- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz T0rnad0 #48093 üzenetére
Igen sajna.
Lesz még alkalmam fotózgatni, remélem ma jobb idő lesz, és akkor teszek még fel spontán témájút.Egyébként nyugodtan bevállalhatod a telót. Most váltottam G4-ről.
Gondolhatod, nekem milyen fura. Megszokni hogy nem hátul kell taperolnom a hangerőgombokat, más a fogása, az anyaghasználata stb..
De első benyomások erősen pozitívak, annak ellenére hogy megjelenésekor azt mondtam fúj de ronda.. Erre tessékG5-ről 2 kép, Huawei P8 Lite-val:
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz T0rnad0 #48091 üzenetére
Tessek:
iso50, 15sXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #48089 üzenetére
Mint mondtam elso kepek, es elso ejszakai kepek:
Teljesen mas a manualis beallitasi lehetosegek, mas az iso es a zarido is. 2x annyi van benne mint a G4-benwide iso50, 15s
normal iso50, 30s
Tudom, az uccsot magasabb isora kellett volna tennem...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
T0rnad0
addikt
válasz Aryon87 #48074 üzenetére
Köszönöm!
Nem győzött meg annyira. A parkolós eléggé mosott lett
Ha még lesz ( napsütéses )időd feltölteni, azt előre köszönöm, nem sok G5 kép van errefelé.w333: teljesen jó képek. Ha jól emlékszem 6s is csak felbontásban tud többet, képminőség ugyanaz?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
sixpak
nagyúr
válasz Aryon87 #48076 üzenetére
Tudom fél centi nem a világ, de én nem váltanék kisebb méretre soha...bár ha úgy vesszük, akkor én is visszaváltottam, a G Pro 2 5,9 inch volt, a V10 csak 5,7, de a másodlagos képernyővel együtt 6 inch-es.
Mondjuk még ez sem az igazi méret, de sajnos nem nagyon csinálnak normális 6-6,3"-es telókat.
Mindegy, megszoktam hogy pofoz az élet, ez van.Képeket várom...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Aryon87
félisten
válasz legiaap #48075 üzenetére
Csereutalvany, mert valoban hibas volt a kamera. G5-re ra kellett fizessek 12k-t. Cam modult nem kaptam, sztem lenyulas, holnap visszamegyek. Jar hozza alapbol
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz T0rnad0 #48069 üzenetére
Bocs a kesesert. Egyelore nappali kepek, meg belskas, ismerkedes van.
Automat mod, LG G5:
virág
virág közeli
távoli templomElso azonnali fotók:
wide cameraval
normal automatavalXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
hacki87
senior tag
Ez a mosás nekem is feltűnt mikor felraktam őket főleg a Városházás képnél. A beégést be tudható a G4 sajátosságának úgy tudom, hogy autoba szereti az eget beégetni a kelleténél jobban. Nem tudom, hogy MM-on javítottak valamit rajta mert most jelenleg 5-ös droid van rajta.
Ha nem lesz jobb a mosás akkor kibulizok én is egy G5-öt
[ Szerkesztve ]
-
-
kmóricka
aktív tag
válasz Aryon87 #48061 üzenetére
Ez tmobile üzlet? Igazából lehet nekem is az kéne, be kéne vinnem, csak az a baj, h itt nálunk még amatőrebb dolgozók vannak, nem is értenek hozzá, sztem simán elküldenének h ez a kamera biztos ennyit tud és ugyanmá menjek a fenébe....Nem vagyok megelégedve, baromira nem, 10 képből 9 rakás xar, sztem....igazából nem tudom, már a teló kijelzőjén belenagyítva komolyan mondom gagyibb a látvány, mint egy 10ezres kínai telefoné....
-
Aryon87
félisten
válasz kmóricka #48060 üzenetére
Bevittem, mindtam mi van. Lott par kepet, es a srac is latta hogy szwmcses es mosodik abkep. Irta is a cserere jogosulo papirt.
Most itt vagyok, csajszi csinalja a dolgat, de amator, nem volt ilyennel dolga. G5 lesz ha minden igaz..
Remelem a torleszto nem lesz magasabb...[ Szerkesztve ]
-
umfrider
senior tag
[A régi kilátó]
[Keresd a meglepit]
[Mosómedve]
[Hol a hiba?]
[Egyke]
[Szökik az illetéktelen lakó]
[Az új állatkert bejárata]M9
[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Aryon87
félisten
Valóban hibás volt a kamera. Csere utalvány..
-
Jack Oneill
veterán
válasz falijja #48050 üzenetére
Erről van szó! Én is S5 használóként úgy látom, még mindig ott van a mezőnyben fotózás terén. A közeli képekben pláne, talán a távoli képek nem olyanok, mint egy mai csúcsmodellben, de trükközéssel, hozza a szintet. TomiJordi kollega és jómagam néhány fotóval már bizonyítottuk
-
ToniSoprano
addikt
válasz szpeti40 #48053 üzenetére
Ja nálam is 4:3-asban a kép 13 MP, 16:9-esben meg csak 10 MP, de bőven elég az is. És az LGG4-nél hogy van? 16 MP-es van megadva kamerának, de a 16 MP-elt már 16:9-es képeken is tudja és úgy tudom 4:3-ban sem tud többet legalábbis nem írják ezt. Ez hogy lehet ott nem vág le?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Komolyan nem értem.
Belenagyitok és látom hogy szenvedek. Mind1 végre úton vagyok a szervizbe.
Hát igen, a P8 lite nem egy fotomasina, de nem is arra a célra van. Majd ki ismerem ennek is a képességeit.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
válasz ToniSoprano #48052 üzenetére
A kör alakú lencsét jobban lefedi a 4:3-as képarányú szenzor, mint a 16:9, ezáltal nagyobb a látószög.
Legalább is én szerintem azért.
Profi fényképezőkben sem 16:9-es szenzor van mert 16:9-es monitorokat használnak szinte már mindenhol. -
ToniSoprano
addikt
válasz T0rnad0 #48051 üzenetére
Ja szerintem jó képek jó az összhatás és a színek, de a belenagyítva részletgazdagság inkább csak átlagos.
Amit nem értek, miért erőltetik a 4:3-as fénykép arányt az Iphone-nál, amikor ilyen megjelenítőt már nagyon ritkán használ valaki. Valaki érti ezt, mi a logika benne? (Pl. az Iphonoknál is 16:9-es régóta a kijelző aránya.)
[ Szerkesztve ]
-
hacki87
senior tag
válasz ToniSoprano #48046 üzenetére
Gépen nekem is úgy tűnik, hogy a G4 színesebb képet készít I6 fakobbnak hat. 4:3 az szerintem az I6 sajátossága, nem is tudom, hogy lehet-e változtatni. G4 16:9en van mióta megvettem. (Monitor, tv, laptop is 16:9) Szerencsére a G4 az enyém az I6 a barátnőmé. Neki nagy előre lépés az i4ről.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz hacki87 #48027 üzenetére
Még annyi, hogy nem lenne jobb minden telefonon 16:9-ben fotózni, főleg a tájképeteket? Az emberek 95-98%-kának 16:9-es monitorja van, és sokkal élvezetesebb azon a 16:9-es kép, mint a 4:3-as kép. (bocs kifutottam az időből)
szerk: Aryon87 lehet nem zajos csak a képen túlságosan alulra került a fókuszpont és engem kicsit zavar, pl. az első makronál, gondolom nem véletlenül a templom van háttértben, de mivel alul van a fókuszpont nekem már kicsit zavaróan homályos lett, de én nem értek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Nekem meg a makrók nem állnak össze, valahogy túl zajosak, a Köki terminál tetszik, jó éles. P8 lite olyan amilyen nappal jobb képeket csinál.
(#48027) hacki87 azért az LG g4 sokkal részletgazdagabb, színárnyalat gazdagabb képeket ad, mint az iphone 6. Lehet itt a felbontás is számít már, hiába no a 8 MP ami 16:9-ben fotózva 6 MP elég elég kevés már.
-
Aryon87
félisten
LG G4 automata:
virag
virág mehecskevel
Koki terminál tetőtéri bejaroHuawei P8 Life pro mod: első próbálkozások: (nem is tudtam hogy képes a manuális módra)
[ Szerkesztve ]
-
TomiJordi
tag
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
gergo5991
őstag
jah, de búslakodásra semmi ok, ma lettem egy nikon d7200as tulajdonosa, szóval a sok szabadidőmben lesz elég időm tanulmányozni a dolgokat
Legutóbb már javítattam az iPhone 5-öm, az is 45k ba jött ki elázás miatt, de most valahogy erre a 20k-t sajnálom. Meg hát most másra kell a pénz, állvány,ND és egyéb filterek, objektívparkot kiépíteni
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
-
Zsoltika11
tag
Sziasztok!
Félig ide vágó téma, félig nem. Képszerkesztésről lenne szó, a szerkesztett képek topicba is feltettem de még nem jött válsz, gondoltam itt is megkérdezem.
WP 8.1-re tudtok esetleg olyan képszerkesztőt, amivel a képről ki lehet szedni egy belelógó vezetéket, kábelt? Bocsánat ha nem teljesen idevágó.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
senior tag
iphone 6s jobb kamerában mint a galaxy s7 ?
nem tudom eldönteni.
-
umfrider
senior tag
válasz #76385920 #48018 üzenetére
Persze, ez így van. Érdekes ez az egész. Fejlődik a technika, ezzel az emberiség elkényeztetése zajlik, így nő az elvárás is.
S2-3 szvsz a mai napig (enyhe túlzásal) megállja a helyét. Bár lehet, hogy csak az amoled teszi?!w333
Szerintem csalás'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
Az igen...
Pedig úgy emlékeztem az S4-nek jobb a kamerája. Vagy az az S2-3 volt?Szifon nem túlzó már?
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
senior tag
Csodálatos Csepel City-n jártam, hoztam is 2 döglött csótányt
Van amelyik pro módban készült van ami automata, már meg nem mondom melyik melyik...
Galaxy S7
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
umfrider
senior tag
válasz ch.lac #47997 üzenetére
Micsoda torzítás a széleken
Durva, hogy elbaltázta a lencsét az LG a G4-ek esetében. Dilettáns hiba. Pedig a szenzor elég profi![ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz nünüke1975 #48006 üzenetére
Az elsőnél engem nagyon zavar, hogy jobbra lejt a tó.
-
moleculez
veterán
Félig noob kérdés: A DNG-file mérete összefügg a felbontással? A Lumia 930 19mpx fotóinak 24.61 mb volt a mérete. A Huawei P9-nek 12mpx-en 22,55mb.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
irgum
addikt
gubacsi hídnál áll napok óta ez a roncs kocsi
1/4sec ISO250iPhone 6s Plus
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia