- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz Dayerdroid #96198 üzenetére
Nem nagy szám sajnos...
-
Dayerdroid
tag
Ha valakinek lesz itt Zenfone 7 pro akkor nagyon kiváncsi leszek a képeire.
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Hoztam még egy képet, ránéznétek? Nokia 8.1.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Doki42
őstag
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
ShadowLac
addikt
[link] exynosra! G cam.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Fotózással kapcsolatban lenne egy kérdésem, mert kissé tanácstalan vagyok.
Mostanában egy kicsit jobban elmerültem a témában és jó lenne egy olyan mobil, amivel frankó minőségű képeket lehet lőni.
Mivel utólag mindig Photoshop-ban kötnek ki a képek, ezért értelemszerűen RAW-ban fotózok.
Jelenleg Samu Note 9-et nyúzok.
Lenne értelme lecserélni ezt a telót? Szemezek a Note 20 Ultrával, de kicsit utána olvastam és mint kiderült, ez is 12MPixel-es DNG-ket lő. Oké, a pixel binning miatt gondolom jobb a minőség, de ér annyit, hogy váltsak?
Ezen kívül még a P30 Pro-ra gondoltam (fontos a google, szóval P40 kizárva). Páromnak ilyen van és ezt tesztelgettem is. Ezzel legalább lehet 40MPixel-es nyers képeket lőni.
De hogy őszinte legyek, nem igazán láttam különbséget a Note9 és a P30 Pro között RAW képeknél.Szóval nem igazán tudom eldönteni, hogy cseréljek, vagy maradjon a mostani...
Szerintetek? -
Aryon87
félisten
válasz Plazmacucci #96142 üzenetére
DNG teljesen más képet ad, mint a gyári. Van pár fátyolosság benne, szerintem a magas páratartalom lehet az oka, ha azoknál látod ahol a víz van + a hegyes képeknél. (nem nem úgy mint anno a homokszemes képek az U11-nél )
Délután felteszek párat. RAW legyen, vagy annak a jpg változatai?Sn00k: 1700 kép, abból kidolgozva olyan 1200db lett ha a családi képeket kiveszem. kb 3 hétig molyoltam velük, mert nem volt energiám egy szuszra megcsinálni
És még a Prágai minisorozat nincs itt, azokat nem akartam ide betömöríteni[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
*RLaci*
addikt
válasz Dayerdroid #96139 üzenetére
Ajánlom a telefont, jó.
Bagoly01
ADAM1337 Kicsit féltem a 4XL után, hogy nem fogja hozni középkategóriás telefon révén azt a képminőséget, de megnyugodtam. -
félisten
-
rdt89
addikt
rossz helyre írtam bocsánat, törölhető
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Németországi nyaralás "néhány" képben.
Mindhárom kamerával vannak képek.
Utolsó egy panoráma, az egy "gyenge láncszem", mert a fényesebb pontról indult a felvétel, és jobbrafele jóval sötétebb volt a terület, amivel nem tudott mit kezdeni, de ezt a korábbi telefonjaim se tudták rendesen megoldani.P40Pro
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Cyborg
őstag
Én csak read onlyba vagyok, mert nincs olyan telefonom, amivel lehetne érdemi képeket csinálni, de azért elég régóta követem a topikot, és, ha jól sejtem, most inkább farkaspóz van éjjelente, hamarosan pedig pelenkázás, és etetés lesz
Azt valahogy jobban tudom követni, mint, hogy épp milyen telefonjaidat vannak...szenyózás off Maximális tisztelet, és gratulálok előre is! No offense! Remélem nem értesz félre
-
xhege
veterán
válasz Plazmacucci #96120 üzenetére
Bár nem tudom mit jelent a szó befejezzük...
Ui: de azért tudom mit jelent.
-
félisten
-
natë
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Doki42
őstag
válasz Dayerdroid #96108 üzenetére
Jó lett, grat
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Šolaire
veterán
-
Dayerdroid
tag
Sziasztok.
[link]
Xiaomi Mi Note 10 Lite -
Dimond G
senior tag
válasz Ferenczi Áko #96105 üzenetére
Jó ez a nick kép! Cigiző II. vh-s katona! Bocsi, de mikor megláttam...
A kép is tetszik, mármint amit linkeltél! -
Ferenczi Áko
addikt
[link] Huawei p30 pro
Kihasználtam a telihold-felhők adta lehetőségeket..
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal