- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz242
tag
válasz
Lacielvtárs #62888 üzenetére
Felejtsétek el, én vagyok a hülye! Elindítottam Hiby playert, és közben magától elindult a Poweramp is szép halkan a háttérben... azt hallottam!
Egyébként jó kis cucc, működik minden ahogy kell, bár nekem túl sok a mélye! Még járatom, hátha alakul kicsit a hangja. -
krisz242
tag
válasz
Lacielvtárs #62878 üzenetére
Én is ma kaptam meg! Feltöltöttem, kipróbáltam.
Nem tudtam, hogy FM rádió is van benne: csatlakoztattam a telefonomhoz, elindítottam a zenét, és amikor megállítottam, bizony kicsit halkan és zavarosan ugyan, de az MR2 Petőfin majdnem élvezhető minőségben hallottam ByeAlexet énekelni!
Valakinek hasonló tünet? -
krisz242
tag
válasz
Lacielvtárs #62814 üzenetére
Én ápr. 6-án rendeltem, és a várható érkezést ápr. 22-máj. 17.közöttre írja. Remélem holnap megjön!
-
krisz242
tag
Hátha valakit érdekel, a bestbyte allee-ban egy barátom ma vett ath-ckx9 fülest 10.200Ft-ért. Azt hiszem a készlet erejéig 40℅-kal olcsóbb minden ath füles.
-
krisz242
tag
Nekem van egy ilyen Sony fülesem, mondjuk a mikrofon nélküli változat(NC31E). Én egyszer kipróbáltam, aztán azóta a fiókban pihen. Most, hogy szóba hoztad, elővettem és kicsit tesztelgettem a zajszűrést. Z3 compact telefonom van, ahogy rádugom a fülest felismeri egyből. A zajszűrés automatikusan bekapcsolódik(mondjuk lehet, hogy ezt én állítottam be anno, csak nem emlékszem rá), és a lehúzós gyorsmenüben ki/be kapcsolható.
Zene nincs elindítva a telefonon, zajszűrés kikapcsolva, a tv hangja jól hallható. Bekapcsolom a zajszűrést, a mélyhangokgyakorlatilag eltűnnek a tv műsorból. A magas hangok talán egy picit halkabbak, de semmiképp sem jelentősen. A telefonon lejátszott zene minőségében nem hallok különbséget ki és bekapcsolt zajszűrővel. Egyébként szerintem elég nagy külső zaj kell zajszűrő nélkül is ahhoz, hogy bezavarjon egy normál hangerőn hallgatott zenébe. Biztos van amikor érezhető a jótékony hatása, de szerintem inkább csak akkor, ha a szűrendő zaj inkább alacsony frekvenciájú. -
krisz242
tag
válasz
bepken #54724 üzenetére
Én ugyanilyen féláras akcióban vettem egy S5-öt kíváncsiságból. Nekem sok a basszusa, de egyébként nincs rossz hangja. Kb. 40 órát járattam, hogy hátha kicsit háttérbe szorulnak a mélyek, de nem sokat változott a hang ilyen szempontból. A kábelt el lehet vezetni a fül mögött, de gyakorolni kell, mert elsőre nem egyszerű, hogy a lapos kábel ne legyen megcsavarodva. Egyébként minőségi darab, jó sok tartozékkal. Ha esetleg Budapesten jársz, szívesen biztosítok neked egy meghallgatást, és ha tetszik, el is viheted.
-
krisz242
tag
Vsonic gr07 classic most megint 89,50$ az mp4nationnél, ha valakit érdekelne!
-
krisz242
tag
válasz
flash- #52122 üzenetére
Ha nem nagyon sürgős, iratkozz fel mp4nation hírlevélre és várj. Én múlt év végén vettem náluk 89,50$-ért, és utána még elég sokáig adták annyiért. Mondjuk a mostani árát is megéri. Az "sz" betűk sziszegését az énekben lehet, hogy zavarónak fogod találni, de ez enyhül a használat során, és valószínű az sem mindegy, mivel hajtod. Nekem DX90-ről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest