Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- One mobilszolgáltatások
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Én csak read onlyba vagyok, mert nincs olyan telefonom, amivel lehetne érdemi képeket csinálni, de azért elég régóta követem a topikot, és, ha jól sejtem, most inkább farkaspóz van éjjelente, hamarosan pedig pelenkázás, és etetés lesz
Azt valahogy jobban tudom követni, mint, hogy épp milyen telefonjaidat vannak...szenyózás off
Maximális tisztelet, és gratulálok előre is! No offense! Remélem nem értesz félre
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I NBD Gar!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest