- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Punike #71528 üzenetére
Hát igen, ezt ne mis tudom nyomdafestéket tűrően kommentálni
Inkább nem is hallgatom őket egyáltalán, mert akkor még kapnának jutalékot belőle a Sportify miatt. És nem megyek el a 30 ezerbe kerülő koncertjükre sem. Vannak annyian tehetséges zenészek is, minek pazaroljunk időt rájuk.
Én is bírom a Queensryche-ot, bár nekem az Operation: Mindcrime a kedvenc albumom talán. Meg még ott a Pain of Salvation és a Fates Warning is, de általánosságban a jó mastereket sajnos nem rock és metál műfajoknál érdemes keresni
-
Tulku
veterán
válasz
Punike #71221 üzenetére
Miért nem volt jó a 0.75mm-es 2 pin-es...tapasztalataim szerint 100x jobb csatlakozást biztosít mint az mmcx...mondjuk abból az általad mutatott (itthon Hestore-ban kapható ) mmcx aljzat egész jó minőség...
Én ilyen aljzatokat UV lakkal rögzítek...pár pillanat és baromi jó...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest