Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Én csak read onlyba vagyok, mert nincs olyan telefonom, amivel lehetne érdemi képeket csinálni, de azért elég régóta követem a topikot, és, ha jól sejtem, most inkább farkaspóz van éjjelente, hamarosan pedig pelenkázás, és etetés lesz
Azt valahogy jobban tudom követni, mint, hogy épp milyen telefonjaidat vannak...szenyózás off
Maximális tisztelet, és gratulálok előre is! No offense! Remélem nem értesz félre
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest