-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az inverter is okozhatja a felárat. Ez nem ki-be kapcsol, amikor alacsonyabb fokozaton melegítesz, hanem alacsonyabb fokozaton működik. Az egyik előnye, hogy vannak olyan tányérok, edények pl. amik nem bírják a max. teljesítményt. Ezek mindig felmelegedtek a korábbiban, ebben nem. Másrészt gyorsabb.
Az a párolótál úgy működik, hogy valami spec fémből van. Azt melegíti fel és a meleg tál “készíti el” az ételt, tehát pirítja a húst vagy felforralja a benne lévő vizet, ami párolja a zöldséget. A zöldségekből főleg brokkolit szoktunk, az nem puha lesz.
Persze nem akarlak rábeszélni, lehet egy párolóedény jobb, de lehet kapni fém edénybe való párolóbetétet, ami kis helyen elfér.
Csukva: -
Ha nagyon párolni akarsz akkor inkább egy ilyen:
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tökéletes párolás érhető el szuvidálással pl.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
máshol beszéltem vele erről, csak elfoglalt így forwardoltam én.
btw. az én receptem úgy néz ki perpill, hogy a sparos hűtőpultos feltekert tésztát veszem, abból is a zöldet - olivaolajas tészta -, hagyom megmelegedni kicsit, kitekerem, mascarpone-t kikeverek fokhagymával (porral), azzal alapozok, feltétek, villanysütő 250 fokra (max kraft) előmelegít, belököm, kb 2-4 percet megy így látás alapján, majd letekerem 195 körülre, további 2-3 perc, végén 1,5-2 perc légkeverés, így puha marad a közepe, a széle meg ropogós.
tudom nem egy gurmet lávaköves téma, de takarítással együtt negyed óra alatt kész van, és érzésre kb. azt kapjuk mint egy random házhozszállítósból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest