- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Ahogy veector írta... Milestonem van, powerAMP pedig szinte mindent bevesz, és ráadásul van benne EQ is. Eddig a gyári fülest használtam az utcán, itthon pedig egy Sennheiser PX 30at nyüstölök évek óta. Valami komolyabbra vágyok, ha már a zenéim 80%a flac...
Egy TD II / TD III-t néztem ki eddig.
XR200 Pro/TD III v2 ha tudok jó áron szerezni. Csak nemtudom hogy mit produkálnak az én zenei ízlésem "alatt"
-
-
Falconer
aktív tag
-
SÖ
addikt
Jó
Csak hogy valaki válaszoljon neked, engem hidegen hagy a Senn. De véleményem szerint ebben az árban 30% a márka. Ha le tudnál mondani a mikrofonról, akkor 20k környékén vannak már jóhangú fülesek. Amúgy a telefon felismeri ha nincs mikrofon és a beépíttetett használja, le sem kell venni a fülest bejövő hívásnál.
-
Mappa
addikt
-
gizda
senior tag
na én beszereztem egy ílyen omnia fülest puszta kiványcsiságból innen az apróról tényleg elég idétlenül néz ki és eléggé kilóg az ember füléből annyira nem kényelmetlen de egy normális gumival mert ami hozzá van az kuka szerintem elég jól szól főleg basszus a legmeggyőzőbb abszolút telt simán hozza a cx500 szintjét sőt ...
viszont a magas de főleg középtartományt el nyomja szal EQ-t utánna kell állítanija és kib@szott hangos
-
selfkin
csendes tag
K330 par napja erkezett meg. Wasp szinben, tehat az ami a kepen lathato.
igazabol kisit maskepp nez ki. photoshop nelkul real life-ban latszik, hogy a sarga plasztikresz inkabb gumi, mint muanyag, tehat enyhen hajekony. igazabol matt sarga (az arnyalat ugyanaz viszont)
eleg harsany hangu fules. meg nem jarattam csak 3-4 orat mondjuk.
a basszus szep, van rendes ereje, dinamikus. nem nyitott kialakitasu, bar egy lehelletnyivel kevesbe szigetel mint az atlag IEM fules, de zenehallgatas mellett ez semmiben sem eszreveheto imho. (most normalis korulmenyekre gondolok. utca, tv, radio, beszelgetes, ilyenek nem hallatszodnak be. metrozaj talan halkan. de az a legtobb IEM-be ugyanaugy bejut.)a kabel lehetne minosegibb, kevesbe zajos, es egy 10centivel hosszabb. a jackdugo vekony, hosszu, egyenes kialakitasu gumirozott jack akinek az mp3lejatszojan oldalt van a fules-kimenet lehet, hogy nem orulne ennek.
osszessegeben sztem jobban megeri valami dragabbra gyujteni. imho.
ui: a hangszorkimenete szelsebb mint az IE8-amnak. impressziv. ja, es rendes femracs vedi drivert a fulzsirtol meg az egyeb szennyezodesektol. szoval azert latszik, hogy nem a bottom line kategoria.
-
törölt tag
De igen, ez a fülhallgató bizony kilóg a fülecskédből :-) Ez az ára annak, ha valaki
beépített subwoofert akar hordozni a füleiben.A fizikát egyenlőre egyetlen gyártónak sem sikerült megerőszakolnia, azaz szép mély hangokhoz nagy membránátmérő szükséges.
Az utcai használat során a környezeti zajt is el szeretnénk nyomni, ehhez az in-ear fülhallgatók a legjobbak. Sajnos a hallójáratunk mérete ezeknél a fülhallgatóknál lekorlátozza a membrán maximális átmérőjét, így a mély hangok nem tudnak kellőképen érvényesülni.
Ezt a problémát oldotta meg a Super.Fi 5 EB azzal, hogy a subwoofert kilógatja a füledből. Ilyen nagy átmérőjű membrán esetén viszont a magas hangok már hátrányt szenvednének, ezért építettek bele egy külön membránt a magas hangoknak. Ez természetesen további helyigénnyel jár, de az eredmény tükrében megérte
-
vili13
őstag
Azt is hozzátenném, hogy tényleg nem mindegy az erősítés, amiben a lejátszók legalább 99%-a alapból elég gyatra. Probléma, ha egy lejátszó terhelve nem tud igazán elég basszust leadni, ami rendesen betesz a dinamikának. Az alábbi képen látható néhány átviteli karakterisztika, 16 ohmos terheléssel:
Külső erősítővel ez orvosolható. Kevés a kivétel, ami terhelve sem lesz basszushiányos: pl. Clip (amint látható is), Fuze, Sony lejátszók.
Én nem kedvelem az ilyen plusz külső vackokat. Bár nagyobb fejhallgatóhoz jó lehet, de azt nem hordok utcán, és nem akarok még egy erősítőt is cipelni meg töltögetni. Inkább a lejátszómé legyen nagyon jó, pl. közeleg a Sony új X-sorozata, S-Master digitális erősítővel...
-
SOAD19
addikt
Engem is pont ez a kérdés furdalt, a google ezt dobta ki:Annyira nem vészes összeg.
-
-
Atlantis
veterán
Nekem van ilyen is, egészen jól szól. Jobban is tetszik a hangja a sima cx300-nál, ámbár a cx500-at erre lecserélni nem hinném, hogy jó döntés.
Más: Közben döntésre jutottam a magam ügyében is, vettem egy cx300-II-t. Igazából a Sony Ex75-öst venni mentem be, de rábeszéltek inkább a Sennheiserre. Nem bántam meg, remekül szól, szerintem érezhetően szebb a hnagja, mint a cx300-nak, ámbár a mély kicsit kevesebb. Ezt ellensúlyozza, hogy szebb a közép-és a felső tartomány, bár magasból még így is kicsit sok van iPhone-nal. Ez már csak ilyen, viszont így már EQ nélkül is hallgatható a cucc. EQ rettenetes az Apple-nél, érdemesebb inkább kikapcsolni, de ez már nem is tartozik ide.
-
rootkiller
őstag
Annak is ilyen van, csak az aszimmetrikus kábelezésű, és mikrofonos, valamint más a csatija. Amiről én beszélek, ennek sima 3,5mm jack-je van 1,2m szimmetrikus kábellel, és a BeoSound 2 valamint BeoSound 6 hordozható zenelejátszók tartozéka, valamint 160€-ért, vagy annak megfelelő forinért megvásárolhatod.
-
Picco
addikt
cx300-at 5k-ert lehet kapni itt a PH!-n, nekem annyit boven meger, cx400-on azert gondolkodom mert rovid a zsinorja, az en telomhoz meg adtak ilyet(hpm-82)
-
ponti_ak
addikt
A Forster-től. A Sennheiser topikban fellelhető infók itt (klikk).
-
Macilaci457
őstag
-
Pampolini
csendes tag
Köszönöm a linket visszaolvastam is és láttam is. De igazából ez egy a max 15e ft os kategóriában! Miért pont ez? Ez a legjobb ár/érték arányú? Ismerem a gyártót tapasztalataim nincsen vele kapcsolatban de sok elégedett irományt olvastam már. Ha nem ez akkor mi a követekző lépcső árban?
Köszönöm.
-
-
KisBundi
őstag
Szerintetek miért nincs olyan mély hangja az én CX300-asomnak mint a tesóménak. A tesóm még a régi csomagolásút vette kb 1 éve az Extreme Digitalnal én pedig magánembertől vettem az új csomagolásút. Megnéztem hogy eredeti-e és a neten találtakon az eredetivel egyezik meg mindenhol (kábelhosszúság, fényes felület, gumiharang, szám a gumiharang alatt, Sennheiser logo stb). Azt mondták hogy az újon finomítottak egy kicsit de ebben jóval kevesebb mély van. Erről tudtok valami mert a tesóméhoz képest ez nagyon gyenge...?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest