Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Nem drága a Realme P3 sem
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Fillérekért futott be a Redmi A5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Én csak read onlyba vagyok, mert nincs olyan telefonom, amivel lehetne érdemi képeket csinálni, de azért elég régóta követem a topikot, és, ha jól sejtem, most inkább farkaspóz van éjjelente, hamarosan pedig pelenkázás, és etetés lesz
Azt valahogy jobban tudom követni, mint, hogy épp milyen telefonjaidat vannak...szenyózás off
Maximális tisztelet, és gratulálok előre is! No offense! Remélem nem értesz félre
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-7820HQ I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest