- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Kanada az egy kigyors-fekezos-kerekvetonattdobos kulonleges palya (ami kifejezetten fekszik a McLaren erossegeinek), raadasul az aszfalthibaira Lewis talalt megoldast. En ugy gondolom, hogy altalaban a Ferrari a jobb aeroja miatt meg mindig valamivel 'sinen-huzottabb' stilusu. A McLaren is nagyon sokat fejlodott az iden aeroban, de Lewis tempojahoz es/vagy stilusahoz nem mindig kezesbarany.
-
-
hunnylander
őstag
WG: kivéve Lewis Hamiltont, aki ezen a hétvégén is a szupermen gúnyájába bújt a lúzer-zakó helyett, és tulajdonképpen mindenkit porrá zúzott a mezőnyből. Valami hihetetlen érzéke van a vizes pályán való vezetéshez, miközben persze az időjárás is tökéletesen alájátszott a taktikai húzásaiknak, de a vele egyforma gumival pályán levőkkel gyakorlatilag a verseny minden szakaszában feltörölte a padlót, onnantól, hogy rákezdett az eső.
Na ez most jo iras.
Azt a luzer-zakot meg egyek meg a molyok!
-
Pompi
nagyúr
-
!Overdose!
őstag
"Az extrém esőgumikon egyébként Button diktálta a legbrutálisabb iramot: a 37. és 38. körben 1:37-es illetve 1:38-as köröket teljesített, holott ekkortájt a leggyorsabbak is csak 1:41 felett tudtak autózni. Ez a lassan járj, tovább érsz tipikus esete volt; Jenson ugyanis egy körrel ezután a pálya szélén végezte."
Majdnem el is sírtam magam, mert már kezdtem beleélni magam, hogy 2 Honda pilóta is állhat a dobogón!
-
hunnylander
őstag
Marmit a Ferrari szemszogebol nem latom borusan.
Szerintem iden is inkabb tul jok.
Neha megemlitik a kommentekben. Pl. Lewisrol emlitettek tegnap, hogy konstansan egymas utan nyomot sok 1:15-os idot, tehat valosziuleg egy hosszabb etapban. Massarol vagy Kimirol ilyet meg nem irtak, illetve csak azt tegnap, hogy senki nem ment Lewishoz hasonlo konstansan gyors etapot. De ebbol valoban nem lehet levonni pontos kovetkeztetest. Pl. a BMW is a tabla vegen kullog, mert egyszeruen ok lassabb idokkel szoktak tesztelni.
Sajnos most az a spanyol website (sportlifepress) nem tudosit, amelyik reszletesebb es meg szokta emliteni, hogy ki pontosan hanykoros etapban milyen idoket ert el.
-
LOTR
addikt
-
Motion_Blur
félisten
Massa nagyon nem illik a képbe, rakják bele egy Red Bull-ba, vagy mittomén, de ez a gyerek nem Ferrariba való. Talán az ő viselkedése és stílusa a legvisszataszítóbb a mezőnyben... főleg, ha Kimihez hasonlítom. És ezt tudja szerintem ő is, látszik a fején.
Ha mégis összejön az Alonso, Massa páros, remélem Lonzi "végleg" elkeni a kis pösze száját
-
D@ni88
addikt
hát azért ahoz több tervezési idő szükséges
át kell tervezni az első szárnyat, ha vékony az orrkúp akkor azt is... meg hát maga a légcsatornát is meg kell tervezni, hogy a legtöbb időt nyerjenek vele...
és ha már orrkúpot terveznek akkor lehet hozzá kell nyúlni a felfüggesztéshez. szval elég sok dolgoz kell oda tervezni
ez nem olyan hogy nesztek mi is felteszünk egy bádoglemezt -
-
hunnylander
őstag
Egy palyan mindig jelentosen tobb van az egyik iranyu kanyarokbol. Pl. ha az oramutato jarasaval megegyezo iranyban haladnak rajta, akkor a jobbos. A kanyarokban pedig a levegoaramlas nem egyforma merteku mindket oldalon, ezert ehhez merten lehet jelentosege, ha az autot asszimetrikusnak tervezik.
Itt esetleg talalhatsz idevonatkozo cikket is, bar a asymmetry-vel valo rakereses nem ad eredmenyt. Az F1Technical egy nagyon jo oldal, ha valaki tud angolul, es erdekli az F1 technika.
-
törölt tag
azt nem tudom, hogy volt-e több mint 2mp-ra Kimi Kovalinen-től, de arra emlékszem, hogy Alonso is gyors volt, és mikor Hamilton megelőzte Kovalainen-t, utána Kova' hibázott, megpördült (asszem leesett a pályáról is, de ez nem biztos), és amíg visszaállt, addig ment el mellette Kimi....és még Kimi és Alonso közé tudott visszakeveredni. Szal így 'előzte' meg Kimi Kovalainen-t.
-
JJános
addikt
És az még nem elég, legalább annyi eszük lett volna, hogy mit csinál R.B.?
Nem szégyen, ha azt utánozzák, aki ebben penge, és még jól is lépett.
Azzal, hogy eltér a taktikám más élcsapatoktól, felvállalom azt, hogy az enyém nem jön be. Vagy bejön, és másé nem. Én inkább hasonló taktikát csinálok, és ha nem jön be, akkor senkinek nem jön be. Nem tudom érthető?
-
Jofi81
őstag
-
hunnylander
őstag
Az lehet, pont ezert szeretnek vegre egy olyan versenyt ami valami tampontot adhat a ket rivalis eroviszonyara.
Egyebkent Lewis sokkal motivaltabban tud korozgetni (ami tizedeket jelent), ha egy Ferrari nyomaban van (lasd Torok GP), ugyszinten nehez utolerni, ha polebol indulhat, meg ha nem is az ove a legjobb technika.
-
Motion_Blur
félisten
Ez eddig is egyértelmű volt
egy kis bwin:
Verseny:
Kimi Räikkönen (FIN/Ferrari) 2.60x
Lewis Hamilton (GBR/McLaren) 2.90x
Felipe Massa (BRA/Ferrari) 3.80
Robert Kubica (POL/BMW-Sauber) 14.00x
Heikki Kovalainen (FIN/McLaren) 16.00x
Fernando Alonso (ESP/Renault) 25.00xVB:
Kimi Räikkönen (FIN/Ferrari) 2.10x
Felipe Massa (BRA/Ferrari) 2.70x
Lewis Hamilton (GBR/McLaren) 5.00x
Robert Kubica (POL/BMW-Sauber) 9.00x
Nick Heidfeld (GER/BMW-Sauber) 150.00x
Heikki Kovalainen (FIN/McLaren) 200.00x -
hunnylander
őstag
-
AMD Power
titán
-
hunnylander
őstag
A gyengebbek kedveert kiemelem a lenyeget, ha a tartalmi indoklast nem tudjatok felfogni.
Bridgestone advised McLaren on how long they felt the tyre was safe for the Briton to drive on and the team then decided he should make an extra stop as a precaution.
Volt problema a gumival vagy nem volt problema a gumival? IGEN, VOLT.
3 kiallassal mentek volna, ha nincs semmi konstrukcios hiba es sulyos fenyegeto veszely a gumikkal? NEM! (Ember, Heikki majdnem meghalt egy defekt miatt ket hete, Lewisnak teny hogy eldurrant tavaly a gumija itt, meg szep hogy nem mernek az elettukkel jatszani es a legbiztonsagosabbat valasztjak!)Viszontlatasra, most lelepek innen! Nincs tovabb kedvem bunko Ferrarisokkal es erdemkisebbito szakmailag retardalt antihamiltonoidokkal vitatkozni! (Akinek nem inge, ...) Tovabbi jo forumozast!
-
hunnylander
őstag
Nade nem teljesen, mert a versenytaktika igencsak mas volt. En ugy gondolom, talan Kimi pont annyi idot dobott el a gyenge/peches rajttal es utohatasaival, mint amennyit Lewis a Bridgestone ijesztese miatti kenyszeru three-stop-pal. Az utolso etapon latott azonos tempojuk is azert arra utal, hogy a Meki fejlodott valamicsket Barcelona ota.
-
hunnylander
őstag
Ha az angol neven hivatkozunk ra magyar szovegben. De tobb portal is magyaritotta a nevet. Az, hogy ez nyelvtanilag mennyire helyes azt nem tudom es nem is erdekel kulonoskeppen.
Mindenesetre nagyon varom mar az isztambuli futamot, ami az Istanbul Park Circuiton lesz. Es ezzel most az ekezetektol eltekintve nyelvtanilag helyes voltam.
-
proof88
addikt
Úgy értem, hogy látszik nagyon rajta általában, hogy milyen hangulata van. Jó, ez ellentmond annak, hogy állandóan pókerarca van, és nemhiába Jégembernek is nevezik, ez persze igaz, de szerintem akkor is lehet rajta látni, ha tényleg örül valaminek, vagy rossz kedve van. Szerintem a ráncok alakja, szem, stb., mindig elmondják, hogy épp mit érez.
mod: ja és már sokszor hallottam, hogy a hangulatától függ, hogy épp milyen eredményt ér el. -
Zé_Mester
őstag
De az is lehet, hogy csak Massának jól jött ki a Q3,
nem hinám hogy Massa csak így előránt majd fél másodpercet Kimi-hez és a többiekhez képest. igaz hogy tud gyors lenni ,de ez így nagyon gyanus.
inkább azt a verziót látom én is helyénvalónak, amit legelőször írtál. más taktika-- ennyi.de reggel kiderül, már nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz.
remélem eső is lesz, de nem sok mint 2007-bem Fuji-ban, mert az úgy nem mókás.
csak úgy esegessen kicsit, és akkor garantált lesz az izgalom -
-
wildrain
addikt
Szívás... nem baj, majd csinálunk percenként screenshotokat, és felnyomjuk valahova, ami nincs tiltva.
Gondolom, youtube is tilos nálatok is... nekem az a legfájóbb pont az egészben. Ezeken a webproxikon keresztül azt ugyan elérem, de maga a videó nem fut, csak a körítést látom.
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest