- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
válasz
descence #67289 üzenetére
Ezt csak azután tudjuk eldönteni, miután már vettél valamit.
Én nem hallottam még a Tenmakot, de akik igen azoknak elhiszem hogy jó. Viszont a két SoundMagic is igen jó hangú cucc. Az E50 kicsit erősebb mélyben, kicsit populárisabb. Az E80 kiegyenlítettebb. Viszont van aki szerint pont fordítva van. Ha szereted a kalandot, akkor nem fogsz rosszul járni a kínaival.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
descence #67203 üzenetére
A két SoundMagic hangja elég jó, amikor kijöttek volt aki próbálta mindkettőt innen. A Zircon azokhoz képest kulturálatlan V. Persze lehet szeretni, igazi populáris cucc, árát éri simán. A Tenmak pedig mostanában tört be, szerintem azzal is jól járnál ha tudsz rá várni.
-
descence
tag
válasz
descence #67051 üzenetére
Srácok, újfent linkelem a kérdésemet, és újfent nem szeretnék türelmetlennek tűnni
Amivel még kiegészíteném az első kommentemet: főleg rockot hallgatok, és szeretem érezni a basszusát a számoknak. Továbbá, itt olvasgatva az utánam jött hozzászólásokat, a következő típusok szimpatikussá váltak: Tenmak IE800; Rock Zircon. Ezeken, illetve az első kommentemben említett típusokon kívül meghallgatom a javaslatokat -
BigBlackDog
veterán
-
Dicker
őstag
válasz
descence #26783 üzenetére
Szia!
Még nem volt megválaszolva.
A Vsonic-ot vedd meg első körben. Ha gyengének érzed, akkor egy perc alatt elkel itt PH-n azon az áron, amin vetted.
Az utóbbi ettől jóval drágább, csak azért. Ilyenkor ajánlatos az olcsóbbal kezdeni. Nekem is van egy, és egész jónak találtam. Persze nem üti meg a nagy testvére szintjét, de sok más fülesét igen.adammkaa:
A segítség nyújtásnál türelmesnek kell lenni, ha ez nem megy, akkor többet árt, mint használ.
-
Dicker
őstag
válasz
descence #26522 üzenetére
Szia!
Amik izolációban ebben az árban nagyon jók:Etymotic Research MC5 - a link csak azért, mert akciós.
Velodyne vPulse - egy nagyon mély orientált füles, állítólag ebben az egyik legjobb.
Vsonic GR02 Bass Edition - nem rég szereztem be, és elfogadható izolációval rendelkezik, ami mellett a hangzása is meglehetősen szép.papíron még: Astrotec AM-90, ezzel mostanában nagyon szemezek, hogy ki kellene próbálnom, mert sok jót írnak ról.
---------------------
flash-
Ebben a kategóriában nagyon nem érdemes kutakodni. Ha van rá módod hallgasd meg valahol, hogy melyik áll közelebb hozzád, mert mindegyik eltérő hangzást produkálhat. Ki lehet fogni nagyon jókat is. Nekem pl. itt van egy ilyen kialakítású, 4 éves füles, amit a telefonhoz adtak. Gyűröm, nyüstölöm de semmi baja nem lett még, és a hangzása is elfogadható. Igaz csak videók megnézéséhez, vagy filmezéshez használtam.
-
Zinho
aktív tag
válasz
descence #11212 üzenetére
Hopsz, az könnyen lehet
Ha oké a külföldi rendelés, akkor szerintem: Brainwavz M1 34 USD = 7065 HUF. Katt. Ha érdekel a dolog, küldök kupont a 15%-hoz, de a facebook oldalukon te is megtalálhatod, azt hiszem like-olni kell és kész. A szállítás meg ingyenes. Elég sokan rendeltek mostanában innen!
-
Zinho
aktív tag
válasz
descence #11211 üzenetére
Túl sok elvárás, túl kicsi kerettel.
Olvasgass vissza egy kicsit, és nézegesd a Soundmagic, Branwavz füleseket, meg mostanában a Xears-ekről is sok szó esett.
Nem nagyon szoktam telefonról zenét hallgatni, de nem hiszem, hogy van olyan füles ami ugyanúgy szól egy Monte-ról, mint egy dedikált lejátszóról.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest