- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
hossszú
őstag
válasz
hunnylander #7482 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy a Ferrarin kívül más autóba beleülne!
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #7458 üzenetére
Jo, az enyhe tulzas, de komoly anyagi gondok vannak az olaszoknal sok-sok eve, nem egyszer felmerult a Ferrari eladasa is. Most Montezemolotol varjak a csodat Agnelliek... Pedig mostansag (kb 98-tol) rengeteget javult az autok minosege es megbizhatosaga is, dehat nem konnyu lemosni a rossz hirnevet, mindenki fel az olasz elektronikatol, mostanra ez viszonylag alaptalan.
Latom most mar egyre tobbet tajekozodsz, ez jo, tetszik, orulok
-
Brent
aktív tag
válasz
hunnylander #7441 üzenetére
LOL !
Miről álmodozik ez a Ralfi gyerek hogy majd a Mclaren leszerződteti ?
Hiú ábránd.... Ralf már kifarsult , nem tud semmit szegény gyerek , annyit lúzereskedett ebben az évben is hogy valami elképesztő..Spykernél jó helye lesz , bár sztem azoknak se kell majd..
-
Peat;)
veterán
válasz
Ralf túl jó Hamilton mellé. Versenytempója általában jobb volt az elmúlt évek alatt mint Alonso verő Trullié, az időmérőn van gondja, az is elsősorban a kocsija miatt van. Lehet basztatni meg kiröhögni, de én is ezt fogom tenni Neked címezve amikor benézek Hamiltonnal kapcsolatosan ha jövőre szar lenne Mclaren. Ez az egész topic meghalt. Mármint értelmileg.
-
Vigneau
félisten
válasz
Nem is csodálom, hogy nem számoltak vele. Nem egy kiégett, motivációvesztett, csapongó teljesítményű ember kell oda.
-
Vigneau
félisten
válasz
hunnylander #7439 üzenetére
Még a végén addig húzzák, hogy egy másik spanyol ül be az üres székbe.
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #7436 üzenetére
"A te válaszaid meg "a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, ... hangulatkeltő hozzászólások" számomra. Már rúgnálak is kifelé."
Megint kezded az ilyen ovadás hszeket:
-"Nem én kezdtem"
- "Te vagy az"
- "Én objektív vagyok te nem"De még a legelvetemültebb forma1es oldalakon is a fanboyok elismerik a "hibákat", de itt a ph! ellenkezőleg... ez hihetetlen.
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #7434 üzenetére
"Én csak csatlakoztam Atlantis moderátorhoz egy teljesen off témában. Más témát nem is érintettem."
Ez már mellébeszélés."Zsiga meg öszzekeverte a nevemet."
- igen összekevert. hszek alapján nem votl nehéz.A "vitához": zsiga667 gondolom ilyenre célzott.
amit tiltunk fórumunkban:
-a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, ... hangulatkeltő hozzászólások-flame: vagyis kerüld a pusztán vita kedvéért, erőteljes érzelmi töltettel ellátott, az észérveket nélkülöző, .... melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé
-
zsiga667
addikt
válasz
hunnylander #7427 üzenetére
Semmi bajom a véleményeddel, a McLaren hosszú éveken át a kedvenc csapatom volt, Hamiltont ugyanolyan jó és szimpatikus pilótának tartom mint pl. Raikkönen-t, és az F1-ből csak és kizárólag annyi érdekel amennyit a pályán látok, a "politika" része hidegen hagy.
Egyszerűen azzal van a bajom hogy semmi olyat nem írsz amit tényekkel alá tudnál támasztani, csak felesleges flame-et gerjesztesz a topicban.
Semmi köze ennek a toleranciához meg az állítólagos dedós felfogásomhoz, egyszerűen zavarsz mindenkit és direkt csinálod, az ilyen hozzáállásnak pedig nincs helye egy szűk baráti közösségben ahol én moderátor vagyok, ezért az a véleményem ami. -
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #7306 üzenetére
Nem is rég még azt nyilatkozta Alonso menedzsere, hogy érvényes szerződésük van 2008-ra tehát nem tárgyalnak senkivel. Azért pár nap alatt eléggé megváltozott a helyzet... [link]
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #7273 üzenetére
Lewis Hamilton 172 pont
Jézus de kemény!!
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #7280 üzenetére
az utolsó két futamot leszámítva
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #7273 üzenetére
ez már nem a formula3
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #7269 üzenetére
legalábbis ezt mondják. mivel azonos módon bánnak a versenyzőkkel a mclarennél /ezt mondta fernando is/ így sutil kicsit elverné színesbőrűbarátunkat. mint a rongyot.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #7262 üzenetére
sutil mehetne
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
hunnylander #7248 üzenetére
Fasza.
Nem neki való csapat volt, örülök, hogy távozik. -
Thrawn
félisten
válasz
hunnylander #7248 üzenetére
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #7032 üzenetére
Csak Rózsa nem tudja hogy Fernando hogy érzi magát.Hiába kap 20millió dollárt,ha nem érzi magát jól.Én otthagynám Fernando helyében a mercit,mert hamiltonnal úgyse fognak kibékülni,és ha jövőre ismét csapatársak lesznek,ugyanolyan lesz mint idén.Dennis nem tudja kezelni őket.Bár Fernandonak is gondolkodnia kell,mert a McLaren versenyképes,a Ferrari már foglalt,és nem akar olyan autóba ülni ami még a dobogóra sem fél fel.Gondolok a Renault-ra.De ki tudja,lehet jövőre megjavul,és ismét élcsapat lesz,mint az elmúlt két évben.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #7029 üzenetére
Egy spanyol csapatban a spanyol házi pilóta ellen a magyar versenyző azt csinál amit akar (csak ne üssék ki egymást), a régi fajta motort (Talma nem akart váltani, meg nem is lett volna rá pénze állítólag) folyamatosan fejlesztik. Gadeának (bocs ha rosszul írtam) már megszabták hogy sem Talmát sem Faubelt nem előzheti be. Egy spanyol csapattól több nem várható el ha reálisan nézed. KTM-nél példának okáért..más volt a helyzet.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #7029 üzenetére
Igen,az biztos hogy nem ugyanaz a motorja a két versenyzőnek.A motogp az más,mert ott akinek több szponzora és több pénze van az jó motort kap,hiába ott a csapattársa.Pl:Tóth Imre-Barbera,ők is csapattársak,még is ég és föld a két motor.De már az furcsa,hogy ilyen szavakkal dobálózik Faubel,hogy mi nem McLaren vagyunk.
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #6978 üzenetére
Ez bejött! Olvastam délelőtt az előzményt. Bár vénember azt mondta, hogy nem a linkel van a baj.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #6991 üzenetére
Mekkora kép
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #6991 üzenetére
...Ebony and ivory live together in perfect harmony...
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6988 üzenetére
(#6984) venember83
Leírta.
Gyorsan pörög a topik és el lesz felejtve. Én minek eröltessem magam? Leírom normálisan és azt is gyorsan elfelejted.Másnál már megcsináltam h normális hangnemben írtam.. (utána már olyan stílusban válaszoltam mint ő) Bocsánaot kért. És pár hónappal késő az maradt meg benne h hülyeségeket beszélek mint akkor....
Most írjam le azt amit venember83 és egy két gondolottal még kiegészíteném, de minek tegyem? Úgy is jössz a hülyeségaiddel.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #6986 üzenetére
Ezek a vidik is biztosan titokban készültek, és csak véletlenül kerültek fel youtube-ra. Kicsit már uncsi
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6979 üzenetére
"Ebben a dologban én vagyok az objektív." LOL
Én nem mondom magamat objaktívnek, de az h te magadat annak tartod....... Ez már annyira vicces.....
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #6982 üzenetére
Igen, szavahiheto forras az szamodra, amelyik leirja a McLaren altal kiadott megfontolt nyilatkozatot s nem gondolkodik, ebben az esetben tenyleg szavahiheto a medium, csak a forras <ertsd: McLaren> nem az. Igen, a Ferrari is sokszor allit valotlant, most ne gyere ezzel. Ennyit belatsz vagy ez mar kotozkodes es csomokereses?
De biztos csak nekem buzlik itt valami a valto korul, meg az alulporgetett motor korul. Tema befejezve reszemrol, nyugodtan valaszolj <ertsd: elolvasom s nem zarom le egyoldaluan a vitat>, tovabbi szep estet.
mod: helyesbites, kiegeszites.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #6979 üzenetére
Te meg johiszemuen szubjektiv, mindent elhiszel. Szoval senki se objektiv, en sem nevezem magam annak
S nem is sertodok meg, ha valaki azt allitja rolam, h nem latom objetkiven a dolgokat.
mod: helyesbites.
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6974 üzenetére
"úgyszintén magadat járatod le"
Na megint kezded, és megint ezzel az elborult fanatizmusoddal.
Szvsz te lovagolsz a szavakon.... -
attisx
addikt
válasz
hunnylander #6932 üzenetére
Mivel én is elékeztem egy ilyen cikkre, csak azért is rákerestem:
" ...a szerződtetés egyik akadály lehet a pilóta édesapja, Keke Rosberg. Az egykori világbajnok ugyanis vonakodhat attól, hogy tehetséges fia, aki a második szezonját tölti a Forma-1-ben, Hamiltonnal kerüljön egy gárdához..."
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #6964 üzenetére
Igaz,nem mind1 a kettő.Ecclestone szerint Dennis miatt bukta el hamiton a címet
-
AMD Power
titán
válasz
Igazad van de most már mind1 sajnos.
-
venember83
nagyúr
válasz
"Voltak más, ellenőrizhető információim és kitartok a tudósításom mellett, de az időzavar miatt hibát követtem el, hogy felhasználtam az idézetet." - tehat kitart mellette, csak azert ker bocsanatot, mert nem beszelt Hamiltonnal s nem egyeztetett, formai hiba. Ugyanakkor ez a tudositas mar valotlan infokrol es cikkrol is beszel.
Nagy zavar az egesz, itt se fogunk semmit se megtudni.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #6923 üzenetére
Glock, vagy Sutil. Rosberg nem hülye hogy tönkeretegye a karrierjét. Lelkileg Hamilton mellett van a csapat, így bárki kerülne oda nagyon nehéz dolga lenne.
-
Markgx10
őstag
válasz
hunnylander #6935 üzenetére
Örülök, hogy jól érzed magad. Ja és köszönjük, hogy tanítasz minket. Azért mindjárt más a topik hangulata, hogy van egy valódi szakértő is közöttünk.
-
Jadro
veterán
válasz
Tudni kell, hogy Hamilton 2000-2001-ben már megtépázta Nico önbizalmát. Amit apuci sem felejtett még el. Úgyszintén Keke jól sejti, hogy Hamilton már jövőre méginkább favorizálva lesz, és nem szeretné fiát másodhegedűsnek, ami az egész karrierjét tönkre is teheti. Tudjuk, hogyan szokták végezni a másodhegedűsök. Hiába voltak nagyon tehetségesek, lesüllyednek és elvesztik fényüket. Keke nem akarja, hogy a fia is így járjon.
Ez szerintem érthető is. A mostani szezon azért sejteni engedi hogy Hamilton lesz a csapatban a favorit.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #6935 üzenetére
Pszt, nem a linkkel van baja
2002: Swiss Formula Ford Champion with SSPT Racing with 12 poles and 12 wins in 12 races. -> szep
-
-Mike-
addikt
válasz
hazudnék ha azt mondanám hogy tényleg egy linket vártam tőled. folytasd csak de ha lehet ne fals információkkal tömd tele a fórumot, köszönöm. a saját véleményedet pedig ezentúl tedd tripla zárójelbe h tudjuk mit nem kell elolvasni. mégegyszer köszi.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #6923 üzenetére
Olvastam hogy Keke Rosberg nem szeretné, ha a fia egy csapatba kerülne Hamilton-nal. Nem akarja hogy szégyen érje a Rosberg nevet, és a 'versenyzői géneket'.
hol olvastad? linket esetleg?
-
szabozeee
aktív tag
válasz
hunnylander #6926 üzenetére
A mai forma 1-ben semmi sem lehetetlen, tehát ha nem is sok 1-2% esélye van neki is. A pénz nagy úr, ha rá esne a választás biztos hogy megegyeznének.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #6920 üzenetére
Rosberg lesz szerintem.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #6916 üzenetére
És?
-
Jadro
veterán
válasz
hunnylander #6878 üzenetére
Azt nem arra érti, hanem arra, hogy az elöl lévő jó ütemben halad, jól gyorsít ki vagy az időkülönbséget is növeli valamelyest.
Próbáltam ezt kihámozni a dologból, de sajnos nem így van. Figyeld meg egyszer, hogy minden kanyarban csorgó nyállal képes örülni annak hoyg a kanyarban a követő autó hogy rá tud esni az előtte haladóra és utána meg szinte tapsol hogy az első "elhúz. És jön a következő kanyar..
Na mindegy.
Értem hogy a Wéber meg altató. Ne mis mondtam hogy ő a legjobb megoldás. Palik lekesedése rendben van, csak amikor ez hülyeséggel párosul akkor sok tud lenni. Valahogy ötvözni kellene a kettőt. Persze hogy milyen arányban az megint más kérdés.
Akinek nem tetszik a stílusa, ne hallgassa.
Igen, ez lenne a megoldás, de nincs nagyon alternatíva úgyhogy marad ez. Akkor örülök amikor Palik nincs, mert éppen a Dakaron küzd a homokdűnékkel.
-
tottiboy
tag
válasz
hunnylander #6878 üzenetére
palikot én kibaszottul birom... ha nem lenne az h egy futamon/előzés/történésen nem szarná össze magát 2x unalmas lenne a gyula szarakodása...
meg azt is kibaszottul birom mikor leoltja a fenébe a gyulát, meg a hülyeségeivel szivatja -
snecy
senior tag
válasz
hunnylander #6841 üzenetére
Jogos. Ha az ember hiteles forrást akar, akkor külföldi portálokon kell keresgélni.
-
bdav
őstag
válasz
hunnylander #6866 üzenetére
"Szerintetek mi lesz az?"
egy ferrari beépített vodkahűtővel
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #6837 üzenetére
Ez nem igaz Imola jövőre is kimarad
Pedig mindennel elkészültek amit megígértek.
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #6837 üzenetére
magyarul
miért kell külföldi oldalt idelinkelni, amikor majd minden magyar portálon is megvannak a friss hírek... -
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6834 üzenetére
"Neked ez miért fáj?"
Nekem NEM fáj. De Kiminek igen."Tisztelet kimutatása lenne az...." Amit kimutatok a kedvenc csapatom/versenyzőm iránt. Meg lehet nézni h verseny után ez kit illet.
De ront ne mtisztelem. Miért kellene?"mert nem tudsz válaszolni egy ártatlan kérdésemre."
Jajj de szánalams.... ilyenbe belekötni.... Azért sem mondom meg. Akinek van esze az már kitalálta. -
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6832 üzenetére
Első bekezdére válaszolva tőled iézve:
"Ha olyan okos vagy - okosabb mint egy F1-es csapat mérnökei együttvéve - akkor már mehetsz is valamelyikhez és tündököltesd a zsenialitásodat náluk. ....Meglehet, hogy te leszel az F1 következő "...... itt kijavítom Ron Dennisre.
(Láthattuk mennyire jöt tbe a taktika....biztosan igaza volt)Második bekezdére válaszolva:
Tények... nincs mit kötekedni. //volt is büntetés....
EQMontoya-tól idézve:
"az a baj, hogy annyira elvakultan vagy Hamilton párti, hogy azt sem veszed észre, ami a szemed kiszúrja."Harmadik bekezdére válaszolva:
Én a sajátomét éltetem. (bár amikr vb lett nem tehettem be sok szmájlit, h kifejezzem mennyire örülök neki)
Addig le sem szartam a McLarent amig elő nem jött a fellebbezéssel. Tudod a csaló "banda"-nak (külföldi újságból van a "banda") egy szava sem lehet.
Tisztelet? ron dennis iránt? Ő mit tett amiért tisztelni kell? Talán a te kedvenced?
Alonsot békén hagyom , mostanában nem tett semmi olyat, mint pl.... (gondoplom tudod ki, aki mindig bocsánatot kér,vagy nem kér)Utolsó bekezdés:
"Neked egyébként mely csapatok és pilóták a kedvenceid?"
Megkérdezhetsz másokat itt a topikban.... ők tudják ki.
És én is megkérdezem: Neked? Talán Ron Dennis?
Nagyon rossz duma: Nem tudom kinek szurkolsz akkor biztosan senkinek. Vagy tudod de akkor mindek teszed a .....
DE pl van pár ember aki tényleg nem szurkol senkinek. -
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6829 üzenetére
Na rettentő sötét vagy.
Nézd meg miket nyiltakoztak a csapatok. Segítek: szemcsésedésre panaszkodtak.
Te "palikszakértő".(#6831) Brent
És valaki el is hiszi.... -
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6819 üzenetére
Azt csak az idióta Pailk találta ki. Semmi probléma nem volt azzal!!!!!!!!!
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #6816 üzenetére
Érdekes,a ferrari kibírta két kiállással,és még gyorsabbak is voltak.
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6816 üzenetére
10s Alonssohoz képest aki vasárnap finoman mondva is szarul ment...
Akkor ezek szerint megcáfolva a szakértőket mi is (ezek után) objektíven mondhatjuk h dennis idén egy barom.
Gumival nem volt semmi probléma.
És akkor is ferrari nyerte a konstruktőrit. -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #6811 üzenetére
Akkor legy szives add vissza Schuminak is az elvett pontjait, ha mar itt tartunk
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander #6777 üzenetére
az még az előző hsz-edre akart menni.
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander #6774 üzenetére
az a baj, hogy annyira elvakultan vagy Hamilton párti, hogy azt sem veszed észre, ami a szemed kiszúrja. el tudod képzelni, hogy egy ekkora csapatnál pont 3, magas beosztásban lévő emberke tudjon egy dokumentumról, és rajtuk kivül senki más? nonszensz, elképzelhetetlen, fatális marhaság. keressek még jelzőket rá?
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander #6772 üzenetére
De La Rosa akarta őket tesztelni, és fel is hozta. végülis nem tesztelték, az tény, de hogy beszélt róla másoknak, az halál biztos.
jah, és anyádnak gyere a blikkel.
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander #6755 üzenetére
aha, biztos nem tudtak róla a szimulátorban dolgozók sem, azt hitték, De La Rosa megálmodta a beállitásokat, amiket tesztelni akar, ugye? hogyne... ne legyünk mrá ennyire hülyék pls.
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6755 üzenetére
Mind a kettő tény amit leírtam. Ezeket még a kém ügy előtt nyiltakozták.
Aztán birtokukba került (Mert ugye hogyan tudott róla pedróbácsi). De senki nem tudott róla. Még Alonsó sem, aki azért letesztelte amit NEM tudott. (Aki senki ezek szerint.)Az meg h a csapatfőnök nem tudja h mit csinálnak egy vicc. Ezt aki elhiszi.....
Szánalmas. -
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6742 üzenetére
mclaren: csapatnak nincsen birtokában ferraris adatok
Utána:
Senki nem tudott róla.
Utána már mindenki tudja...
Akkor Hamilton v a csapat hazudik? Vagy hamilton nem tudja mit csinál? -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #6716 üzenetére
Nekunk vicc, de te komolyan gondoltad
Kell-e mondanom, hogy ez vicc vagy sem?
Vistaboy: Alonso meg vilagbajnoki harmadikkent is lazban tartja a sajtot, borzaszto...
-
Vistaboy
veterán
válasz
hunnylander #6716 üzenetére
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6683 üzenetére
Az nem büntetés ami után örülhenek h nem lett súlyosabb büntetés.
Én nem aggódok, McLaren aggódhatott kémügy után. -
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #6677 üzenetére
Nem hülyén tervezték meg hanem Hai izgult. Ezért hibázott jópárszor és ezért nyomott félre. Ennyi.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #6675 üzenetére
Rendben, akkor nem letezik, a hir kacsa, igy boldogabb vagy?
-
madster
tag
válasz
hunnylander #6663 üzenetére
Emlékszem, a tavalyi magyar nagydíjon volt ilyesmi Lonzival, pár másodpercig csak gurult aztán egyszercsak magáratalált és ment tovább, mintha mi se történt volna. Az mondjuk nem egy kritikus helyzetben volt, mert vagy fél perccel vezetett...
Asszem briós le is nyilatkozta,hogy azt hitték, hogy megállt alatta a vas, de csak ő nyomta félre.
Ron helyében én is azt mondtam volna,hogy váltóhiba, csak fura, hogy utána gond nélkül versenyzett végig. Ez azonban tényleg újabb táptalaj azon hihetetlen elgondolásnak miszerint előre le volt zsírozva a vb...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
hunnylander #6663 üzenetére
én egyébként először arra gondoltam, hogy véletlen benyomta a box utcai limitert. no meg ennyit a mclaren egységes elektronikájáról
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6608 üzenetére
Soakt számít ha százaok számítanak és melletted/előtted ott szerencsétlenkedik valaki.
A sorrendet Hamiltobn rúgta fel, Alonsó ezért megszivatta.
"Monaco-ban nem engedték Alonso ellen versenyezni," Máshol meg fordítva nem engedték megelőzni....
"Japánban a fékeit melegítette" :lolezzel nincs megcáfolva h szivatta a jónépet.
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6598 üzenetére
Ez a vicc !!!!!!!
"p, undorral és felháborodással tekintek egy ilyen címre, "
Szépen elfogadná, megmondaná h ő nem akarta így, meg blablabla, meg jövőre így meg úgy, blabla, meg a szabály az szabály stb... és "elrakná" a címet.
-
eXodus
őstag
válasz
hunnylander #6594 üzenetére
Nem tudom miért írsz nekem ilyenek (2. bekezdés) igen sportoltam,versenyeztem (nem motorsportban)...
Nyilván ő sem gondolj h kell neki így a vb cím, de ennek a hangoztatása csak jó PR szöveg, amit egész évben hallani tőle.Gonosz on: amikor Kimit zavarta gyorskörén, szivatta Alonsot itthon,japánban Sc mögött befékezett utána nem mondta h így nem kell VB.
Persze ha Japánban nem fékezget akkor VB lenne.
Csak az a furcsa h ilyen húzásai után SEMMI rossszat nem mondanak róla. Pedig alonsónál ilyen esetek után fikáznák keményen... ( Nem szeretem alonsot. )Hamilton sem szent, nem kellene beállítani úgy mintha az lenne.
-
Diego!
senior tag
válasz
hunnylander #6577 üzenetére
Szegény....és a másik szerelővel mi van?
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #6584 üzenetére
Jól beszélsz. Leszel te még VB.
Vagyis nagyon remélem.
-
Oliverda
titán
válasz
Jövőre majd Alonso nélkül, egy olyan csapattárssal akivel jól kijönnek sokra vihetik. Remélem Sutil lesz az a csapattárs, esetleg Glock vagy Rosberg. Egy brit-német páros jól mutatna egy brit-német csapatnál.
Tényleg, mikor is kezdődnek a téli tesztek?
-
snecy
senior tag
válasz
Hamilton hozzállása tetszik az az igazság.
-
erdoke
titán
válasz
Ez viszont sportemberhez méltó nyilatkozat, le a kalappal.
-
helkis
veterán
válasz
korrekt hozzáállás szvsz!
vagy ez is csak PR? mondhatta volna elöbb is, nem?
-
eXodus
őstag
válasz
" rengeteg lehetőségem lesz még "
Egyébként nem tudom miért olyan biztos ebben. Szerintem ez volt a nagy lehetősége és ezt kihagyni nagy hiba volt.(hiába kezdő) Egyáltalán nem biztos h könnyű dolga lesz ha alonsó is már év eleje óta számít rá, és a ferrari is felfejlődik,esetleg még 1 cwsapat is beszáll a küzdelembe.
-
bnss
veterán
válasz
Elégedett? Nem semmi... Egy szerelőnek majdnem amputálta a lábát, a másiknak meg nem kellett volna sok egy komolyabb gerinc sérüléshez.
szerk.: valóban, köridő alapján elégedettek lehetnek.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Ugye övé az 5.leggyorsabb köridő,szóval nem ügyetlen a japán.De amit a boxban csinált,hááát..Ezek a japánok tényleg kamikazék.
-
Brent
aktív tag
válasz
Az igen
Nakadzsima szamuráj az új kamikaze pilóta mint annak idején Sato san ?! Ezek a japánok nagyon őrültek ...
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #6569 üzenetére
Tehat akkor miert is a pilotakat buntetnek? Mert ugye a "BMW meg a Williams valamit 'rosszul csinált'". S nem a pilotak.
EQMontoya: de itt nem fog a csapat ellen vallani a ket pilota, tehat infot hallgatnak el, buntethetok, el kell venni toluk a pontokat, vilagos es egyertelmu. Bezony.
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander #6569 üzenetére
nézd. ha a McLarennél a kémügy utná megtarthatták a pontokat a versenyzők, ezért pedig elveszik a bmw-től, akkor szvsz tökéletesen látszik, miről van szó.
-
subaruwrc
félisten
válasz
hunnylander #6554 üzenetére
de szabad. befejeztem.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #6554 üzenetére
Nem kell visszaszolni, egyszerubb
-
subaruwrc
félisten
válasz
hunnylander #6552 üzenetére
jól elvagy mi? lassan kéne menned lefeküdni hogy álmodj még pár ilyen baromságot.
-
subaruwrc
félisten
válasz
hunnylander #6543 üzenetére
aha köszi. nyugodtan fogok aludni. elugranál megint egy kicsit megnézni a jövőmet? köszi.
-
attisx
addikt
válasz
hunnylander #6539 üzenetére
Miért pont Ferrarival...
Mégse marad hűséges a Mekihez?! Most nagyot csalódtam benne...
-
venember83
nagyúr
válasz
Bakker, te is ittal??? Hagyd abba, mert tul sokat es tul extremen hallucinalsz tole!
-
subaruwrc
félisten
válasz
látom te is vicces gyerek vagy. jó leírtál 4sort amiből egy szó nem válaszolt a kérdésemre
-
attisx
addikt
válasz
hunnylander #6520 üzenetére
Hát, nem tudom. Szerintem egyenesen táplálja egyik "kedves" kollegánk, Kimivel szembeni elenérzéseit...
Amúgy halalmas videó.
-
kerjani
aktív tag
válasz
hunnylander #6520 üzenetére
[link]
sebaj -
Brent
aktív tag
válasz
hunnylander #6467 üzenetére
...jövőre meg Hami
Csak szeretnéd ...
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #6467 üzenetére
ebben van valami
-
bdav
őstag
válasz
hunnylander #6419 üzenetére
"Meg azt is hogy Kimi megérdemelte már a VB címét."
igen, de inkbáb 2003 és 2005 miatt járt már ki neki egy... az idei teljesítménye az nem volt olyan szintű imho. (mekisek egymás elől szedték el a pontokat, 109-109 a végén pff
)
-
válasz
hunnylander #6398 üzenetére
akkor sem értek veled egyet, de túlragoztuk, úgyse jutunk semmire
-
válasz
hunnylander #6374 üzenetére
akkor:
magyar nagydíj: bevallotta, hogy feltartotta lonzit, mégsem kapott semmit, csak alonsot büntették meg. japánban ugye miatta volt az ütközés, megint nem kapott semmit, míg vettel 10 helyes rajtbüntetést. most pedig az esőgumik dupláját használta el. arról az esetről ne is beszéljünk, amikro a kavicságyból daruval rakták vissza a pályára..
szóval ez mi, ha nem kivételezés? kíváncsi vagyok ezeket hogyan magyarázod ki... -
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #6393 üzenetére
Ki is jött. De Alonso nem csak Hamiltonnal volt rosszban, hanem az egész McLaren istállóval.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #6387 üzenetére
Igen, ismerős. Itt az idegesség jött ki belőlük.
-
george11
addikt
válasz
hunnylander #6381 üzenetére
Egyetértek, de nem egészen erről beszéltem
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest