Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi 14C - C-kategória
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TTommi
aktív tag
válasz trebrona #42647 üzenetére
Ezt az én legkisebb fiam is szokta játszani. A múltkor éppen FHD videókat vettek fel lelkesen. Ezzel csak annyi baj volt, hogy az általam korábban beállított 30-as értéket használták. Tök jó videók lettek, a baj csak az volt, hogy erre akkor jöttem rá, amikor pár nappal később az én kezemben 10 perc felvétel után kiírta a készülék, hogy nincs több hely a memóriában
Kb 10Gb-nyi anyagot lőttek a kis mackók, melyek téma szempontjából súrolták az érdekes kategóriátSXZ2 és SXZ5c
-
addikt
válasz trebrona #49238 üzenetére
Ez gyönyörű! Olyan, mint ha épp egy hatalmas bomba robbana!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
jacis
nagyúr
válasz trebrona #49430 üzenetére
nekem is van egy hasonló
Nexus 6iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Aryon87
félisten
válasz trebrona #59439 üzenetére
Nagyon jo lett
Megkerestem azt a kepcsokrot, amit akkor csinaltam a G4-el
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz trebrona #59442 üzenetére
Nem is tudtam hogy Szeged ilyen szep. En csak a kulvarosban voltam valami barkacsaruhazban meg evekkel ezelott, mikor unokatesomeknal nyaraltam Hodmezovasarhelyen
Na ezt be kell loni uticelnak iden (nem, nem bringaval )Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz trebrona #59576 üzenetére
Koszi. Probalom a telefon kepessegeit kiaknazni, mik azok amik meg automataban elmennek, es mi az a hatar, amitol mar manual modban kell fotozni.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
*RLaci*
addikt
válasz trebrona #60377 üzenetére
Igen ,nagyon jók a mai telók képei.Én is csak lesek sokszor,hogy milyen fotók készülnek.Pláne a korombelinek rácsodálkozós a dolog,aki a Sokol,Junoszty,MK27 vonalon nőtt fel. Most meg a zsebemben egy atomerőmű. Mondjuk a Redmi3s-ről abszolút elmondható,hogy a kategóriájához mérten tök jó a képek minősége.
(#60378) bebolint98 F@sza képek.
(#60376) urutaq Köszi.Szép kép.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz trebrona #60388 üzenetére
Igen ezért nem igazi direkt link, mert az eredeti képet/képméretet linkeli be, nem a tömörítettet, ott van az összefoglalóban 1. képek megosztására vonatkozó szabályként:
"A képek feltöltéséhez lehetőség szerint külső képfeltöltő oldalt, tárhelyet használjunk a minőségromlás és felbontáscsökkenés elkerülése érdekében! Néhány képfeltöltő oldal a teljesség igénye nélkül: Flickr, KepHost."[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest