Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milandice19
tag
-
legiaap
félisten
válasz milandice19 #6094 üzenetére
A metering hova van állítva?
Center vagy Matrix.
Lehet azért mosódik el a képek széle kicsit mert centerre van állítva.
Tehát a képek közepe lesz élesebb.
Amúgy jó kis képek.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
ludsimon
veterán
válasz milandice19 #6094 üzenetére
Nem sokszor lehet hallani tőlem ilyen jelzőket, de ki kell, hogy mondjam!
Az első kép szinte tökéletesre sikeredett, de tökéletes, soha semmi nem lehet.
Az ég CA-s lett, de a többi része az szinte olyan, mintha valami nagyon komoly digitális géppel készültek volna!A második képen középen teljesen tökéletes lett az eredmény, ami viszont a széleiről sajnos már nem mondható el.
A harmadik képet akárhogy nézem nem találok rajta hibát.
Szerintem ha valahol találok egy ilyen képet, és nem nézem meg az exif-ét a képnek, én meg se mondtam volna, hogy ez mobiltelefonnal készült!
undefined
-
ludsimon
veterán
(#6084) LEFTHORSE1:
Ezek elképező zajos képek!(#6087) hdman:
Részemről, ezek a valaha látott legrosszabb képek az Omnia HD-vel!(#6091) ssppiikkee:
Az SE1, SE2, SE3 képen semmi fókusz nem volt! Makró módban kellett volna készíteni.
A többi kép már korrektebb volt!undefined
-
TooN
aktív tag
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz LEFTHORSE1 #6084 üzenetére
Szvsz a zoomolásnál van különbség. Ha például vágni akarsz belőle mondjuk háttérképnek a Winhez.
[ Szerkesztve ]
valami
-
LEFTHORSE1
őstag
Itt van két fotó, W995-tel készültek gyenge fényviszonyok közt, az egyik 8MP-ben a másik 2MP-ben, szerintetek van minőségbeli külömbség a kettő közt, tehát van értelme 8MP felbontásban fotózzak vele? Inkább 2MP-en használnám mert én nem látok minőségbeli külömbséget, és a 2MP kép alig 520 KB, míg a 8MP kép 2,4 MB, szerintem fölösleges a nagy felbontás mert csak a memóriát foglalja teljesen értelmetlenül
Cseberből vederbe
-
BalanceR
addikt
-
ludsimon
veterán
válasz Quasi_modo #6078 üzenetére
Hát így már érthető!
Azért nem hiszem, hogy ma reggel ilyen hideg lett volna . . .
undefined
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Quasi_modo #6077 üzenetére
Bocsánat hozzá kell tennem hogy nem ma reggeli kép, hanem 21-én reggel készült.
[ Szerkesztve ]
valami
-
ludsimon
veterán
válasz Quasi_modo #6075 üzenetére
Nagyon jól sikerült kép!
Hol készült a kép? Ilyen hideg volt ott?
Itt nagyon jó idő van 2 nappal ezelőtti időhöz viszonyítva.undefined
-
Quasi_modo
nagyúr
Hideg volt: i8910HD. Reggel 06:38 - kor készült, nem volt túl sok fény.
valami
-
ludsimon
veterán
válasz BalanceR #6063 üzenetére
Mint ahogy Quasi_modo is mondja, attól nem kell félned, hogy lefagy!
Elmondom Neked, hogy én napi szinten 3-4 órát minden nap, most az ünnepek alatt 5-6 (!) órát nyomkodom, és egyszer sem fagyott le!!!
Az más kérdés, hogy az N79-em már lassan többet eszik mint én!
Már reggel este kell etetnem, pedig minimumon van a fényerő!Jó, de amikor csak 2 - 3,5 órát nyomkodtam elműködött 2 napig, úgyhogy csak ecseteltem, hogy bírja a nyúzást is szegény.
Visszatérve a fagyásra, nekem eddig egyetlen egyszer fagyott le, a Garmin-nál, mikor elforgattam a kijelzőt, akkor belefagyott, és egy akku ki-be segített, de ez NEM a NOKIA hibájából keletkezett!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Danny750
őstag
válasz BalanceR #6067 üzenetére
Már ludsimon linkelte az új softtal készült képeket! A SEUS garivesztés nélkül frissíti a softot!
Az anyaghasználat a samu után sem lesz visszalépés ,ellentétben a Nokiával!
Az N82 is jó teló csak az anyaghasználata nagyon ócska!(Tiszta olcsó műanyag az egész)>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
ludsimon
veterán
Legközelebb figyelj oda jobban!
Zárt zsebben, vagy belső zsebben hordd a telefont!
Szerintem nem kell félned a Nokiától, nem hibásodik meg egyenlőre még annyi, hogy ne a Nokiát válaszd.
Jóval inkább a G600 utáni anyaghasználattal kell megbarátkoznod!
Először kicsit engem is zavart, hogy műanyag, de aztán megszoktam.Nyugodtan merem ajánlani a Nokiákat! Egyenlőre azok az 50k körüli árakon nem nagyon kapsz jobbat!
C905-el kapcsolatban:
Szerintem nem nézted meg amit linkeltem.
Moddolt camdriverrel az eredmény brutális!undefined
-
ludsimon
veterán
Legközelebb figyelj oda jobban!
Zárt zsebben, vagy belső zsebben hordd a telefont!
Szerintem nem kell félned a Nokiától, nem hibásodik meg egyenlőre még annyi, hogy ne a Nokiát válaszd.
Jóval inkább a G600 utáni anyaghasználattal kell megbarátkoznod!
Először kicsit engem is zavart, hogy műanyag, de aztán megszoktam.Nyugodtan merem ajánlani a Nokiákat! Egyenlőre azok az 50k körüli árakon nem nagyon kapsz jobbat!
C905-el kapcsolatban:
Szerintem nem nézted meg amit linkeltem.
Moddolt camdriverrel az eredmény brutális!undefined
-
-
BalanceR
addikt
válasz ludsimon #6061 üzenetére
Úgy volt, hogy buszon zentét hallgattam BT fülessel, és mikor leszáltam, elment a jel, nyúltam a zsebemhez, de nem volt ott a teló.... Mentem visszafele, hogy kiesett-e valahol, egy pillanatra talált jelet a füles (valószínüleg ott volt a közelben a tolvaj) de semmi...
5 percre rá felhívtam fülkéből, akkor már ki volt kapcsolva....A Telót netezésre nem használnám,arra itt egy netboook ... max egy-két rövid mailre. A telefonálás lenne az elsődleges, de a kamera is fontos, főleg éjjel, buliképek készítésére...
Énis az N82 re mennék rá, de félek tőle, mert NOKIA...
Nem láttam még olyat, hogy Nokia ne fagyott volna, ne lett volna SW-hibás...
A baráti körömben csak az nem szídja, akinek alapmodellje van zárt OPrendzerrel....A C905el meg az a baj, hogy szinte minden teszten lehúzzák, hogy nem is olyan jó ahoz képest, hogy ez az SE csúcskamerafonja....
Remélem megcáfoljátok a félelmeim!
Kellemes Ünnepeket:
B.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
ludsimon
veterán
válasz BalanceR #6056 üzenetére
Te jó ég!
Hogyan, hol lopták el??N82 - Akkor ajánlom, ha ki is használod az éjszakai fotózásra, mert igen jó képeket lő éjszaka! Emlékeztetőül, pár nagyon király esti kép: [link], [link], [link] Nagyon király este!!! A lehető legjobb választás, ha arra akarod használni!
N79 - Ha nincs szükséged az éjszakai képekre (nekem nem volt), de viszont annál inkább hasznát veszed a zseblámpa funkciót, a LED-ekkel. A képminőségre nem lehet semmi panasz! Nappal egy hajszállal leelőzi az N82-t!
Az N82-ben én nagyon hiányoltam az élethű színeket, valahogy mindig olyan furcsán adta vissza, ami viszont az N79-ben tökéletes lett!Omnia - Omnia HD-ra gondoltál? Ha igen, akkor az is egy elég király telefon! Ha netezésre is használod akkor azt válaszd! Az a legjobb ha a netezést, és a fotózást szeretnéd összekapcsolni.
G810 - Nem választanám! Sokan lebeszélnek róla, én nem tudom pontosan, hogy miért, de azt mondják, hogy nem szabad G810-et venni.
K850i - Tesztképek. Erős zaj szűrés, nem választanám! Azon a graffitis képen nagyon leszerepelt nálam!
C905 - Új szoftverrel nagyon király az eredmény!! Le a kalappal! Itt vannak a képek, a két pénzes után jönnek.
Innov8 - Nagy, viszont elég komoly képeket lehet vele készíteni! Ha nem netezel, és nem pötyögsz rajta sokat ez is egy jó alternatíva!
Én, ha választanék, akkor mindenképpen a szempontokat tisztáznám először, hogy mire is használnám!
Nálam most másodlagos lett a fényképezés, előtérben a netezési élmény van.
Én a mostani állás szerint az Omnia HD-t venném.
De még egyenlőre várok új telókra, meg most a pénztárcám is üres.Remélem tudtam segíteni.
* * *
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok a fotós fórumlakóknak!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz LEFTHORSE1 #6055 üzenetére
Nem vagyok elájulva a képektől...
A színek nem túl jók, meg ráadásul mintha ez elé is nyomna valami zöld fátylat, de nem biztos, hogy zöld, lehet valami sárga, nem tudom, én ezekkel nem dicsekednék.
undefined
-
milandice19
tag
[link] Vas!
A kép balfelső sarka nem tetszik
De amúgy tűrhető szerintemÜnnepek után folytatom az innov8 kamerájának a ,,tesztelését", most ráhangolódok az ünnepekre
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
Ricardo
titán
válasz LEFTHORSE1 #6055 üzenetére
Az új szofttal egyértelműen szebbek a képek. A tájképeket is jobban lövi?
-
runner 125
nagyúr
válasz --Nozbert-- #6028 üzenetére
Alapvetően jó képek. Ami miatt egyértelmű, h mobilos fotó, az a baromi nagy mélységélesség. Persze ez nem a Te hibád, de sokkal mutatósabb egy kép, úgy ha a fő téma/fókuszált tárgy éles, s a háttér szépen mosott. Én ezt várom a mobil kameráktól..
Jah és múltkor láttam én is LOL rendszámot, azt hittem egyedi, de akkor ezek szerint már itt tartanak..
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
BalanceR
addikt
Sziasztok!
A karácsonyi forgatagban Ellopták a szeretett kis Samsung G 600asom...
Ezérthát Telóvásárlás előtt állok...
Nemigazán tudok dönteni, nem szánok rá sokat, max 50 ig....
Amiken gondolkodom:
N82 - a xenon miatt
N79 - a képminőség miatt
Omnia - a szolgáltatások miatt
G 810 - a xenon,optikai zoom miatt
K850i - mert szerettem az SE-okat
C905 - mert sokan azt miondják, nem olyan rossz ez
Esetleg innov8 ( bár ennyiért nemigazán kapok)Javaslatok? Előnyök-hátrányok?
Köszi.
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
-
TooN
aktív tag
válasz ludsimon #6053 üzenetére
Akkor próbálom majd az állítást és jelzem, hogy milyen a hó színe! Zöld kék, vagy fehér! A sárgát tudom még elképzelni, de a lényeg, hogy akkor ne egyél belőle!
"A nevem Hans-Jürgen, aki nem értette tisztán, annak a kedvéért ide írom a hóba"
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
ludsimon
veterán
válasz LEFTHORSE1 #6050 üzenetére
Látom nagyon szeretsz fényképezni boltokban.
(#6048) TooN:
Megsúgom, ugyan az lesz, mint az N79-nél, állítsd naposra, vagy felhősre a fehéregyensúlyt, és láss csodát!
Nehogy már a LED-re fogd.undefined
-
TooN
aktív tag
válasz Quasi_modo #6049 üzenetére
Hi!
Pont azért havat fotóztam, hogy látszódjon, hogy zöldít, vagy sem!
És zöldít!
De az sem lenne rossz, ha nem lenne rossz!
Üdv!
-
TooN
aktív tag
válasz milandice19 #6040 üzenetére
Hi!
Néztem a képeket és tényleg furcsa, hogy az élességed elveszik valahol! Szerintem ülj le és próbáld végig a gépet mit tud és ugyan azon a témán ugyan azon fényviszonyok mellett próbáld megtalálni a gépet, mert az fasza!
Valami nem áll ott össze!
-
-
Danny750
őstag
Sztem autómatán szebb képeket csinál!
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
ludsimon
veterán
Nem olyan rosszak de mik ezek 100%-os nagyításban?
[link]
[link]Miért homályosak, nem jó a fókusz?
Megmondom őszintén én nem ezt vártam egy CCD-től.
Bár azt kell, hogy mondjam, hogy a színek azok nagyon jók!!Érdekes...
Sorry, már a többiek is tudják, én egy nagyon kritikus fazon vagyok.
Amúgy merre laksz?
Hol készültek a képek?[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz milandice19 #6038 üzenetére
Sz@r a neted.
Az ISO-t mindig a fénynek megfelelően kell állítani.
Pl. én az ISO 100-at csak akkor használom, ha kisütött a nap, ha felhős az idő még akkor is lehet, de akkor már nagyon valószínű, hogy már sötét lesz a kép!
Ha sötétedik ennek megfelelően növelem az ISO értéket.Én nem nagyon használom a legnagyobb ISO-n mert szerintem semmi értelme.
Hányadék minőségű képet csinál, a részletek eltűnnek, és festményszerű kép lesz belőle.Én szobában lámpafény mellett is ISO 100-ra állítom ha elég fény van, ha nem akkor közepesre felnyomom, de soha nem használom maxon mert semmi értelme....
Akkor inkább megvárom a holnapot.undefined
-
milandice19
tag
válasz ludsimon #6037 üzenetére
Lehet benne valami, az igaz! az iso 1600-ig van, na azaz amit én mindig automatán hagyok! Nem tudom hogy mikor hoyg kell állítani. Mikor kell azt babrálnom??
kb 3 percre előjött a napocska
Már töltöm is a képeket, csak olyan lassan töltödik az imagerz-re is[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz milandice19 #6036 üzenetére
Rendben, én ezt meg is értem, csak megjegyeztem, hogy szvsz nagyon elrontja a képet...
undefined
-
milandice19
tag
válasz ludsimon #6034 üzenetére
1 napja van nálam a teló,most még nem fogom tudni, hogy melyik a jó beállítás egy adott témánál, kifogok rajta próbálni mindent, ha már van rajta sok beállítási lehetőség, pont azért hogy tudjam hogy mit mikor hogyan használjak!!! Most felhős volt az idő, azért kipróbáltam automatán, meg azt hogy ami lehetőség van az hogy használja ki a teló.
-
milandice19
tag
A szín az első témánál a felhősnél nagyon ott van az jobban hozza azt amit a szememmel látok
A második téma, nekem tetszik mind2, de pl. a felhős módnál a ház színe az valósabb, automatán meg az égMég megfogom próbálni a makrót hogy konkrétan mennyi az az annyi! Az 5. képet már tényleg közel tettem, de addig próbálom még minimális az eltérés, hogy pirosat jelez fókuszálásnál, vagy zöldet!
-
ludsimon
veterán
válasz milandice19 #6032 üzenetére
A makrókban nem látok semmi különbséget..
Az én Nokiám is tud ilyet.Ez a felhős fehéregyensúly teljesen hazavágja a képeket!!
Nagyon durva mit művel vele.
NE HASZNÁLD!!undefined
-
TooN
aktív tag
válasz milandice19 #6032 üzenetére
A levélnél tetszik, ahogy a beton is színes lesz a háttérben! A kérdés, hogy valójában milyen volt, azaz milyen, ha te saját szemmel nézed? De a különbség nagyon drasztikus!
A 2. csoport az már fura, mert van olyan szín, amit "ismer"! A felhők! Ott már olyan a fehér egyensúly, mintha egy színes szűrőt használnál. Valószínű a gép ezt teszi rá, de szerintem nagyon erős és nem előnyös itt!
A makró nekem egy kicsit csalódás, azt hittem, hogy közelebbre enged! De a kép szép, a rádiód meg poros, de nagyon szépek a porszemek!
Szerintem fasza képek lesznek ebből!
Innov8
-------------------------
A levelet 100%-ban nézve kicsit torzít is az élességen, amikor a fehéregyensúlyt használod! Ez a házon is látszik kicsit!
[ Szerkesztve ]
-
milandice19
tag
Amit kipróbáltam: automata mód vs. fehérségegyensúly: felhős ! (innov8)
Nekem a fehérségegyensúly állítása után lőtt képek jobban tetszenek.automata:[link]
felhős fehérségegyensúly:[link]automata:[link]
felhős fehérségegyensúly:[link]kb ennél a pontnál van, hogy ha közelebb viszem a témához a telót akkor már nem lő éles képet:
[link][ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz runner 125 #6019 üzenetére
Még csak most keveredtem gép elé, most tudom kommentálni. Sorry, az ünnepek miatt most egy kicsit ilyen...
Szerintem korához megfelelő képet készít! Akkoriban teljesen jónak számított.
(#6022) TooN:
Jah, bocsi, összekevertem valamivel, csak nem tudom mivel.
Nekem amúgy se kellene!
Nem ájulok el tőle.
Nem a megapixel számít! Nálam biztos, hogy nem!
Én mindig a 100%-os felbontást nézem, és az alapján ítélek.(#6023) TooN:
Nem olyan rossz ez, csak én ugyan azt látom, mint az N79-nél, mintha valami zöld fátylat tenne rá a kamera.
De ez biztos orvosolható egy egyéni móddal.(#6024) milandice19:
Ezek elsőre nem is olyan rosszak!!(#6028) --Nozbert--:
Ott hol van hentes?
Biztos jó drága! Belváros végül is..
Ott laksz a belvárosban? Nem túl nagy a nyüzsgés?
N78?
Erről még nem is láttam tesztképet.
Igazán jó képek, kivéve az utolsót!!undefined
-
--Nozbert--
aktív tag
válasz ludsimon #5985 üzenetére
Ahol az első kép készült,ott van egy tök fasza hentes,ott szoktam vásárolni.
De,hogy ne legyek off,jöjjön néhány kép is (Nokia N78):
http://img690.imageshack.us/i/20091126654.jpg/
http://img121.imageshack.us/i/20091209746.jpg/
http://img97.imageshack.us/i/20091219871.jpg/(A 3. kép abban a hatalmas hóviharban készült,szombaton.)
[ Szerkesztve ]
/\/0zb3/27
-
TooN
aktív tag
válasz legiaap #6026 üzenetére
Hi, legiaap!
Teljesen igazad van, az őrület változatlan, csak közben a cégesem cserélődik és az E51 helyett már a kezemben van az 5800 is, ami fasza, de csak még jobban megerősített a Pixon12 felől!
legiaap, szerinted melyik a legmegbízhatóbb hely?
ÚjTelefon.hu
XXL Gsm
Vip Phone
PartNero...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
TooN
aktív tag
válasz milandice19 #6024 üzenetére
Az első kép alapján pénzt hamisítani már mehetsz is!
Na süttessed ki a Napot már, vagy küldjek innen Napot neked?!
-
milandice19
tag
Ezt csak úgy reggel innov8. Szakad nálunk az eső Nagyon örülnék egy szép napos időnek
[link]
[link]
az utóbbi tudom nem lett jó, de felteszem, kíváncsi leszek vissza nézni hogy milyenek voltak az ,,első" fotók, meg ha a beállításokat megtanulom hogy mikor hogy használjam!
Például most egy esős, szürkületes időben biztos van valami jobb beállítás, mint automata mód, de nem biztos
Remélem lesz változás( lesz még ma kép )
-
TooN
aktív tag
Hi!
Tegnap megjött az 5800!
Lőttem egy képet este csak úgy vaktában! De gondoltam felrakom, hogy ezt tudja úgy, hogy tényleg semmi, csak megnyomod a gombot!
A véleményeknél a konzerv peremét nézzétek, az egész jó, de a képet a konzerven hagyjátok ki, mert annak a minősége eleve rossz már a konzerven is!
Üdv
-
TooN
aktív tag
válasz ludsimon #6015 üzenetére
Hi. ludsimon!
"A Pixon 12 pedig egyenesen rossz képeket készít."
Na ezt most miért kellett? Bele a szívem közepébe!
De most komoly, ezt mire alapozod, mert eddig amiket én láttam, az mind qrva jó kép volt és videóban is ott van! (nem HD videó)
Tényleg mondjál már konkrét dolgot erre, mert elég közel vagyok hozzá, hogy megrövidítsem magam 110 ropival, erre ......
-
runner 125
nagyúr
válasz ludsimon #6018 üzenetére
Noh, nem hagyott nyugodni a dolog, itt van két kép, amit 1000%- h azzal csináltam.
Tény, h mai viszonylatban már nem olyan erős, de akkor kimondottan jónak számított. A részletgazdagsága kicsit kevéske, de szvsz nem olyan szarok.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ludsimon
veterán
-
runner 125
nagyúr
válasz ludsimon #5999 üzenetére
Annó volt K800i-m, egyébként nem mondanám szarnak a kameráját, sőt annó egész jókat hoztam vele össze, ha találok dobok majd be.
-
runner 125
nagyúr
..a másik meg h, - ha eddig nem volt egyértelmű - ide eredeti, nem moddolt fotókat várunk. Hidd el, h egy telefonos képből én is ki tudok hozni 1024x768-ba, PS-sel olyan fotót, h nehéz eldönteni vajon D80-nal, vagy telefonnal lőttem.
-
-
ludsimon
veterán
válasz milandice19 #6003 üzenetére
Ez egyenlőre nem túl meggyőző, de majd holnap próbálkozz szerintem.
Nagyon várom, kíváncsi vagyok már rá nagyon.Nekem amúgy nem kellene Innov8.
Felcsúsztathatós+gombsoros, vagyis nem érintős+nagyHa lenne benne mondjuk érintő+eltűnne a felcsúsztathatóság, és a gomb, akkor biztos azonnal ugranék rá.
Így egyenlőre nálam az i8910 HD a nyerő.
Az internetezés élménye, és a multimédia (kamera) meetingje.[ Szerkesztve ]
undefined
-
TooN
aktív tag
válasz milandice19 #6003 üzenetére
Hi!
Maga a kép szerintem jó lett, de egy Innov8-cal szerintem még sokat ki lehet hozni a dologól!
Kíváncsi vagyok a holnapi képeidre, hogy milyenek lesznek nappal!
Kérlek csinálj vele nappali fényes makró képet is a minimális fókusz távolsággal!
Ha igaz a legenda, akkor csodákat kell lássunk!
Várom a képeket és hajrá!
Innov8 =
-
Wictor
őstag
-
milandice19
tag
Első képem Innov8-al
Sötét volt mikor mentem a telóért, holnap lesz majd ,,tájkép", meg stb.
Nézegettem a beállításokat, ebbe bele kell majd tanulni hogy hogy használjam !
Ezt ahogy beszálltam a kocsiba ugy csináltam, egy makró modot nyomtam rá!
[link] -
josh66
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest