- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ricardo #30282 üzenetére
A Totalcar-s Senna utalást azért linkeltem (MS-t is linkelhettem volna), mert nem kell kedvelni...volt már ilyen és nem kis karaktereknél.
Kicsit sok a hajcihő...ahogy a Trulli-s panasznál is ki lett tárgyalva, valszeg nagyon kézenfekvő Hamilton-ra fogni azt hogy Piquet előtte végzett, ...csak ettől még nem lesz igaz.
...amennyiben csak annyit tett volna szóvá, hogy Hamilton feltartotta akkor egy büdös mukkot sem szólnék...ez a köridőkből kiderül.
De egy kicsit többet mondott a kelleténél..és ezzel lerontotta az alapokban egyébként teljesen jogos érvelését.
Alonso...Alonso felölem azt csinál amit akar,...ha úgy érzi neki posztja eldöntetni a VB-t akkor semmit nem változott, max csöndesebb lett az utóbbi években.
...ez a 'huh most lehet rugni egyet Hamilton-n, akkor jövök' stílusú nyílatkozat nekem spec. nem jön be...'mindenki Massa-t akarja' (azaz senki Hamilton-t), meg a 'ha rajtam múlik Massa-t segítem' tipusú nyílatkozatok egész egyszerűen gyászosak, gyászosak mert mégis csak egy világbajnok nyílatkozik.
Számomra ilyen helyzetben a MotoGp 125cc-s osztályában tavaly az utolsó futamon való Gadea viselkedés a példaszerű. Azon a futamon dőlt el a VB cím, Talmacsi és Faubel között, mind egy csapatban voltak, Faubel pedig Gadea-nak honfitársa...ahogy jött a két címért vetélkedő versenyző, Gadea látványosan félrehúzódott...semmilyen módon nem próbálta meg veszélyeztetni sem az egyik sem a másik esélyeit. ...pedig akár a futamgyőzelemért is harcolhatott volna.Ehez képest számomra Alonso ezekkel a nyilatkozatokkal csak gyászos, Briattore legalább üzletember, de Alonso versenyző és világbajnok (erlvileg nagybetűvel).
-
hunnylander
őstag
válasz
Ricardo #30282 üzenetére
Es ugyan miert szeretnek? Es ugyan miert kellene szeretniuk? Ok ellenfelek.
Lewis 22 evesen beleulhetett egy McLarenbe, amiota csak az F1-ben van egyfolytaban cimert kuzdhet, versenyeket nyerhet, hogy a fenebe rajonganak erte azok, akiknek csak a toltelekszerep jutott?
A nyafogo pilotak akarjak jatszani a stewardokat? Mar regen rossz, ha ok akarjak megszabni Lewisnak, hogy milyen stilusban versenyezzen. Foglalkozzanak a maguk dolgaval! Lewist is figyelik az illetekesek, es nem is vekonyan. Barom aki azt gondolja, hogy passziobol akar bunteteseket szerezni maganak. Nem kicsit figyelmetlen az aki nem veszi eszre, hogy obele kotnek bele a leghamarabb. Massa harom nagy vetsegert kapott egy legenyhebb buntetest, Lewis megy egy olyan hibaert kapott buntetest, amit meg soha nem lattam buntetni, pedig mar Massa is rendesen megbuntette.
Amit en latok, hogy jelenleg meglehetosen novekszik a szurkolotabora, pont azert mert gyakran felnagyitjak a hibait es sokszor meltanytalanul buntetik. Es ez egy humanus sportbarat F1 nezonek mar nagyon visszatetszo. Es nem mindenki olvassa am rola a ferditett bulvarmarhasagokat, az olyan vagyok, mint Senna rosszindulatu kamuhireket. Vannak am mas korosztalyok is, akik vasarnap leulnek a teve ele es oda vannak azert, ahogy vezet, mert a mai mezonyben egyertelmuen az o stilusa a legelvezetesebb.
-
törölt tag
válasz
Ricardo #30266 üzenetére
"××××× erőszakossága többször mindkét McLaren versenyének idő előtti befejezéséhez vezetett. Több versenyző nyilatkozta ×××××, hogy istenbe vetett erős hite a versenypályán közveszélyessé teszi, és ebben volt is némi igazság. ××××× valóban nagyon optimistán állt a versenyszituációkhoz, aminek bizony nemegyszer baleset lett a vége."
Totalcar/Hitében közveszélyes zseni -
hunnylander
őstag
válasz
Ricardo #29280 üzenetére
Itt a megoldas a problematokra: f1coveragedirector@fujitv.jp
Remelem a futam vegen is mutatni fogjak az apucit es fulig fog erni a szaja.
Jo latni a jokedvu mclareneseket, es Anthony Hamilton csaladtag a csapatnal, es jol elvan a szerelokkel is, miert baj ha orulnek es a kozvetites rendezoje meg bevagja oket? Csak azert ne mutassanak kepeket a McLaren boxbol, mert ott van egy csunya fekete fazon? Engem annyira zavar, mint Massa pereputtya (van ott mindenki, testver, unokaoccs, manager Todt gyerek stb.). Neha ledobbenek, hogy hogy lehet igy fennakadni ilyen jelentektelen es termeszetes dolgokon. Egyesek mar az egeszseges merteken tul ruhellik egyes embertarsaikat. Ironikus tanacsom; ott az e-mai cim, na meg a szemhejatok.
-
-
hunnylander
őstag
válasz
Ricardo #21464 üzenetére
Te szerintem Male kijelentesere reagaltal, mert tole van az idezet. Massanak kemenyebbnek kellett volna lennie, ha tudott volna. Lewis meg is koszonte neki az 'elengedest'.
Tobbet nem tudok hozzatenni, csak Hill szavait idezem, aki mar Lewis F1-be kerulesekor kijelentette, hogy "ruthless overtaker". Lewist nehez feltartani, ha harapos kedveben van, marpedig a SC igazsagtalan ido- es poziciorablasa felpiszkalta az idegeit.
-
Oliverda
titán
-
-
hunnylander
őstag
válasz
Ricardo #15364 üzenetére
Szerintem elbeszelunk egymas mellett.
En csak azt nem ertem, hogy kit miert zavar az, hogy kit hanyszor mutatnak a kozvetitesben, es hogy kozvetlenul az idomero utan miert Lewis faterjanak a keprekerulese a fo tema?
Miert nem pl. az a tema, hogy Lewis bakot lott a gumivalasztassal?
-
hunnylander
őstag
válasz
Ricardo #15349 üzenetére
Az apjara utaltam a Hamilton nevvel. Tulzott tomjenezes? Ismetlem magam, mert muszaj: a kozvetitesek rendezoinel tessek reklamalni azugyben, hogy kit es hanyszor mutatnak.
Fél évadban Alonso beállításával ment = urban legend, ilyet meg Alonso se mondott. Ellenben tudok par futamrol ahol Alonso ki se dugta az orrat penteken, csak pihentette magat es az autojat es lenyilatkoztak, hogy Lewis munkaja volt az alapbeallitasok tesztelese. De ez is leragott csont, minden csapatnal megy a kozosbe, ha megtalaljak az optimalis beallitasokat es mindket pilota ezt finomitja a sajat stilusahoz.
-
Oliverda
titán
válasz
Ricardo #15339 üzenetére
Fordíts hátat a TV-nek és akkor nem fogod látni.
7Heads Drago: Talán azért mert nem mennek ki a versenyre. Amúgy Hamilton faterja a manager is egyben.
Mellesleg ez egy elég gyerekes, már mondhatnám hogy szánalmas felvetés volt. Persze valamibe mindig bele lehet kötni...
-
Hold
őstag
válasz
Ricardo #12332 üzenetére
Emberből van, azért azt vedd figyelembe hogy ők egy kis 30cm-es TV-n próbálják megtippelni melyik pilóta is látszik a képen..
Van 2 pilóta akinek 1-2 csík különbség van csak a 2 sisak között
Félre értés ne esssék nem védeni akarom őket, csak ismerem a külölményeiket..
Azért mulatságos volt hogy elmúlt években Campona bevásárló központ Liftjében zsúfolódtak 2db tv elött..
Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazon Kindle
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest