-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Ez elég jónak tűnik
Nem vagyok hozzáértő, csak agyalós, meg gyakran aggódós
Érdekes hogy a felső táblázat rövidebb időt ír azonos hőmérsékleten mint a lenti(Pedig ha jól látom, a lenti ki van emelve szalmonellára, a felső elvileg többre is tekintettel lenne ami húsokban előfordul?)
Mindenesetre remek hogy ez felmerült - komolyan nem jutott eszembe eddig hogy erre is gondolni kell, és hogy egy random, távoli valaki által a webre feltett receptben nem feltétlen gondoltak erre)Mr.Csizmás: bizony
-
j.bravo
addikt
Biztosan függ attól is hogy hány fokon történik a hőkezelés - egy hosszabb, alacsonyabb hőmérsékletű szuvidálás jó eséllyel nem elég meleg a csírátlanításhoz.
(illetve, pasztőrözés =/= sterilizálás; maradnak bacik csak elvileg elég kis létszámban ahhoz hogy ne fertőzzenek) -
-
j.bravo
addikt
Köszönöm! Ezt és pár hasonlót találtam én is. Van bécsi családtag, oda rendeljük, oda nincs szállítási díj
Hazajövetelkor meg elfér a bőröndben.
#9643 Essejó: gondoltam erre is, de nem biztos hogy jelentősen olcsóbb lenne, illetve biztos nem lenne kész karácsonyra. Illetve az vaslemezből meg zártszelvényből készülne szerintem, ami szerintem jól nézne ki, de női szemmel nézve már nem biztos
Tuuulajdonképpen lehet akár próbálkozni olyan embert is keresni aki a törött alumíniumot meghegeszti, de tartok tőle hogy még törékenyebb lenne. -
AXisBOLD
addikt
Köszi, hárman vagyunk mi is.
30 € lenne, képek alapján jó állapotban van, de persze meg kell nézni élőben.
Arra gondoltam, hogy zöldséget, gyümölcsöt, tojást ebben esetleg gyorsabban el tudnék készíteni. Kevesebb víz kell bele, zárt, talán kevesebb a macera vele és gyorsabb lenne.Jó az a rúd amit linkeltél. Majd megoszthatnád a tapasztalatokat.
-
AXisBOLD
addikt
köszi a vákuumozási tippet, nem próbálkozom többet csirkecombbal, pláne nem fagyasztott hússal...
szűz lesz a következő, gyanús, hogy összekevertük, ahogy írtad!örülök, amint írtál az áztatásról, mert szeretném minél egyszerűbben és gyorsabban elkészíteni az ételeket (kisgyerek mellett egyelőre ez a cél), meg persze a gasztronómiai élmény is, fejleszteni is akarok, csak előbb sikerüljön valami, úgy hogy arra azt mondom, ezért megérte és többször is meg tudom csinálni már.
jövök, majd ha megvan a következő kör, biztos lesz kérdésem!
addig is
-
AXisBOLD
addikt
Köszi ez így nagyon komoly kis setup!
Egyelőre küzdök az elemekkel, ha sikerül a jelenlegi felszereléssel is, akkor tovább bővítem ezekkel.
Ma ismét szuvidáltunk, sajnos fagyasztott csirkecombot, kiolvasztottam, de mivel levet eresztett, nem lett tökéletes a hegesztés és ezert a vákuumozás, feljött a tetejére, lesúlyoztam, végül sikerült és a rúd is csendben tette a dolgát (ezért egyelőre nem viszem vissza).Hát, ki kell tapasztalni.
A tegnapi karaj (80dkg egyben, só, bors, 65 fok, 4 óra) annyira nem lett jó, kicsit rágós maradt (szuvidálás, hűtés után szeleteltem másnap, kérget sütöttünk rá).Tesóm ajánlotta, hogy 8-12-24 órára pácoljuk meg a húsokat 6-10%-os sóoldatban. Attól lesz nagyon jó. Ez nem tudom milyen iskola, de kipróbálom.
-
-
perempe
veterán
Azért comb, mert az hatóságis, a rendes ára 1700Ft lehet.
-
pohár
félisten
uh, ez egy késdöfés egyenesen a szívbe ilyenkor...
jut eszembe, visszatérve a kókuszos vitánkra itt párakkal: ma végre felbontottam a kókuszpürét (kókusztejszínt?), amit vettem, tömény zsír és tömény kókuszíz, erre vágytam!
már csak valami olyan felhasználási terület kellene, amibe szaporábban lehet rakni, mert így, hogy chiamagba keverek 2 kávéskanállal, évekig ki fog tartani a fél kilós üveg
-
krizmo_
Topikgazda
Köszönöm szépen!
"Én is így csinálom a colesaw salátát. "
Így kicsit könnyebb, mintha csak majonézzel készülne. Almaecettel próbáltam már, de a tárkonyecetet is izgalmasan hangzik.Nincs türelmem a kovászoláshoz sajnos
A kovászoláshoz türelem kell az biztos, de csak bátorítani tudlak, mert nagyon megéri.Az elején kicsit bonyolultnak tűnik, de hamar kialakul a rutin.
Te amúgy is egész ügyes vagy, nem hiszem, hogy komolyabb gondot okozna.
-
-
Köszi szépen, kipróbálom.
#7670 Moleman
nekem is inkább a csirkevérrel volt szerencsém találkozni, a disznóé ment a véreshurkába#7672 Digitalpimp
elég szürreális élmény lenne egy Bp belvárosi albérletben, de viccet félretéve, a nyakát nem tudnám elvágni, a többi része menne.
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
Nahát, ennyire nehéz lenne
Mindenképpen csinálok.Szeretem az ilyen kihívásokat.
Nem szoktam boltban venni ilyesmit, inkább elkészítem, az mindig finomabb, mert van benne szeretet.
#7570 kovacsen222
Érdekes recept, próbáld ki, és meséld el milyen lett! -
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
Nagyon guszta!
Én tegnap csináltam sajtsalátát, mexikói zöldségkeverékből salátát, mellé lesz virsli, valamint kolbászkák. Reggel kisütöttem a kenyereket, nem sokára a sajtos rudat is.
Jégkocka kész a Whisky-k mellé...
#7270 Weareus
Idén az én bejglijeim is nagyon fogytak, a legnagyobb kedvenc a meggyes-mákos volt mindenkinél, pedig a mákot mindenki kevésbé szereti.#7274 Digitalpimp
Jó kis szilveszteri ropogtatni való!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest