Hirdetés
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fillérekért futott be a Redmi A5
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Én csak read onlyba vagyok, mert nincs olyan telefonom, amivel lehetne érdemi képeket csinálni, de azért elég régóta követem a topikot, és, ha jól sejtem, most inkább farkaspóz van éjjelente, hamarosan pedig pelenkázás, és etetés lesz
Azt valahogy jobban tudom követni, mint, hogy épp milyen telefonjaidat vannak...szenyózás off
Maximális tisztelet, és gratulálok előre is! No offense! Remélem nem értesz félre
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OTP Bank topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- VoIP telefonálás
- Macska topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest