Hirdetés
Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ezt sajnos átaludtam.
Mindenesetre a mai F1-ben az előzések száma/évad mutató vetekszik egy jobb motorverseny előzésszám/futam mérőszámmal.
Nem akarok itt flamelni, így nem is folytatom a gondolatmenetet hiszen a két sportág merőben eltér egymástól, de ettől függetlenül nekem aki a 80-as évek Senna Prost Mansell Piquet párharcain nőttem fel, a mai futamok inkább csak a délutáni szunya háttérzajának alkalmasak.
Sajnos csak taktika van, párharc, előzés egyre kevesebb.....
-
Oliverda
félisten
válasz
kisza25
üzenetére
Számomra alig volt izgalmasabb, és ha még beleszámoljuk a botrányokat meg a rakat politikát is akkor máris rosszabb. Hirtelen nem is jut eszembe olyan verseny amit szívesen megnézénék mégegyszer elejétől a végéig.
madstunt: El vagy tévedve. 2007-ben sem az nyert akit szerettem volna mégsem sz@roztam le az évet mert jó versenyek voltak kiélezett csatákkal.
Amúgy meg szánalmas hogy ennyire nem tudod elfogadni mások véleményét.

-
madstunt
addikt
szanalmas hogy egyesek nem tudjak lenyelni hogy nem egy bizonyos szinu auto lett vagy nem a kiskedvencuk lett vb
és emiatt leszarozzak az evet meg elvitatjak az esetleges bajnoktol a cimet...amugyis meg ha bajnok valaki avval letesz vki egy bizonyos dolgot az asztalra,e es s nem azt hogy o a legrosszabbul vezeto ember a foldon. A gyozelemhez nem csak tudas,technika kell hanem hidegfejuseg es szerencse is.Barmelyik hianyzik vkinek vagy nincs a tobbiekenel magasabb szinten akkor emberunknek szopoka es mar nem lesz bajnok.
Fogjatok ra mondjuk gombosra hogy megpurdelt bizonyos esetekben mondjuk vettel alatt a technika,,,
Lehet velem van a baj de en elveztem az evet es nem avval toltottem hogy amiatt bosszankodjak mert egyszerubbek az autok mint tavaly.(Nezzetek meg mondjuk az rbr vagy a toyota szekeret,azokra nem lehet rafogni hogy csunya) -
Motion_Blur
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
szerintem sokkal izgalmasabb volt, mint amikor mindvégig pl. Sumi nyert mindent
azért mert most nem a nagy kedvencek álltak mindig a dobogón,
attól még izgalmas volt, igaz az autók jó csúnyák lettek, de idén borult a papírforma rendesen, ha mindig ua. nyer akkor minek nézzem végig, hátha a következőn véletlenül nem ő nyer
jó volt ez így
Csabee: arra én is kíváncsi leszek, na meg mennyire módosul a minimum súly,
a taktikák is teljesen másképpen alakulnak, bár elég gyanús, hogy kemény keverékkel indulnak utána meg lággyal, csak azt nem tudom ekkora súllyal mennyi kerékcsere lesz szükséges -
-
AMD Power
titán
Gyenge egy futam volt ez a mai.
-
Oliverda
félisten
válasz
Csabee.
üzenetére
Gyula az egy vicc.

Annak kivételesen én is örülök hogy vége ennek az évnek mert ritka sz@r volt sajnos. A 2010es évvel kapcsolatban némileg nagyobb elvárásaim vannak. Mondjuk valami azt súgja hogy a 2009-2010es holtszezon már izgalmasabb lesz mint az idei 17 verseny. Még jópár kérdés tisztázásra vár.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pedig Gyuláék áradoztak az idei évről hogy milyen fantasztikus volt, mennyi újdonság, baleset, pilóták győzelme, egy-egy kiugró teljesítmény, meg húú meg haa..

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mind1 így alakult
Szép volt a Reddbull és a Brawn, behúzták az első 4helyezést
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Olvass kicsit vissza, Integra nem valami boldogan fogadja ezeket a véleményeket

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tét nélkül volt
Ment ő becsülettel, nem volt annyival gyorsabb hogy Webbert megelőzze! Őt csak Schumi előzte volna meg
Fisichella helyett Schumi kíváncsi lettem volna mit csinált volna.. lehet nyert volna levezetésképp
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na te is mindjárt megkapod a magadét

-
Motion_Blur
félisten
Most már tudom, hogy kinek építettek akkora bukóteret: magának a Világbajnoknak, Jenson Buttonnak, amikor Kobayashi megszopatta, azt hittem ledőlök a székről
viszont az elvártam volna tőle, hogy a végén egy teljesen tapadást vesztett autót meg tud előzni.. nem volt benne ennyi 
-
Peat;)
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Keményen égeted magad a tudatlanságoddal. Rengeteg példa volt idén hogy a boxból kijövő könnyedén tartotta a könnyű autóval pályán mögé érkezőt. Mint olvasni is lehetett azt is, hogy a Brawnnak nincs pénze egy hatalmas maszlag, amit a derivált iq tulajok kajáltak csak be. Nem egyszer lenyilatkozták hogy a szezonnyitón már a teljes évre megvolt a költségvetés. Úgy hogy Brwan és társai még egy centet nem adtak bele. Nulla szponzorral. E mellett az egyik (pár mérnök szerint meg a legleg) legmodernebb technikai háttere a Hondának volt, most meg a Brawnnak van. Pl. a rönyó egy nevetséges kispályás mellettük a hátteret tekintve. Jó reggelt.
Mindegyiket beütheted google-be, megleled....a gumisat..nézd meg az idei futamokat és utána mondjad az okosságot. A gumit meg nem hidegen kapják már mint anno így még csak Schumacher szintű gének sem kellenek.
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Mégse Bari lett a VB.
-
Chip
aktív tag
Kedden és szerdán kerül megrendezésre Pekingben a TheROCNationsCup és a The Race of Champions . [link]
Mindkettőt élőben adja a Eurosport.Kedd: TheROCNationsCup 13:00 - 16:00 élő
Szerda The Race of Champions 13:00 - 16:00 élő
-
madstunt
addikt
Nah kiváncsi leszek az ujoncok 8 szabad helyére ki jön
-
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Egy kis nosztalgia Schumacher utolsó boxkiállása után 1 körrel ja és hideg gumival.Vannak beszólások

-
Integra
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
mi volt tele a gatya????
ember, a brawn nem fejlesztett a többiek pedig behozták a lemaradást.
ezt már mikor lehetett tudni.. brawn is mikor megmondta már..
hello, jó reggelt!!!!!!!!!!!!
durva, hogy milyen részletek hiányoznak nálad, ha már egyszer nem bírod buttont, nem baj, de legalább igyekezzél már tárgyilagos lenni valamennyire és figyelni legalább minimálisan... -
Ijk
nagyúr
válasz
Csabee.
üzenetére
Azok, amikor annyi volt az izgalom, hogy ki fut be a vörösök után, és Schumi a Hungaroringen vb lett.
7Heads Drago: Szerintem miután legutóbb majdnem lebontotta a kocsiját mire megelőzte, azt hiszem, most inkább nem kockáztatott
Végülis egy újonc japán gyerök ment utána. -
7Heads Drago
veterán
válasz
üzenetére
Hát nekem még a Hami-alonso páros éve is kiérdemeltebbnek tűnt, mint most. Az év elején minden rendben volt Button-nal. Csak utána tele lett a gatya hogy VB lehet. És általában nem az ilyen fejben gyenge embereket szeretjük VB-nek látni.
Az arab csajok meg a burnusz mögött illetve szépjei egy-egy háremben rejtőznek.
Ijk: Schumi híres volt arról hogy hideg gumin is tudta azt amit meleg kopott gumival, ha nagyon kellet. Persze azóta sokat változott az autó, a gumi, de én egy VB-től nagyobb ellenállást várnák amikor hátulról jön egy újonc. -
Ijk
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Annak idején fél percet vertek a ferkák a mezőnyre

-
Vtwo
őstag
Ez a Kobajasi gyerek ígéretes tehetségnek túnik,remélem látjuk jövőre is.
-
bajuszati
tag
Jövő év reméljük izgalmasabb futamokat hoz....
-
törölt tag
Nem értem mi a bajotok Buttonnal. Akármennyit is bénázott, csak összekaparta a VB címet.
Egyébként meg amilyen szép volt a pálya, annyira unalmas volt a futam. Remélem jövőre több előzés lesz... vagy több látnivaló. Az arab csajokat se nagyon mutogatták.

-
LOTR
addikt
érdekes év volt...
jövőre meg dilemma Ferrari Kimi nélkül, vagy Kimi ferrari nélkül......
na majd csak lesz valahogy... -
7Heads Drago
veterán
-
Face8814
őstag
Hihetetlen jót aludtam a futam alatt!
Az első 5, illetve az utolsó kör megvolt, közte viszont a "lágy motorhangnak" köszönhetően húztam a lóbőrt! Hát nem egy motorverseny a mai F1....!
Legalább is izgalom terén! Altatónak viszont tökéletes! 
-
bajuszati
tag
na jön a szódalocsolás

ezek az arabok...

-
Csabee.
nagyúr
Grat Redbull
-
madstunt
addikt
grozsanka webbo helyében tuti elengedte volna gombost. nagydicséret webbernek

-
Azert button megelozhette volna webbert, sokkal jobb volt a kocsija.

Az elejn jo volt a button, aztan osszeomlott rendesen.
-
Webber
Szép volt
Hehe Button ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Integra: Button gyorsabb kocsival sem volt képes megelőzni 4 kör alatt Webber-t

-
bajuszati
tag
azért nem gyenge idén a Redbull sem...bolt egy pár kettős győzelem
na itt a kockászászló gyulunak.....szenzációs
-
tuskooo
addikt
Hát, Button érdekes...de biztos megérdemelten VB.
-
bajuszati
tag
most jönne Palik...az utolsó kör...nincsenek szavak

-
picur220
veterán
Már csak 3 kör!

-
bajuszati
tag
lehet lesz egy kis izgalom..Button elhozza 2 kör múlva....
mutathatna is valamit ha már VB -
bajuszati
tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Schumi majdcsak beprotezsálja....elvégre földije(Vettel)
-
7Heads Drago
veterán
Kubica - Ferrari ?
Érdekes. Miért nem Vettel? -
remington2
senior tag
Szegény Fiorentina jövőre munkanélküli lesz?

-
Csabee.
nagyúr
RedBull szépen megy!
-
bajuszati
tag
ez az egész futam egy gicccsparádé
Gyula meg már csak ront rajta...úristem mi történik Webber autójával..közben meg csak hosszú az egyenes

-
madstunt
addikt
szegény wéber hogy röhög a stúdióban

integra

-
Integra
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
neked sem erősséged a gondolkodás és a logika, szerintem ne feszegessük..
meg persze még soha nem láttunk senki más vb-t sem (vagy bárki mást), aki kijött a boxból friss gumikkal és megtankolva, hogy egy gyengébb autó ami üres és tapadnak a gumijai, megelőzi könnyen.
ne alázd már magad. (tm by aesir) -
Ijk
nagyúr
Azért kíváncsi vagyok, ha valaki a boxkivezető alagút közepén odacsapja akkor mi van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bajuszati
tag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
nem Lajost szidom....nem vagyok ellene...csak a kommentálást
-
madstunt
addikt
most először áll ki Hami mech. meghibásodás miatt
Kemény statisztika -
bajuszati
tag
itt van HAMI...lehet dicsérni milyen jó körök.....ENNYI...
Gyula...Ez a Mclaren nagyon jó volt..Nem a MC-t fújjolom, csak gyulu....
Igen az volt a Ferrari is 2007ben
) -
Csabee.
nagyúr
Szegény Hamilton! Így lehet a Ferrari lesz a VB3

-
Ijk
nagyúr
Áhh Hamilton! Sajnálom

-
madstunt
addikt
vettel győzelem 99%
-
Integra
titán
LOOOOOOOLLLLLL
hát ez szenzációs volt
-
zolynet
veterán
Vettel kölök is ügyes

bajuszati: jelen pillanatban ha átülne Fisi helyére nem lenne ilyen jó

LH out ... kár pedig küzdhettek volna az első helyért

-
Iron Funeral
őstag
Hehe jó arcnak tűnt ez a Kobayashi
Szépen csinálta
wtf gyulám már megint ordítozik
-
7Heads Drago
veterán
Juj de agresszív ez a gyerek! Ügyes ez a gyerek.
-
Integra
titán
ZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzz...........
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és emiatt leszarozzak az evet meg elvitatjak az esetleges bajnoktol a cimet...

De legalább ők élvezték, meg az RTL stábja, végülis ha belegondolsz, nem mondhatják azt hogy rossz volt, mert nekik számít a nézettség, jövőre is

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hehe Button