-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amit korábban ajánlottam fenntartom.
Fent én is csak kizárólag a gázt vagyok hajlandó használni, de lent jobb az elektromos. Most cseréltem én is mindkettőt, a tűzhelyet tegnap kötötték be, csak simán bedugta egy faba kötött lengőcsatlakozós aljzatba, azt mondta ez simán így kell, nagy áramfelvétele a fenti lapoknak van inkább, a sütőnek nem.
-
krizmo_
Topikgazda
Mi az oka, hogy gázost szeretnétek?
Ezt érdemes átgondolni, én nem vennék már gázos sütőt(se gáztűzhelyt).Nem lehet őket annyira felmelegíteni, ami kenyér és egyéb péktermékek sütésénél nem a legelőnyösebb, valamint ebből kifolyólag a pirolitikus tisztítás se jöhet szóba. Ami nekem még fontos szempont, hogy jól szigeteljen és ne engedje át a meleget, a gázosoknál ez is necces lehet.
De egyébként a Karancs után bármi megváltás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest