- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Aktív témák
-
uszkart
tag
Ja, gumimelegítőket nem engedélyeznek majd jövőre, de varázsgombot igen! Csodálkoznék!
Hami győzelme sztem is szerencse volt. Tény, hogy nagyot ment, de kellet az is, hogy falhoz vágja az autót, mert így átálhattak a győztes taktikára.Megfigyeltétek már, ha Kiminek már a szabadedzéseken sem megy akkor mindíg nagy zakó van a versenyen is.
-
[CS]Blade2
addikt
Sztem megoldható lenne a két világbajnok a ferrarinál, mert messze kihoznák ugye a 110%-ot még a kocsi is valoszinü jó lenne, nagy főlénnyel vinnék az első két helyet mig vkinek el nem romlik a gép, vagy vmi technikai hiba nincs...
akkora előnyt tudnak csinálni, hogy beleférne még olyan is hogy esetleg kiutik egymást és 0-áznak, Kimivel meg nem tudna összeveszni alonso,mindenkép jobban járnának 2 világbajnokkal, mint egy Vettel+massa, vagy vmi hasonló párossal, oda nagyon jó autó kell hogy versenyképesek legyenek.
Rosberg meg nem fog menni a williemstől, mert azt akarja felhozni, bár lehet egy idő után megunja ha nem sikerül...
Kimi multkor nyilatkozta, hogy lenne ugyaolyan géppel megküzdeni alonso ellen
2007-ben kimi lett VB
2009-2010-ben megint világbajnokot kapna massa, ráadásul alonso mennet biztos másodszámu lenne, még kisebb betüvel is lenne rajta a szám a kocsiján, azt meg Massa sem akarná -
hunnylander
őstag
Pl. nem kiemelik, hanem elviszik, de ahogy latom, lesz azon szerviz ut is (mindket oldalon), szoval ki is emelhetik oldalra. Az auto vizbe repulesere pedig nem latok sok eselyt, attol nem kell tartani.
Nekem eddig nagyon bejon a valenciai palya, ezt a futamot varom a legnagyobb erdeklodessel, es nem vagyok vele egyedul.
A jegyek rekordgyorsasaggal keltek el erre a futamra.
-
[CS]Blade2
addikt
Alonso nélkül még kevesebb pontjuk lenne. De savanyú a szőlő...
Azért ebbe kicsit bele lehet kötni:
Mclaren-Mercedes 2007 kVB: 0pont
Alonso nélkül is 0 lenne.
A másik is 0-t pakolt a csapat VB-beTavalyi hozzáállással elérték a Mclarennél, hogy 9 éve nem nyertek bajnokit.
Nemsokára ünnepelhetik a 10éves érfordulot a nyeretlenségből.
Inkább pont ebben az esetben fogja abbahagyni szvsz.
Az F1-ben már Világbajnok, és Rally-t is ki akarja probálni, simán bennevan, hogy átmegy a Rally-ba...Kubica is eredetileg Rally-ba akart menni, és ha VB-t nyerne sztem ö is átmenne.
-
[CS]Blade2
addikt
és van fejlemény: pár csapat azt akarja marajon ez a rendszer.
gondolom nem a bmw
csak egyhangú igennel helet modositaniazt akarják, hogy baleset esetén a MclarenES.be éptenek egy olyan változtatást, hogy az irányitóközpontban gombnyomásra mindenkit limitál pl 100km/h-ra, és mehetnek a boxba ha akarnak, senki nem fog 300-al tépni, mert limiten fog menni a pályán és a boxban, igy viszont nem szedik össze a mezőnyt, szoval a sc helyett gondolom csak az orvosi autó maradna
-
Motion_Blur
félisten
Thx.
11 órai adatok szerint, 18fok + light rain
-
littlelion21
addikt
Én csak attól fosok,h "énmajdmegmutatommindenkinekhogyénvagyok
azelsőszámúpilótaéskülönbenisfaszagyerekvagyok", aztán úgy feltartja, neadj' Isten kiüti Kimi-t.
Egyébként kíváncsi vagyok,h mikor fogja már fel h belőle soha nem lesz világbajnok.mod: a picsába, de hülyén néz ki!
mod2: na végre
-
Motion_Blur
félisten
Kubica se éppen hurráoptimista hangulatban nyilatkozik mostanában, szerinte is kifogyott a lendület a csapatból, illetve az energia nagy része arra ment el, hogy megoldják az egyensúly problémákat. Önerőből szinte biztos, hogy nem tudnak futamot nyerni, ezért "írom le" őket.
-
littlelion21
addikt
Hasonló körülmények között simán el tudok képzelni ilyen (vagy még ilyenebb) eredményt.
Akkor volt egy erős csapat Hill/Villeneuve, három jobb Schumacher/Irvine, Alesi/Berger, Hakkinen/Coulthard, meg a többi... És Panis bőven a "többi"-ben volt... Abban a szezonban e győzelmen kívül kettő darab pontszerző helye volt(5.,6.).
Vagy úgy mint 98'-ban Spa-ban. Mekkora roncs temető volt az első kanyarban... -
hunnylander
őstag
Te mit nezel azon a linkelt oldalon? Rain, rain, rain, en csak ezt latom. A "Sun" az a vasarnap roviditese, nem a napos idot jelenti.
A Weather.com-on meg mindig 60%-os az eso valoszinusege, szombatra es vasarnapra is. Monacoban is ugyanaz az idojarasi 'mittudomenmi' kavar ami nalunk is. Minden nap eso; esik delutan, esik ejjel, napok ota menetrend szerint.
-
hunnylander
őstag
Ha mar Vodafone reklamoknal tartunk. Decisive Moments
-
JJános
addikt
Igen, ez igaz. David Coulthardnak akkor volt igazán esélye, amikor Sumi sorra nyerte a Vb-ket.
[OFF]Visszatérve vitánkra: Egyébként lehet, és érdemes is megpróbálni kulturáltan vitatkozni.
Abból viszont, aki fölényesen le akarja uralni a másikat nem sok jó származik.[/OFF]McLaren - F1 - Hamilton
-
JJános
addikt
[OFF]Szerintem meg te vagy nagyon off. ha visszaolvastad volna, miről van szó, ilyet nem irsz.
Mert nem a véleményüket irták, hanem az érvem ellen próbáltak ellenérvet írni.Nem mindegy.
És ha nem értesz egyet ird azt, hogy evvel vitatkoznák, vagy ezt másképp gondolod, de ne te döntsd el, hogy te vitázol velem, vagy csak szórakozol. Azt majd én eldöntöm.
És nincs ellentmondás. Punktum.
És ha nem érted miről van szó, vedd a fáradtságot, és olvass.[/OFF]
-
(Kolombusz)
veterán
Az autópályán is ezt hittem, hisz kerítés van végig, hogy ne tudjanak állatok bejönni, aztán, mikor jöttem haza Debrecenből éjszaka és egy nyúllal és egy nyesttel találkoztam az úton, akkor eléggé meglepődtem. Ha nem 100-as a tempó, hanem 150, akkor nagy baleset lehetett volna.
-
JJános
addikt
Tévedsz! A mai napig is fontos sok embernek, hogy 58 évvel ezelőtt, elindult egy versenysorozat, amit Formula 1-nek hívnak.
És az akkori versenyzőket, és eredményeiket is számon tartjuk.Nálam az is a csúcs. És nem a Honda fogja megmondani, hogy mi hogyan van. Magam döntöm el.
-
JJános
addikt
Engem nem érdekelnek a körülmények, a lényeg, hogy Hamit nem tudta lenyomni Alonsó. Te erről beszéltél, csak fordítva.
Egyébként itt voltam, és tudtam, hogy nem fog menni. Több okból is, ez nem lényeg, mögöttünk van. Szép volt. A lényeg, hogy Hami megszerezte a VB 2.-t.
Innentől a többi csak bla-bla. Meg hogy mire gondolsz, meg hogy mi a véleményed. 50 év múlva senkit nem érdekel, hogy miért nem lett első. Csak az, hogy második lett.
Az, hogy mekkora előnyt emésztett fel, nem zavar. Nem arra játszák ezt a sportot, hogy kinek mekkora előnye van. Az eredmény számít!
És akkor te kérdezősködsz? Te neked áll feljebb? Eléggé azt látom belőle, hogy egy vagy az AntiHaminoidok közül.
Peat: Baromságokkal ne próbálkozz. Te lennél az első aki fordított esetben a végeredményre hivatkoznál!
Arról meg ne beszéljünk, hogy Lonzi milyen módszereket használt az előbbrejutásáért, mert hányok tőle. Örülök, hogy elfelejtettem, és kezd szimpatikus lenni.
helyesírás.
-
Oliverda
titán
A Toyota-t támogathatná akár a NASA is, akkor sem lennének sokkal előrébb.
Viszont a BMW-t ugyebár az Intel támogarja, és nem csak pénzzel hanem némi technikai hátérrel is. [link] Gondolom az AMD is biztosít(ott) hasonló technikát a Ferrari-nak, és azért azt nem árt tudni hogy ilyen téren jobbak mint a rivális.
-
törölt tag
Azt valóban kár volt, hisz előjelei is voltak, de azért nem péda nélküli a dolog, meglepően kevés kell hozá, főleg egy másik autó részleges szélárnyékában:
pl. youtube -
Motion_Blur
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest