- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
Bermi
aktív tag
válasz
hunnylander #34591 üzenetére
bejött, most már hivatalos,
Brawn GP csapat
Button-al és
Barrichello-val, ott lesz
Barcelona-ban, a
BGP 001-es kocsival -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #34590 üzenetére
Végre, beújított a Mester
-
Oliverda
titán
válasz
Lehet hogy Ralf neje egy alapos plasztika után.
-
venember83
nagyúr
válasz
B*szki de ronda csizmácskákban tipeg a szőkeség.
Autós ízlése sincs sok, egy BMW X-be bepattanni... Tiszta unalom, divatbaba.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #34587 üzenetére
"Felipe in the end had a very fast stint with 1:20.3 and 1:20.238."
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #34585 üzenetére
Hát az orr hegye még mindig nem sárga, de leglaább már javult a forma.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #34565 üzenetére
Viszont jó jel, hogy Massa 1:20.3-at tudott futni úgy, hogy az új autó ma futott először Jerezben
-
Csepy
őstag
válasz
hunnylander #34548 üzenetére
Nem is beszélve arról, hogy a "fin" szó nem is jelent finn-t, mert az angolul is "finn".
Regards: Csepy
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #34548 üzenetére
Akkor az illetékeseknek többet kéne kimozdulni a való világba, vagy csak én nem láttam még ilyen szamárfület, összegezve nekem nem jött át a vicces elnevezés, mivel nincs hasonlóság
A formula.hu-s részeddel meg egyetértek, én a technikai ismertetőkön jót szoktam derülni, arra jó az oldal
(én aki totál hülye a témához, mit érezhet az aki már konyít hozzá valamit
)
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #34533 üzenetére
Egész jó lett. Az orra és az első szárny elég snassz de ami utána jön az eddig szerintem egyedi. Különösen az oldalszekrény vége.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #34533 üzenetére
Nekem nem jön be a festése.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #34515 üzenetére
Szerintem az áramszedő. Trolinak jó lesz.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Mennyire szárny nem szárny kérdéses.
De ha szabad és tényleg hoz valamit úgyis lemásolják ezt is a többiek, mint pl a cápauszonynak vagy minek nevezett motorburkolathosszabbítást. -
JColee
őstag
válasz
ok van benne valami, habár a "kiegészítő szárnyacskák" kifejezést gyakran használták a kis lefnikre a kocsiszekrényen, nem? Azok sem voltak éppen mindig vizszintesek
na mind1, lényeg, hogy ügyesen kihasználták a szabályok adta keretet a Williamsnél -
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #34467 üzenetére
ez melyik kocsi? mert sztem nem meki
mert akkor az olasz zászló ott fent nem stimmel
vagy így volt "megtervezve" a papírokon amit találtak
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #34467 üzenetére
Háttérben ott a jó 1997-es Jordan.
-
válasz
hunnylander #34450 üzenetére
Nézd nem az arcberendezése zavar,azzal nincs gondom.
Mikor bekerült az F1-be azt hittem csöndes szerény gyerek,de nem az,söt inkább nagyképü.
Aláírom,hogy szegénysorból származik és most a tehetségével sokkra vitte,de ha belegondolsz ha valaki bekerül a Forma 1-be lehet bármilyen nagy tehetség a legalacsonyabban kezdi.
Ha megnézed bármelyik világbajnokot,hogy milyen lent kezdték és fokozatosan évek kemény munkájával jutottak fel a csúcsra.Neki meg rögtön a segge alá tették a mezöny legjobb autóját.Kérdezem hol a szamárlétra?
Ugye,hogy 1007.ben nem világbajnok azt ö barmolta el,és hogy tavaly az lett az meg szerencse kérdése,ha a Toyotás srác nem bénázik akkor megint elbaltázza a VB címet.
Amit Briattore mondott róla helytálló "nyomás alatt hibázik"
De ahogy gondolom öt kedveled és ez így van rendben,nem lehet mindenkinek ugyanaz a kedvence,ha én nem is szeretem Hamilton azért ne ítélj el,mert te sem szerethetsz minden pilótát.
Ha azt írtam nem tartom öt sokkra az így van,de tisztelem és nem gyülölöm,föleg nem a börszíne miatt.Nem számít,hogy milyen a börszíne én csak embert látok benne.Tehát ne próbáld belemagyarázni az arcomba,hogy rasszista vagyok.
Mondok egy példát a tavalyi Hungaringi futamon egy csomó angol Mclaren szurkoló között ültem,ferraris cuccban és igen jól elbeszélgettünk jókat röhögtünk,de ök sem szerették Hamilton igazán.Nem éreztem azt az elszánt arcokat ha a neve szóbakerült.
Öszintén mondom én Kimi Raikonnent szeretem neki drukkolok függetlenül,hogy milyen csapatban szerepel,de tisztelem és szeretem Alonsot is,Kubicát is,Rosberget meg egyenesen imádom,de neki egy jó autó hiányzik a segge alól.
Ha ö lett volna olyan szerencsés,hogy kap egy olyan autót mint Hamilton akkor most ö lenne a világbajnok.
Hát ennyit.Remélem nem sértettelek meg,nem tapostam a lelkivilágodba,ha mégis akkor elnézést kérek érte -
Bermi
aktív tag
válasz
hunnylander #34450 üzenetére
nem szeretem, se a búráját, se ahogy a sajtóban lejön, hogy viselkedik,
nálam nem 2008-ban ásta el magát, hanem 2007-ben Alonso csapattársaként.
ha kiesnek a kedvenc pilótáim, akkor nem marad más hátra, hogy antiszurkolással, azon izgulok, hogy Ő is kiessen.és nem kellene ide keverni ezt "Antropológiailag ellenszenves az afro-angol arcberendezés"
köze nincs hozzá, egyszerűen ritka ellenszenves egy fazon, nem kell belemagyarázni semmit.
és nem állítom, hogy idővel nem változhat meg a véleményem, mert egy időben Schumachert és Alonsot ki nem állhattam, de későbbi viselkedésük miatt megkedveltem őket.
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #34434 üzenetére
nem szívesen adja a nevét a szerencséntlenkedéshez
Látom már kezdődik...btw. A teljes név pedig tudomásom szerint a csapat és a motorgyártóból áll össze.
[link] -
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander #34419 üzenetére
Ezaz!
Végre repül Fry! Mióta várok én erre!
Vajon Senna lesz Button csapattársa? Elég valószínű nem?
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #34436 üzenetére
Ettől függetlenül én kétlem hogy nagyot tudnának előrelépni, a mezőny végén lesznek ugyanúgy szvsz, de majd meglátjuk.
Williams - Jól néz ki, és mintha egy új orrot is kapott volna.
Több kép róla. Ezzel a jóval alacsonyabb orral szerintem kifejezetten jól néz ki. Szvsz a mezőnyben eddig ez a legszebb autó így ebben a formában, de persze a többiek is jönnek majd még az új elemekkel. Hirtelen az FW16 ugrott be róla.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #34434 üzenetére
Akkor a Force India sem Mercedes lesz? Mármint a nevében.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #34426 üzenetére
Leyland-Mercedes?
Kabaré
-
Integra
titán
válasz
hát ennyi, innentől tárgytalan...
és a honda meg bassza telibe, hogy végre úgy tűnik ross alatt építenek egy jó autót, erre belebasszák a merga motort. szégyen!!!
komolyan, ha rosszindulatú akarok lenni, akkor már csak azt tudom mondani, hogy remélem, hogy ross csodát művel az új autóval és a merci motorral, hogy japánban az ereiket vágják fel, amiért nem adtak motort... -
D@ni88
addikt
válasz
és Brawn-nak ez hol éri meg? Reklámozza majd az atomfizikus szakmát?
elképzelem hogy srácok a szakma helyett, mennek majd atomfizikát tanulni -
Pá
addikt
válasz
hunnylander #34321 üzenetére
-
zed1983
őstag
válasz
hunnylander #34294 üzenetére
Akkor a március nagyon király lesz!
egyébként TV-ben nem nyomják valahol a teszteket? -
brownus
veterán
válasz
hunnylander #34294 üzenetére
hi,
kiderült már, mi az a kis fehér biszbasz hamilton sisakján? -
zed1983
őstag
válasz
hunnylander #34210 üzenetére
Nah mindegy nem akartam keresgélni, egy helyen lett volna minden.
De azért kösz... -
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #34188 üzenetére
Megy a trükközés...
Hamilton sisakjáról továbbra sincs infód?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #34175 üzenetére
Vazz, ezt csak most olvasom
"A Renault percekkel ezelőtt bejelentette, hogy jövő héten nem folytatja tovább a munkát Spanyolországban az autó rossz teljesítménye miatt. Ennek köszönhetően Barcelonában egy istállóval biztosan kevesebb lesz."
Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára. A most elvégzett tesztek a legfontosabbak az idény során, ezek meg azt mondják, hogy szar az autó és inkább vissza a szélcsatornába/tesztpadra? Durva..
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #34182 üzenetére
jah, hogy tavalyi a kocsi
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #34180 üzenetére
azta Beumi mit csinált? értem én hogy teszt, meg hogy minden csapat mást tesztel, de a többi csapat nagyából egyrakáson ő meg 3,2re...
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #34175 üzenetére
Az nem sorok között olvasás, hogy helyszíni információk szerint szar az autó és a KERS. Ezt inkább értesülésnek hívják.
A Red Bullnak meg egyelőre nem kell magába zuhannia, ha bedöglik párszor az autója. Majd ha huzamosabb ideig zavarja ez a felkészülést, akkor lesznek szarban. Egyelőre viszont szigorúan a sebességet nézve jól megy nekik, már amennyire lehet egymáshoz viszonyítani a sebességeket egy teszten.
Oliverda: Főleg, ha Alonso is otthagyja őket.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #34173 üzenetére
Ha jól sejtem akkor a Willams-hez pedig még kesztyű sem kell.
Újabb bukta év a Renault-nak. Gyanítom hogy 2010-ben sajnos ki fognak szállni...
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #34173 üzenetére
Én a sorok között is olvasok.
Na, ismét a stílus, amiért annyian utálnak.Mit gondolsz, a sorok között csak te olvasol, és amit kiolvasol, az tuti úgy van? Én is olvasok, csak mást.
de ez mese habbal, akárcsak Piquet beszólása.
Tedd hozzá, hogy SZERINTED, és máris nem nem lesz olyan kioktatás-íze a dolognak.Egyébként is, ezek a nyilatkozatok relatívak. Ha valaki azt nyilatkozza, hogy jól állnak, az nem azt jelenti, hogy készen vannak, hanem a saját fejlesztési tervükhöz képest jól állnak. Persze, kamuzás lehet benne, de azt nem lehet abból megítélni, hogy gumikesztyűvel nyúlnak-e hozzá. Egy olyan csapat, mint a bmw, ahol szenvedtek már áramütést, egyébként is tovább lesz óvatos, mint a másik, ahol nem volt baleset.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #34167 üzenetére
Ja, olyan értelemben gyengén állnak mindennel, hogy nem lehetne most azonnal bevetni a cuccot, ami egyértelmű, hiszen az autó még csak 1 napos.
De amiket bemásoltál, egyikből sem következik az, hogy a Red Bull (tehát a Renault) gyengén állna a KERS-szel a többiekhez képest. Kesztyű, korlát, várakozási idő, óvatosság... ezek mindenkinél megvannak, és valószínűleg az egész évadban meg még utána is meglesznek. Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, amikor a szerelők versenyen tűzálló ruhában vannak. Előfordult már baleset (pl. Verstappen 1994), így jobb óvatosan közelíteni a dologhoz. A KERS esetében meg főleg így van, hiszen még csak pár hónapos a technológia (és szintén volt baleset). De ez teljesítményre, hatékonyságra, tömegre vonatkozólag nem jelent semmit. -
laci666
senior tag
válasz
hunnylander #34164 üzenetére
Annyiban igazad van,hogy még nem elég megbízható az RB5, de szvsz könnyebb egy gyors és nem megbízható autóból egy megbízhatott csinálni mint egy megbizgató és átlagos autóból egy gyorsat.
Nem vagyok RB drukker de Vettelt nagyon csipem remélem sikerül nekik és az élen fognak harcolni a győzelemért.
Bár ez még teszt itt még nem nyilt lapokkal harcolnak de kezdetnek jó ez is önbizalmat ad a csapatnak és az sokat segít. -
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #34164 üzenetére
a KERS-szel még gyengén állnak
Ez honnan? A Renault azt nyilatkozta, hogy a KERS-ük készen van, valószínűleg bevetik Ausztráliában. A Red Bull ugyanazt kapja, tehát ők ugyanúgy készen vannak vele. -
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #34161 üzenetére
Kár, hogy ehhez hasonlót Alonso már elsütött a múltkor, de attól még jó poén.
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #34158 üzenetére
Kubicának leszállt a vörös köd:
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander #34150 üzenetére
Erről tudsz valami bővebbet?
Mi az a trutyi és pontosan hogy működik? -
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #34136 üzenetére
gondolom azért csináltak ilyen széles orrot, hogy maga a kocsi orra is szárnyként hasson, és növeli az első kerekek leszorítóerejét, így növelve például a kanyarsebességet
viszont légellenállása az van, de hát ez vele jár
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #34130 üzenetére
Van benne valami, de ha azt veszed, a többiekéhez képest már az eredeti orr is tűzoltásnak nézett ki azzal az otromba hassal. Meg leszek lepve, ha az idei év nem úszik el, mert ilyenkor a legszarabb időt veszíteni, főleg ilyen tesztkorlátozós időszakban. Egyszerűen nem lesz idejük változtatni sem az autón.
-
brownus
veterán
válasz
hunnylander #34125 üzenetére
de kibasott ronda
-
Pá
addikt
válasz
A Renault lol.
Most először mondom, hogy a kocsija rondább mint Alonso. -
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #34127 üzenetére
Hol vastagodott? A hegyének, annak a fehér peremnek kicsit más a formája, de ezen kívül csak alul a függőleges terelőlap a különbség, semmi más.
Ez ugyanaz a szög, de sajna kicsit úlexponált. A körvonalait így is jól látni, hogy ugyanaz. Esetleg ez még passzol ide.Tovább nézegetve helyesbítek: tényleg mintha nagyobb lenne a "hasa" is.
Nagyon kényes dolog ez, mert rossz aerodinamikával talán két pályán lehet eredményes az autó (Monaco, Hungaroring).
-
wildrain
addikt
válasz
El kezdett esni Jerezben.
Tovább vastagodott a Renault orra.
Szerintem nem vastagabb, csak kicsit más a hegyének a formája, a pilóta felé tartó rész alján meg van egy kis "szoknya", ami eddig nem volt. -
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #34104 üzenetére
A pilótafülkéig számomra olyan érzetet kelt mint egy régi kezdetleges vektorgrafikás játék. Szépnek éppen nem mondanám...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander #33995 üzenetére
Most, hogy már rengeteg képet láttam a 2009-es gépekről, egy kicsit kezd fura lenni a régi első és hátsó szárny.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #33897 üzenetére
Massa-pálya lesz érzem
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #33858 üzenetére
pic2-ből nem tudsz Ferrarisat kb. ilyen minőségben szintén világos háttérrel?
-
válasz
te mettől meddig dolgoztál a mclarennél mérnöki pozícióban, hogy minden egyes meghibásodására tudsz magyarázattal szolgálni, hogy az miért pont akkor, és úgy történt?
-
AMD Power
titán
válasz
De komolyak ezek a képek.
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #33862 üzenetére
hát de a boxban is kitakarítják ám kerékcserénél
néztem is máskor hogy nyúlkál bele a bátor ember. kesztűvel, biztos hőálló, meg midnen de csak meleg lehet -
wildrain
addikt
válasz
Alonso az autogramos résznél (a kommentek között írta valaki):
How is the car?
Alo: White, red and yellow -
proof88
addikt
válasz
hunnylander #33860 üzenetére
Azt tudom, csak arra voltam kíváncsi, hogy ha benyúlnék oda, akkor forró lenne-e a kezemnek, vagy előbb megfogná a kezem egy rács?
-
proof88
addikt
válasz
Két oldalán a légbeömlőkben azok a majdnem függőleges vonalak valami hűtőn lévő lamellák ?
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #33833 üzenetére
Ennek bazi csúnya az első szárnya a fehér meg még rátesz egy lapáttal.
mod: Mióta nem kötelező feltüntetni a rajtszámot a hátsó szárny odalain?
-
Oliverda
titán
válasz
Már tavaly is mondtam hogy ő fejben már a rallis pályafutására készül.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Majd holnaptól
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #33820 üzenetére
Ez a csaj az f1online-nak dolgozik?
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander #33817 üzenetére
Ha majd ráérek, akkor én is elmegyek majd egyszer szezon előtti tesztre.
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #33809 üzenetére
Azt nem értem hogy egyáltalán hogy tesztelhetnek olyan autóval ami nem felel meg maradéktalanul az előírásoknak?Nem veszélyes ez így?Mert teszteken is teljes tempóval mennek és akkor akár rosszul is elsülhet egy baleset.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #33809 üzenetére
Átmenjen a törésteszten, értsd: a nekicsapódó fal kilyukadjon?
-
dangerzone
addikt
válasz
hunnylander #33806 üzenetére
...Vhogy megértem őket...
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander #33798 üzenetére
Szebb mint amire számítottam. Nagyon letisztult formája van kár azért az órmótlan elsőszárnyért.
-
Kraptor
őstag
válasz
hunnylander #33798 üzenetére
Még talán a BMW néz ki a legjobban
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #33785 üzenetére
Igen! Vagy esetleg az orr végére a fehér rész helyére mehetne a piros-narancs csíkos minta is, akkor még kisebbnek látszana. Küldd be a Reanult F1-nek mailben a linket hátha átfestik.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #33772 üzenetére
Lehet hogy ki kéne venni az üllőt az orrából...
A hátulja nekem tetszik, még a cápauszony is jól áll neki. A problémák az orrnál kezdődnek. Cápa, oroszlán (ING), kacsacsőrű emlős... tiszta állatkert. Na akkor még itt a rozmár ami most eszembe jutott szegény természet által kissé megtréfált francia emlősünkről.
MotionBlur: Úgy látom hogy Mugello-ban sincs túl jó idő.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Ehh..
Pá: még nincs
-
venember83
nagyúr
válasz
A kacsacsőrű emlős is elég orrnehéz, nincs ezen mit csodálkozni.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #33733 üzenetére
Nekem is azonnal ez jutott az eszembe. Borzasztó otrombán néz ki az orr és az elsőszárny. Az autó többi része jó, de ez az eleje tönkretszi az egész összhatást. Lego Renault
Még mindig a McLaren orr+szárny a legszebb eddig.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #33730 üzenetére
Fúúúúúj bazzzz!
-
-=Sziszi=-
aktív tag
válasz
hunnylander #33737 üzenetére
Köszi.
A versenyekre voltam kíváncsi. Bő két hónap az még hosszú időPazsitZ:Igen, dagi mint a Mclaren. A ferrarinak nagyon szép letisztult, karcsú formája van.
(Kolombusz)ekem az a furcsa, hogy Renault-on megtartották a cápauszonyt. Az minden autón ronda volt. Korábban volt róla szó, hogy tavaly sem hozott sokat, idén a megváltozott hátsó szárny miatt meg szinte semmit nem jelent, de hát a mérnökök jobban tudják.
UI:Jó látni milyen nyugis a topic. Kár hogy csak azért mert nem versenyeznek a srácok. Jó lenne idény közben se lenne 'hajtépés'.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Hát, én a Renaultnak drukkolok (Alonsonak természetesen), de hogy is fogalmazzak, meglepne, ha egy ilyen autóval oda tudnának verni a többieknek. Én laikusként nézem a dolgokat, ez szemre is lassabb, mint egy Ferrari, vagy McLaren.
Kár lenne Alonso pályafutásából megint egy évet elbaszni egy rossz autóval.
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #33733 üzenetére
de mi az hogy engedélyt kaptak? akkor az összes csapat kapjon... ne csak 1.
vagyis nem tom hogy melyik csapat kapott ha kapott egyáltalán más -
wildrain
addikt
válasz
Na, ez az orr nagyon durva. Nem tudom, jól látom-e, de úgy néz ki, mintha egy olyan forma lenne ott, mint egy repülőgépszárnyé, csak fejjel lefelé fordítva. Vagy ennek is a ballasztnak kell ott a hely?
-
D@ni88
addikt
válasz
ezzel a sárgával nem is olyan tré a hátsó szárny
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #33726 üzenetére
Ezeknek is széles a segge (habár a Williamsnek nem is annyira). Nem értem, valamit nagyon tudnak a Ferrarinál. Biztos valami új tömörítési formátum...
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #33725 üzenetére
Ja, már a tavalyelőtti tesztek alatt is ez a festés volt.
A kinézetről meg annyit, hogy nekem pl. az első szárnyakkal semmi problémám, sőt inkább szépnek, versenyautósnak találom a széles lapátszárnyakat. A hátsó szárny már más kategória, de én hamar hozzászoktam. Maga a kasztni meg egyenesen gyönyörű a toldalékszárnyak nélkül, sokkal szebb, hogy tisztán látni a domborulatokat az autókon, pl. a Ferrari oldaldobozában a hullámok nagyon tetszenek, de ilyen szempontból a Toyota hátsója is szép. -
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #33723 üzenetére
Pedig szerintem gyönyörű.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #33706 üzenetére
Nekem az első szárny sem tetszik, de nagyon nem. Elölről olyan mint egy hókotró hátulról pedig mint egy tescos bevásárlókocsi, de felülről és oldalról viszont jól néz ki. Mindenféle elfogultságot félretéve az eddig látott a 2009-es szabályoknak megfelelől orr+elsőszárnyak küzül a McLaren-é lett a legízlésesebb.
Hát ha a középmezőnyben lennének akkor kevesebbet mutatnák őket ez tény...
-
SG3rg0
őstag
válasz
Remélem én is hogy nagyobb falat nekik is ezek az új változtatások, és nem az élről kezdenek!
-
venember83
nagyúr
válasz
Nem lóg bele a kezed a bilibe? Vagy pofozzunk fel, hogy felébredj s visszatérj a valóságba az álomvilágból?
Oliverda: Nekem tetszik elölről, csak az a magas hátsó szárny... Azt felejteném.
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #33703 üzenetére
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander #33701 üzenetére
hát de most nem játékból kontrázom, de nekem ez tényleg nem tetszik most, a múlt mercijei naon szépek, de ez...
toyotáról láttam képet, hát na az szép -
JColee
őstag
válasz
hunnylander #33697 üzenetére
ez a szög sem rossz
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #33697 üzenetére
Ebből a szögből az orra kicsit hasonlít a 2005-ös autójéra.
-
sekli
addikt
válasz
hunnylander #33689 üzenetére
És hogy lesz megkülönböztetve a kettő...?
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #33682 üzenetére
Úgy látom hogy a Renault-t is megtalálta egy spanyol cápa...
-
dangerzone
addikt
válasz
hunnylander #33678 üzenetére
Tudom hogy népszerű. Nem kell ahhoz a topikot olvasnom.
De mivel nem volt a diagrammon, ezért nem említettem meg.
Nascarnak is nagyobb a történelme, mint az indícarnak. Meg sok a karambol, és az is látványos. Meg v8-as izommaotorok....Ki ne kedvelné? -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #33675 üzenetére
"A szabálymódosításokkal 50%-kall csökkent a leszorító erő"
Nem sok ez az 50%? Ha tényleg 80%-ban járnak kb. a tavalyi aerohoz képest, akkor az nagyon szép teljesítmény, mert a slick gumi már önmagában is hoz szerintem 1,5-2 mp-et pályától függően.
-
dangerzone
addikt
válasz
hunnylander #33675 üzenetére
De a nascar nem is volt a diagrammon
Sőt még a kocsik kasznija is kb 97%.ig ugyanaz. -
dangerzone
addikt
válasz
hunnylander #33673 üzenetére
Ok, már csak meg kell haxolnom a tv-t ,hogy bejöjjön az indycar.Én az egyenkasznival, egyenmtorral csak azt akartam mondani, hogy akkor lenne igazán izgalmas, kiszámíthatatlan a verseny. Mert mondjuk olyan pilóták is jobban érvényesülhetnének, akik kis, szar csapatokban vannak, mégis tehetségesek. Pl :Vettel, Webber.
Azt nem állítottam, hogy nézettebb is lesz ezáltal. Valszeg, ha ugyanúgy néznének ki a kocsik, kevesebben néznék.
Amúgy azért a f1 nagy nézettségéhez hozzájárul az, hogy európában széles körben elterjedt, és sok országban nyomatják a kereskedelmi tv-k.
Mondjuk én indycar-t nem láttam még rtl-en. Meg az főként az amcsik sportja. És mivel európában nem, vagy csak alig vannak versenyek, ezért persze,hogy az európai ember, inkább az f1-re kíváncsi. -
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #33661 üzenetére
Az idei aero szabálynak csak az az egy esélye van, hogy lehet vele előzni, ha nem, hamar lelesz cserélve.
-
dangerzone
addikt
válasz
hunnylander #33661 üzenetére
Állandóan változtatgatnak. Remélem egyszer sikerül nekik izgalmassá tenni a versenyeket.
Igazából az lenne a legkiszámíthatatlanabb versenyszezon, ha mindenki azonos motorral meg kasznival, egyszóval azonos kocsival menne. Max a szinek különböznének.
Csakhát ugye ebben nincs pénz.
És emiatt hiába módosítgatják a szabályokat ,lesz mindig 2-3 istálló, akik fényévekre megelőzik a többieket. -
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #33658 üzenetére
Az még annyira nem is rossz idő. Rózsi decemberben 1:28.993-at ment.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #33656 üzenetére
"TS says oil leaks and other problems(sportti.com reported hydraulics) shadowed McLarens testing and they only managed to do 15 laps. Once Pedro had to pull over to the side of the track."
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #33654 üzenetére
Úgy legyen
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest