- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #8692 üzenetére
Borzasztó.
Erről szól az F1, ez ilyen. Száguldó cirkusz. Ha ennyire zavarnak ezek a dolgok akkor ne nézd, ne kövesd.
-
venember83
nagyúr
válasz
7Heads Drago #8692 üzenetére
Igen, egyet jelentett, de nem volt ez mindig így, ezért nem árt megkülönböztetni a két rajongói csoportot.
-
venember83
nagyúr
válasz
7Heads Drago #8649 üzenetére
Azok MS szurkolók, nem Ferrari szurkolók, ne tessék a kettőt összekeverni.
-
JColee
őstag
válasz
7Heads Drago #5802 üzenetére
-
JJános
addikt
válasz
7Heads Drago #5802 üzenetére
Szerződéskor meg aláírja, hogy az üzleti, és egyéb titkokat úgy is kezeli, és nem pofázza el.
-
stvnppp
senior tag
válasz
7Heads Drago #5795 üzenetére
-
proof88
addikt
válasz
7Heads Drago #4214 üzenetére
Hát elég lassan áll meg ez a kocsi, bár tudom, hogy más egy utcai kocsi féke, mint egy F1 kocsié, de akkor is, 240-ről 8 mp alatt, ehh ...
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #4214 üzenetére
Normálisak ezek?
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago #4168 üzenetére
DC sehol se volt.
-
tibi666
senior tag
válasz
7Heads Drago #4163 üzenetére
akkor sínpályán mennek majd, és alonsoék nem sofőrök lesznek, hanem a váltót kezelik majd, mikor előzni kell.
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #4122 üzenetére
Az lehet, csak ez így ebben a formában nem biztos hogy teljesen jól tükrözi a valóságot.
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #4120 üzenetére
Korábban itt már linkeltem a teljes sztorit ami kicsit részletesebben taglalja a dolgokat mint ez az 5 mondat.
-
Ijk
nagyúr
válasz
7Heads Drago #3969 üzenetére
Mégse Bari lett a VB.
-
válasz
7Heads Drago #3952 üzenetére
Egy kis nosztalgia Schumacher utolsó boxkiállása után 1 körrel ja és hideg gumival.Vannak beszólások
-
Integra
titán
válasz
7Heads Drago #3959 üzenetére
mi volt tele a gatya????
ember, a brawn nem fejlesztett a többiek pedig behozták a lemaradást.
ezt már mikor lehetett tudni.. brawn is mikor megmondta már..
hello, jó reggelt!!!!!!!!!!!!
durva, hogy milyen részletek hiányoznak nálad, ha már egyszer nem bírod buttont, nem baj, de legalább igyekezzél már tárgyilagos lenni valamennyire és figyelni legalább minimálisan... -
Ijk
nagyúr
válasz
7Heads Drago #3952 üzenetére
Annak idején fél percet vertek a ferkák a mezőnyre
-
bajuszati
tag
válasz
7Heads Drago #3929 üzenetére
Schumi majdcsak beprotezsálja....elvégre földije(Vettel)
-
Integra
titán
válasz
7Heads Drago #3921 üzenetére
neked sem erősséged a gondolkodás és a logika, szerintem ne feszegessük..
meg persze még soha nem láttunk senki más vb-t sem (vagy bárki mást), aki kijött a boxból friss gumikkal és megtankolva, hogy egy gyengébb autó ami üres és tapadnak a gumijai, megelőzi könnyen.
ne alázd már magad. (tm by aesir) -
Csabee.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #3854 üzenetére
Jön jön de hogy?
1. lett! Szép volt!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #3848 üzenetére
kb! Alonso szépen elhullott az első szakaszban.
Q2 elég lassan indul be.. már 8perc eltelt és az első autó gurulgat a pályán -
proof88
addikt
válasz
7Heads Drago #3492 üzenetére
igen
-
sh4d0w
félisten
válasz
7Heads Drago #3338 üzenetére
Azért, mert Webber későn kapcsolt és leszorította Kimit a fűre. Ha ez a mutatvány nincs, Kimi esélyesen dobogós.
-
zolynet
veterán
válasz
7Heads Drago #3262 üzenetére
végre vmi látványosság
érdemes volt felkelnituskooo: nem csak Te ... eldurrant az agya, vmit beleképzelt az akcióba
-
iguana
őstag
válasz
7Heads Drago #3262 üzenetére
bizony, hogy jó.
évek óta a vesszőparipám, hogy a versenyek nagy része olyan pályákon vannak, ahol egyszerűen nem lehet előzni ezekkel a gépekkel. -
bajuszati
tag
válasz
7Heads Drago #3224 üzenetére
az először a gumicserére vonatkozott ha szakadna az eső...
-
bajuszati
tag
válasz
7Heads Drago #3221 üzenetére
Vettelnek egy esélye van..száraz pályán előz, jön az eső először megy ki boxba...plussz safety car fázis
-
Nowhereman
őstag
válasz
7Heads Drago #3159 üzenetére
Nem mosdatok szerecsent. Gombos soha nem tudta 100%-on végignyomni a szezont. Az idei sem kivétel. Brillirozott az év elején, most meg... Vettel meg sokat hibázik, és nála előzni képtelenebb fickót nem sokat láttak ezek a versenypályák. Kiváncsi leszek, hogy meddig jut a sűrűjéből... Szóval a trojkából Barika érdemelné meg leginkább a címet. Őt inkább a külső dolgok hátráztatták, mint a saját bénázások...
-
bajuszati
tag
válasz
7Heads Drago #3146 üzenetére
innen lehet nagyot bukni...lásd hami 2007
-
Nowhereman
őstag
válasz
szerintem szimplán azt vegyük, hogy míg gombosnak semmi gondja sem volt, vettelnek egy elszállt motor, ehhez képest birkának meg egy kisebb regényt lehetne kerekíteni az idei szívásaiból...
-
tuskooo
addikt
válasz
Jah, botrányosan gyenge rajtokat
-
proof88
addikt
válasz
7Heads Drago #3143 üzenetére
Barri sem érdemli meg jobban és Vettel sem.
-
barnam_
nagyúr
válasz
7Heads Drago #2905 üzenetére
Honnan tudja a McLaren, hogy a Ferrari nem tesztel "menet közben" a következő évre?
Mondjuk azt nem tudom hogy a jövő évi szabályok és autó építési irányelvek mennyire tisztázottak... -
Xirtam
veterán
válasz
7Heads Drago #2573 üzenetére
Nekem is inkább Vettel legyen VB mint Button
-
Csabee.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #2551 üzenetére
Jaja, eléggé jól megy! De maga a verseny kezd unalmas lenni
-
puttputt
őstag
válasz
7Heads Drago #2118 üzenetére
Bizony! Tényleg egy úriember. Épp azért, mert Alonso maga tudja a legjobban, hogy nélküle (ti. Alonso nélkül) a csapat már sehol sem lenne... úgy épül rá, mint Schumira az egykori Ferrari.
-
válasz
7Heads Drago #2134 üzenetére
Eleg nehez elhinni, hogy a renault-tol elkezdve briatoreig mindenki tudta, csak o nem. Igazibol nem alonsonak akarok ezzel rosszat, csak a tobbiekkel szemben nem korrekt.
Persze lehet tenyleg nem tudta, ez mar sose derul ki.
Tobey: Szerintem briatore sokkal nagyobb ember (volt) a f1-ben mint alonso, szoval ez nem lett volna akadaly nekik. Talan megegyeztek, hogy a csapat es briatore meg a masik mernok elviszi a balhet es alaonso maradhat versenyezni. De vegulis a csapat is csak felfuggesztett buntit kapot, igazibol a nagy vesztesek a 2 mernok, mert pike amugy is halara volt itelve.
-
válasz
Mindjart sirok, alonsot is el kellett volna tiltani orokre briatorestol mindenestol.
Palyara visszaterve, megy a szoveg a koltsegcsokkentesrol, itt meg oriasi penzeket elcsesznek a vilagitasra, holott egesz nap sut a nap, kesz rohej.
-
Peat;)
veterán
válasz
Már tény hogy elmegy. Ennek ellenére a szemét is kinyomta a kocsinak és dobogón tiszteleg annak akinek köszönheti a pályafutását. Mert ő az aki a Mindardinál kezdett, tesztelt a Renaultnál, majd az évek kemény munkája után lett vb. Majd kétszeres. Ilyen jelenleg nincs még egy a mai mezőnyben.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Ez szép gesztus volt Alonsitól!
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #2112 üzenetére
Utólag kiigazítanám Palik egyes hülyeségeit. Ódákat zengett róla, hogy Lewis hogy elrugaszkodott a KERS-szel. Az a bökkenő, hogy a rajtrácsról még véletlenül sem indulat el KERS-szel, merthogy az csak 100 km/h fölött aktiválható, így az első kanyarok után nyomta be rendszerint. Most Lewis jól kapta el a rajtot alapból.
A másik, hogy illene ismerni a csapatok fejeseit, a konstruktőrit átvenni nem Lewis versenymérnöke (Phil Prew) ment fel, hanem Pat Fry, az autó főtervezője.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #2052 üzenetére
Webbernek is elszúrták a pontszerzési helyét
Laza a Redbull, csak úgy dobállják el a pontokat!
Webber elszállt! Gondolhatja: a Redbull szárnyakat ad!!
-
Haart
addikt
válasz
7Heads Drago #1960 üzenetére
Ez tök jó hangom van is csak full fehér a kép
tehát nemlátok semmit.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #1960 üzenetére
kösz a streamet, én már várom nagyon!
ÚÚ én azt hittem hogy 4kor lesz a futam! De jóóó hogy benéztem ide
-
zolynet
veterán
válasz
7Heads Drago #1854 üzenetére
Gyula jól lekövette a körét, mondott mindent, minden hülyeséget
remélem Rosbergnek terem itt vmi babérkaféleség
-
shteer
titán
válasz
valóban kicsit
-
AMD Power
titán
válasz
Jót ment most.
-
G.Zs.
senior tag
válasz
7Heads Drago #1184 üzenetére
Tipp az első 8-ra:
Hamilton, Raikkonen, Kovalainen, Sutil, Barichello, Button, Liuzzi, Webber
-
Csabee.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #1137 üzenetére
Holnap úgy érzem mindenki a sikánra fog koncentrálni, nem a versenyre
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #594 üzenetére
(#595) JColee: Melyik a jobb? Kimi vagy Badoer? Kimi.
Az hogy Badoer ügyetlen és emiatt kellett kirándulnia, nincs ráhatással arra, hogy Kimi mire használta a bukóteret.
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #592 üzenetére
Tavaly Hami rövidített, Kimi itt hosszabbított. Tényleg ugyanaz...
A többi no comment, bicskanyitogató No. 1.
-
simonzé
addikt
válasz
7Heads Drago #311 üzenetére
Az általad ellenérvként belinkelt videó az én igazamat támasztja alá...
A szabály szerint nem a több pozíció megszerzését eredményező pályaelhagyás tilos, hanem a bármilyen előnyhöz juttató pályaelhagyás. Itt még ki is írják, hogy a 45 fokos lassú kanyar helyett a hosszabb, de cserébe végig padlógázas megoldást választotta. Direktben két pozíciót nyert amikor visszatért a pályára. Mellékesen pedig a hosszabb gyorsítás eredményeképp még kettőt, mert a következő kanyart már a 2. helyen vette. Ezek tények.A videón is kiírják amit én mondtam: Hamiltontól tavaly elvették a győzelmet, mert BALESET ELKERÜLÉSE érdekében történt pályaelhagyás után előnyösebben kezdte a köv. egyenest, és megelőzte Raikkönent. Most Raikkonen nem balesetet előzött meg a pályaelhagyással, csak sebességet akart nyerni. Nézd meg a videót mielőtt pampogsz! Pont ezt írják ott is: "nincs ütközésveszély, Kimi könnyedén a pályán maradhatna, de tudja, hogy ez neki legalább két helyezésbe kerülne". Ötödikként kerül az első kanyarba, majd harmadikként tér vissza a pályára.
De abban igazatok van, hogy én vagyok a hülye, leállok itt az igazságot védeni veletek szemben. Olyan ez, mintha a Fradi kocsmájában igazolni akarnám hogy az Újpest lesgyanús gólja valójában szabályos volt... Széllel szemben nehéz hugyozni. A lényeg, hogy nincs igazatok, Kimi szabálytalan volt. Ha nincs óvás, az azért van, mert a BMW már tojik az F1-be, a Force India meg már így is a mennyben jár. De örüljetek a kétes értékű győzelemnek, ez több mint amiről a Ferrari idén eddig álmodhatott. Részemről vége a témának, úgysem fogadjátok el az igazat.
-
!Overdose!
őstag
válasz
7Heads Drago #351 üzenetére
Egy újonctól ilyen esetben azt várnám, hogy nem győz elnézést kérni, amiért kilökött valakit, jelen esetben a VB éllovast. Valószínűleg akkor sem tudott volna (sok) pontot szerezni Button, ha nem löki ki, de ez most mellékes. Ehhez képest az nyilatkozza, hogy Button lökte ki őt. LOL
Persze, ha félrefordítás, akkor nem szóltam.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #354 üzenetére
ebből nem lesz semmilyen büntetés! teljesen független a VB állásától az hogy Kimi nyer vagy sem..
-
JColee
őstag
válasz
7Heads Drago #333 üzenetére
igen szerintem is, mivel hosszabb úton haladt, előnye csak az volt, h nem kellett elvennie a gázt
teljesen egyértelmű, hogy nem levágta az utat, hanem kikerülte az esetleges ütközést -
[CS]Blade2
addikt
válasz
7Heads Drago #311 üzenetére
Ha befordult volna, elkaszálja a BMW: [link]
Mellesleg rengeteg eset volt már, ott fordultak el, nem csak ezen a pályán, ezt addig meg lehet csinálni, amíg nincs a vonalon kívül 4kerékkel. Ebben a kanyarban nincs vonal csak utána.
[link] Itt látszik, hogy a bukóteres manőver kerülő, hosszabb, KERS nélkül lassabb.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
7Heads Drago #340 üzenetére
nem tilos,de nem lehet vele előnyt szerezni ezt szerintem te is tudod
Badoer lehet 18. helyről fog menni,az a nagy áttörés -
válasz
Multkor meg azt mondták, hogy majd itt már jobb lesz, mert ezt a pályát ismeri.. nem lett.
Meg olyan ember nem formula autóba való, aki csak azon a pályán megy jól, amit szeret, a többiben meg sehol sincs.. sajnálom szegényt, de nem ide való, remélem a következő futamra cserélik. -
DaveNo1
veterán
válasz
Remélem lecserélik, mert erre bárki képes amit ő művel. (fix utolsó hely)
-
IreN!CuS
addikt
válasz
7Heads Drago #333 üzenetére
csak kiszélesítette aminek köszönhetően nyert 1 poziciot
-
Ice!?
őstag
válasz
7Heads Drago #262 üzenetére
3 év múlva talán versenyképes lesz.
szerk: Valaki be tudná linkelni a verseny elején történt incidenst? Lemaradtam róla.
-
Gyusz
őstag
válasz
7Heads Drago #86 üzenetére
Ez még a valenciai eset? Mert szabadedzés alatt beszéltek róla, hogy Badoer lekoccolta Sutil autóját a futam után, és meg is kérdezték, hogy miként történt a dolog. Badoer elkezdett valamit magyarázni, valaki meg poénból odaszólt: "biztos Kimi kérte meg rá".
Kíváncsi leszek a futamra, szerintem a Ferrari győzelméhez jó adag szerencse is kéne, de a dobogó abszolút lehetséges.
-
Dízeles
aktív tag
válasz
7Heads Drago #86 üzenetére
Minden tiszteletem mellet és tudatva nem vagyok híve a központosított hatalomnak ,de a szövetségnek és a Ferrarinak lépnie kellene Badoer -rel kapcsolatban.Elvégre az autósport csúcsát jelentő versenysorozatról beszélek .Badoer teljesítménye kínos és nem méltó *
az F 1-hez
Még 185 perc...
Aktív témák
Hirdetés
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- Autós topik
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Íme az új Android Auto!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest