Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
Mastre
tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Barrichello szerintem mindig is magának csinálta azt, hogy 2. számú pilóta legyen. 2000-ben, amikor a Ferrarihoz ment, akkor egyrészt tudta, hogy Irvinet váltja, aki második számú pilóta volt. (Hozzáteszem, hogy Irvine majdnem bajnok lett 99-ben, mert Schumi ugye eltörte a lábát. Amikor visszatért, akkor érdemes megnézni a futamokat, hogy hányszor végzett a "2. számú pilóta" előtt. Sokszor nem. Ha kellett, akkor ő is beállt másodiknak (pl Malajzia). Ehhez képest Irvine habzó szájjal elment, hogy majd ő akkor máshol lesz bajnok...) 2000-ben pedig folyamatosan kikapott Schumitól. Ezek után pedig ne nagyon várjuk a Ferraritól, hogy az épp aktuális bajnoki címvédőt ne segítse. (Hozzáteszem: sokszor nem kellett segíteni. 1-2 elengedés persze volt, de ugyanez év végén visszafelé is működött, amíg Barrichello be nem biztosította a 2. helyet.)
A BRAWN-os év elején szintén nem ő nyert 6 futamot. Ha ezt ő csinálja, akkor utána nyilván őt tolja a csapat. Pláne, hogy Ross Brawnt már ismerte egy ideje igen közelről.Mindent összegezve azért nem egy olyan év volt, amikor az "első számú pilóta" nyert, Barrichello pedig csak a 4-5. helyen kullogott, tehát még megszorítani sem tudta a csapattársát. Nyilván nem úgy indítanak egy szezont sem, hogy Rubens akkor most +30 kilóval kezd csak kitolásból...
A történet másik fele pedig az, hogy nagyon sok pilóta karrierjét tette tönkre Schumacher. Voltak jók, de ha van nálad egy jobb, akkor nem nyerhetsz. Ugyanígy volt ez Sennával, Prosttal, és még sorolhatnám. Csak ők nem voltak ilyen hosszan egyeduralkodók, mint Schumacher. Ezért is Ő a legnagyobb

-
cyberkind
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kezdheted is !

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
Az életemet adnám Horner és Tost úr becsületének megvédésért!

-
PazsitZ
addikt
válasz
JJános
üzenetére
Szerintem te a nevét sem ismerted a RBR sikeres pár éve előtt

Egyébként nem tudom milyen nüansz találást képzelsz be magadnak.
Mert ezt Horner nyilatkozta, de biztos véletlenül épp ezt nem olvastad :
“Obviously it’s very easy with hindsight, but obviously that was a mistake. It was the team’s call because it looked like another set of Primes would be enough to comfortably make it through. But with the tyres not being up to temperature it’s obviously compromised him. -
JJános
addikt
Olvasgattam, mint mindig. Webbónak nem kell a Red Bull ahhoz, hogy ne tudjon kibontakozni. Ő talál mindig valami bármilyen kis nüanszot, és már le is csúszott megint valamiről.
Tegnap egy VB-ről. Ma egy pole-ról, vagy Q3-ról. Holnap meg egy jó állásról?
Szerintem.
-
Nowhereman
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Barika szerintem még mindig szeretne VB lenni, de már megértette, hogy ez elégé valószínűtlen. Hosszú idő után a Williams az első csapat, ahol nem kezelik balekként, de a csapat hát nehezen akar visszatalálni a csúcsra. Különben meg Barichello az egyik olyan fószer, aki tök ingyen is beleülne az autóba - ő az, akin tényleg látszik, hogy szenvedéllyel versenyez, ami hihetetlen a lenyelt békamennyiség ismeretében.
És hogy miért versenyeznek sokan az elégedettség ellenére? Hát mert benn kell lenni a forgalomban, és nincs jobb szabad ülés. Ez olyan, mint ahogy az átlagjobbágyok 80%-a nem szereti a munkahelyét, mégse mond fel! -
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tudjuk Motion. Ha lelógó szárnyakról van szó te itt habzó billentyűzettel pötyögtetsz mindenféle "[CENSORED] hazug csalók" jellegűt, de amikor minden külső jel ellenére gyakran csak mint a viccbeli cigány színvonalán állítgatják hogy ők tiszták akkor te életed árán is megvédenéd őket, mint a szeplőtlen igazság bajnokait.
-
eXodus
őstag
F1ben durván fejlődik a technika...
Bár nincs sok elektromos autó, de ami van abban nincs KERS. Pedig ez elég hatékony dolog, ami egyre kisebb/könnyebb lesz az F1ben. Ha átkerül a hétköznapi autóba máris nyertünk vele.hunnylander Van infód h a kers milyen kapacitású, milyen hamar töltődik fel, féktávokon mennyi energia nyerhető vissza, stb ?
"A boxkiállásokkor meg nincs mód feltölteni a telepeket, azokat nem lehet 3-4 mp alatt feltölteni."
Akkor kicserélik... lesz 10mp a kiállás.... -
zuchy
őstag
-
cyberkind
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Ha nagyon sokat kell várni, akkor szerencse hogy azt nem élem meg, mert a végén a tv előtt halnék meg !

(#26485) adyz.
Inkább törjön ki a nyakam, hogy ezt meglássam !
-
adyz.
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
sokat várni? kers?

már itt van a nyakunkon a technika
-
eXodus
őstag
Mi a problémátok? Egy különálló kategóriáról van szó. Egyelőre szó sincs belsőégésű F1 leváltásáról... Bár már most elavultak, de senki nem gondolhatja komoylan h évek múlva mindenki elektromos kocsikkal jár de az f1 megtartja a V6/8/10/12 motorokat.
-
hunnylander
őstag
Ha 2013-ig sikerülne a villanyautós versenyeket népszerűsíteni, már nem kell sokat várnunk, hogy elektromos autók gyilkolják egymást a Forma1-ben.
A cikk marhaság és csak azért közlik le, mert olyan reakciókat várnak tőle, mint amilyet produkáltok.
Full elektromos F1-es autókra még nagyon sokat kell várnunk. Örülhet, aki addig él, hogy meglássa.
Elektromos autóknak meg már most is vannak versenyei; egy napelemes távolsági verseny is az. És nem kell rá köpködni, ezen technológiában is kell a verseny.
-
-
szőröscica
addikt
Marha gyors és környezetszennyező autót már régóta tudnak csinálni. Most az lesz a dolguk, hogy marha gyors és környezetbarátot csináljanak. Hajrá!
-
zuchy
őstag
Nem az F1-es kocsik környezetbaráttá tétele fogja megmenteni a földet.

Majd mennek a pályán a néma autók, nagy élmény lesz, ha lesz ilyen és nem fuccsol be az egész. A hang nagyon fontos az F1-ben, ez a védjegye. Ezt a hangot meg elektromotorral nem igen lehet csinálni. Mondjuk én komolyan nem nagyon venném a hírt. Elvileg a 4 hengeres turbósok jönnek. Inkább ezek, mint a villanymotor. -
werszomjas
addikt
válasz
Sanya595
üzenetére
Én sem szeretem félre értés ne essék, nem fényezem, csak a miért nem nyertet próbáltam megmagyarázni, hogy azért, mert 2. számú pilóta volt mindig, erről persze ő is tehet, de azért pech is, sajnos vannak néhányan akiknek valahogy nem jön ki a lépés soha.
Most meg már sztem nem is akar VB lenni, elautózgat, felveszi a pénzt és ennyi.
Mindenesetre remélem holnap a McLaren elveri a RB-t

Illetve kíváncsi leszek a Renault-ra is, ha ebből is kihoznak vmi jó pontszerző helyeket az szép teljesítmény lenne.
-
adyz.
aktív tag
én nagyon nem várom

-
PazsitZ
addikt
A rosszul jönnek ki a dolgokra egyébként pont eszembe jutott Motion kérdése, hogy Webbernek hányszor volt technikai gondja.
Most ha a pályafutását nézzük, nagyon is sokszor akadályozta és fosztotta meg eredményektől technikai probléma.Abban egyébként igazad van és ezt én is elismertem már nem egyszer, hogy a tavaly év végét ő maga rontotta el. A lehetőség adott volt, hogy behúzza a vb-t, vagy legalább is az RBRnek kellett volna elszabotálnia.
De, így igaz hibázott.
Viszont azt igenis komoly teljesítménynek tartom, amit még így is elért, az azévi szánalmas húzások dacára. -
Sanya595
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Mert a brawn-nál sem kezelték ökett egyenlöen?Már ott is elvolt nyomva?
Hiába fényezitek Barikát,voltak ilyen kaliberü másodhegedüs pilóták már,akik vagy csapatott váltottak vagy valami történt velük.
Nálam Bari akkor verte ki a biztitt,mikkor évekig ott üllt a ferkában,utána peddig eljön és szidja ökett....
Mért nem hagyta ott ha olyan szar volt neki ott? -
cyberkind
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Ez is őt minősíti, hogy csak második lehetett, a Ferka-nál is, meg a Brawn-nál is, és azért Schumacher-től nem egy-két szép és jó dolgot láttunk, de tőle !

(#26468) joamilestoné
És miért indult a mezőny végéről ?
Mert kicsúszott az időmérőn a kavicságyba, gratulálok neki !
-
cyberkind
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Láttam a küzdeni vágyást, szépen megtorpedózta Rosberg-et még Ausztráliában !
Ha annyira jó, akkor miért nem nyert semmit, a tapasztalaton kívül ?

A tavalyi Belga futamról ne is beszéljünk, amikor Alonso-t is szépen kilökte féktávon !
-
kisza25
félisten
+1
tudom, hogy nem volt jó a kers a kocsijában, de ettől még a csapat elvárhatta tőle, hogy benne legyen az első 16-ban kemény keverékkel úgy, hogy a csapattárs az első időt futotta,
kicsit túl vannak ezek a versenyzők értékelve, szinte úgy csinálnak, mintha övüké lenne a csapat, pedig ez pont fordítva van, hiszen rengeteg múlik már a -
Pá
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Csak most láttam, hogy módosítottad a hszt.
Biztos, hogy nem idális az "emocionális környezete" Webbernek, de egyrészt arról csak találgathatunk, hogy pontosan milyen csapaton belül a légkör, másrészt meg ez olyan, mint a tyúk vagy a tojás. KB a végtelenségig lehetne vitatkozni azon, hogy most azért van kicsit hátrányosabb helyzetben Webber, mert nem figyelnek oda rá. Vagy azért figyelnek jobban Vettelre, mert látták, hogy Webberben nincs meg a plusz.
Én elismerem, hogy most talán nincs ideális helyzetben, de ez is csak egy olyan szituáció, amit meg kell oldani. Ha olyan teljesítményt nyújtana, akkor szép lassan kihívhatná a csapat tiszteletét, nem egy pilóta meg tudta oldani már ezt a múltban, amikor hasonló helyzetben volt. Pl ha tavaly nem csúszik ki Koreában és megnyeri a vb-t, msot biztos egész másképp néznének rá. Hogy miért tartják többre Vettelt, annak már több éves története van. 1-2 versenyen rosszul jöhetnek ki a dolgok, de ha valakinek hosszú éveken keresztül jönnek ki rosszul a dolgok, akkor azt már egy idő után nem lehet a külső körülményekre fogni. Ennyi idő alatt, azért mindenki elfoglalja a megérdemelt helyét a hierarchiában.
-
Olomlovag
tag
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy Vettel hányadik motort használja a harmadik futamon, és hányadikkal megy pl: Petrov?
Illetve az évben hányat használhatnak a futamok alatt?Köszönettel
Csak kiváncsi vagyok ki főzi meg gyorsan a motorjait.
Üdv
-
P00By
nagyúr
Az RB saját KERST-t használ? Nem a rönyóét?

-
PazsitZ
addikt
Nem tudom. De 2 dologban biztos vagyok.
1. Az RBR, ha kell inkább felrobbantja a motort, csak nehogy Webber legyen az első.
2. tavaly hatékony megtámogatással elszúrta, így nem lepődnék meg ha idén már nem tudna olyan motiváltan vezetni, még ha nem is ezt nyilatkozza.Ami pedig külön szar a dologban, hogy Webber nagyon remélte, hogy itt végre egy jó versenyt fut.
Hát így már biztos nem.(#26453) Pá: Szerinted, emocionálisan mennyire jó környezetet biztosít az RBR neki? Én a kocsi teljesítményét leszámítva, csodálkoztam, mikor szerződést hosszabbított.
-
Pá
addikt
Én nem feltétlenül a mai időmérőre gondoltam, hanem úgy általában.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
3an
egyszerűen nem is értem, hogy a többiek szerint miért ennyire egyértelműen az rbr a hibás
-
SpongyaBob
veterán
Műszaki hiba nem feltétlenül a technika miatt adódhat. Adott pilóta vezetési stílusa is okozhatja..
-
Pá
addikt
Én vagyok az egyetlen, aki úgy látja, hogy nem a Red Bull húzza le Webbot, hanem éppenséggel fordítva van?
-
zuchy
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Persze ha kicserélnek pár dolgot akkor megjavul a kocsi. Ez ennél bonyolultabb.
Ráadásul van már csapaton belüli sorrend is, nincs értelme szívatni az egyik versenyzőt és azzal együtt saját magukat is. Fontos a konstruktőri világbajnokság is, és oda egy kocsi kevés, hiába lesz első Vettel mindig.
Egyszerűbben kell látni a problémát, nem mindig a legbonyolultabbat kell feltételezni.
Meg hogy mért ült többet a kocsiban Vettel... Itt megint lehet gondolni az összeesküvésekre, de mi alapján. Mit rejtegetett volna Vettel a pilótafülkében?
Fogadok, hogy 3 hát múlva Webbonak sem lesznek már problémái. -
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát nem tudom mit mondjak.
Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de fura mód eddig végig volt technikai probléma Webbernél.
A múltkor le lett nyilatkozva, hogy kicserélnek sok mindent, erre megint technikai gondod, plusz még egy érdekes taktikai baki is befigyel.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Nagymelák
üzenetére
Sorry a dupláért...

Rosszul láttam,de a lényegen nem változtatt....
"Vettel, aki végül azt is elárulta, a sanghaji időmérő edzés végén csupán elővigyázatosságból maradt még percekig az autójában, mivel nem látta, hogy kiintették-e technikai ellenőrzésre, és nem akarta, hogy egy ilyen apró figyelmetlenség miatt esetleg megbüntessék."
FORRÁS -
Nagymelák
senior tag
Szerintem Vettel azért nem mert kiszállni az autóból,mert félt hogy agyon csapja a KERS-e úgy feltöltötte a rakéta tempójával!Az meg hogy nézet volna ki hogy ha a kamerák előtt szikrákat hány a bukósisakja.

-
erikke17
őstag
Nekem ez a Redbull egyre gyanúsabb mondhattok akármit ez az én véleményem. Honnan tudnak ekkora pluszt kiszedni az autóból? A többiek kerstel mennek igy mint ő kerst nélkül, egyszerűen irritál ez az egész 3-at ráver mindenkire
Aztán az autóban is mire a rákra várt..... -
Sanya595
senior tag
válasz
kisza25
üzenetére
Eleve nem értem,hogy mért gondolja mindenki úgy,hogy a csapat direkt qrta el Webbo-nak.
A Red Bull-nál sem ennyire hülyék,arról már nem is beszélve,hogy idén már van csapatsorend.Szóval sokkal kisebb veszteségböl is kijöttek volna.(#26430) Qorthral
Igen,a red bull hibázott,de az eröss túlzás,hogy direkt toltak ki vele igy. -
sekli
addikt
válasz
Qorthral
üzenetére
Szerintem nem hoz négy tizedet a KERS. [link] Persze időmérőn kicsit jobb a helyzet, mert a felvezető körön a célegyenes ráfordítóban is használhatja, de akkor sem.
--
Én is sajnálom Webbert, meg mindenki mást is aki a forgalom miatt nem tudott javítani, de az összeesküvés elméletek már elég unalmasak. Ha szegény Webberrel állandóan csak kibabrálnak, akkor miért nem hagyta már ott rég a Red Bullt?
-
Qorthral
őstag
válasz
kisza25
üzenetére
Webber 8 tizeddel kapott ki Vetteltől. Mivel a KERSt Vettellel ellentétben nem használhatta, mert reggel elromlott, így kapásból kb 4 tizedes hátrányban volt, mert az ennyit jelent kb.
Persze még így is kikapott 4 tizeddel, de mivel a 3. szabadedzésen kb nem is tudott futni a KERS problémái miatt, plusz Vettel eleve gyorsabb szokott lenni IMen, nem hiszem, hogy szégyellnie kellene a körét. Mondhatnám úgy is, hogy a körülményeket figyelembe véve nem Webberen múlt!Ha a KERS működött volna (mint Vettelnél), akkor Webber az időket nézve 6 pilótát megelőzött volna, köztük pl. Hamiltont. Azt gondolom, hogy igenis a csapat felelőssége, hogy nem számolták ki jól, mit tud majd a többi istálló futni és kockáztatták Webber továbbjutását 1 szett lágy miatt, amely kb arról dönthetett volna, hogy a 2-4. hely között honnan indul...
De látva Vettel pole körét, működő KERS mellett Webber simán 2. lett volna ma.Nem mondom, hogy direkt toltak ki vele amúgy, mert nem hiszem, de ugyanakkor a RB ettől még nagyot hibázott, nem Webbon múlt.
-
kisza25
félisten
nos akik azt írják, hogy Webberrel ki lett b@szva, csak annyit, hogy Vettel azonos gumival+autóval 1.lett a Q1-ben ő meg nem került be a 16-ba, azért ez nem csak a csapaton múlt, ha meg az autójával van a baj akkor meg Q2ben esett volna ki hiába kapja meg Q1-ben a lágyat...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mert akkor nem kerülnek olyan helyzetbe, amibe tavaly sodródtak az miatt, mert Webber megfogta nem is egyszer a kis kedvencüket. És kár erről vitázni, tavaly is számtalan olyan húzás történt, ahol Webber ellen dolgoztak.
-
-
attisx
addikt
válasz
stvnppp
üzenetére
"de most már csak a Ferrarit támogatja, A Mclaren nem is sorolja fel a partnerei között a hiv honlapon."
Akkor az a 'aszott nagy Santander felirat mit keres még mindig a meki pilóták overalljain?! Az angol leány cégük okán továbbra is megéri nekik két angol világbajnokkal hirdetni magukat...

-
proof88
addikt
Igen azt én is rohadtul utálom mikor gyula oltogatja Petrovot, mintha ő kúúvára tudná hogy miért ott állt meg ahol. Megjegyzem nem is a pálya közepén volt, legalábbis nem az íven ahol normál körülmények között mennek.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talán mert így minden bizonnyal nem fogja veszélyeztetni a csapattársát a verseny és a világbajnokság során. Elég, ha majd a szezon egyharmada után kezdi el gyűjtögetni a komolyabb pontokat.
-
Oliverda
félisten
"DRS glitch to blame for Schumachers poor qualifying. His team mate qualified 4th, their best position this year. "I didn't quite get my lap together in Q2 and since then we have found out that my rear wing was not functioning correctly as I was braking into Turn 14." This is the second time Schumachers DRS has failed him in qualifying this year. He lines up 14th on the grid."
Az első 10-ből (Petrov-ot leszámítva) Hamilton futotta a legkevesebb kört (11) a qualin. Malajziában még 19 kört ment, aztán ez a versenyen meg is bosszulta magát. Remélem tud majd egy jó rajtot venni a pálya tisztább oldaláról.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szerencsétlen...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lehet, hogy így akarnak különbséget tenni egyes és kettes számú pilóta között.. Azzal gondolom ők sem számoltak, hogy nem fog továbbjutni..
-
werszomjas
addikt
válasz
stvnppp
üzenetére
Köszi, így már okés, de sztem nem jó ez a piros akkor sem, nagyon ferraris.
Webber meg meglátjátok,a szezon felénél szépen felgyorsul majd, megjavul a kers, nem cseszik el az időmérőt, de mindez akkorra fog megtörténni, mikor már nem sok esélye lesz Vetteltől elvenni a VB címet, ellenben a többiektől értékes pontokat fog rabolni.
Most kell elhúzni Vettelnek az elején míg a McLaren és Ferrari gyengélkedik.Sokan nem szeretik webbert, de senki ne mondja már nekem, hogy ennyire béna, azért tavaly volt mikor elverte vettelt, nem is egyszer, pfujj redbull
-
stvnppp
senior tag
válasz
Sanya595
üzenetére
A Santander csak Alonso miatt támogatta a Mclarent, és azt hiszem 2007-ben több évre írtak alá, csak ugye Alonso ment tovább, a Santander maradt, hogy teljesítse a szerződést, de most már csak a Ferrarit támogatja, A Mclaren nem is sorolja fel a partnerei között a hiv honlapon.
A piros Mclaren overall Hugo Boss, 30 éve támogatja a Mclarent, és ezzel ünnepelnek, hogy minden nagydíjra terveznek valami új mintát a ruházatra, és az évadzáróra pedig választanak egyet azok közül, amit az online konfigurátorukban lehet megcsinálni.[link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Én azt nem értem hogy miért vádolják szándékossággal őket.
Miért jó az a RB-nak ha Webber nem jut tovább a Q2-be? -
shteer
titán
válasz
Sanya595
üzenetére
pedig a santander is piros - árnyalatot nem vizsgáltam

-
SpongyaBob
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Látod, ezért fikázza mindenki az RB-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor ezért volt szegény olyan dühös!

-
Motion_Blur
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én nem fikáztam csak 1x kezd egyre furább lenni Webber "helyzete".
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez igaz, de pl. Webber-rel miért kellett így kib@szni? Vagy ő kérte a kemény keveréket, akkor meg is érdemli..
-
Sanya595
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
"Ez a Santander meg jól tolja, Ferrari, McLaren"
Furcsa,mert Én a piros szint a Voda-nak tudnám be.

-
JJános
addikt
Grat Vettel! Remélem ezt is behúzod holnap! Csak egy fényévvel a többi előtt?

-
Motion_Blur
félisten
Nem gyenge hogy mit össze tudjátok fikázni a Red Bull-t, úgy hogy nulla infóval rendelkeztek..
-
kpal
nagyúr
Vettel szenzációs volt megint
Weber csak gumi tesztelő 
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hogy azzal tiltakoznak az FIA ellen, hogy Vettel az autojaban maradt.
Eloszor azt hittem valamit sunyiskodnak, nem is ertettem miert mehetnek oda addig a szereloi amig bent ul.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)