Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Drága és vékony lesz az iFold
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Én csak read onlyba vagyok, mert nincs olyan telefonom, amivel lehetne érdemi képeket csinálni, de azért elég régóta követem a topikot, és, ha jól sejtem, most inkább farkaspóz van éjjelente, hamarosan pedig pelenkázás, és etetés lesz
Azt valahogy jobban tudom követni, mint, hogy épp milyen telefonjaidat vannak...szenyózás off
Maximális tisztelet, és gratulálok előre is! No offense! Remélem nem értesz félre
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- GTA V
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia mediamarkt
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titánszürke sok extrával
- ÚJ, BONTATLAN Honor 200 Lite 256GB - GYÁRI GARANCIA 2026 novemberig
- Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. 8/256GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest