- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
válasz
pulutodurumo #75149 üzenetére
Ja aha..
Ez mondjuk jól hangzik.
-
alevan
őstag
válasz
pulutodurumo #74671 üzenetére
Igen az. Köszönöm.
-
fericske
addikt
válasz
pulutodurumo #74137 üzenetére
Igen. Alapvetően az E10.
-
Punike
tag
válasz
pulutodurumo #70671 üzenetére
Maximálisan egyetértek (kb. 1hónap használat után)
Tegnap kerékpározáshoz visszatettem a fülembe a 215SE-t (Imádom).
Időközben az Aliról rendeltem MMCX-foglalatot és ki fogom cserélni a ZS5-ét erre.
Illetve ma érkezik a ZS3. (kíváncsiság)
-
törölt tag
válasz
pulutodurumo #70671 üzenetére
Ja, nem szörnyű a hangja, csak nem is annyira jó szerintem, hogy érdemes legyen bevállalni miatta a szörnyű ergonómiát. Most éppen van VSD3 (igaz neonzöld) 38$-ért, szerintem az sokkal kényelmesebb, és hangban is jobb.
Krill77: Mármint olyan, amiben csak armatúrák vannak, vagy amiben az is van? Mert hibridből vannak már egészen olcsón is jók, de csak armatúrásból szerintem az olyanok nem valami jól szólnak, amiben csak egy armatúra van. Amiben 2 van, azok már néha egész jók (Brainwavz B2 - nem lehet már kapni, Rock-it R50 - nem nagyon lehet már kapni, Creative Aurvana in-ear - még talán lehet kapni), de igazán 3 armatúrától jön meg minden tartomány, csak azok már sokba kerülnek általában. Sony van 3 armatúrás talán jó árban, meg az UE900s a 4 armatúrával relatív jó árban, már ha valaki hajlandó kiadni egyáltalán annyit egy fülesre.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
pulutodurumo #68972 üzenetére
Elsőre lehet túlzás amit írtam hogy mennyire rossz, talán tényleg csak szoknom kell.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
pulutodurumo #68725 üzenetére
Ismerős az érzés, csak nekem még nincs annyi felhalmozva! Viszont arra azért komolyan kiváncsi lennék, hogy pl egy ATEs vajon tényleg berillium-réz meghajtóval szerelt-e, vagy csak kamu és az is rezes mint az ATE. Mert ha igaz kb ugyan az a liga a kettő példány, csak több-kevesebb mélytámogatással. Így persze majdnem rá is nyomtam, de aztán szerencsére képbe került a ZST, ami pedig több bejegyzés alapján is bőven maga mögé utasítja őket, és egyéb szempontok miatt is nagyon szimpinek tűnt, szóval kíváncsi leszek, h hogyan is fog szerepelni a valóságban!
-
Kriszti092
újonc
válasz
pulutodurumo #68699 üzenetére
Edzéshez és utazáshoz.
Zenében rocktól kezdve technóig mindent hallgatok.
-
Normi™
őstag
válasz
pulutodurumo #68566 üzenetére
ÚÚ köszi szépen a választ és az ajánlást,tök jókat írtak róla itt a p.h.-s tesztben is.Erősen nyerő helyzetbe került ez a cucc nálam és az extra jó,hogy itthon is kapható.
Köszönöm még egyszer!
Szerk: Meg is rendeltem
-
D0zeR
tag
válasz
pulutodurumo #68506 üzenetére
Mennyire hamisítják ezeket? Ez jó lehet? [link]
-
D0zeR
tag
válasz
pulutodurumo #68506 üzenetére
Mi más jöhet szóba még?
-
fericske
addikt
válasz
pulutodurumo #68367 üzenetére
Nem, ez 3 DD.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
pulutodurumo #68283 üzenetére
Roccat Aluma-t vettem 1 hete, de olyan rossz volt, hogy visszakértem a pénzem azonnal...
-
Tulku
veterán
válasz
pulutodurumo #67902 üzenetére
kis plusz az igényesség irányába...azt hiszem nem százezrekre gondol...
T20...talán adna plusz löketet...szerintem...meg kéne hallgatnia...
-
Geri0325
csendes tag
válasz
pulutodurumo #67762 üzenetére
Köszi a segítséget. Akkor alkalmazást töltök le mert gyárilag nincs ilyen opció.
Egyébként Xiaomi redmi 3 és Spotify-t használok.
Bocsánat ha rossz helyre írtam, nem szoktam fórumozni. -
ITrex
tag
válasz
pulutodurumo #67735 üzenetére
Köszönöm!
-
descence
tag
válasz
pulutodurumo #67291 üzenetére
Hát, az igaz, viszont nem tudom, melyik lenne a jó döntés
Eddig a sor a következő: Sennheiser CX400-II prec. volt, azt követte a Xears, és igazából ezekhez hasonló hangzásút keresek (ilyenkor mindig sokszor körbejárom a kérdést, legyen az fülhallgató, vagy telefon
). Gondoltam másnak is lehet némi ötlete, javaslata a témában, elvégre ez egy olyan hely
-
descence
tag
válasz
pulutodurumo #67225 üzenetére
Szóval akkor azt mondod, hogy az általam említettek közül leginkább a Tennmak az, ami megfelel a leírásomnak?
(Maximum 20 ezerig; főleg rock volt hallgatva; érezzem a basszust, legyen minél tisztább hangja, nem fül mögötti kábelezés,sokszor utazom, ezért fontos a minél jobb hangszigetelés is. Eddig egy Xears Titanium TD-II volt, az helyett kéne).Köszi, de azért mások véleményére is kiváncsi vagyok (főleg, hogy nem tervezek túl hamar még1-et venni
).
-
uptobase
tag
válasz
pulutodurumo #67229 üzenetére
Köszönet!
-
tDr1v3r
veterán
válasz
pulutodurumo #67033 üzenetére
Hatalmas koszonet!
A Macaw-okat en is nezegettem, nem tunnek rossznak. Az osszegyujtottek kozul melyikkel vannak tapasztalatok? Ha ennyi ajanlhato van akkor a legjobbat vennem.
Illetve ezek nagyjabol hogy viszonyulhatnak az olcsobb ajanlhato in-earekhez? Latom hogy inkabb a sport felhasznalasra fokuszaltak tobbnyire a fejlesztesekkor.
-
darvinya
titán
válasz
pulutodurumo #66619 üzenetére
Ok.
Csak mára sok volt a hideg.
-
Roland8622
aktív tag
válasz
pulutodurumo #66369 üzenetére
Köszi schawo és pulutodurumo
Ha jól értelmezem, már nem vagyok olyan távol a kézhezvételtől
Átnézek az ebay-es fórumrészre -
büyük
újonc
válasz
pulutodurumo #66331 üzenetére
3-400 hozzászólást visszaolvastam, csak arra voltam kíváncsi sokkal jobb-e egy Klipsch.
Ezek szerint nem
Elég láma vagyok in-ear témában azért érdeklődtem..Köszönöm válaszodat RetepNyaraB.
Már meg is rendeltem az IE8000-et.O. Miki
-
Ferke66
tag
válasz
pulutodurumo #66325 üzenetére
Nagyon köszönöm..
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
pulutodurumo #66276 üzenetére
Rendesen felvett, hangszereket is tartalmazó zenénél jó eséllyel meghallod pedig a különbséget (de istenments flémelni róla
). Viszont manapság már legalább ne fizetett reklám mp3-mat használj (szerintem), hanem mondjuk rosszabb marketingű, de sokkal modernebb algrotimussal dolgozó ogg-ot, pl. max bitrátával. Ott már valóban kicsi a különbség és még mindig egyharmaddal kevesebb helyet foglal, mint a flac.
-
Roland8622
aktív tag
válasz
pulutodurumo #66276 üzenetére
Igen a flac adta többletet nehéz kihasználni, meg pl. mobilról hallgatva nekem mindig halkabban szól,viszont legalább tisztán.Volt hogy átkonvertáltam max. bitrátával amit tud az mp3 és úgy a mobilra és akkor is tisztán szólt, viszont már hangosabban.
-
válasz
pulutodurumo #65865 üzenetére
vettem is egyet gyorsan
-
BigBlackDog
veterán
válasz
pulutodurumo #65865 üzenetére
Nem kicsi azért a mérete!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
pulutodurumo #65481 üzenetére
Értem én, csak mint vásárló ezt nem szophatom az ujjamból és nem is jelezték a balga kínaiak az oldalon. Nem baj, lebasztam őket értékelésben
-
Land
veterán
válasz
pulutodurumo #65318 üzenetére
Aliexpressen találtam, de jó lenne tudni, hogy mely forrásokból kapható eredeti.
A Hybrid az utódja vagy miért kifutó? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
pulutodurumo #65204 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
pulutodurumo #65196 üzenetére
Megnéztem. Csinos, olcsó. Egy db szilikon haranggal szállítják. Ha veszek extra KZ kiegészítőt is, akkor az tuti jó lesz rá?
Ezen kívül barátnőm hajlamos komolyzenét hallgatni (Bartók rádió futás közben, no comment). Vállalható lesz? Tudom, ennyi pénzért, meg a szutyvadt Nokián ne legyenek elvárásaim, de van füles, amelyen fájdalom vonószenekart hallgatni, nemhogy rezeket.
ui hegyek: néztem még az ED9-et, amely jóval komolyabbnak tűnik, illetve az ATE S nevű sportverziót (fül fölötti kábel). Mint KZ. Vélemény?
-
levente222
tag
válasz
pulutodurumo #65140 üzenetére
Igaz, ne haragudj
Szóval utcai felhasználásra kéne, így a zajokat ki kéne szűrnie. Minden féle zenét hallgatok, de talán az elektronikus dominál, szóval ha jó basszusa az az ideális. Valamint a tiszta hangzás még egy elvárt tulajdonság lenne. A legfontosabb hogy NE nayak mögötti kialakítású legyen. Egy play/stop gomb jó lenne ha van rajta, de még egy hangerő +/- gomb is kéne, ha van ilyen. Remélem ez alapján tudtok segíteni
-
Nova96
őstag
válasz
pulutodurumo #65045 üzenetére
És a másik kettő amit írtam arról van vélemény itt?
kemcso
Ennyit most egyszerűen nem tudok rá költeni akkor marad a 2 közül valamelyik.sheratan
Akkor egy kicsit bilibe nyúlt a kezem.Álmodni mindig lehet.
Köszönöm a segítségeket.
-
figoa
tag
válasz
pulutodurumo #64681 üzenetére
jó is !
-
TommyX_
őstag
válasz
pulutodurumo #64681 üzenetére
Megfontolandó.
-
PistiSan
addikt
válasz
pulutodurumo #64633 üzenetére
Magamnak válaszoltam, abban ott volt a típus.
ZERO AUDIO ZH-DX200-CT
-
kakuk54
csendes tag
válasz
pulutodurumo #64635 üzenetére
És a kettő közötti 4 ezer Ft különbség hangzásban is kijön? SoundMagic E50 vs E80
-
tknof1871
őstag
válasz
pulutodurumo #64059 üzenetére
IMHO jó ötlet lett volna ha az a szakasz a vezetéken hosszabb. Egészen a mikrofonig. Hosszabb beszélgetésnél jó lenne ha a mikrofont nem kellene kézzel a száj elé tartani. Az lenne az igazi headset kábel.
-
törölt tag
válasz
pulutodurumo #63743 üzenetére
Nem csak a kínaiak, mindenki. A leginkább használható szám a dobozon a kábel hossza szokott lenni.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
pulutodurumo #63741 üzenetére
Leginkább basszus a legfontosabb:
Ezek az adatok mennyire jók:
Frequency response range: 6-31000HZ
Sensitivity: 120dB
Impedance: 18 -
vicze
félisten
válasz
pulutodurumo #62296 üzenetére
Elírás, 1DD+1BA.
Ez az ár semmilyen formában nem akciós, csak a szokásos beetetés. Az eredeti ár 15$, itt megkapod 17$-ért bullshit akcióban.@K1LLMy53Lf: Triple-re van épp 35%-os leértékelés 154$-ról, az már majdnem 40%.
-
válasz
pulutodurumo #62296 üzenetére
ez 1 BA csak.
-
válasz
pulutodurumo #62294 üzenetére
linket please (nem véletlenül az 1DD + 1BA Piston Hybrid-ről van szó? az nem nagy durranás 20-ért)
-
törölt tag
válasz
pulutodurumo #61256 üzenetére
Igen, ha rendesen bepaszírozod a füledbe, de ha van a közepén egy lyuk, aminbe a vetőcső megy, akkor már szerintem nem lesz olyan jó a szigetelés.
tknof1871: Ezt én azért erős kétkedéssel fogadom. Az olyan adatok, hogy "up to..." általában úgy szoktak kijönni, hogy igen, 22kHz-en ennyi, de mondjuk a beszédtartományban meg már csak fele (sem). Az meg számomra egyenesen elképzelhetetlen, hogy egy velúr párnás fejhallgató jobban csillapítson, mint egy IEM
Kíváncsi lennék valami normális mérésre is.
-
endeneu82
csendes tag
válasz
pulutodurumo #61063 üzenetére
Azt hittem azt is kapni itthon. Arról találtam egyedül tesztet és ott jókat írtak róla, a kábel miatt aggódom csak mert nálam ott szoktak elszállni ezért is nem akarok rá többet költeni.
Láttam még a SoundMAGIC ES18-at ami ugyan csak 5e az jobb választás lenne? -
endeneu82
csendes tag
válasz
pulutodurumo #61061 üzenetére
Kínaizás? Meghalgattam a boltba és az eddigi tapasztalatokhoz képest messze a legjobban szólt.
-
Tulku
veterán
válasz
pulutodurumo #60837 üzenetére
Persze felvásárolta az Aurisonicsot
FXA7 érdekes lehet a két armatúrával és egy dinamikus membránnal...de nagy itt is a verseny (pl dunu 2000) és biza az árcimke sem alacsony (500 dodó)...majd elválik mit tud...
-
Bazsee71
őstag
válasz
pulutodurumo #60470 üzenetére
Erősen vonz pedig a ZS1, de eddig úgy áll, hogy inkább hallgatni fogok rád.
ATE esetén is az S változatot néztem, mert egyszer próbáltam egy Shure-t, ott nagyon bejött a merev kábel. Az általad leírtak alapján viszont az is felejtős, mert pont az vezeti fel a kábelzajt. Tipródok ám rendesen, erős a kíváncsiság, de nem akarok kettőt rendelni. -
Bazsee71
őstag
válasz
pulutodurumo #60466 üzenetére
Köszi a választ!
Izoláció és kábelzaj tekintetében lenne jobb az ATE? ATE-S változatot néztem még, szintén a memória kábel miatt, kábelzaj ha jól sejtem ugyanott lenne, mint a ZS1 esetében. Futáshoz jobbnak érezném a merev kábelt, mint a műanyag kábelvezetőt, de úgy olvastam pont az előbbi vezeti a zajt. A fórumokon leírtak alapján nekem is jobban bejönne hangban a ZS1, erősen vacillálok.
Jól látom, hogy a ZS1-hez nem mellékelnek szivacs harangokat?
-
darvinya
titán
válasz
pulutodurumo #60294 üzenetére
Köszönöm
ATE átalakításához kellene.
-
hentes555
senior tag
válasz
pulutodurumo #59821 üzenetére
Majd írd meg feltétlen, lehet rendelek én is
-
darvinya
titán
válasz
pulutodurumo #57352 üzenetére
Nálam nem.
-
darvinya
titán
válasz
pulutodurumo #57348 üzenetére
Én eBay-ről vettem és pontosan jött meg.
-
minek?:S
őstag
válasz
pulutodurumo #57215 üzenetére
Hmm.. érdekelne, honnan érdemes venni? Illetve hangerőben mennyire jó(pl egy Ikarus 260-hoz képest
)?
-
minek?:S
őstag
válasz
pulutodurumo #57139 üzenetére
ez a KZ ATE ez tetszik, főleg mivel -ha jól értelmeztem-, akkor jobb lehet, mint a Piston 2, van valami amit tudnom kell ez ATE-ről?(angolból sajnos nem vagyok jó, ezért megköszönném, ha nem angol fórumokat linkelgetnétek)
(#57201) K1LLMy53Lf
Ez se néz ki rosszul, valaki írhatna róla valami jó dolgot
-
balazs1022
őstag
válasz
pulutodurumo #57200 üzenetére
Gondolkodon rajta, de eloszor a sony mh1-et kellene elpasszolni. Meg ott is annal tartok h nem lesz hangosabb mint a sony.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
pulutodurumo #57200 üzenetére
én gondolkodtam rajta nagyon, illetve az ED10en, de darvinya nagyon isteníti az ATE-t szóval nagyon arrafelé hajlok, hogy én is azt rendelek
Ugyan akkor tegnap este/éjjel egy hirtelen jött ötlettől átpörgetem GearBest kínálatát, és rábukkantam erre:Erről tud valaki bármit is?
Mert promója az van, ahogy látom
-
balazs1022
őstag
válasz
pulutodurumo #57145 üzenetére
Es KZ ED9 nincs senkinek? Ez armaturas lenne?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
pulutodurumo #57153 üzenetére
head-fi fórumot persze folyamatosan olvasom én is, de valahogy jobban szeretem az itteni emberek véleményét, mert eddigi tapasztalataim szerint reálisabban értékelnek, ott elég sokszor "túlhype"-olnak dolgokat
legalábbis ezt tapasztaltam eddig
darvinya: mármint a P2 a szebb/részletesebb vagy a KZ? ez most nem egyértelmű (nekem
) (egyébként P2ben engem a túlzott mély és a szibilancia zavart nagyon
)
-
darvinya
titán
válasz
pulutodurumo #57145 üzenetére
Inkább kiegyenlített hangzású, árát tekintve a hibái bőven elnézhetőek
Szigorúan mondva alázza ár/tudás alapján.
Ahhoz képest, hogy kerek 3500 volt és vadi új(én bontottam ki a csomagot, nem a posta csomagra gondolok.).
Igaz a címkézésnél a szín fém szürke, holott áttetsző fekete.
A szilikon harangokat kidobtam, mert az tényleg szar.
De a hab jó. -
pisti8905
csendes tag
válasz
Nem akarok hálátlannak tűnni de ezeknél kicsit igényesebb megoldásra vágynék.
Például: nézegettem sony mh1c, a-jays one típusokat.
Csak hát nincs tapasztalatom mit lenne érdemes venni
-
balazs1022
őstag
válasz
Tudnal mondani par szot errol a kz ate-rol? Nem nagyon hallotta meg errol.
Kivamcsian varom! -
Luissimo
veterán
válasz
pulutodurumo #57129 üzenetére
továbbfejlesztettem,
kis sziloplasztot vagy valami hasonlót, ha nincs olyan, akkor csapágyzsírt is lehet alkalmazni, attól még bársonyosabb lesz a hangzás.
(ingyévolt majdnem, nemkérek érte sokpénzt, csak olvasásonként 10 eurocentet -
Tulku
veterán
válasz
Na én ennél sokkal tovább mentem...felhajtottam a gallért, lyukasztóval átütöttem középen egy méretre vágott 3M füldugót és ráhúztam a harang lábára, majd visszahajtottam a szilikont...várni kell kb 5 percet mire beáll és teljesen kitölti...
Sajnos azonban westone-oknál lehet hallani a "valamit valamiért" elv lenyomatait...itt ad ugyan mélyeket és valóban izolál jobban de azt a légiességet, zenei nüanszokat, finomságot elveszti, illetve rájuk ül ezért kevésbé (vagy nem ) hallható...én ezért jobban szeretem természetesen..szivacs nélkül...
De kipróbálható és eredményesen kezelheti mély hiányos fülhallgatók hangképének kis eltolását...izolációra pedig kiváló...
-
zack
nagyúr
válasz
Pénz visszafizetési garancia van?
-
darvinya
titán
válasz
pulutodurumo #57096 üzenetére
Nem igazán van ilyen vékony kábelhez.
Bár nekem van vékony rugóm amit fel lehetne használni, de ekkora méretnél a becsípődés nagyobb kárt okoz.
Törésgátlónak jobb a zsugorcső.Balazs1022
Kereső
Spec
Driver: Closed 5.8mm dynamic transducer
Nominal Impedance: 15Ω
Frequency response: 1Hz-20kHz
Max input power: 67mW
Bass sensitivity: 125dB/V @ 40Hz
Mids sensitivity: 115dB/V @ 1kHz -
darvinya
titán
válasz
pulutodurumo #57094 üzenetére
Kösz.
Nem akartam kiírni, de szerintem jobban szól, mint GR07.
Pedig kerek 3500Ft-ba került. -
zack
nagyúr
válasz
pulutodurumo #57012 üzenetére
Azon átsiklottam. Nem lehet átalakítani?
-
pete_21
addikt
válasz
pulutodurumo #56894 üzenetére
Köszönöm, akkor ezzel nem lesz gond.
Már csak az a kérdés, hogy melyik oldalról rendeljem. Főleg a gari miatt érdekelne, nem tudom ezeknél hogy működik, ha valami gond lenne. -
darvinya
titán
válasz
pulutodurumo #56891 üzenetére
Nekem már úton van kiváncsi vagyok rá.
(#56892) arnd
-
Bodz
nagyúr
válasz
pulutodurumo #56426 üzenetére
Kivancsi vagyok azert a 10-12 dollarert mire kepes. Mashol tok jokat irnak rola.
-
MPeter87
őstag
válasz
pulutodurumo #56260 üzenetére
-
endeneu82
csendes tag
válasz
pulutodurumo #56125 üzenetére
Akkor már csak ezek között vacilálok: Denon AH-C260 vs JBL J22A vs a-Jays One
-
contaxg
veterán
válasz
pulutodurumo #55652 üzenetére
NM?
-
pulutodurumo
őstag
válasz
pulutodurumo #55599 üzenetére
Bocs a dupláért, de például megnézheted ITT.
-
törölt tag
válasz
pulutodurumo #55401 üzenetére
A mezőre kihajcsa
-
benfolds
őstag
válasz
pulutodurumo #55213 üzenetére
és ha jó kintről is?
-
darvinya
titán
válasz
pulutodurumo #55180 üzenetére
és (#55181) Polllen
Ezek akkor már inkább EarBud-ok, nem InEar-ek.
A szem nem helyettesíti a hallást!Legtöbbször a baleset hátulról történik, azt hallani kell, mert mire meglátod, addigra meghallhatsz.
Én csak Headset-nek használok EarBud-ot, azt is hallkan.
Pana HS6 átalakítva Headset-é(Sony MH750 kábele) , aminek membránja középen lyukas, de középhangerőn már jobban szigetel az a lyuk, mint azt az ember gondolná.
Motoros sisak Headset a biztonságos, nem sisak alá rakott Headset. -
TotO'
aktív tag
válasz
pulutodurumo #54980 üzenetére
áh! olyat kaptam a vsd3-hoz, majd kipróbálom
-
TotO'
aktív tag
válasz
pulutodurumo #54919 üzenetére
Valamennyit segít, köszi, mit értesz earhook alatt? számomra egy tevékenyéget ír le a két mondatrész
-
tomp
félisten
válasz
pulutodurumo #54933 üzenetére
Ahogy tapasztalom a Tidalnak jobb a forrása.
pl egy boltban megvett audio cd-n nem olyan a minőség mint Tidalon.
Van Play Music előfizetésem is. Annak a 320-as q0-s zenéi is jobbak mintha én magam csináltam volna a lemezről 320-as q0-s rippeket.
Jobbak a szolgáltatók forrásai minőségben. -
tomp
félisten
válasz
pulutodurumo #54929 üzenetére
Én Tidal HiFi előfizetést használok az Xperia SP-n V4A driverrel. Jobb a hangja mint a 320-as mp3-nak.
-
zack
nagyúr
válasz
pulutodurumo #54929 üzenetére
Dehogy overkill.
Hallanád a Seal- Killer-t DSD-ben, Note4-en.
Volt One-om, azon kívül, hogy jó erősítőt pakoltak bele, semmi extra. De a Beats az tényleg vicc.
-
wanted5
őstag
válasz
pulutodurumo #54881 üzenetére
neked is és sheratan-nak is köszi,
azt hiszem teszek egy próbát akkor a pistonnal -
Hack3er
őstag
válasz
pulutodurumo #54363 üzenetére
Vsonic GR07 egy kiegyenlített füles, de elképzelhető amit írsz.
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
pulutodurumo #53941 üzenetére
Az aláírásomban szereplő linkre mennek hosszú cikkek is minden megjött termékemről
Persze azért majd dobok pár sort ide elöljáróban!
Egy Soundmagic E10S érkezett, de az egyik fele sokkal hangosabb, mint a másik, és hallgathatatlanul rossz a minősége. Mitől lehet? Egy fülhallgató egyszerűen nem lehet ennyire rossz. Főleg úgy nem, hogy dicsérték mindenhol. Ez lehet egyszerűen gyári hiba? -
MarioAna
senior tag
válasz
pulutodurumo #53941 üzenetére
Nekem is úton van egy, majd beszámolok róla, ha megérkezett kici áziából
.
-
akos114
csendes tag
válasz
pulutodurumo #53116 üzenetére
Ohh, elkerülte a figyelmem, köszi a választ.
Szerinted amit ajánlottál (GR07) mennyivel jobb füles mint a másik ajánlott RHA MA750(i)?
Azért kérdezem mert ahogy nézem a GR07-et csak külföldről tudnám beszerezni ami nem is gond, csak abból a szempontból, hogyha netán bármi garis baja lenne, akkor nem nagyon tudnám érvényesíteni illetve ahogy nézem erre egy év gari van míg a másikra almáéknál 3év és itthon is be lehet szerezni.
-
Steelers
senior tag
válasz
pulutodurumo #51962 üzenetére
Őt honnan lehet beszerezni és mennyiért?
-
Bpisti84
tag
válasz
Létezik mikrofonnal szerelt változat is kb 8 USD-ért.
Elgondolkoztam egy ilyen beszerzésén...
Van még esetleg valakinek tapasztalata ezzel vagy a mikrofon nélküli változattal?
-
v-man
őstag
válasz
A címben van egy elgépelés, egy fölös l betű, csak azért írom ha valaki onnan másolja ki rákeresni nem lesz az igazi
-
Lui82
tag
válasz
Tetszik a kábel, ha nem találok valami itthoni alternatívát, lehet rendelek egyet.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #32845 üzenetére
A Pioneer SE-CL711 engem is érdekel, szívesen fogadnék pár hozzáértő véleményt, mert eddig csak 8 értékelést találtam külföldi oldalakon, de valakinek nagyon bejött, valakinek nagyon nem...
-
ggeleven
őstag
válasz
Támogatom Luissimo javaslatát!
bepken
Na ez király hallod! Csak-csak fogja magát és elmászik a postára... -
Luissimo
veterán
válasz
Maxel Metallics, nem egy rossz kütyü, deinkább tegyél egy próbát a SONY MDR EX50-el, az még bejövősebb.
Mindkettő 5 kHuf alatti.
A SONY legalább akkorát szól, mint a Senn cx-ek, kétésfélszer annyiért !!
Nos ?
próbáld ki !
Nem bánod meg
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest