- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #24511 üzenetére
Jó.
Na, Chandok fél kör alatt leamortizálta a Lotus-t.
...bár ez lehet, hogy nem az ő hibája volt.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #24511 üzenetére
szóljatok, ha van működő link
lehetőleg angol, utálom az egzotikus nyelveket -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #24506 üzenetére
'csába. ne most
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #24504 üzenetére
ezmi?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #24506 üzenetére
hmm...
esőgumik is ugyan olyan iramban fogynak?
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #24502 üzenetére
pöpec. nem akarok esőt - majd későbbi, általában unalmas futamokra
-
Fortissimus
őstag
válasz
Motion_Blur #24488 üzenetére
ha azok nem mukodnenek ezeken tuti lehet majd nezni:
http://www.eplsite.com/
http://www.vipstand.me/sports/motosport.html -
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur #24488 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #24480 üzenetére
30 év börtön minimum
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #24473 üzenetére
meg is lepődtem volna, ha nem megint szexuális jellegű jelzőt a lánynév mellé...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #24465 üzenetére
van még rajtad kívül vki, aki ezt nem tudta?
-
AMD Power
titán
válasz
Én csak délután fogom megnézni.... Addig hír zárlat lesz...
-
P00By
nagyúr
válasz
AMD Power: Nálam is. Tv, Rádió nuku
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #24440 üzenetére
Nekem nem. Azóta sokkal megbízhatóbb a McLaren amióta nincs ott.
Peat: Persze, mert baromi nagy reklám. Nehogy azt gondolod, hogy Matesitz pusztán a sportok iránti hatalmas rajongásából és elkötelezettségéből pumpálja a pénzt ezekbe. A Red Bull-nak nincs történelme az F1-ben, de még sok más sportban sem. Baromi nagy tőke van és nem mondom, jól tudják felhasználni, de azért pl. egy lapon említeni a a Red Bull-t mondjuk a Williams-szel...hát na. Talán majd 10 év múlva, ha több VB címmel a hátuk mögött, még mindig Red Bull néven fognak versenyezni, akkor azt mondom, hogy rendben. Bár szerintem, ha Matesitz elpatkol egyszer akkor ebben a formában a csapatnak is annyi lesz, és más kezébe fog átkerülni.
Amúgy nem véletlenül említettem a Benetton-t. Ugyanazok pepitában, csak itt energiaital van ott meg divatmárka volt.
"A Benetton Csoport 1983-ban jelent meg a Formula–1-ben, a Tyrrell csapat szponzoraként. A következő évben az Alfa Romeo partnere volt, 1985-ben szerződött a Toleman támogatására is. A Benetton Formula Ltd. 1985 végén alakult, amikor a Benetton család megvásárolta és összeolvasztotta a Toleman és a Spirit istállókat. Az új csapat BMW turbo erőforrásokkal szerelte az autóit, később Ford motorokra váltott.
Az együttest Flavio Briatore igazgatta 1990 és 1997 között. Rocco Benetton, Luciano Benetton legkisebb fia 1998-ban csatlakozott a csapathoz, mint aerodinamikai mérnök, és Briatore helyére a Prodrive akkori igazgatóját, Dave Richardst nevezte ki csapatfőnöknek. Richards öt évig maradt a Benetton élén, majd – mivel nem értett egyet a Benetton családdal a csapat jövőjét illetően – ő is távozott. Ezután Rocco Benetton vette át az irányítást a következő három évre, később rekordösszegért eladta a tulajdonjogot a Renaultnak.
A csapat legnagyobb sikereit Michael Schumacherrel érte el, aki 19 győzelmet szerzett az összes 27-ből, és ő nyerte a csapat két egyéni világbajnoki címét is. 1995-ben, Renault motorokra váltva megszerezték egyetlen konstruktőri vb-címüket, Schumacherrel és Johnny Herberttel a volánnál. A követbező idényben, két győztes szezon után Schumacer Nigel Stepney főszerelővel, Ross Brawn versenymérnökkel, Rory Bryne főtervezővel és 11 másik kulcsszereplővel a Ferrarihoz távozott. Ezután a Benetton meg sem tudta közelíteni korábbi sikereit. Schumacher 1992-ben, Monacóban 2000. március 16-án a csapatot 120 millió USD-ért megvásárolta a Renault."
-
cyberkind
félisten
válasz
Motion_Blur #24442 üzenetére
Még jó hogy ott, hiszen a legjobb, és legnagyobb csapat, annak ellenére hogy nincsen Ross Brawn, és Jean Todt sem !
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #24440 üzenetére
Igen, pont erre akartam kilyukadni.
A pénz eszköz, amely nyilvánvalóan rendelkezésre áll, de ebből persze még nem feltétlenül következik a siker.
A lényeg persze, hogy sikerült a megfelelő gárdát összeállítani és működik a csapat. -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #24425 üzenetére
A Red Bull egy multimilliárdos reklámhóbortja, míg a McLaren és a Ferrari pedig a sportág legendái. Ebből a szempontból teljesen igaza van Lajosnak. Aztán, hogy a pályán mi a felállás időmérő után pl., az már más.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #24430 üzenetére
"Elég ironikus ez a nyilatkozat, főleg hogy egy olyan autóval fog rajthoz állni ami 0km-t futott és még azt se tudják hogy képes-e befejezni a versenyt"
Ezt írtad. Na most ha tényleg úgy vesszük, hogy 0 kilométert futott ez az autó, akkor szvsz van, illetve lehet párhuzam. Amikor a Brawn kigurult akkor szinte pont 0 kilométer volt benne és mégis szinte azonnal alázott mindenkit, ráadásul még megbízható is volt. Nem azt mondom, hogy így lesz de olyan túl sok variáció nincs.
1. Lassú is lesz és megbízhatatlan is.
2. Lassú lesz és megbízható.
3. Gyors lesz és megbízhatatlan.
4. Gyors lesz és megbízható.Majd kiderül, hogy melyik jön be.
"Az nem világos nekem, hogy most olyan alkatrészeket és megoldásokat választottak amiket eddig soha nem vittek a pályára, vagy csak simán downgrade-eltek és a tesztidőszak elején kipróbált alapokkal próbálkoznak. "
Szerintem ez saját magukon kívül talán senkinek sem világos.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #24430 üzenetére
Én egyedül azt nem értem mitől nyilatkozgatnak olyan magabiztosan még mindig, amikor kívülről siralmasan néznek ki? Most vagy mind bekattantak vagy tudnak valamit? Szerencsére már nem kell sokat várni, amíg kiderül, de nagyon kíváncsi vagyok, mit főztek ki.
-
Oliverda
titán
válasz
Két éve a Brawn is eléggé le volt maradva kilométerben a többiekhez képest, amikor először kiküldték őket a pályára. Aztán az első teszt végére mindenki kapott majd egy másodpercet Baritól.
-
kisJack
aktív tag
válasz
Nagyon kíváncsi vagyok már a tényleges erőviszonyokra, legalább nagy vonalakban. Már nem kell sokat aludni!
-
válasz
Motion_Blur #24422 üzenetére
Sejtettem..
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #24418 üzenetére
Ez lenne a valamivel egyszerűbb megoldás amiről Whitmarsh beszélt? Milyen lehetett a kevésbé egyszerű?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24418 üzenetére
Hogy ledöbbentek, hogy a labda megállt a levegőben.
-
kisJack
aktív tag
válasz
Motion_Blur #24378 üzenetére
Az hát!
Nálam 2007 végén vágták el magukat. Év elején megérkeztek, szerényen, az első színes bőrű pilóta az F1-ben, stb., tényleg szimpik voltak nekem. Aztán ugye elég jól sikerült Hami első éve, az utolsó futam előtt gyakorlatilag csak Alonsoval volt versenyben, Kimi tisztes távolból követte őket (azt hiszem 7 ponttal volt lemaradva, ami az akkori pontozási rendszerben tetemes hátrány volt). Szóval kérdezgették az öreg Anthony papát hogy tartanak-e esetleg Räikkönen-től is, vagy csak Förnándo és a csemetéje közt fog eldőlni a VB-cím? Mire A.H. végtelenül szerényen: Ki az a Räikkönen? Nah, ez nálam kiverte a biztosítékot. Így kinyílt a csipája egyetlen szezon alatt.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #24357 üzenetére
Mi az a 3-3 lyuk a kaszni oldalán a pilóta feje mögött?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #24339 üzenetére
"Vadonatúj padlólemezt és kipufogórendszert, továbbá számos új alkatrészt készítettünk."
Kíváncsi leszek, hogy ez a Torro Rosso megoldására fog-e hajazni, illetve ha nem, akkor ki lesz az első aki azt idén lemásolja.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #24357 üzenetére
Ez is jó, persze csak a hangja miatt.
Pá: Na majd ha pénteken kigurulnak az überinnovatív kipufogójukkal és 2 másodpercet vernek mindenkire.
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #24344 üzenetére
ha már az adott listáról kell választani, akkor wéber
-
kpal
nagyúr
válasz
Motion_Blur #24344 üzenetére
Ha Palik lesz akkor a hangulat a tetőfokán lesz
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #24339 üzenetére
Tehát a padlólemezt is megváltoztatták hozzá... év közben ezt már nem lehet visszacsinálni?
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #24319 üzenetére
nem volt rossz az első
de nem szép a chevi fölény
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #24298 üzenetére
Igen... nekem szimpatikusabb az, ha a versenyen rögtön látni milyen keverék van egy autón, nem kell hozzá tudni, hogy épp melyik kettőt vitték a futamra.
...és pont ezért van a bajom az ezüst-fehérrel. Persze ki lehet találni abból, hogy sárga vagy piros van még azon a futamon, de jobb lenne, ha inkább látszódna egyből (ha meg változtatnak, és mégsem hagynak ki egy fokozatot, akkor meg máris gond van). Mondjuk lehet sikerül olyan ezüstöt kikeverni, ami nem téveszthető össze a fehérrel.
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #24277 üzenetére
Nekem tetszik, és logikus is számomra... bár az extrém esős lehetett volna nagyon sötét kék, az a sorba jobban illene.
Egyedül azzal van gondom, amit Thrawn is említ: az ezüst és a fehér megkülönböztethetősége kérdéses. Persze ha jól lövik be, akkor ezzel sem lesz gond.
-
Blaze13
tag
válasz
Motion_Blur #24295 üzenetére
Ez gyors volt!
Köszönöm szépen! -
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur #24277 üzenetére
Én a helyükben egy kicsit megerőltettem volna az agyamat, hogy valami kevés logika is legyen benne.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24265 üzenetére
2013-tól lesz újra alacsony orr. 2012-re maximum az lehet, hogy az orrcsúcs magasságát kicsit szigorítják. Alapvetően a magas orr az ideális a jelenlegi formulában, mindaddig amíg a McLaren új koncepciója nem kezd el gyümölcsözni, mert az jól megmutatná, hogy lehetne nagyobb koncepcionális változatosság is a jelenlegi aero-regulák mellett is.
Más:
Egy kis kiegészítő tippjáték az PH!ntasy F1Liga mellé, 'flancos' helyen, ahol összemérhetjük a 'tudásunkat' az szakértőkkel is. Illetve a nyeremények is nagyon értékesek.
És ezek az 'expert-ek' tippjei az első nagydíjra.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #24265 üzenetére
Idén azért morbid lenne. Majd akkor módosítsanak, ha vége az idénynek!
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #24243 üzenetére
reméltem is, h nem lesz 4-5 kerékcsere
-
kpal
nagyúr
válasz
Motion_Blur #24238 üzenetére
Na ez is rá tett egy lapáttal a felpezsdülésemre
-
cyberkind
félisten
válasz
Motion_Blur #24238 üzenetére
Mi van abban ha gyorsabb, és nem akart kínlódni ?
-
Thom!
veterán
válasz
Motion_Blur #24218 üzenetére
A cél a 650 lóerő elérése 3.0 bár nyomású turbófeltöltéssel maximális fordulatszám 12.000
Dupla erős KERS 150-160LE 30s
Szívóhatás aerodinamika (a diffúzor hatékonyabbá tétele, hogy nagyobb legyen az autók leszorítóereje) -
manutdzoli
senior tag
válasz
Motion_Blur #24211 üzenetére
6.67 mp-ig ha nagyon pontosak akarunk lenni
Nem volt olyan hír,ahol 100 lőerő feletti Kers lesz bevezetve?Valahol hallottam vagy olvastam,de nem tudom már hol.Kb.hány lóerősek leszek a 2013-as turbómotorok?
menin:Szépek a képeid
-
menin
tag
válasz
Motion_Blur #24213 üzenetére
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24184 üzenetére
Még csak meg se tudom ítélni, hogy mennyire súlyos olyan keveset tudhatunk csak a dologról.
A Hangyász körüli több évig húzódó tragikomédiát elfelejtetted. Newey volt a főszereplő.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #24184 üzenetére
Én inkább azt nem hiszem, hogy ne tudnának kitalálni erre valami megoldást, még ha attól valamennyire degradálódik is az autó teljesítménye.
Amúgy mintha még február első felében azt mondták volna, hogy több különféle kipufogó konfiguráció kipróbálása is terveben van. Ez még a tesztek elején volt valamikor. Én ebből arra következtetek, hogy még ők sem tudták, hogy melyik lesz a végleges verzió. Persze az is lehet, hogy amit végül véglegesnek akartak az nem passzol túl jól az autó többi részéhez.
Male: A motort szerintem nem módosíthatják, az elvileg egységes. A kipufogó viszont gyanítom, hogy teljesen az autónak megfelelően alakítható.
Inkább ragasszák tele a kipufogót ilyenekkel.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24164 üzenetére
Úgy nincs B terv, hogy Ausztráliában meg az első 3 versenyre lenne B terv. A Barcelonára áttervezést megemlíti.
Legrosszabb esetben 3 dupla-DNF-fel nyitnak.
Ami érdekes, hogy továbbra sem tudjuk, hogy hol is van az a kipufogó. Talán az oldaldoboz lapos hátsó részén fúj a padlólemez alá annak azon külső szélén, ahol lehet azt lyukasztgatni?
Ha nem is így van, valószínűleg egy annyira integrált megoldás, ami nagyon sok környező elemet érint. Tehát nem arról van szó, hogy a kipufogócső végét idefordítom vagy odafordítom, és meg van oldva (e tekintetben meg is léphetik a legszolidabb kivezetést a hőterhelés csökkentésére, de az alapcsonk körüli problémát nem oldja meg). Hanem új, más formájú kipufogócsonk kellhet és minden környező elemet hozzáigazítani, tehát az autó hátuljánál egy komoly áttervezést kell kivitelezni.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #24143 üzenetére
Szerintem már össze is csomagoltak a csapatok. Megérte szombatra is maradni. Ezt a tesztet egy háti permetezővel is meg lehetett volna csinálni a gyárban.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #24143 üzenetére
Legalább nyerünk egy tesztet
hunnylander:most írták a5-ön(nem tudom mennyire hivatalos) "Közben kiderült, hogy a Williams rájött a KERS-problémák okára, és használni fogják a berendezést a melbourne-i idénynyitón."
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24116 üzenetére
Mercedes:
Legjobb esetben Top3-ban vannak, a 3. fokán leginkább.
De van vagy 3-4 csapat, akik ott lehetnek majd velük egy szinten, vagy némelyik egy kicsit előbbre és a Top3-ból lesz Top5.
A Williams-et vissza fogja vetni, hogy problémáik vannak a KERS-szel és valószínűleg nem is kezdhetik vele a szezont. Ez nagy érvágás, köridőben is, de még inkább versenyképességben.
Renault sötét ló, akárcsak az autó. Nem hiszem, hogy nagyon le lesznek maradva a Mercedestől, ha le lesznek maradva egyáltalán.
Toro Rosso, Sauber; őket meg végképp nem tudom besorolni. A Toro lehet, hogy új tulajdonosra vadászott, a Sauber meg szponzorokra, mert még van bőven üres felület az autón, sok szponzorfelirat, egy tulajdonoshoz köthető; Carlos Slim / Telmex etc. A csapat tavaly is sokat ígért a tesztekkel, aztán meg kiábrándított egyből a szezon elején.
A McLaren mindenképpen meglepetést fog okozni, de hogy pozitívat vagy negatívat, azt nem tudnám eldönteni.
-
Oliverda
titán
válasz
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #24112 üzenetére
És megbízható. Ha a tesztköröket vesszük, akkor a Ferrari szerintem magasan vezet. Nem nagyon akadt problémájuk, és elég gyorsak is.
Schumacher -nek külön örülök, lehet az új fejlesztések végre meghozzák a kívánt eredményt, és végre Schuminak is fekszik az autó.
A mekire kíváncsi leszek, valami nagyon nincs rendben nálunk.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Nagyon remélem, h igen.
-
shteer
titán
válasz
nagyon aktív
rosberg meg átigazolt
persze, h efegylájk:
16:32 – Schumacher, Alonso, Rosberg
1. Schumacher Mercedes 1.21.249 ---
2. Alonso Ferrari 1.21.614 +0.346
3. Rosberg Williams 1.21.788 +0.539
4. Heidfeld Lotus Renault 1.22.073 +0.805
5. Barrichello Williams 1.22.233 +0.965
6. Kobayashi Sauber 1.22.315 +1.047
7. Alguersuari Toro Rosso 1.22.675 +1.407
8. Vettel Red Bull 1.22.933 +1.744
9. Kovalainen Team Lotus 1.23.437 +2.169
10. Sutil Force India 1.23.921 +2.653
11. Button McLaren 1.25.837 +4.569
12. Di Resta Force India 1.27.015 +5.747
13. D'Ambrosio Virgin 1.27.336 +6.107 -
Pá
addikt
válasz
jaja
érdekelt volna egy Mercis versenyszim az összehasonlítás kedvéért -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #24108 üzenetére
Sajnos az sikánlevágás volt.
14:29 Schumacher's day is over, and Mercedes will now be preparing the car for team-mate Rosberg
14:29 He will also get to test the Mercedes upgradeshmm, talán a holnapi eső miatt? de akkor is, milyen már ez.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #24095 üzenetére
Norbi azt mondta délután hosszú etapokat fognak nyomni.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #24087 üzenetére
Közben én is láttam, hogy az amus azt írja... más források meg mást, érdekes.
lehet hogy igazad van, egyre több helyen írják, hogy soft és old -
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur #24046 üzenetére
valami kiderult belole?
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #24069 üzenetére
reméljük később is olyan jó lesz mint amilyennek msot tűnik
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #24065 üzenetére
Kíváncsi leszek hogy melyik autóra milyen hatással lesz a hőmérséklet. Ugye az elmúlt években nem volt ritka, hogy bizonyos autók sokkal jobban működtem melegebb hőmérsékleten.
-
Thom!
veterán
válasz
Motion_Blur #24065 üzenetére
1.20 idő volt tavaly időmérőn
1.21 idő már igen komoly lenne pirelli gumival, és dupla difi nélkül valljuk be -
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #24056 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #24056 üzenetére
Jó lenne látni egy másik autót is hasonló beállításból mert szvsz ez a vonalzós paintelés nem sokat ér.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #24040 üzenetére
57 kör nagyon kevés.
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #24034 üzenetére
Már megint ez a hülye mutogatás. Idegbajt kapok, komolyan.
-
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur #24040 üzenetére
Vettel idői elég ijesztőek...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24034 üzenetére
Kicsit idegtépő egy reklám; úgy vettem észre, hogy sokan nem viselik jól ezt az ujjmeresztést, még ha nem is utálói Vettelnek.
De azt jó tudni, hogy a német RTL is HD-ben adja.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24036 üzenetére
A Red Bull tavaly még arany középút volt, de az idei évre markánsan nyújtottak rajta. Nem sokkal rövidebb a McLarennél.
A Ferrari úgy tűnik, hogy rövidült, talán hasonló okokból, mint a Mercedes és/vagy a KERS-integráció melletti megfelelő mennyiségű ballasztkeret létrehozása végett. (Magyarul; az autó rövidebb konstrukció, így könnyebb konstrukció, nagyobb kerettömeg a ballasztnak.) Az autók tub-jai valamelyest sok csapatnál, vagy talán az összesnél nehezedett, mert szigorították a törésteszteket, és duplázták a kerékláncokat. Olvastam olyan szakvéleményt, hogy a minimum tömeg növelését már javarészt ezek felhasználják, tehát egyáltalán nem olyan könnyű KERS-rendszert integrálni, hogy az autóban sok lehessen a ballaszt és még nagyon hosszú is lehessen. A fix súlyelosztás is komoly segítség, mert ez is hozzájárul, hogy kevesebb lehet a ballaszt valamivel, de tömegközéppont csökkentésre még így is annál jobb, minél több ballasztot tudnak betenni.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #24030 üzenetére
Ez is kopoltyús, mint anno a Ferrari. Csak menjen is úgy!
-
P00By
nagyúr
válasz
Nem is tudom...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Elég sufni tuing kinézete van...
BMW001: Ilyenek jöhetnek valóban. És leszenk is sztem. Az állítható hátsószárny meg mit/mennyire kavar még be... de majd az is kiderül időben. Addig meg izgulunk mint malac.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #24010 üzenetére
I don't have a clue who is up there. You would say that Ferrari and Red Bull have been consistently very good. Over one lap is difficult to say, but their consistency is very strong in those two cars. Apart from that, there appear to be a lot of cars that have been up there on different days. So you really don't know. If you are in the top three teams then you are in a good position at the start of the season. And gaining points at the start of the season is very important and if you can arrive and understand the tyres and the car you are driving, you can get a good haul of points when other people are still trying to figure out where they are.
Jenson Button: "Nem tudom a megfejtést, hogy ki(k) van(nak) elől. Azt mondhatnád, hogy a Ferrari és a Red Bull konzisztensen nagyon jó volt. Egy körön nehéz megmondani, de a konzisztenciája nagyon erős annak a két autónak. Ettől függetlenül nagyon sok autó volt elől különböző napokon. Szóval nem igazán tud(hat)od. Ha benne vagy a top 3 csapatban, akkor egy jó pozícióban vagy a szezon kezdetekor. És pontokat szerezni a szezon kezdetekor nagyon fontos és ha úgy érkezhetsz meg (~úgy kezdheted meg el a szezont), hogy érted az abroncsokat és az autót, amit vezetsz, akkor szerezhetsz egy jó rakatnyi pontot, mikor a többiek próbálják kitalálni, hogy hol is állnak."
Ennyit mondott pontszerzés témában és így.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #24010 üzenetére
Elég szégyen!
-
Jarod1
veterán
válasz
Motion_Blur #23998 üzenetére
valaki odabaszott a kocsi orrára és bedagadt....xerintem
a Pretador robotrepülőknek van valami hasonló dumója.... -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #23992 üzenetére
köszönöm
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23998 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23987 üzenetére
Ebből a szögből úgy néz ki mint egy náci rohamsisak.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #23987 üzenetére
Mit ki nem találnak
Mielőtt valaki azthinné hogy ez így marad futamra is, azt el kell keserítsem
Ezzel csak azt nézik, hogy mennyire mozog a szárny különböző terhelésű kanyarokban.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23970 üzenetére
A SoundCloud lejátszót általában színezni szoktam a beillesztő kód beállításakor, és gondoltam, ha már pirosra akarom színezni a Ferrari miatt, miért ne legyen echte Rosso Corsa színkód.
Amióta 'blogolok' (az idei évben meg egy következő fokra akarok lépni vele), azóta kivesztek belőlem a vadabb szurkolói megnyilvánulások.
Az elmúlt időszakban, ami eszembe jut, hogy kiket védtem meg, vagy kik mellett szólaltam fel; Button, Schumacher, Ross Brawn.
Úgyszintén Alonsoról is pozitívat mondtam, mikor elküldte melegebb éghajlatra a portugál újságírókat, akik zavarták a szabadságán. Legutóbb se, mikor a Bernie életrajzi könyvből érdekes dolgok láttak napvilágot róla, egyáltalán nem foglalkoztam vele, egy rossz szót nem mondtam rá emiatt.
De az eredeti blog többek között azért is marad meg, hogy ott talán több is maradhat a McLaren és egyéb személyesen preferáltabb téma (de ez alapból azért van, mert pl. a csapat sok videóanyagot termel, illetve a szaksajtó is meg más szurkolótáborok is sokat foglalkoznak velük).
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #23963 üzenetére
Még nekem is.
-
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur #23938 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23941 üzenetére
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #23941 üzenetére
jah, bocs
-
Pá
addikt
válasz
Honnan vetted ezt az 1-1,5mp-et?
Soha nem volt szó ilyesmiről. -
Oliverda
titán
válasz
Tavaly is volt valami hasonló pletyi a rockingham-i teszt előtt és látszólag annyira nem jött be. Azért 1-1,5s elég durva. 0,5 reális lehet, esetleg még kicsit valamivel több.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #23908 üzenetére
Az vicc lehetett, csak nem merték kizárni.
A McLaren is négy napot tesztel; 8-9-10-11, csak az említett három csapat egy nappal később kezdi a saját négy napját.
Tehát 9-11-ig lesz telt ház 12 autóval, majd 12-én már csak a Ferrari, Mercedes és Williams marad.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23898 üzenetére
Úgy látszik, hogy ebben az évben az lesz a nyerő aki a legóvatosabban tud bánni a gumikkal.
-
Cobb
tag
válasz
Jenson 4ever
#23 Jenson 4ever | 2011. március 01. 16:29 0 0button.button
Valószínűleg "The Famous vajkezű Jenson B" élvezni fogja majd!Rettentő gyorsasága végre kamatokra talál az új gumi szabályok által...! Előre félek tőle...!Ő az a "you are the man" faszi aki trabant kerekeken is behozza az autót 3.-ik helyen...!Sokszor lehet látni amikor felállnak rajtrácsra, mindenkinek meleg a gumi,amikor az Övé még csak párás 20 kör után is
-
D@ni88
addikt
válasz
lehet hogy itt tényleg érdemes lesz kemény gumival rajtolni...
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23892 üzenetére
Szerintem most már megvárja az Ausztrál nagydíjt. Legalább majd a helyszínről oszthatja az észt.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #23868 üzenetére
Nem tudom de nekem elég lenne életem végéig!
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23877 üzenetére
A valóvilág mellékhatásai.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23872 üzenetére
8-12 egészen pontosan.
-
Kroni1
veterán
válasz
Motion_Blur #23872 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #23868 üzenetére
1€
Amennyiért vette bő 2 éve.
Pontosabban akkor 25 eurocent.
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #23865 üzenetére
Inkább parfüm szerű, nem? ...ha eldurran, akkor még termékmintát is kap a közönség
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #23850 üzenetére
Ezt most miért kell?!
Pá: Jól néz ki. Ha a pályán nincsenek a topban, akkor legalább a motor home nézzen ki szépen.
mod: Idén engedték a csapatokat minimálisan hozzányúlni a motorokhoz?
-
Oliverda
titán
válasz
Itt is megírták, mondjuk ettől még nem lesz sem kevésbé kamu sem kevésbé igaz.
Brawn: Cooling hampering Mercedes
Érdekes lesz amikor a mezőny megérkezik a 25 fokba. Lehet, hogy idén eleinte több lesz a füstölés.
-
Nowhereman
őstag
válasz
mintha itt nem lett volna kaja Zsolt bejelentése - szerintem egyeseknek még a mai napig nem esett le...
Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest