- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Aktív témák
-
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem azért mondtam, mintha nem tudná itt mindenki, csak a Brawnnál se volt kétféle autófejlesztési vonal a szezon alatt, hanem 3 a szélcsatornázás fázisban, amikor a pilóták bele se ülhettek, merthogy 50-60%-osak a modellek.

Szerény véleményem szerint, ahogy Paddy mondja, kell egy piszok gyors autó és a pilóták majd beállítják szájízük szerint.
De Hamilton stílusát is neutrálisnak mondta, Lewis néhány hete nyilatkozta, hogy idén változtatott a stílusán, csak időmérőkön lesz aggresszív a gumikhoz, futamon tudja kímélni, ha az a lényeges az adott taktikához. Eklatáns példa, Interlagos 17.-ről 3.-nak, kvázi egykiállással, mindezt másokat kergetve és előzgetve és mése tette tönkre a gumikat.
-
hunnylander
őstag
Nédda Garyre mit sóztak.

A legótvarabb legelső első szárny.
Valószínűleg össze akarják majd vetni a szezon előtti csomagot a legutolsó 24-es csomaggal, hogy mennyit fejlődött az autó, jerezi mértékben.
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
"(Button oda se szerződött volna, ha nem lenne Lowenek igaza, Rubens stílusa is eltér Buttontól és mégis mindkettő nyert futamokat, közel egy szinten voltak.)"
Konkrétan erre gondoltam.
b-type: Joó Gábort kihagytad a sorból.

-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
A McLaren tesztelt Stefan Wilsonnak (Justin öccse) jutalomként a 23-assal Silverstoneban nem rég. Nem tudom, hogy ez 1 napot levont e a lehetőségeikből, talán nem. 3 napos lesz a teszt. Sajtóközleményben volt, meg legjobb rookie lett idén a WSR-ben Turvey, úgyhogy valószínűleg ő is tesztel, csak még ma nem.
Ja, és Turvey Dzsémi Alguerdesajnálomnemtaláltamegahelyétaboxbansuarit verte el, mint csapattársat. Nem minden a Repsol mani.

Nem gondoltam volna hogy ilyen létezhet. Mármint, hogy Paddynek igaza van? Megesik az ilyen, amikor megengedem neki.

-
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
"de nekem azért van elképzelésem és véleményem."
Ez elég sok embernek van csak nem biztos hogy mindig helytálló.

Tényleg zárjuk le, aztán majd mesélj még hogy milyen az élet főtervezőként.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hunnylander: Nem gondoltam volna hogy ilyen létezhet.

A McLaren-nél nem Oliver Turvey ül be?
-
hunnylander
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
El kell olvasni az Autosport.com cikket. Azt mondta. A laikusok jobb ha hallgatnak, ha Paddy beszél.
(Button oda se szerződött volna, ha nem lenne Lowenek igaza, Rubens stílusa is eltér Buttontól és mégis mindkettő nyert futamokat, közel egy szinten voltak.)Jerezi szereplők (csak a Toyota hiányzik, érthető okokból):
Brawn GP - Mike Conway
Red Bull - Daniel Ricciardo (idei Brit Formula 3 bajnok)
McLaren - Gary Paffett (McLaren tesztpilóta, kazalnyi pre-F1 bajnoki címmel, korábbi DTM bajnok)
Ferrari - Jules Bianchi (idei Formula 3 Euroseries bajnok)
Williams - Andy Soucek (idei/első Formula 2 bajnok)
BMW-Sauber - Alexander Rossi (Formula BMW World Finals 2008 győztes)
Renault - Bertrand Baguette (idei World Series by Renault bajnok)
Force India - (délelőtt) JR Hildebrand (Indy Pro Series 2009 bajnok)
Toro Rosso - Brendon Hartley (Red Bull junior csapattag) -
törölt tag
-
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
Na akkor már nem csak én érzek így.

"Nem lehetetlen...ahogy az sem hogy kisebb mértékben akár utasokat szállítson."
Nem hát.

"Csak baromi nehéz dolguk lesz ez két szabadedzésen elvégezni, nem-nem úgy mint a bányában, hanem mint ahhoz az esethez képest amikor megközelítőleg egy irányba állítják az autót..és az mégsem kedvez a másik kárára...mert egy irányba tartanak tök jó hatásfokkal..ehhez képest itt két irányba uannyi idő alatt mindkettőnek uannyi odafigyeléssel.
...nehezen fog sikerülni...több benne a hibalehetőség."Na ez az amiről szerintem gőzöd sincs de nekem sem. Mellesleg úgy tudom hogy a két külön versenyzőnek külön csapata van tehát tudnak párhuzamosan is dolgozni. Ki gondolta volna...

mod: Amúgy feljebb erre írtam ezt: "Amennyiben kellően gyors autót építenek akkor nem lesz hátrány az amiről beszél."
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Mi van, tesód írkál a reged alatt?

Tök az jön le hogy feleslegesen írok bármit is.
Persze..semleges autót tök eltérően is be lehet állítani, meg lehet csinálni azt is, hogy ez a 'cseszett semleges autó átdobálódjon a kerékvetőkön, meg egy másik autót a másik versenyzőnek meglehet csinálni hogy teljesen más futómű beállítással fusson így az is gyors legyen aki messze elkerüli a rázóköveket.
Nem lehetetlen...ahogy az sem hogy kisebb mértékben akár utasokat szállítson.Csak baromi nehéz dolguk lesz ez két szabadedzésen elvégezni, nem-nem úgy mint a bányában, hanem mint ahhoz az esethez képest amikor megközelítőleg egy irányba állítják az autót..és az mégsem kedvez a másik kárára...mert egy irányba tartanak tök jó hatásfokkal..ehhez képest itt két irányba uannyi idő alatt mindkettőnek uannyi odafigyeléssel.
...nehezen fog sikerülni...több benne a hibalehetőség. -
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Inkább azt mondd meg hogy szerinted Lowe miről beszélt.

mod: Mindig mondtam hogy az F1 nem nőknek való. [link]

-
hunnylander
őstag
Első piros zászló, Brendon Hartley (STR, elhagyta a pályát).
Tesztek vannak Jerezben.

-
Thrawn
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
Úgy látom hogy nem igazán értetted már meg ezt.
Nekem a leírtakból az jön le mintha nem lennél azzal tisztában hogy két ugyanolyan konstrukciót eltérően is be lehet állítani. Na de leírom én is újra én is.

Szerintem Lowe pont arról beszélt hogy semleges autót próbálnak építeni hogy mindkét versenyzőjükre be lehessen állítani. Tehát Hamilton autóját majd be tudják lőni arra hogy simán át tudja dobni a kerékvetőn Button-én pedig annak megfelelően hogy ő kevesebb kerékvetőt használ.
Tehát ők (legalábbis a nyilatkozat szerint) nem akarnak és nem is fognak elmenni egyik irányba sem. Aztán majd meglátjuk hogy mi lesz. Amennyiben kellően gyors autót építenek akkor nem lesz hátrány az amiről beszél.
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
?
Miért állítanák középre?...hát pont azért amit leírtam, de akkor leírom még egyszer: mert akkor kedveznének az egyik versenyző irányába.
Leírom nagyon aprólékosan:
-amikor egy versenyző, Hamilton, átdobálja a kerékvetőkön az autóját akkor gyors..ehhez olyan autó kell ami elviseli azt hogy átdobálják, arra kell hangolni a futóművet.
-amikor egy versenyző, Button, nem használja a kerékvetőket, akkor neki ez nem szükséges.Amennyiben Hamilton irányába mennek el, úgy Button hátrányára lesz, hisz ő nem profitál a kerékvetőből, ellenben a beállított futómű minden hátrányát viseli a teljes körön.
Amennyiben Button irányába mennek el, úgy Hamilton lepattog a rázókőről.Ez egy dolog...vagy ha egy versenyző 'teszi' az autója hátulját..ez Hamilton, az olyan felfüggesztést, és olyan gumit fog választani.
Button megint nem biztos hogy felfogja tudni melegíteni azokat a gumikat úgy mint Hamilton, és mint Kimi..vagy Heidfeld,..vagy Button maga, szenvedni fog bizonyos helyzetekben és pályákon.
Míg Button-ra hallgatva Hamilton nem tudja kiautózni a benne lévő sebességet.Itt vagy a versenyzőnek kell változtatnia (Heidfeld pl. sikeresen), vagy két eltérő alapbeállítású autót kell a pályára vinni...ez pedig lévén hogy pénteken új alkatrészeket tesztelnek, és egy-egy fél szabadedzés van beállítani qual-ra, komoly nehézség a csapatnak.
A két világbajnok el is várja hogy ez így történjen, nincs mese...többet kell dolgozni.
Egy vezetési stílusban közelebb álló versenyzői párossal hatékonyabban dolgoznának, többet hasznosíthatnának egymás tapasztalatából.Az hogy egy autó meghatározó menettulajdonsága nem alul vagy túlkormányozott, hanem lehetőleg semleges ez alap, különben túl hirtelen reagál a gumikopásra és/vagy üzemanyagfogyásra.
-
proof88
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
elvileg Lewis alkalmazkodóbb, mint Button, nekem eddig ez jött le.
-
Oliverda
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Azért a Torro Rosso valamint Toyota tapasztalata, szaktudása és szakemberi gárdája szvsz nem nagyon említhető egy lapon a McLaren-ével.
Borudais F1-es tapasztalata sem volt túl vaskos...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
nézzétek, Bourdais, nem hülye, és nem gyenge pilóta, mégse tudta szája ízéhez igazítani a verdát. A toyota kudarcának egyik oka szintén az volt, hogy nagyon eltérő stílusú pilótákat alkalmazott. Itt is bukta lesz, Gombos a szösszenetnyit alul, Lajoska meg az erősen túlkormányzottat komálná...
-
Oliverda
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
Világosnak tűnt pedig...
Akkor szerintem te értelmezted rosszul az interjút."Teszem azt -A- versenyző keményen támadja a kerékvetőket, -B- versenyző nem használja...beállítod az autót középre, a versenyzők stílusát tekintve semlegesre, és mindkettő veszít."
Miért állítanák be ilyenkor "középre"?

"..és még számtalan példa, a semleges autót én úgy értem hogy nem kedveznek egyik irányba sem,...tehát a versenyzőket tekintve semleges, nem menettulajdonságát nézve."
Igen, és aztán ez később úgy állítják be ahogy a versenyző szeretné és ahogy tudják.
-
stvnppp
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A WTCC-ből is kiszállhat a BMW
hüp-hüp...

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez már tényleg a szószoros értelmében cirkusz!
-
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
Nem értem hogy mi a problémád. Itt az eredeti interjú:[link]
Szerintem valójában egyikünknek sincs halvány lila gőze arról hogy pontosan hogyan tervezik ezeket az autókat, csak tapogatózunk mint vak a kuplerájban. Máskülönben ha sikerül viszonylag semlegesre összerakni a végleges konstrukciót akkor azon még elég sokat lehet állítani a pilóta saját vezetési stílusára vetítve. Lowe pedig most nem a beállításokról beszélt hanem a jövő évi konstrukcióról úgy általában.
Tegyük fel hogy 0 a semleges, -10 az alulkormányzott és +10 a túlkormányzott. Na most ha sikerül 0-ra megtervezni az autót akkor azt viszonylag könnyen be lehet állítani mindkét stílushoz, viszont ha alapvetően túlkormányzott a konstrukció (mondjuk +7) akkor azt már jóval nehezebb eltolni a másik irányba.
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Én inkább az A5-re szavazok

A semleges autó egy dolog, erről szól a középmotor...de két versenyző vezetési stílusának a középútja az más dolog..
Teszem azt -A- versenyző keményen támadja a kerékvetőket, -B- versenyző nem használja...beállítod az autót középre, a versenyzők stílusát tekintve semlegesre, és mindkettő veszít.
..és még számtalan példa, a semleges autót én úgy értem hogy nem kedveznek egyik irányba sem,...tehát a versenyzőket tekintve semleges, nem menettulajdonságát nézve. -
!Overdose!
őstag
-
-
Motion_Blur
félisten
Botrány: Kubicát a BMW nem engedte nyerni Bahrain-ben!
Nagyon uborkaszezon van

-
puttputt
őstag
Lehet, hogy Kimi "elvesztése" nem lesz akkora dráma?
-
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
Arra a kérdésre, hogy az új fejlesztések jobban kedveznek-e majd Hamiltonnak, Lowe azt felelte: "Nem, éppen ellenkezőleg. Egy csapat megpróbál semleges autót építeni. Egyedül a testi adottságok terén alkalmazkodunk a versenyzőkhöz. Annak ellenére, hogy Jenson magasabb, mint Lewis, sikerült megoldani, hogy Jenson számára is kényelmes legyen az autó."
"Szerencsések vagyunk, hogy Jenson és Lewis is a viszonylag semleges autókat szereti, akárcsak Pedro, így nem számítunk nehézségekre. Sokan úgy vélik, hogy a tankolás betiltása és a nagyobb benzinmennyiségek miatt a gumik elhasználódása lesz a legfontosabb a versenyek alatt, szerintünk azonban ez nem így van."
-
törölt tag
A McLaren előnynek tartja versenyzői eltérő stílusát
Kiváncsi leszek rá, nekem nézőnek, teljesen más a véleményem erről..remélem hogy igazuk lesz.
Szvsz a legerősebb felállásuk Alonso-Hamilton volt, .. és azzal hogy megpróbálják semlegesre fejleszteni az autót azzal pusztán mindkét versenyző veszít.
Amit eddig láttam abból nem gondolnám hogy Button sikeresen, és gyorsan, meg tudja határozni az autó gyengeségeit és képes előnyre változtatni, illetve ha kell, tud változtatni a saját vezetési stílusán.
Hamilton tudott gyorsan menni két különböző tengelytávú autóval, bár az egyik nem tetszett neki, ezért feltételezhetően nem őt fogja hátrányosan érinteni.
De Button sztem ebben a felfogásban nem lesz olyan gyors mint lehetne. -
!Overdose!
őstag
-
Oliverda
félisten
Kubicát elengedi a Renault, Briatore visszatér
Tudtam én hogy az öreg Briós nem adja olyan könnyen ezt az ügyet...
-
hejesírásó
senior tag
sztem még komolyan gondolva is megállja a helyét megfelelő közegben előadva.
-
Xirtam
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
ez még viccnek is erős volt...

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
Ezek szerint Loeb és Sordo mellett lenne 'gyári' versenyző. Nem rossz

-
Csabee.
nagyúr
válasz
hejesírásó
üzenetére
Ferrariból Citroenbe ülni....

-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
akkor azért volt ügyeske... nem ismertem googlihoz meg lusta voltam.

-
SzalaiG
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Ferrari family forever.

-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Great!

Schumi the best

-
proof88
addikt
a formula1.com-on amúgy nehéz lenne megcsinálni, hogy külön fülön ott legyenek a tavalyi videók is? biztos nincs rá tárhelyük ehh....
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem Liuzzi teljesítménye is tetszik.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
Végeredmény:
1 - Michael Schumacher (ALE) - 42 pont
2 - Felipe Massa (SP) - 36
3 - Vitor Meira (DF) - 26
4 - Vitantonio Liuzzi (ITA) - 25
5 - Rubens Barrichello (SP) - 23
6 - Tony Kanaan (BA) - 19Vitor Meira nem annyira gyerkőc már, 8 szezont lehúzott már IndyCar-ban

-
hejesírásó
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
R.B. után nagy a szakadék, ott már jelentős a tudásbeli lemaradás. viszont a harmadik helyezett gyerkőcre érdemes lehet figyelni.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Összetettben így is Schumi nyer ugye?
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez miféle ruha rajta?
-
tibi666
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
nekem nem tetszett.
valahogy nem jött át, hogy ilyen noname pilóták csatároztak a címért.rengeteg dögunalmas verseny volt, idén aludtam a legtöbbet a futamok alatt.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Fotofinis volt?
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Olé Massa!
Remélem az öcskös az F61 ben is így fogja tolni! 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Második futam:
1°. Felipe Massa, 28 voltas em 26min01.980
2°. Michael Schumacher, a 0s087
3°. Vitor Meira, a 1s301
4°. Rubens Barrichello, a 1s915
5°. Marcos Gomes, a 10s038
6°. Tony Kanaan, a 12s883
7°. Max Wilson, a 15s159
8°. Christian Fittipaldi, a 19s812
9°. Raphael Matos, a 19s961
10°. Bia Figueiredo, a 20s031
11°. Vitantonio Liuzzi, a 20s804
12°. Enrique Bernoldi, a 21s252
13°. JP Oliveira, a 21s474
14°. Xandinho Negrão, a 21s864
15°. Luciano Burti, a 22s878
16°. Tarso Marques, a 24s646
17°. Popó Bueno, a 25s471
18°. Eduardo Berlanda, a 37s944
19°. Antonio Pizzonia, a 1 volta
20 Duda Pamplona, a 1 volta
21 Nelsinho Piquet, a 9 voltas
22 Lucas Di Grassi, a 12 voltas
23 Mario Moraes, a 21 voltas
24 Ricardo Zonta, a 26 voltas
25 Felipe Giaffone, a 26 voltas -
hejesírásó
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nekem az idei év tetszett. MS-idején nem egy futamot néztem meg úgy hogy utána azt modntam mással is eltölthettem volna ezt az időt. A ferrari eleve nem jön be.
MS-t tisztelem, de itt vége is van. -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bevásárlókocsikkal?

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha utálják a Ferrari-t vagy valamelyik csapattagot,akkor nehéz egy olyan évet/éveket szeretni,mint azok az idők

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
MS és a Ferrari jól végezte a dolgát, mert nyertek. Erről szól a verseny nem? Az első helyről. Aki nem lesz első, az valamiért nem végzi jól a dolgát.
Sok 2002-es, 2003-as futamot néztem meg idén és egyre inkább úgy gondolom, hogy az az időszak jóval izgalmasabb, színvonalasabb volt több akcióval és drámával. Persze én azt is megértem, ha valakinek jobban esett az idei évi szerencsétlenkedés a lebutított bevásárlókocsikkal

-
hejesírásó
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mármint h nem MS volt jó hanem a többiek bénák és unalmasak?
-
Xirtam
veterán
Massa ruháján már rajta van a jövő évi főszponzor, SANTANDER
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
Biztos, hogy miatta? Nem inkább a többiek miatt?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
fura sumit nem all pirosban látni.
olyan mint egy fehérbundáju német-juhász.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Massa is elég szép eredményt ért el!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Schumi odavágott
Van benne még verseny motiváció! -
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Piquet milyen gyors volt.

-
válasz
hejesírásó
üzenetére
Akkor én nagyon érett gondolkodású vagyok a 22 évem ellenére

-
tibi666
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
kár, hogy kimi nem volt ott, biztos megtöbbszörözte volta a nézők számát.
-
Motion_Blur
félisten
-
tibi666
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
miért, egy amcsinak mit jelent? nekem a cigaretta jut róla eszembe.
-
válasz
hejesírásó
üzenetére
a tradíció nem feltétlenül jelenti azt hogy az idősebb korosztálynak való, hanem jelentheti azt is, hogy az egy kipróbált, megbízható technika. szvsz.
-
stvnppp
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Így is lehetne értelmezni, DE:
Mini Cooper!!!
Ford Mustang (fiatalokat célozza meg)
Forg GT
Mercedes visszahozta a sirályszárnyas ajtókat (sl300-on voltak)
utóbbi kettő sem az időseket célozza meg
Lambo felfelé nyíló ajtókat használ a csúcsmodelljeinél már nagyon régótaEz a divat ma, márka-jellegzetességet alkotni
-
hejesírásó
senior tag
válasz
stvnppp
üzenetére
fene tudja. nem tudom mennyi hely van a hátsókon, de egy kisgyerek ha elfér apuka már örül is, mert porsche, de gyerek elfér a hátsókon. más értelmét nem látom.
formák->szval ha vmi kevésbé újít designelemekben akkor az tradíció tisztelőbb->ami meg az idősebb korosztályok lekenyerező eszköze a marketingeseknél. ennyi a matek.
-
stvnppp
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Igen, ezért lehetett kultuszkocsi.
Mondjuk náluk az nem tetszik, hogy mindenbe ugyanazt a formát próbálják beleerőltetni, ami a 911-nek jól áll. Panamera elég furcsán néz ki.
Aktív témák
Hirdetés
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Milyen asztali médialejátszót?
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 256GB & 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)