- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #16414 üzenetére
(PazsitZ, te szerelmes vagy a szemforgatos szmajliba? Te hasznalod a legtobbet errefele, foleg az en hsz-eimhez cimzett valaszokban. Utalom a szemforgatos szmajlit.
)
Ezt mar gV elhintette, csak meg nem reagaltam ra, mert a verseny fog ra reagalni elsodleges, nem en.
De a valaszom egyszeru, Lewis lazan futja a Q1 es Q2 koreit. Lewis legjobbja a hetvegen 1:15.1 amit megtankoltan ert el. Akkor szerinted mennyi lehetett volna a Q2-es kore ha igazan odateszi magat? De minek kockaztatott volna? A leggyorsabb Q2-es kor fabatkat sem er, csak felesleges kockaztatas egy elversenyzonek aki felgozzel is bejut a Q3-ba.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #15847 üzenetére
Nehez felfogni, hogy hogyan tudott volna Kova jol rajtolni egy Massanal is nehezebb autoval, tovabba hogyan lett volna kepes ugyanolyan sot jobb tempot autozni mint Massa? Mert ez kellett volna neki a gyozelemhez. Es meg tegyuk hozza, hogy Heikki versenytempoja eleg harmatos Lewisehoz kepest.
Eselye nem volt, csak a konstruktori pontverseny erdekei azt kivanja, hogy biztatni kell Heikkit egy ilyen futam utan. Whitmarsh csak okos es megtette ezt.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #15756 üzenetére
Az egy szubjektiv es bosszankodo velemeny volt a reszemrol, es szamotokra ajanlottam is a helyette valo opciokat.
Ez nem alkalmazkodas kerdese; we found inside the tyre a small failure on the tyres, a Bridgestone ceg a pocsek, nem a McLaren vagy Lewis. A guminak csak kopnia szabad! Az elfogadhato, hogy a Mekin jobban kopik, de az nem, hogy a normalis hasznalata defekttel veszelyeztessen egy pilotat.
Azt meg, hogy a Bridgestone jobban egyuttmukodik a Ferrarival, azt a Ferrarisokon kivul szinte mindenki elismeri. Ez nem tolem ered es nem is osszeeskuves-elmelet.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #15744 üzenetére
Nem. En ilyet nem mondtam, sot a mostani eset okaira is csak lehetosegeket mondtam.
A Bridgestone azt nyilatkozik (esetleg hazudja) a gumijairol es azok velt hibairol es azon hibak velt kovetkezmenyeirol, amit akar. Ezt cafold meg, vagy hagyd abba a szekalasomat! Erdekes, minden antimclarenesnek az en velemenyeimmel van baja, mert nekem legalabb van es meg is indoklom. Nem tudnatok vegre akceptalni?
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #15727 üzenetére
Jelen pillanatban a Meki autoja kepes a leggyorsabb kanyarvetelre a gyors kanyarokban -> Turn 8. A Mekivel pedig Lewis tud a leggyorsabban kozlekedni, konstans versenytempoban, ezert ot erinti, erintheti. De ez csak figyelmeztetes volt a Bridgestone reszerol, mert aggodtak, tuloztak vagy hazudtak. Mindenki valassza ki a neki szimpatikus okot. Valszag kibirta volna a gumi a ket kiallast is, csak nem mertek bevallalni elovigyaztossagbol.
-
Gyusz
őstag
válasz
PazsitZ #15589 üzenetére
Oké, én is jobban örülnék, ha Nakajima nem kaszálna el másokat (főleg nem szerelőket), de néhány negatív megmozdulás mellett van pozitív is, Piquet viszont amikor nem bénázik, akkor nem is csinál semmit a pályán.
A Toyota viszont mintha megint lemaradt volna egy kicsit a fejlesztésekkel, akárcsak a Williams.
-
Gyusz
őstag
válasz
PazsitZ #15575 üzenetére
Nakajima viszont szerzett már 5 pontot, meg volt néhány szép előzése is, Piquet viszont nem értem mit keres még mindig a pályán? Mondjuk én Kovalainen-ben sem látom azt az igazi tehetséget, klasszist, vagy nem tudom minek nevezzem, bár tavaly Japánban második volt és hamarabb összeszedte magát, mint Piquet.
Monacoban győzzön Alonso, hátha mégjobban összekapja magát a Renault.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #15438 üzenetére
he rubbished suggestions he had relented and agreed to donate £15,000 to it
Kimi sincs benne, de ő legalább fizeti Ezt honnan veszed, ilyen nincs is a cikkben. some guys in the past were not interested but they paid their way (Egyesek a multban..., a 'paid their way' meg nem is szuksegszeruen csak penzfizetesre utalhat.)
-
Oliverda
titán
válasz
PazsitZ #15428 üzenetére
Arról volt szó hogy gV szerint pont úgy fog beleszállni Kovába mint Alonsoba Bahrain-ben. Végülis elég nagy esélye van rá mert 20+ verseny alatt már egyszer csinált ilyet, és azt is sérül szárnnyal.
Massa
Hamilton
Kova
Kimi
Kubica
AlonsoAMD Power: Ez jó. Szívatja a hülye firkászokat.
-
JJános
addikt
válasz
PazsitZ #15386 üzenetére
Köszi!
Egyébként egy csapatnál tesztelt, és nem sokkal maradt el a gyári versenyzőktöl (a cik szerint), Mamola segített neki beállítani a motort, és közben Mamola össze is törte Sumi gépét.
Sumi a méregdrága motorra csak legyintett, és azt mondta, ugyan nem gond. De azért én nem gondolom, hogy Sumi mint motorversenyző fog versenyszerűen sportolni.Nekem ez a kis összeg, momentán nagyon jól jönne. Akkor biztos, hogy ott lennék a Hungaroringen.
Shaggy: csatlakozom!
Soulcube: Köszi az infót!
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #15148 üzenetére
Mert?
Mar mashol olvastam, hogy a tudatlan forumozok el is kezdtek tamadni a McLarent, miutan lenyilatkoztak, hogy a kerekfelni anyaghibas volt. Valaki addig ment a tudatlansaggal, hogy Hami tavalyi nurburgringi balesetet is ugyanilyen felnihibanak minositette. (Az kerekrogzitesi hibabol eredt egyebkent.) Mar regebben is megjegyeztem, hogy nehany specko alkatreszt kulso cegek gyartanak, nemcsak a McLarennel, hanem mas csapatnal is. A kerekfelni pl. tipikusan ilyen alkatresz. Nem art ha ezt masok is tudjak, en csak ezert hangsulyoztam ki.
-
hunnylander
őstag
-
JJános
addikt
válasz
PazsitZ #14037 üzenetére
Nem lebecsülni akarom Kovát, de Hami jobban fog teljesíteni, jobban kell hogy teljesítsen.
A tavalyi évben Hamiról nem gondolták, hogy mit is fog nyújtani, és ez sokkolta Lonzit is, de ez Kovával nem fog megismétlődni.
Ha igen, akkor Haminak ebben az évben komoly pechszériája lesz, mert amikor versenyben volt Hami, nem volt kétségem, hogy sokkal gyorsabb.
Szvsz.
-
Peat;)
veterán
válasz
PazsitZ #14037 üzenetére
Egy mekiben bármely pilóta tudna villantani a mai mezőnyből. Gondolom úgy értetted, hogy Hamilton "kárára" villant, úgy én nem vártam és meg is lepett a dolog(az a tavalyi reanult ennyire nem volt vacak mint idén de azzal nem sokat mutatt az év első felében a finn). Meglepő hogy Hamilton hibázgat, tavaly Alonso miatt szerintem nagyobb nyomást kellett kezelnie, erre idén kezd úgy mint tavaly az várható lett volna tőle.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #13151 üzenetére
Az alaptalan panasz volna, de az újépítésű pályákon van hely bőven a kiscsapatoknak is, ezért lehet most is a Meki az utolsó boxban Bahreinben.
Felesleges belekötni a dolgokba, itt nem az előnyszerzésért megy a helyezgetés. Ahol nem teszi lehetővé a pálya és környezete kialakítása, ott a Mclaren az ötös boxban foglalhat(ott) helyet a többi csapat beleegyezésével.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #13143 üzenetére
Vesd össze egy nagy csapat apparátusát és motorhome-ját a kiscsapatokéval. Nem arról van szó, hogy az autók és a szerelői nem férnek el. A Ferrari sem nagyon férne el ott, ahol a McLaren nem fér el. Itt a garázs mögötti területtel van a baj, ami bizonyos pályákon kevesebb az utolsó garázsok mögött, mint az előrébb lévők mögött.
-
venember83
nagyúr
válasz
PazsitZ #13005 üzenetére
És ismét zsidó-kérdést csinálnak ebből is.
Több mint 60 év telt el a Holokauszt óta s még mindig mindenki ezt emlegeti. A többi nép tragédiájára meg magasról tesznek. Ehh...
Mosley: Hadd tegyen már szabadidejében azt, amit akar. Tudtommal ő is demokráciában él és tudtommal senkit sem kényszerített semmire, a tettestársak kiskorúak sem voltak, nem tudom miért kell ezt felfújni. Persze emellett nem vitatom, hogy idióta és tényleg ki kéne dobni az FIA vezető pozíciójából.
-
JJános
addikt
válasz
PazsitZ #12978 üzenetére
A Toyota nem javulni fog, hanem már javult, és tovább fog javulni! És a Honda is, és a Torro Rosso is, és a Red Bull is.
Jarno Trulli legutóbb dobogóközelben végzett. Ez sokat mond. Persze nem hamar, és nem mindenben, de ebben az évben tömörödik a mezőny. Az élbolyba felzárkózott a BMW, és a kiscsapatok is sok pontot rabolnak, és sok poziciót. Lásd Vettel 6. helye az időmérőn. (nem a második futamon)
Webber pontszerző volt, és Lonzi üldözte. Ha nem fogy el alatta a motor?Toyotának muszály előrébb jönni. Sok pénze van, jó a motor, nincs még a fejekben rend.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ #12966 üzenetére
Jaj, de szeretem az ilyen célozgatásokat.
Tavaly is azért lett pontazonosság a két McLaren pilóta között, mert az egyiknek mindig egy kerékkel kevesebbet adtak. Miért nem lehet felfogni, hogy egy csapatnak van két autója, mindkét autónak saját managmentje (mérnökei és szerelői), és azok mindent megtesznek azért, hogy az a topon legyen. A pilóták meg versenyezhetnek egymás ellen a pályán. Talán nem láttad még Kova mérnökeit és szerelőit, hogy örültek a sikereinek. És Hamilton is saját erőből akarja lenyomni a csapattársát, érdekes, hogy ezzel a dologgal mindig a McLaren van szekálva, szétnézhetnétek más csapatok háza táján is.
Érdekes, hogy azt sugallod, hogy a sokkal jobb pedigrével rendelkező versenyzőnek szüksége lenne sportszerűtlen előnyökre. Ezt te sem gondolod komolyan.
-
hummertime
csendes tag
válasz
PazsitZ #12887 üzenetére
Eszem ágában sem volt flame-t kelteni. De benéztem, és arról ment a topik, hogy páran utálták egymást, mert azon ment a vita, ki a nagyobb kimi rajongó.
Igen, EGYSZER elmondtam már itt. Most újra. Van ilyen tulajdonsága a fórumnak, hogy az ember többször is elmondja a véleményét valamiről. Ha nem így lenne, mindenki írna a futam után 3 hsz-t, és jónapot kívánok. Vannak érvek, ellenérvek, új érvek, újra előkerőlő témák, ez a fórumozás velejárója.
Mellesleg egy bundázott vb cím a kedvenc sportomban... asszem ez igencsak megér egy misét, hogy akár félévente újra napirendre kerüljön.
-
AMD Power
titán
válasz
PazsitZ #11991 üzenetére
Csinálták a kocsiját.
Első szabad edzés...
[I]Az edzésen rengeteg kicsúszás és pályaelhagyás történt. Az egyik leglátványosabb David Coulthard esete, aki egyenesíteni próbált, de a pályára visszatérve a kerékvető szétrobbantotta a felfüggesztését. Az autója szinte megszólalásig hasonlított az egy futammal korábbira, ahol Felipe Massával ütközött össze.
[/I]
-
-
wildrain
addikt
válasz
PazsitZ #11809 üzenetére
Mi kéne már?
Pl. az, hogy ne hibázzon. Tavaly a Massa-Hamilton esetben is nem az volt a baj Massa próbálkozásával, hogy megtörtént, hanem az, hogy elbaltázta.Egy érdekes cikk: Glock Toyotájával sokáig tartotta a ferraris Kimi Räikkönent: "Ez nagyon izgalmas volt. A jobb oldali visszapillantómból kiesett a tükör, így a versenymérnökömet kértem meg, hogy a tévében látott képe alapján mondja nekem, hogy hol van Kimi. Szünet nélkül beszélt hozzám, így tudtam védekezni Kimi ellen. Mókás volt, legalábbis a repülésig mindenképpen."
Ezt pl. jó lett volna bejátszani a tévében, nagy jelenet lett volna, de sajna sosem nyomják be a rádióadást élőben...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Opel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest