig lesz helye a családban) a 2dodós gocomma töltő (bár ma még nem vettem
), és nagyritkán kipróbálok egy-egy 1$-os, vagy 0,11$-os kis apróságot, ez lehet hetente vagy max. két sör ára. 
(#22073) Cxgrav: elárulod melyik ez a termék? Hátha van - vagy lesz - rá kupon valahol.
-
Krogoth
senior tag
válasz
bertokl
üzenetére
"Azért, ha összeadnám a my ordersben lévő rendeléseimet szállítással együtt, és összehasonlítom azzal, hogy itthon mennyiért vehettem volna meg, lehet vagy 10x-es különbség"
És itt jön a nagy kérdés, hogy ha Kínából pici pézé nem tudod megvenni, lenne-e ilyened, vettél volna-e magadnak itthon?

Nem kötözködés, nekem is sz@rásig van a polc kínai cuccokkal és néha elgondolkodom, hogy vajon kellenek-e ezek nekem vagy csak megvettem, mert olcsó volt
-
DolbySys
csendes tag
válasz
ZsoltG60
üzenetére
koszi a gyors valaszod!
vajon ez jobb valasztas lenne 151$-ert? Xiaomi Redmi Note 4,4GB ram
nekem az A1 jobban bejon de 250$ sok egy picit , szinte ugyanaz a ket telo( a szoftvert kiveve)
-
bertokl
tag
válasz
Silent77
üzenetére
Pont most akartam megvédeni a gearbestet, de ha még neked is negatív a véleményed, lehet meg sem kéne szólaljak.

Azért, ha összeadnám a my ordersben lévő rendeléseimet szállítással együtt, és összehasonlítom azzal, hogy itthon mennyiért vehettem volna meg, lehet vagy 10x-es különbség. (Akiknek dicsekszem a szerzeményekkel, szoktam is mondani, hogy próbáljon már feladni egy üres borítékot Sencsenbe, mennyibe kerül.
)Az sem lehet véletlen, hogy nem a banggoodos, geekbuyingos, tinydeales, alis linkek mennek az "eBay-es kütyük kis pénzért" topikban is.
Néha még talán neked is eszedbe jut, hogy, hogy lehet ezt ennyiért adni.
(Nyilván, te jobban ismered a promóció működését.) -
V.Stryker
nagyúr
Egyre többször érzem úgy, hogy a gearbestes bagázs palira akar venni ilyen piti, rendszerhibának tűnő stiklivel. Nem létezik, hogy ilyen fos lenne, ilyen hosszú ideje az oldaluk, amit nem sikerül javítani.

-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy miként lehet egy ma délutáni vásárlásomat törölni? Hová kellene írnom nekik? ( Sajna az angolom nem profi)!
Előre is köszönöm a segítséget!

-
DolbySys
csendes tag
Sziasztok,
szeretnek vasarolni ket ilyen telefont: XIAOMI Mi A1 4G de sehol nem talalok ra mukodo kupont. Valaki tud segiteni?
Koszi!
-
Cxgrav
senior tag
Sziasztok!
Beraktam a kosárba 2 terméket ami Flash Sale-el van jelölve és bőven belőlük.
Kosár, vásárlás, megrendelés - kiírja, hogy minden flash sale elfogyott, próbáljam később.
Közben meg ott van mind2 terméknél, hogy bőven van.

-
Watcher45
tag
válasz
niklebi
üzenetére
Szerintem ne vedd ezt ennyire véresen komolyan. Arra próbáltak célozni, hogy a te segítő szándékú hozzászólásod is a topic mélyére fog kerülni holnap ilyenkorra, mivel eltakarja az a 100-200 újabb bejegyzés ami addig keletkezik. Egyszóval csak az fogja megtalálni aki visszaolvas.
-
ginola
addikt
Xiaomi router 3G-re lenne kuponkód vkinek?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Az miért van, hogy egy akármire kiír 3,64 dollárt, azt mondja, hogy spóroljak a mobill appal 1,24-et... QR beolvas, látom is a 2 dolláros árat, de amikor rámegyek,hogy buy now, akkor visszaáll a teljes árra.

-
spiky03
veterán
válasz
vandor01
üzenetére
Értem.
Most egy i3-as Asus laptopom van, azt szeretném kiváltani ezzel a tablettel.
Mert ha elköltözünk majd az új házba, akkor ott vsz egy külön szobában lesz a gép és nem akarok előtte görnyedni
hanem ezzel tudnék a kanapén nyugodtan fekve is szörfözni a neten, mert a teló az meg kicsi, meg sajnos kell az a pár win-es alkalmazás, mert androidra nem találtam olyat, ami kiváltaná.
Amúgy csak kb 1 hónapja akadtam ezekre a dula gépekre, előtte nem is hallottam róla.
Akkor azt mondod, hogy még azokra is lassú amiket írtam?
Mondjuk vsz az andriod része többet lenne használva, meg minden este ki lenne kapcsolva. -
niklebi
senior tag
Arról én nem tehetek, ha valaki nem olvassa a topikot. Én csak segíteni próbáltam. Szerintem az összefoglalóba is simán be lehetne tenni, azt remélhetőleg többen olvassák.
lenand
Kösz az értelmes hozzászólást. Nem most kezdtem használni a topikokat. Próbáld ki írd be Pl: Vásárlás menete; Regisztráció menete; Rendelés; és nézd meg mit kaptál. Utána irogass ilyeneket. -
vandor01
senior tag
válasz
spiky03
üzenetére
a sok olcso markanélkuli kinyai kozul lehet talan a chuvi a legjobb .... tenyleg nagyon szép képe van főleg a Hi12-nek de lehet ez a sebesseg rovasara megy.... semmi extrat nem csinaltunk vele siman csak internet FB mail ilyenek.... de neha idegesito volt hogy most akkor megnyomtam vagy nem nyomtam törtenik valami vagy nem fog.... a hibasat visszapostaztam kb 2 honap lett volna mig nem lett volna gép ezert vettem masikat igy csak 2 hétig nem volt mit hasznalni..... a masik gép is hasonloan lassu volt..... foleg egy i3/i5 -os laptophoz képest... nem kivanom soha tobbet!
ennyi piiizbol van 6honap garis 2-3th genes uzleti hasznalt laptop.... verhetetlen....
de ha tablet kell? akkor szerintem nezz vmi magyarorszagi garist ujat akciooban lehet kari utan.... mert csak bosszanto ha nem jön össze a kinyai.... -
niklebi
senior tag
Ezt "Mi ez a sok face meg web reklám az oldalon már megint? Ezek szerintem a reflinkekkel vetekszenek." smájlival együtt sem értem. Miért lenne ez reklám vagy reflink? Ez egyszerű leírás azoknak akik kezdők a GB oldalán és a rendelésekben. Itt a topikban eggyetlen használható választ sem kaptam a feltett kérdéseimre.
A linken pedig ott van minden amire egy kezdőnek szüksége van.
A DPD értesítéséről pedig, honnan a t***mből tudtam volna hogy ez csak előzetes értesítés. Nem gondolod, hogy az egész topikot végig olvasom. Eddig ha egy futárszolgálattól kaptam egy ilyen üzenetet akkor az adott időponton belül meg is jött a csomag. Nem tudhattam, hogy ez csak egy előzetes üzenet ami majd valamikor lesz csak aktuális. -
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Múltkor feljött a kérdés, hogy a vásárlás végén levő gifts-el nyert-e már valaki.
Van egy kis nyíl az alján, arar kattintva előjönnek a részletek és ott írják, hogy legalább 100$-t kell költeni.
3. Spend over $100 -
spiky03
veterán
válasz
vandor01
üzenetére
Hát nagyon köszi.

Már amikor rászánom magam, hogy megrendelem, akkor valaki mindig ír róla valami rosszat.
De volt aki jókat is írt róla.
Nem tudom már tényleg, hogy melyiket vegyem.
Mert szeretnék ilyen dual tabletet, de eddig a Chuwi volt ajánlott, mert annak van jó támogatása, meg fóruma is.
Van még a Telcast vagy mi arról is nem rosszakat írtak a teszten.Win oldalon a Total Comandert használnám, meg a Putty-ot, Yadist, meg a Chrome-ot, Transmission-t.
Androidon meg szintén Chrome vagy Opera, meg pár távirányítós appot, TV sorozatos appot, Transmissiont, meg képregény olvasót.Kb ennyire lenne használva.
Ezekre is fos?
-
mexel
veterán
HA az Unregistered Air Mail -t választom és nem ér ide az áru a paypalnál tudok refundot kérni, vagy a gearbetnél? Vagy azt mondják hogy az én bajom mert így rendeltem? ( ez most elméleti kérdés, nem hiszem hogy ez lesz)
-
ktamas76
csendes tag
Rendeltem egy csomagot október 15-én. Október 19-án megjött az SMS a DPD-től, hogy 2-5 nap múlva pakkot kapok. GB szerint shipped out, DPD DPD szerint

19.10.2017 07:18 DPD adatközpont A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.
Akkor jól sejtem, hogy ezt még fel se adták? -
mexel
veterán
-
ZsoltG60
aktív tag
Mennyi az az olcsó ? Mik az elvárások ?
W95 TV Box - 2GB RAM + 16GB ROM EU PLUGKupon : 20:00-tól 11.11GB217 (100db)
$ 23.11 free shipping -
UHHH
őstag
válasz
niklebi
üzenetére
Mi ez a sok face meg web reklám az oldalon már megint? Ezek szerintem a reflinkekkel vetekszenek.

Ha ezt a fórumot is olvastad volna, tudnád, hogy az sms az fake, mert csak a megrendelés tényét igazolja.
De majd írd meg, amikor megkaptad a cuccot. Ha nagyon szerencséd van, akkor 7 nap mondjuk, de átlag inkább 20 lesz. -
niklebi
senior tag
Tegnap próbáltam egy kis segítséget kérni az oldalon, de nem igazán kaptam Ezért igaz vagy 5 órámba került, de megtaláltam amit kerestem. [Itt a link] azoknak akik hasonló kezdők mint én. A regisztrációtól--->a vásárlásig minden le van írva.
Rögtön meg is rendeltem a telefont amit szerettem volna. Nagy meglepetésemre ma kaptam egy üzenetet a DPD-től, hogy 2-5 munkanapon belül szállítják. A követést dpd.hu oldalon követhetem is. Ahhoz képest amit itt az oldalon írnak sokan, ez szerintem egy nagyon gyors szállítás lesz. -
bertokl
tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Szerintem idős ember részére keres strapabíró, könnyen kezelhető, nyomógombos készüléket telefonálás céljából 8.000Ft körül. Ránézésre ez a célnak kiválóan megfelelhet, ráadásul egy 3.000-es akksival kibírhat 2 hetet töltés nélkül.
3 SIM-et is fogad, de lehet ez nem szempont.
-
UHHH
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
walletra kapod, arra költöd, amire akarod
-
válasz
2thletme2day
üzenetére
"Ez egy egyszeri kivétel számodra csak erre az egy rendelésre."
Egyébként milyen termék és mennyi volt?
-
2thletme2day
őstag
Egy ideje levelezgeteg a Gearbest-el egy garanciális ügyben és ma kaptam egy ilyen üzenetet. Ezt ti, hogy értelmeznétek? Ez egy kis alkudozás eredménye.
Dear Gaál,
Thanks for your message.
After contacted with our manager about your issue, we would like to offer a further compensation for you.
We can refund 30USD to your GB wallet.
This is an exception.just for your this order, not for all.
We hope to keep future cooperation with you and we would like to offer you the exception.Look forward to hearing from you and we'll do our best to help you.
Best Regards
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com -
Beni2360
félisten
-
vandor01
senior tag
-
spiky03
veterán
Olyan lehet, hogy az EU Express az imgyenes?
Mert kineztem egy Chuwi Hi10 Prot és ott freenek irja.Mód. $152 pontozva.
-
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok!
11.11 van tehát Márton-napi mulatságok ésvagy Singles-day-in-China...

Rendelnék GearBestről europe registered-del egy ilyen telót. RedmiNote4 3/32 , 136dodó plusz az eu-exp-ship.
Tudtok esetleg ehhez még jobbárasító kupont?
Mondjátok meg még Mi lehet hiba amit innen véve esetleg elkövetek?
Garancia nehézkes,
vagy mik egyebek? -
mexel
veterán
Azért a gearbest kicsit el van szállva ezekkel az eu szállítás árakkal pár terméknél. Pl kb 30$-os tv boxot ha eu raktárból venném akkor az ár kb +5-10 $ és 40+45$ a szállítás. Vanb aki ezt választja vajon? Inkább arra gondolok hogy a megtévesztésa cél, hátha valaki nem veszi észre és csak fizet.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)