- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
ronaldo #13419 üzenetére
Egyébként, jobban átgondolva még jóra is tippelhettél...
Azért ez nem Silverstone vagy Spanyolország, ahol simán keresztül lehet menni a mezőnyön, ha gyorsabb az autód.
Ha Alonso most nagyon (túl)erőlteti, akkor annak könnyen baleset lehet a vége.
(Főleg, ha találkozik Csándokkal.)
-
kdave9
tag
-
Pá
addikt
válasz
ronaldo #12902 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy egy kézzel megy az egyenesben, hanem néha teljesen el kell engedje, amikor jobb kézzel állít valamit bal oldalt.
Kéz nélkül még egyenesben is necces ilyen sebességgel menni, befut elé egy nyúl, vagy hirtelen meglát egy leszóródott alkatrészt a pályán, akkor nem tud mit csinálni.Én simán hoznék egy szabályt, hogy valamelyik kézzel mindig kell fogni a kormányt, így a Ferrarisok eldönthetik, hogy vagy F csatornáznak, vagy fékerőt állítanak. Vagy akkor legalább a fékerőállítót tegyék át a kormány jobb oldalára, hogy tudja tekergetni, a bal oldalra meg tegyen valamit, amit nem kell olyan gyakran használni.
-
válasz
ronaldo #12299 üzenetére
Fogjuk már fel, hogy nem a kiszorításon volt a hangsúly a mondandómban, hanem abban, hogy nevetsége szerintem, hogy sokan szidják Massa-t, mert a "csapat miatt" vonatozott már többször is Alonso mögötte, mikor most meg meglép egy ilyet. Baromság..
De ahogy látom, sokan még mindig ott tartanak, hogy Massa a hibás, mert Alonso nem bírja(meri) megelőzni. Agyfaszt kapok már ettől de komolyan
Ha olyan qva jó Alonso Massához képest, akkor tolja el magát mellette, és menjen isten hírével. Nemcsak gyorsnak kell lenni, hanem előzni is kell tudni, és akkor nem kell attól tartani, hogy kilöki a csapattársat. Most igencsak esélyes volt, mégis bevállalta, megtehette volna eddig is. Nem tette, ő baja, és nem Massa hibája.(#12301) Oliverda: Utolsó kör, és Kimi megy a boxba? Mit csinált az, melyik futamon volt?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
ronaldo #12139 üzenetére
Pontosan - messze van. Itt van a pilóták versenye. Látszik is az eredményeken, sok helyen.
akosf - Ugyan már. Beérik majd, nem viccből mondja ezt mindenki. Nagyon sok a lemaradás, és ma már azért villantott, valljuk be.
Már csak annyi kell, hogy Hami legyen a világbajnok
-
törölt tag
válasz
ronaldo #11940 üzenetére
..és mégsem.
Ez a szabály nehezen körvonalazható, adva van egy autó, ami erőből nem tudja megelőzni a másikat, de szélárnyékból igen...a szabály szerint ezt az elől haladónak hagynia kellene.
..hiszen cikázni csak addig tud, amíg a másik el nem kezdi az előzést, abban a pillanatban ahogy a másik autója előrébb van mint a sajátja hátsó része már felesleges.
Azaz Hamilton cikázása valóban nem az elkezdett előzést akadályozta, hanem a már majdnem elkezdettett. Petrov-nak még egy kicsi kellett volna hogy meglegyen a sebességkülönbsége.
Hamilton-t nem is értettem ott, már azért 20 botütést érdemelne mert visszaelőzte Petrov...ilyen fokú figyelemkiesést Hamilton esetében büntetni kellene, mint Lewis drukker mondom
A cikázás is hasonlóan feleslegesnek tünt, egyszer még meg lehet próbálni elhúzni a melegszelet Petrov-tól, aztán pedig szépen védeni az egyenesvégi jobbos támadóívét, azaz csak jobbra mozogni...próbálja meg körbeautózni a McLaren-t.
Szal kicsit olyannak tünt nekem Lewis megmozdulása, mint aki éppen valami beszélgetésbe bonyolódott a mérnökével rádión Petrov megelőzése után, aztán meglepődött hogy Petrov visszatámadta sikeresen, várnia kellett kicsit a gumik miatt..és aztán megint megelőzte, de a szitu úgy esett hogy Petrov megint támadó helyzetbe került ...már a kigyorson látható volt.
..és ekkor Lewis egyszerűen le akarta zárni ezt a témát...és ez eredményezte ezt a sztem szükségtelen cikázást.
De ezért áthajtásost adni, sztem óriási baklövés, betű szerint nézni minden esetet gépi dolog, az ember az aki képes mérlegelni.
Ahogy képest azt is eldöntetni hogy valakit visszatolni jobb, vagy kiemelni...az ilyen döntést persze lehet kifogásolni, de akkor is dönteni kell, mert nem minden helyzet betű szerinti....és betű szerinti formában nem is szabályozható jól. -
Oliverda
titán
válasz
ronaldo #10701 üzenetére
Nem csinált nem is arra céloztam. Inkább arra hogy Hamilton-nak jó esélye lett volna elmenni mellette ha Webboo nem picsázza ki a kavicságyba.
kennystyle: Ezt ha egy újonc csinálta volna akkor még megértem, bár szerintem az nem is úszta volna meg egy szimpla figyelmeztetéssel. 8 évnyi F1-es tapasztalattal egy ilyen megmozdulás blama.
-
Oliverda
titán
válasz
ronaldo #10684 üzenetére
A verseny alatt/közben változtak a köridők. Kubica volt olyan hogy 31-32-es időket ment aztán pár körrel később már 29fél környékén volt. Ezért kell figyelni a timing-ot. Sokkal nagyobb rálátást ad az egészre.
Amúgy ami szerintem egy konstansabb "vonat" volt az a Massa-Alonso kettős. Később Kubica lelépett, aztán amikor Hamilton megjött Alonso mögé azután Massa is elment.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest