- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
SoundMagic E80, de az már 20 fölött van. Aquaban van most 22k-ért, de...
Nekem volt E10. Arról váltottam E80-ra, majd egy FiiO FH1-re, ami pont úgy néz ki, mint a Cadenza: fül mögötti és a ház is olyan.
1. baromi kényelmes
2. a fül mögöttinek az a vonzata, hogy olyan szinten marad a füledben, hogy utána sose fogsz visszatérni a klasszikus kialakításhoz. Rázhatod a fejed, akkor is a helyén marad. Ennek semmi köze az életkorhoz.
3. a hangminősége...hogy mondjam...Az E80, ami az E10-nél lényegesen szebben szól, egy szokol rádió hangminőségét utánozza az FH1-hez képest. És akkor az csak 25k volt. Mondjuk már picit erősebb V karaktere van, de mind3 tartomány szépen elkülönülve átjön.Azaz 22k-ért az E80 nagyon nem ajánlott. Mondjuk 10k-ért lenne ajánlott.
-
-
SirRasor
addikt
E10-nek enyhe V karaktere van.
Kiwi Ears Cadenza nagyon fog tetszeni. -
zodo
nagyúr
Nem "talán" hanem valóban megérkezett a SoundMagic E10 fülesem.
Szintén mint PpenoO tagtárs is a nomono oldalról rendeltem és megerősítem a korrekt ügyintézés és kiszállítás tényét.
Tegnap délben hívtam őket hogy valóban készleten van a füles vagy csak a véletlen műve.
Melóból hazaérve, 19 órakor megrendeltem és ma 14:30-kor már a kezemben tartottam az új szerzeményem.Nagyjából 1,5 órája nyúzom a Lumia 520-as telefonommal, főként Liquid DnB-el de úgy vélem jó vétel volt.
Elemzésbe nem mennék bele pláne ennyi idő után de érezni azt ami jó.
Eq-t sose használtam a Sansa Clip+ lejátszómon, telómban nincs is lehetőség a használatára de nem is hinném hogy színezni kéne a képet, nekem tökéletesnek tűnik így első hallásra.
Kábelezése tényleg érdekes formát vesz fel de csak alakul majd az idő múlásával, igaz most sem zavaró csak fura. Viszont az hogy a gyárilag csomagolt tips-el hallgatva még nem esett ki a fülemből már maga a mennyország. Titkon bíztam benne hogy a 7 párból majd csak jó lesz valamelyik a hallójáratomban de már nem is kell keresgélnem max kipróbálom a harangot mert olyanom még nem volt.
Műbőr tatyó pedig pont olyan mély hogy a telót, kényelmesen elnyelje. Na ne mintha ebben szándékoztam volna tartani.
Jelen pillanatban di.fm / deep house / Ethyl & Huxley 'Reflexions' track kezdet ( teló/wifi/ ugyan csak 96k mp3) de bass. -
Shufny
őstag
Az egy topic, van benne többszáz másik ember véleménye is. Utána rá lehet keresni az érdekesnek tűnőkre is, de arról is volt már szó, hogy milyen vélemény mennyit ér. Amiket ajánlunk a topicban mind rendelhető az országba.
Vasinger!: A DX nem csinál saját hamisítványt, csak bevásárol. Általában nem egyféle hamisítvány van, nem is azonos minőségen. Sőt DX -en kis arányban küldenek ki eredeti terméket is.
Na meg pont az a lényeg a hamisításnál, hogy lehet spórolni a minőségellenőrzésen.
-
Luissimo
veterán
mintha olybátűnne, hogy még te vagy itten felháborodva.
remélem, csak rosszulérzem.
vegyél Xears 120pro2-t példull
annyi fülestrsztet olvashatsz itt, hogy onnantól már a választék zavarával küzködhetsz.
nehogymán majd milegyünk az okai, hogy nem a te kihegyezett füledre szólt a választásod.én rockzenét hallgatok, 320k mphármat, vagy flac-et, vagy ilyesmit.
(pinkfloyd, ozzy,dreamtheater, malmsteen, santana, chicago,zappa ,jetrothull,guns,yes, stb )
nekem a td100 több basszussal, xr120 kiegyensúlyozott hangzásképpel, kevesebb basszussal, nagyobb térrel, brainwavz m1, m2 és a pl30, ami labdábarug, egyik ezért, másik azért.egy kizárolagosat nemtudnék belőlük választani, mindet másért szeretem, és mindhez másik jó:-)
költsél magadra kicsit többet :-) :-)bocs, tabletről pötyögök :-)
-
Shufny
őstag
Ezerszer ajánlottunk ebben a kategóriában. Xears, SoundMagic, Brainwavz, Meelectronics. Hazai boltban pedig Beyerdynamic DTX71. Keress rájuk, és találsz rengeteg véleményt rengeteg típusról.
#19270: Haha, megkérdezzük a Sennheiser -t, hogy mennyire eredeti egy évek óta nem gyártott fülesük, újonnan 5k -ért?
-
themebuilder
senior tag
Ezt is megvetted?
Jobb vétel lett volna szerintem Shufny-tól egy Brainwavz Alpha.
-
zodo
nagyúr
Azt jó lenne tudni hogy mik a különbségek a kábelezésben?
Gyártó honlapján találni "lapos" színösszeállítástól függően két színűre mintázott, hagyományos "kerek" nylon, Paul Frank név által jegyzett "szövettel" bevont szintén kerek kábelezésűt.
Amit elsőre ránézésre gondolnék az csak annyi lehet hogy a régebbi típusok készültek a lapos kábelezéssel és a 2011-es már gumival bevont házúak a hagyományosnak mondható kerek kábelezést kapták.
Legjobb esetben is max. annyit írnak hogy OFC kábel na de ezzel nem lettem előrébb.Igazából a szövettel bevontak nem is izgatnak mert csak a többségében fekete testűek közül választanék ill. a mikrofonos/távirányítós típusok is kiesnek mert ezekre az extrákra nincs szükségem.
Nincs valakinek ezekkel kapcsolatban valami infója, tapasztalata?
Nyilván nem akkora probléma ha nem tudjuk meg a kábel részletes, gyári paramétereit de hátha van némi különbség a kettő közt.Saját véleményem:
Józan ész azt diktálná hogy régebben a külcsín miatt használ(hat)ták a lapos "design"-os kábelt de mára a (talán) jobb minőségű hagyományos kerek kábellel készítik az új termékeiket amiért, plusz a gumibevonatú ház miatt is érdemesebb az ez évi kiadást választani. -
themebuilder
senior tag
Végül is túl sokba nem került. Egyedi dizájnja van.
Ha már Skullcandy akkor szerintem a Smokin modellel (Brainwavz Alpha)-al jobban jártál volna. Ami árban hasonló.
Review - Akár a CX 300-at is felülmúlhatja
Még a V-Moda Bass Freq is jó választás lehetett volna 4000Ft környékén. A dübörgő basszusa Rap, Hip-Hop és elektronikus zenékben kimondottan előny lehet.
-
zodo
nagyúr
Nem bírtam magammal és mai kimozdulásom alkalmával betértem az első Saturn-ba és vettem egy olcsó fülest, próbaképpen.
Olcsót mert nem akartam elsőre a már említett "problémám" kapcsán beleszaladni egy általam használhatatlan típusba.
Nagyjából volt is miből válogatni mert a topik nagyjai ott voltak ill. az én személyes kedvencem gyártóm is, sőt szinte a teljes típus és színválasztékban, korrekt árakon.Szóval egy Skullcandy DUB lett az áldozat mert az INK'D-t valahogy olyan "törékenynek" találtam első ránézésre és duplájába kerül, továbbá más gyártóktól csak a drágább nyilván jobb füleseiből választhattam volna. (pl.: Sennheiser CX300 II, AKG K330)
Készítettem pár képet amelyeket itt találtok.
Hát elsőre a "problémám" miatt összeugrott a gyomrom mikor behelyeztem a füljáratba de túléltem.
Egyelőre csak a NAD 3020-as erősítő füles kimenetéről hallgattam (Clip+ -hoz vettem csak épp töltődik) de mivel nincs bejáratva ill. nincs viszonyítási alapom se a több 10k-s fülesekhez képest így nagyon nem is elemezném de már most tudható hogy ebben az árfekvésben szerintem a nagy átlagtól* jobb/szebb hangot képvisel.
Elsőre jónak találtam amit hallottam persze nem vagyok vájt fülű de idővel kiderül hogy teljesít és majd eldől mi lesz a "végleges" füles választásom ha mégsem jön be hosszútávon a hangja.* pl.: Clip+, Sony MZ E62 gyári fülese
-
slfln
senior tag
Ha engedi a keret merészkedj el az MX760-ig (korábbi zászlóshajó), a legolcsóbb találat 6150Ft rá. Eddig semmi rosszat nem olvastam róluk.
Earbud esetén nem sokat jelent a nyitott-zárt különbség, ugyanúgy bejut hozzád minden környezeti zaj.
Az ellenállás és az érzékenység maximum a hangerősségre (hajthatóság) referálnak ebben az esetben (amennyiben valós értékek). -
slfln
senior tag
Leginkább az (eltántorító) teszteket. A paraméterek a dobozon arra jók, hogy kitöltsék a papíron az üres teret.
A K319-el a legfőbb problema', hogy 50cm a madzagja és, hogy bazi nagy a fülkagylóba eső része. Ha kicsi a füled nem igazán fog benne maradni. A hangja nem nagy eresztés. 80Hz alatt alig jön ki belőle valami, tehát mély az nuku és összességében elég harsány.
Ebben az ársávban a Sennheiser fülesei jobb vételnek szoktak bizonyulni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest