- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
Sziasztok
Olyan fülest keresek, amelyik jól kizárja a külső zajokat.
A klasszikus Sony MDR7506 és a Sony MDR-100AAP -on gondolkodom,de ez utóbbit még nem tudtam kipróbálni. Mi a véleményetek róla? -
Csápájev
őstag
Nekem egy awei 920am van,elég alap,nagy hangzást ne várj tőle,kb mint egy olcsó vezetékes.
Mostanában ezeket nézegettem, az elsőből be is rendeltem,de szerintem az utolsóból is fogok,pláne,hogy nagyon jónak írják az aksiját. -
Csápájev
őstag
válasz
pulutodurumo #75149 üzenetére
Ja aha..
Ez mondjuk jól hangzik.
-
Csápájev
őstag
válasz
speedydb23 #75147 üzenetére
Jól néz ki,hangja milyen? Miért van mindkét oldalon olyan kis bütyök,mint a hangerő állító? mindkét oldalon lehet állítani?
-
Csápájev
őstag
válasz
rasurosenpai #75145 üzenetére
PBP - 012 Bluetooth Sports Earbuds
Awei A990BL
MACAW T1000
Huawei Honor xSport Headset AM614-5 órát mind tud ELVILEG, de azért olvasd el mit írnak.
Nézd meg a kialakítást,hogy neked melyik szimpatikus, ez elég egyéni, én pl megőrülök azoktól,amiket fülre kell akasztani,másnak meg az jön be... -
Csápájev
őstag
HUAWEI Honor xSport AM61 -el van valakinek tapasztalata?
-
-
Csápájev
őstag
-
Csápájev
őstag
válasz
#16820480 #74926 üzenetére
Ezt mikor láttad?
nem találom banggoodon.
Viszont van gearbesten.
Nekem túl nagynak tűnik -
Csápájev
őstag
Te,ez annyira szubjektív...
A mély hangzás szerintem vezetékeseknél is necces, nemhogy BT füleseknél.
Nem merlek jobban rábeszélni,ezek nagyon alap fülhallgatók.
Nekem ,haveromnak pl bringázásra,rádiózásra tökéletes,de aztán ahány ember annyi féle igény.
JBL füleseket nem ismerem. -
Csápájev
őstag
Én egy awei a920-at használok,az erre,amit írtál megfelelhet.
Bringázáshoz,futáshoz is használom.
Ha jól tudom a 990 ennél újabb,esetleg ennek érdemes utánanézned, ha mások nem ajánlanak jobbat.
Azt azért tudnod kell,hogy ezen az áron bluetooth fülesekből csak nagyon alapok vannak,ha kényes a hangzásra nem fogja szeretni,de amit írtál arra szerintem jó -
Csápájev
őstag
Sziasztok
Olcsóbb -AWEI,QCY stb.- BLUETOOTH fülhallgatókból van bestbuy?
Egyáltalán melyik a legújabb awei pl?
Nézegettem a 990-et, 960-at,mindről 1 éves videók vannak. -
Csápájev
őstag
válasz
holozis_HUN #69928 üzenetére
Hasonló cipőben jártam,mint te.
BT fülesekből berendeltem hármat Awei 920-at, egy noname kínait és a xiaomi sport bt fülhallgatóját.
Egyik sem éri el a 3ezer forintos vezetékes fülhallgatóm szintjét.
A xiaomi és az awei nagyon szar, a noname kínai,amit itt ajánlottak még egész vállalható.
Ezek után én a következő BT fülessel várok egy darabig,míg fejlődik a technika -
Csápájev
őstag
válasz
darvinya #69167 üzenetére
Arra gondoltam,hogy nagyon jó lenne ennyiért normális fülest kapni.
Betettem a lehetséges jelöltek közé, sőt, ennyiért igazából kockázat nélkül berendelhető
Milyen más Bt fülesekkel tudtad összehasonlítani?
Van benne basszus? A xiaomival elsősorban az volt a bajom,hogy szinte egyáltalán nem volt benne mély. -
Csápájev
őstag
válasz
schawo #69161 üzenetére
Szia!
Megjött már a Tronsmart Encore S1 fülesed?
Bluetooth fülhallgatót keresek bringázáshoz és eléggé meg vagyok lőve.
Szinte az összes Bluetooth fülhallgatóról olvasok olyan véleményeket,hogy egy fillért sem ér és nem tudom,hogy ezek az illetők várnak nagyon sokat egy BL fülestől vagy a többiek nagyon keveset..,de hajlok arra,hogy a többség téved, mert vettem egy Xiaomi sport fülest és nagyon nem jött be.
A 3ezres vezetések Samsungomban több élet és basszus van.
QCY 7-8ról is ódákat zengenek egyesek,mások azt mondják egy fillért nem ér.
Én sem várok nagy csodát,csak hogy legalább a Samsung HS130 szintjét elérje,ami valljuk be nem egy nagy etvasz.
Itthon Shure 240et hallgatok,annak a karakterisztikáját imádom.
Ne legyen túlsúlyban a magas és legyenek mélyek.
10ezer körül költenék rá,de minden megoldás érdekel,mert baromi praktikus egyébként a vezeték nélküli használat.
Van ötleted esetleg?
Másoktól is kérdezem persze... -
Csápájev
őstag
QCY Q29 Mini Wireless Bluetooth ról tapasztalat esetleg?
A leírás szerint van benne mikrofon. Bringázáshoz kéne,de kétségeim támadtak,hogy valóban hallanának-e,ha a fülemben van a mikrofon -
Csápájev
őstag
Erre esetleg valaki?
Nem high end füles kéne, bringázáshoz, telefonnal összekötve. persze csak képletesen összekötve -
Csápájev
őstag
Sziasztok,bringázáshoz szeretnék fülhallgatót, fontos,hogy mikrofon is legyen rajta,ha közben hívnának.
A zsinór eléggé zavaró, bluetoothosra gondoltam,
A Xiaomi Wireless Earbuds elég jó árban van, használ esetleg valaki ilyet?
Nem pontosan értem,hogy ha hátul van a zsinór a vállamon,akkor hogy hallanak, ha telefonom jön? Ha meg értelemszerűen olyankor előre kell tenni a zsinórt,az meg valahogy nagyon hülyén néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest