- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Gratulálunk nekik, sikerült végre lemásolni a Beats BT fülesét
Mit is vártunk a kínaiaktól...
Piftuka: A Xiaomi a 1more füleseit forgalmazza saját név alatt.
Egyébként már nem emlékszem a beszélgetés elejére pontosan, de a Yuin nálad miért esett ki?
f4lcon: Annyira nem jó azért az LZ füles
Majd lesz helyette másik. Én most az Audiosense AS20-ra kattantam rá. Árban a fele.
Amúgy mi, ajánlott fülesek keresése? Azt hittem csak sörözni megyünk...
(Ehhez képest senki nem ivott jóformán sört.)
-
Piftuka
veterán
"A 1More earbud, az ez."
Köszi az info-t! Mi az összefüggés a Xiaomi és a 1More márkák között? Esetleg ugyanarról a fülesről van szó, kétféle márkázással?
"(#60340) Piftuka: Simán lehet, hogy hibás darab volt. De a többi review-ból, amiben max. V-Moda van, nem feltétlen megfelelő a mércéje."
Igen, én is erre gondoltam. Mert azért nagyon furcsa, hogy az összes többi tesztben, amit találtam, minimum átlagon felülinek értékelik, és áradoznak a hangminőségéről.
Erősen gondolkodom azon, hogy ezzel a típussal kezdem az ismerkedést az IEM fülesek világával.
Számomra külön szimpatikus, hogy szinte minden tesztelő kiemelte, hogy nem túl harsányak a mély hangjai. Ez nagy pozitívum az én szememben.
MÁS:
Az ACME HE-16 Harmonic fülest ismeri valamelyikőtök?
Nekem egy ACME optikai egerem van, és meg vagyok vele elégedve. Ár/érték arányban szerintem verhetetlen.
Ez jellemzi amúgy az összes ACME terméket. A fenti füles ránézésre sokkal minőségibb összeszerelést kapott, mint amit ez az árkategória sejtetni enged. Szövetszerű, csavart kábele van...
Ráadásul 5 év jótállást adnak rá. (Ha elromlik, gyakorlatilag cserélik.)
Mindez nagyon jól hangzik szerintem.
-
Piftuka
veterán
"Arctic Sound E352: Arctic-ot elég jól ismerem mint márkát, és általában nagyon jó az ár érték arányuk. Erről a fülesről annyit érdemes tudni, hogy 20e volt a kezdőára, és a Arctic palettájának a csúcsa volt igazából, túlzottan rosszat nem is olvastam róla egyáltalán.[..]"
Ha a jelenlegi árát nézzük, akkor ez valóban egy nagyon jó vétel. A tesztek szinte kivétel nélkül csupa jót írnak róla. De csak "szinte"...
Engem elgondolkodtatott ez a teszt. Olyan mértékben rossz vételnek tartja (10-ből 1 pontot adott rá), hogy az eléggé feltűnő.
Az egyes vélemények között lehet eltérés, hiszen mindenkinek más a füle, más az ízlése, másak az elvárásai, és más zenéket kedvel.
De ennyire nagy különbség (a többi teszthez képest) ugyan hogy jöhetett ki?
-
Ötöt küldtél, de igazán a hybriden és az earbudon kívül a többire nem volt érdeklődés.
(#60245) f4lcon köszönöm, az i.Valux Bette Hybrid van mikrofonos változatban is, így az akár még érdekes is lehet(ne), csak valakinek hallania kéne a hangját
A nagyobb XBA-kkal vigyázz, elég vegyeseket olvasni róluk.
Találkozó:
VE MONK: kellemes volt az áráért, abszolút ajánlható earbud. Nekem a Piston Earbud jobban tetszik, de drágább is.Havi B3: nem rossz füles, kellemes kiegyenlített hangkép, de nem csillognak úgy a hangok, mint az AX35-ben.
Angie: A mérete mellett nem lehet elmenni, brutális. Iszonyatos nagy, kb 2cm-t kiállt a fülemből és folyamatosan ki akart esni, ahogy húzta le a háza.
A hangja viszont a legrészletesebb, amit eddig hallottam. A W60-nál határozottan és lényegesen jobb, nekem picit sokra volt hangolva a mély, de az sem olyan lassú és terjengős, mint a 846-ban hanem planárosan pattogós. Együtt élt a zene, magasan a legjobb hangú füles. De ez már a zsiráf kategória a számomra, jó, jó de otthonra nem kéne, sokkal inkább választanám a W60-at (ami kb 1/4 akkora)A KZ-k kimaradtak, miután többen is mondták, hogyha a P3-at hallottam mindet hallottam kb
Meg a fülem is elfáradt, miután a fejesek-et hallgattam többnyire a HF-ről
EL 8: nagyon részletes de csattogós volt a hangja, nem az az élvezhető kategória. Túl éles minden tartományban (egy HF volt alatta)
Fiio X7: határozottan az X5 fölötti hang, lényegesen részletesebb, jobb lejátszó, AK szintű részletesség és amellett erősítésben is igen jó. Az android felület engem idegesített rajta, ha saját UI lenne...
Kérdés:
Mik azok, amik ajánlottak legyenek? Nálam az Astrotec AX35 és a Havi bekerülne, az earbudokhoz a Monk és a Piston. Az XBA2 és a másik Astrotec-et meghallgatom és majd írok azokról is. -
Rayfull
tag
Ahhoz képes egész jó vélemények vannak róla mindenhol, kivéve a kábelvastagságot, majd megírja itt valaki, aki már próbálta.
Az mh750-et próbáltam már, ott csak a magas tartományban voltak problémák, elvileg a 110- már több magasat kapott. (De gyakorlatilag erre jó a 14 nap pénzvisszafizetés garancia, úgyhogy max visszaviszem.)
-
törölt tag
Az EP630 az egy átcímkézett CX200, így a hangja mosott, mocsaras mélyekkel, szerintem nem éri meg igazán azárát szerintem. Ráadásul nekem kb egy év után elkezdett "feloldódni" a kábele, ilyen puha és ragacsos lett, mindenhez odaragadt, mint egy befőttes gumi a meleg nyári napokon. Mondjuk manapság már az is nagy szó lesz lassan, hogy egy évig bírja valam...
-
törölt tag
Ez a Sony rondának nem ronda annyira szerintem, viszont nem értem a design csapatukat
Erre hogy húzol sapkát? Pont az a baja, mint az XBA2-nek, hogy kiáll, és súrlódik a sapkához, ami ordas zajjal jár. Cserébe meg nem is olyan olcsó
Mondjuk a QC20 meg valami iszonyatosan gagyi műanyagból van, azért annyi pénzből legalább már normálisan is megcsinálhatták volna, hogy ne úgy nézzen ki, mint egy kínai piacos játék.
Oké, nem olcsók, de annyira nem is drágák, mint egy Shure, Westone, vagy a többiek
Tulku: A kiálló rész azért baj, mert télen súrlódik mindenhez, a fentebb ecsetelt módon. A W30-nál ez nem volt soha probléma, az XBA2-re meg nem tudok sapkát húzni szinte, vagy csak valami nagyon puha és vékony anyagút.
Egy hét az jó, de gondolom Karácsonykor nem dolgoznak ők sem, illetve megint ott a kérdés, hogy mire tegyem rá? -
törölt tag
Hát, pedig már nem először csinálod, hogy két bekezdésben összefoglalod, hogy az iparág éppen hogy áll, ki mennyire jó benne és milyen termékek vannak
A Sony néhány dolgot meglepően olcsóbban ad másoknál. Az aramtúrás füleseik is jellemzően a konkurencia alá vannak árazva, saját fejlesztésű driverekkel. Lehet, hogy ez lenne a reális ár? Vagy inkább csak így akarnak piacot szerezni...De azt nem értem akkor, hogy mondjuk a telefonokat miért árazzák olyan magasra, amikor ott folyamatosan zuhan a részesedésük.
Amúgy az ANC mostanában piszkálja a fantáziámat, repülőn nagyon hasznos, csak jövő évtől kezdve nem fogok annyit repülni valószínűleg. Illetve a Sony termékekkel az a tipikus baj, hoyg csak saját eszközökkel mennek. Egy QC20-at bármibe bedughatsz, de a Sony a saját csatlakozó miatt mással nem megy, hiába olcsóbb. Másik megoldás egy CIEM lenne, ami nem aktív, csak passzívan jól szigetel, de ugye olyat nem próbáltam soha, nem tudom mennyire lennék képes megszokni. -
törölt tag
Azt áruld már el, hogy a csudába van neked jóformán minden terméktípushoz market insightod?
Ezt is sikerült úgy összefoglalnod pár sorban, mintha évek óta erről tudósítanál valami magazinnak.
Egyébként ez a CIEM világ meglehetősen színes, és sajnos meglehetősen drága is...
Pedig egyre jobban bejönnek az ilyen cuccok is.
-
krisz242
tag
Nekem van egy ilyen Sony fülesem, mondjuk a mikrofon nélküli változat(NC31E). Én egyszer kipróbáltam, aztán azóta a fiókban pihen. Most, hogy szóba hoztad, elővettem és kicsit tesztelgettem a zajszűrést. Z3 compact telefonom van, ahogy rádugom a fülest felismeri egyből. A zajszűrés automatikusan bekapcsolódik(mondjuk lehet, hogy ezt én állítottam be anno, csak nem emlékszem rá), és a lehúzós gyorsmenüben ki/be kapcsolható.
Zene nincs elindítva a telefonon, zajszűrés kikapcsolva, a tv hangja jól hallható. Bekapcsolom a zajszűrést, a mélyhangokgyakorlatilag eltűnnek a tv műsorból. A magas hangok talán egy picit halkabbak, de semmiképp sem jelentősen. A telefonon lejátszott zene minőségében nem hallok különbséget ki és bekapcsolt zajszűrővel. Egyébként szerintem elég nagy külső zaj kell zajszűrő nélkül is ahhoz, hogy bezavarjon egy normál hangerőn hallgatott zenébe. Biztos van amikor érezhető a jótékony hatása, de szerintem inkább csak akkor, ha a szűrendő zaj inkább alacsony frekvenciájú. -
darvinya
titán
Kevlár nincs benne, 1 feszítő műanyag van.
Ami semmit sem ér, ráadásul mindig a jack tövénél törik.Sony-ba erenként van feszítő, de az sem kevlár.
Eddig 2 fülesnél volt kevlár:
1. Pana HS6
2. AudioTechnika fejes nem tudom melyik típus, mert csak igény szerintire vágtam kábelét(#60108) kemcso
Egy burkolat tapintása és kinézete nem jelenti azt, hogy minőségi.
-
szentkuti11
addikt
-
Tulku
veterán
Az ezer az 1100 és erre jön a szállítás, jobb esetben áfa esetleg vám...Európában több....
Frissítés...ahogy látom gépesítik a kézimunkát...eddig minden egyedileg készült, ez meg is látszott a házakon, nem volt két egyforma és sajnos kezdetben rengeteg ilyen irányú probléma volt (még a vetőcsövek hossza is különbözött, de a testen található hibák száma volt jelentős...) amit mostanra korrigáltak...viszont nem értem, egy Layla annyira kevéssé fogy, hogy akár meg is maradhattak volna a kézi gyártásnál....
Sheratannal értek egyet...ilyen böszmedékeknél ha valakinek nincs igen nagy belső hallójárata (mondjuk nekem az van....) fellép a mindent elsöprő kényelmetlenség, ha mégis megszállott, akkor kizárólag CIEM vonalon kap értelmes hangot...
...esetleg W60-hoz upgrade kábel, egyéni illeszték és analitikus lejátszó...az is megteszi estére
-
norbert1998
nagyúr
Hát nem tudom, nekem az a kiegyenlített, amit az AKG produkál, az tűnik egyenletesnek. Nem huppog, hanem meleg és puha. De írtam is a kvótád után, hogy kis melegséggel. Az a bajom a Piston-nal, hogy az amellett hogy meleg, hideg is. Ráadásul nem is elég meleg.
Viszont így akkor értem, és hagyom is a dolgot. Akkor marad az AKG, ha összetöröm és a ragasztó sem fogja meg, veszek még egyet, vagy egy másik ajánlottat, mélyorientációval, vagy kiegyenlítettséggel.
Köszi szépen
-
vicze
félisten
Még szám eszembe jutott, ami látványosan kihozza a BA-t.
Pink - Try Itt nem tudom pontosan milyen effekt van, de mikor bejön a refrénnel a "cin", ami elsőre cinnek hangzik, de BA-val hallhatóan nem, mert sok-sok külön hangra ugrik szét, míg DD-vel és amúgy hangszóróval is, egy egységes massza, de BA-val valami teljesen más. Lehet hogy effektezett cin vagy nem tudom, de nagyon furcsa, és az egész albumon ilyen van.
Még fontos, hogy előbb valami DD-vel hallgasd meg, mindegy milyen, után pedig BA-val, elég markáns a különbség.Shinedown - Second Chance (Acoustic) Fontos, hogy akusztikus verzió, mert így csak húros van benne, és egyre több és több, és egyáltalán nem esik szét a végére mint DD-vel.
Még szintén tőlük Shinedown (feat. Lzzy Hale of Halestorm) - Breaking Inside, szintén specifikusan a Lzzy verzió, mert borzasztó sok a cin benne, simában is, de ebben még több.Mondjuk nekem ezeket XBA-300 elég élesen adja vissza a Try szinte fülsértő, a AX35 valamivel szebb, a Piston Hybriddel jó lenne, de a sok basszus miatt lehetetlenség rá figyelni.
-
Tulku
veterán
Mert most már figyelsz a részletekre mindenütt...a tudat teremtő ereje...próbáld meg azt hipnotizálni, hogfy a jobb csatorna halkabb, vagy kevéssé erősen szól...egy héten belül beadod javításra mert halkabbnak hallod...ennyi...ez a bejáratási procedúra is ilyen lehet, bár én is azt éreztem hogy teresedett a w60...de valószínű ez csak az elmém szüleménye...
-
Bici
félisten
Kössz, már csak az a kérdés, hogy az első rész ragazstva, vagy pattintva van-e rögzítve. Elöbbi esetben szerintem esélytelen, és mivel nem láttam neten egy példát sem szétszedésre (a keresés még folyamatban van), így nem is nagyon vágnék bele látatlanban.
Nincs valakinek egy hibás példánya számomra csokiért?Elég az egyik oldal is.
-
DemonDani
addikt
Viccet félretéve így korrektebb valamelyest, postával együtt is alig több mint 5k
-
törölt tag
A minőségi probléma mindenképpen a gyártó hibája, hiszen ők gyártják a terméket. Inkább az a kérdés, hogy ha ők most kikerülnek az ajánlóból, akkor mit tudunk mondani, ami lehet helyette? Mert a sok "noname" kínairól még ennyi tapasztalat sincs, amiket mostanában vásárolgat mindenki tucatszámra itt a topikban, ezek alig pár ehte vannak a tulajoknál (vagy még meg sem érkeztek). Azt is nézzük azért, hogy hányan vettek Vsonicot, egy éve gyakrolatilag a VSD1 és VSD3 volt a best-buy a 10 ezres kategóriában, majdnem mindenkinek ezt ajánlottuk, akinek nem kellett mikrofon, vagy otthoni beszerzés. És nem is számoljuk azokat, akik csak benéztek, látták mi az ábra, és kérdés nélkül ilyet választottak esetleg. Nyilván nem jó az egyre több előjövő hiba, de az sem egy érdemleges összehasonlítás, hogy van a fiókban egy darab 10 éves füles, és az meg rendben van, tehát 1:0 a másik mosópor javára.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Hát nekem konkrétan ez a fajta van, de több gyártó is készít ilyet, ha jól tudom. Méretre P3 ill KC06 vetőcsövére tökéletes.
Egyébként valakinek van tapasztalata a Tennmak Dulcimer fülessel vagy akar ilyet venni bárki? Csak mert banggood-on a "Tennmak" kuponkóddal most $11-ba kerül még 2napig (egész pontosan még 54órán át
)
-
Luissimo
veterán
nagy topikja nincs, de van itt a fórumon és én is használom a legnagyobb megelégedéssel.
gyári oldala
fülese is sokkal jobb az átlagnál -
Amikor a VSD3 ajánlott lett nem nagyon volt más, ami abban a kategóriában jobb lett volna (na meg akkor 10e környékén volt az olcsóbb $ miatt). De elment az idő felette, na meg a hibaarány is nagyon rossz.
A Tenore nekem is nagyon tetszett, de abban még nekem is kevés a mély.
Az Astotec fülesekre kíváncsi vagyok, de már kizárólag olyan érdekel ami ultrakényelmes... -
Dave™
nagyúr
Ne haragudj, de ezzel nem értek egyet:
nem túlzás kijelenteni, hogy ennyi pénzért nem hinném, hogy bárki más „több zenét” tud nyújtani, már pusztán technológiai okok miatt
Szerintem a zenét nem kilóra meg technológiai alapon mérik, ha köze nincs a természetes megszólaláshoz (beszámolód alapján ezt talán nem túlzás kijelenteni) akkor az nem zenei hangzás lesz, hanem "technikai demó". Nincs ezzel gond önmagában, mert van aki ezt preferálja meg egy nagyon elektronikus stílusnál amúgy is nehéz értelmezni a zeneiséget (nem leszólom a stílust, csak a kifejezést hagyományos értelmében használom), csak ettől ez még nem lesz zenei. Próbálj ki egy Awei ES-Q9-et valami hangszeres zenével, na annak zenei hangja van (legalábbis szerintem), és 900 Ft. Valószínűleg nem fog úgy csilingelni és nem lesz akkora felbontása, de lehet jobban megragadja a zene lényegét, és jobban visszaadja annak lényegét.
(kiegészítés: régebben engem is le tudott nyűgözni a technikai tudás, ma már többre értékelem a megfelelő hangszínt és a természetességet, de időközben a zenei ízlésem is formálódott, meg az eszközeim).
-
Ez sem az én fülesem lesz: good and warm basshead IEM
(#59445) sheratan az első szériákkal még nem volt gond, vagyis nem ennyi: lassan mindenki, aki a VSD3 utáni időkben vett írja, hogy meghalt az egyik oldala (a GR szériáról lényegesen kevesebb negatív visszajelzés van)
Persze, a KZ is kitudja milyen, de fele-negyede az áruk. Egy 10-15e fülesénél az, hogy fél évet bír szerintem nem elfogadható. -
-
-
Tulku
veterán
Gondolatmenet nagy részét osztom...nem gondoltam soha hogy egy 500 dollláros kütyü beltartalma 400 dollár lenne...
Épp ezért nem értem az emberek tört részét, akik 7-15 dolláros fülestől "hangot" várnak...nem merem elgondolni az ottani bekerülési költséget, de gyanítom hogy itt már a hangzás a legutolsó kritérium a rendszerben...ha épp megszólal és hallgatható annak csak örülni lehet...
AKG klónok...azért itt is különbséget tennék 50-100 dolláros és magasabban árazott (Dunu) darabok között,utóbbiaknak akár már elfogadható (szerethető) hangjuk is lehet...
Mindezektől az agymenésektől függetlenül becsöppenhet egy-egy sikeres darab kis pénzért...VC1000-es a maga 100 dollár körüli árával pl már-már erősen döngette a kaput...meg is csinálta az "utódot" a vsonic (apró szűrőkkel pont kétszeres áron) és abbahagyta a gyártását...
-
Tulku
veterán
Nem akarok vitát generálni, de a kínai eladó lefényképezett vmi szétbarmolt fülest, amiben valamilyen armatúra van...és persze a Knowles a típusa...hogy ebben pontosan a 30 dolláros (ami ugye párban 60 és persze meg kell építeni köré a dobozt, vezetéket, illesztékeket, csomagolást...stb) van vagy vmi teljesen más azt sosem tudjuk meg....csak ha mindent elhiszünk....
Gondolom armatúra fronton is lehet kapni párba válogatott egyedeket, nem tömeg áron...
Én egyszer láttam kevlár membránt, jó nagy átmérőjűt a Somogyinál, mégsem gondoltam azt hogy biztosan a Nautilusban is olyan van...pedig szép sárga volt mindegyik....
Persze ha a 70 dollárosból párban 6-6 darabot vesz az emberfia, mindjárt más a leányzó fekvése....840 dollár már nem kutya..és akkor hol a keresztváltó, vezeték, doboz....stb....nem könnyű szakma ez, hangfalos koromban annyi önjelölt hangfal építőt láttam, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni....mégsem futottak be a Wilson Audioval szemben....
-
fericske
addikt
Ha tényleg engem kérdezel, tudok 1-2 példát mondani mekkora játék is egy bass-reflex nyílás, bár még BA-ra nem fúrtam lukat, meg nem mérnökösködöm a FAD-nál.
Az aláírásomban szereplő vsd3*mod is ezzel kapcsolatos, meg most a gr07-em is ilyen moddal van.
A vsd3-nál csökkentettem a basszus mennyiségén egy reflex nyílás kialakításával, ami vsd3s-nél gyárilag meg van, a vsd3-nál meg csak a helye, mert ugyanaz a tok egyébként.
A gr07-nél meg beszükítettem a reflex nyílást, növelve a basszus mennyiségét.
Pontosan nem tudom, de elég széles skálán lehet játszadozni vele, legalább 3dB-es különbségeket lehet kihozni kb. a 100-250 Hz-es tartományban.
De ezek dinamikus hangszóróval vannak.Réges rég, egy messzi messzi galaxisban benne voltam egy diszkós csapatban technikusként. A legbrutálabb mélyláda amit ismertem azt a Dynacord csinálta. Ez úgy nézett ki, hogy nem volt membránja, hanem csak a hangszóró dómja szerepelt mint hangkeltő, de az a dóm egy dugattyú végét képezte ami olajban csúszott.
A dóm átmérője olyan 15 centi lehetett meg a futása olyan 30 centi. Maga a dobozolás sem volt nagy, és hosszúkás volt, hasonlóképp a scanner nevezetű fénytechnikához - ha tudod mi az - csak rövidebb volt valamivel. Mondhatnám azt is, hogy egy BA-hoz hasonlít.
Szerintem ez a cucc megmozgatott annyi levegőt mint egy 50 centis membrán, aminek a futása max 10 centi a dómnál, de csak 2-3 a peremeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- BestBuy topik
- MIUI / HyperOS topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest