Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Kipróbáltam a gyári navit és nagyon jól működik, az hogy a HUD-ra kirakja merre kell menni elég szuper. Van arra lehetőség, hogy aktív AA mellett is a beépített navit nyissa meg?
-
WasabiTrsr
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Mennyire ajanlott? Egesz jo arnak tunik a tobbi mild hibridhez kepest. Meg nekem tetszik is .

Bar talan a plug in hibrid c-maxok meg jobb arunak tunnek nekem. Azok ajanlottak?
Engem mondjuk a legjobban az erdekel, hogy mennyire hangosak. Most a 2.5 Focust neha a nap vegen otthagynam az ut szelen, annyira hangosnak erzem munkabol hazafele.
Gondolom ebben a Mondeo jobb. -
venom8888
őstag
Sziasztok. Van kettostomegu az Mk5 hybridben?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
dellfanboy
üzenetére
Két kerekét szúrták ki.
A tréler nem a tolvajoké - a tolvajok segítségét elutasították.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Facebookról egy spanyolországi tapasztalat:
Szünet egy Barcelona melletti autópálya parkolóban, alig tudtam újból útnak indulni, nincs több levegő a gumikban – azonnal megállítottam valakit, aki kedvesen felajánlotta a segítségét. Udvariasan visszautasítottuk – szerencsére. A rendőrség azt mondta nekünk, hogy csalás volt a dolog hátterében, az autót el akarták lopni. Most itt rekedtünk, új gumikra várok - téli gumit szerezni Spanyolországban, nem olyan egyszerű.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Joker88
üzenetére
Abból a szempontból nem lényegtelen az autó, hogy 17 éves és ha acélfelnis, akkor simán lehet rozsdás a felni pereme, ahol ereszt a gumi.
Volt ilyen esetem Focussal.
A gumis majd vagy berakja egy lavór vízbe vagy speckó bubis vizet permetez rá, hogy megállapítsa hol ereszt.
Ha a felni ereszt, akkor megjelöli krétával a helyét és irány homokfújatni a peremnél belül. (ez kb az egyetlen megoldás)Ha alufelni akkor passz.

-
Joker88
őstag
Érdekes story, és kicsit hosszabb..
Mostani, őszi vétel, DOT szám szerint 2023 július, téligumi. Valamikor november elején lett feltéve, 175 65 r14 (mint a gyári táblán a B oszlop alján) , igaz Debica márka .A történet,hogy ma autópálya.. Győrből Budapest felé, a főváros előtt , gumicsattogás, jobb hátulról.. Először azt hittem hogy valami leesett , és hozzáér a gumihoz. Legelső kútra ki, keréknyomás. A jobb hátsó kivételével mindenhol megvan a 2,1 Bar , míg az említett jobb hátsóban, 1,4 Bar.. Visszafújva 2,1 körüli értékre. Azóta maradt benn az a nyomásérték amit belőttem a kúton. Elviszem holnap gumishoz,nem arról van szó, de valakinek volt már hasonló eseménye ilyen téren? (Az autó szerintem lényegtelen most,de 2006os, 1,3-as benzin.. ) -
radi8tor
MODERÁTOR
Játszottam kicsit Midjourney AI v6-al.
Előfizetés kell hozzá, de lehet stornózni és visszaadják a pénzt is.
Nem igazán tudta előállítani nekem az európai Kugát (felső kép), folyton az USA faceliftet renderelte egy idő után (alsó kép). Már a végén bele zavarodott a Ford badge-be is (kirakta a hűtőrácsra és a motorház elé is)
Jó játék de inkább elvont alkotásokhoz jó ez szerintem.
-
gabor9991
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ezekkel az olcsó olvasókkal csak óvatosan.
Nekem is van egy 5dolláros kék bluetoothos olvasóm ami az mk2 focussal és offos másikkal is tökéletesen működik de az mk4 focus. ha bedugom a csatlakozóba. akkor az összes elektromos rendszere hibát dob amíg a kütyü csatlakoztatva van.
Se szervó, se abs, se semmi nem működik. -
robertka
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Van olyan ami az ELMConfiggal nem kommunikál pl az OBDLink Ex. Azzal a programmal lehet modulokat írni tempomatot bekapcsolni, ha csak a FORscan re kell és csak ki akarsz olvasni pár dolgot arra jó lehet de amikor már komolyabban belenyúlnál jobb kábelre lenne szükséged. Ez is jó: VScan STN1170 ELM327
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hát mert nem minden readerrel működik megfelelően a ki tudja melyik szoftver.
A kérdésem arra irányult hogy csak hibakódot szeretnél kiolvasni / törölni vagy programozni is szeretnéd a kocsit Forscannel?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mi lenne a célod az OBD-vel?
-
ptesza
senior tag
Tele van az Aliexpress Focus Mk2. 5 fejegységekkel. A gyári már kopott és a gombokról is válik le hólyagosan a bevonat. Van valami tapasztalat, vagy ajánlott? Ha lenne tolató kamera is az lenne a legjobb.
-
gabor9991
addikt
Az ősz folyamán 280körüli árajánlatot kaptam a gáz beszerelésére pótkeréktartállyal, valamint van a molnál egy lehetőség hogy az új beszereléseket 80ezer forintnyi ingyen gázzal jutalmazzák.Van további feltétel is azt most ide nem írnám le.
Így nagyjából200 körül kijött volna a beszerelés de mostanában már nagyon keveset fut ez a kocsi így nekem még ennyiért sem érte meg beszereltetni,de aki sokat megy annia 300 forintos gáz az nem rossz ajánlat ameddig jól működik a gázrendszer
-
Biqci
aktív tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az a 8l/város elég jó, most Jazz-el olyan 7 literes átlagot produkál, de a rövid táv miatt, alig néhány km-re van a munkahelye, de kocsival kell járnia, mert ha később kezd, az van hajnali ½4kor, ilyenkor semmi más lehetőség nincs. De most messzebbre költözik, így oda vissza 50km lesz, az alatt legalább be tud melegedni az autó. A gázszett elképzelhető, volt nekem is a Focusban, de itt nagyon drágán szerelik, ki kell kalkulálni, megéri-e...
-
gigaherz
tag
Alvázszám alapján lekérdeztem, de csak a tengelykapcsoló-csúszás érzékelő szoftverre (18S07) van jelenleg aktív visszahívás. Nem tudom, hogy az enyémre történt-e visszahívás, és ha igen, akkor megcsinálták-e. Az előző tulaj sem tudott róla, hogy bármilyen visszahíváson részt vett volna az autó. (ők vették újonnan)
Legutolsó információim szerint eleinte hűtővízszint figyelőt építettek be de később rájöttek, hogy csak 2 vízscsövet kell kicserélni, és annyi. -
-
Biqci
aktív tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ja, persze, tudom, évek óta vezetem én is, mind a motoromnál, mind az autómnál. Viszont a kérdés, hogy a lányom lába alatt, mert neki kell az autó, hogy fog fogyasztani. Igazából erre gondoltam...
Amúgy igazán a Spritmonitor csak egy olyan általános képet ad, ami bármi lehet, mert a fillérb.szók és a belesz.rok vezetők csatájából kihozott átlagot nem mindenki tudja a saját körülményeire vetíteni...
-
troll81
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Igen csak gondoltam H hátha valaki tud fejből valamit amit próbált.
De lehet veszek egy 50ml az elég kell legyen és kész
-
troll81
addikt
Sziasztok loctite 510 helyett valaki tud alternatívat ajánlani?
Váltóhoz kellene azt raknek össze.
köszönöm a segítséget -
Biqci
aktív tag
válasz
Red_Bull
üzenetére
Mi is ilyet nézegetünk, de az 1,6-os motorral. Mivel inkább országúton lesz használva és csak keveset városban, nameg a lányomnak kritérium, hogy erősebb legyen mint a mostani Jazz. Itt már van bőven Titanium felszereltség, ami azért nem árt szerintem. A fogyi pedig... Nos ez majd a jövő zenéje
-
Red_Bull
aktív tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az végülis mindegy, mert a legtöbb eladó példány ahogy nézem 1.25-ös, úgyhogy valószínű az lesz, de persze az 1.4-es még jobb lenne, gondolom valamivel jobban megy.
-
Red_Bull
aktív tag
Üdv
Ilyen Fiestát tervezek venni (2008-2012). Külsőre nagyon bejön az autó, méretre nekem tökéletes, idáig elég jókat olvastam róla, bár nem sok használtteszt van róla sajnos .
Ha valakinek közületek van vele tapasztalata, azt szivesen meghallgatnám, minden info érdekel.Városi rövid távokra használnám, mindenképp benzines érdekel.
Egy 2005-ös "vasaló" swiftet tervezek amúgy leváltani erre, kb olyan 2 millát szánnék rá.Egyelőre még nem vezettem, de hamarosan elnézek valami használtkereskedésbe kipróbálni egyet. -
gigaherz
tag
Persze, ledokumentáltam mindent.

-
gabor9991
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Nálam is emiatt lett 3-ra fújva, a nyári és a téli is a 2 szélén rendesen megkopott a gyári értéken használva.
2 szezon alatt a téli 8mm-ről középen lekopott 7mm-re a két szélén meg 5,5mm-re.
Most meg így a 3. szezonban túlfújva próbálok a 195-ös gumi közepén járni
-
gigaherz
tag
Sziasztok!
2012-es MK3-as 1.6 Ecoboost 182HP kombi Focus tulajdonosa lettem. 84e km van most benne. Az egyik hűtővíz tartályba visszafolyó csövet már kicseréltem, mert hozzáért a motorburkolat alatt valamihez, és kidörzsölődött, nyomás alatt szivárgott. Ez a cső műanyag, kb. 1mm falvastagságú és a cserénél ketté is tört simán, nagy meglepetésemre. Az új cső 14mm átmérőjű, 3.5mm falvastagságú gumicső és sokkal bizalomgerjesztőbb.
(gyári cikkszám: 5273097)
Olvasgattam, hogy ezzel a motorral szerelt változatoknál érdemes lehet cserélni időközönként a csöveket, de melyeket? Ezen a csövön kívül még melyik az, ami eltörthet?
Köszi! -
diegho
nagyúr
Köszi a válaszokat. Ez esetben viszem a jól bevált helyre. Ott 50-be áll meg a csere olajjal együtt kb. Márkaker kb a duplája lenne és kérdéses, hogy belerakják az olajat és a szűrőt, vagy sem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
diegho
üzenetére
Viheted bárhova, magadnak is cserélheted (én már cseréltem benne 2x a 30000-es előtt).
Ha gyári szűrőt raknak rá a sarki szervizműhelyben akkor a kutyát nem fogja zavarni.
Sőt megsúgom a 30-as szervizeket is elvégezheti bármelyik szakműhely amennyiben gyári alkatrészekkel dolgoznak és követik a gyártói utasításkokat. -
sparta2
tag
válasz
diegho
üzenetére
A DSR-be csak a garanciális ellenőrzéseket/szervizeket írják be. Nekem több kisebb javításom volt a garanciaidő belül és ezeket nem jegyezték be. Pl. a bal első ajtón meghalt az ütközésvédő gumicsík, kicserélték és nem került be a rendszerbe. Rákérdeztem és akkor mondták ezt. Az első féktárcsát-betétet én cseréltem rajta a 4 éves kötelező szerviz előtt két hónappal és fel sem tűnt nekik. Persze gyári, Ford emblémás alkatrészt tettem bele, nehogy elússzon az utolsó garis évem. Tetess bele gyári szűrőt és ne állítsa vissza az olajcsere intervallumot, így nem lesz gond.
Ivanicsot kerülném. Korábban írtam róluk. (a többi se sokkal különb)
Tény, hogy ezt az árat csak akkor tudod lejebb vinni, ha meg tudod csinálni magadnak -
Mauzes
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Te is tudod kérni szerintem, hogy ne írják be. Úgyhogy alapvetően én az árkülönbség alapján dönteném el, hogy hová viszem, valószínűleg függetlenbe.
Viszont a jelen pillanatban márkaszervizben Ivanicsnál csináltatnám, mert akció alatt konkrétan olcsóbb, mint bármely független.
-
diegho
nagyúr
Ford mennyire kezeli normálisan a garanciát?
Lassan 13k van a Kugában, 30k-nál lenne esedékes az első szervíz, de én 15k-nál cseréltetném az olajat és az olajszűrőt.
A kérdés az, hogy elvigyem független szervizbe, ahol kap gyári szűrőt és valami normális olajat. Ez a szerviz hozzáfér a Ford digitális rendszeréhez, tehát be is tudják írni. Ha bármi garanciális probléma lesz a jövőben, akkor a Ford nyihogni fog ezért? Vigyem Ford-ba, vagy függetlenbe, ha utóbbi, akkor beírják a digitális könyvbe, vagy sem? -
Mauzes
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az mondjuk jogos, hogy távolságot nézve valóban a sok cuccos menet a nagyobb része (autópályán).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ja hogy neki is hibrid lesz? Az más, abból szerintem is könnyen kijön a cucc, tekintve a váltó méretét is.
-
A Zéé
addikt
válasz
Mauzes
üzenetére
én befújnám középértékre (elől 2,4, hátul 2,6), aztán ennyi. Lehet, hogy kicsit nagyobb a gumikopás, és ha egyedül vagy kicsit pattogósabb, mint amikor sokan vagytok, és amikor tele van kicsit jobban kell figyelni a kátyúkat, de sima hétköznapi vezetés során ez teljesen kezelhető dolog.
Furgonokat/teherautókat se állítgatják mindig az adott terheléshez...
-
Mauzes
addikt
Azt amúgy ti hogyan kezelitek, ha nagyon eltérő nyomás kellene a gumikba eltérő terheltség esetén? Galaxy-ban:
Elöl 2,2 bar ha kevés utas és 2,6 ha sok utas csomaggal
Hátul 2,2 ha kevés utas és 3,1 ha sok utas csomaggalEz alapján hetente 3x kellene járnom kútra oda-vissza állítani a nyomást.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Hibrid esetén is sok olaj marad bent? Nyilván akkor megéri, csak elsőre olyan egyszerűnek tűnik egy kosár fogaskerék
hagyományoshoz képest. Vagy ha spórolni akár valaki munkadíjon, lehet egymás után többször leengedés-feltöltés módszerrel próbálkozni, amíg tiszta nem lesz a színe. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
gabor9991
üzenetére
Én 2.8 megálltam, 3.1 a vége a kis táblicsku szerint, csomival és teli emberekkel, ez most jó így. Te azt már ne nagyon fúdd, úgy jársz, mint én az Opellel, hogy a közepe kezd kikopni jobban, a széle meg kevésbé, aztán jön a slick
bár az a 4x4 miatt slick-en is eltolta a havat..
Ma már ne tegyél bele.
-
Dißnäëß
nagyúr
Fújjatok a gumikba !
1 literrel csökkent a fogyim.Igaz, 1.2-1.5 között voltam körbemérve..
Köcsög levegő, hogy össze tudja magát húzni egy meleg október után..No, útra fel !
Most suhanás van, beteszem üresbe és úgy is jól húz..
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mikulásgyár gurulásról készített rövid videó: [link] 86 MB ne mobilon nézd!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Nem, márkaszervizben ilyet nem csinálnak. Ott csak kiöntik belőle ami kijön, nem mossák át.
Mivel használtan vetted és nincs tudomásod róla hogyan volt karban tartva egyszer szerintem ejts meg rajta egy ilyet. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Szuper!
Váltóban cserélj olajat átmosásos megoldással. Oké hogy nem olcsó (3 évente 120-150 ezer Ft). de az élettartamnának sokat számít.
[link] -
Jacob Gibbs
tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Kedves Kollégák!
A Mondeo-Saga lezárult. Egyik szemem sír, a másik nevet... első autómtól (Opel H Astra) fájó búcsút veszek és ott hagyom a kereskedőnél, a Mondeo pedig jön velem. Nagyon fog hiányozni, mert jól szolgált eddig, sosem hagyott cserben (kivéve a Lidl parkolóban 1-szer amikor lemerült az akksi
). Remélem a következő gazdájának is hű társa lesz. 
Viszont, izgatottan várom a Mondeo-t, ha annyi baj lesz vele mint a H Astra-val volt, akkor boldog tulajdonosa leszek. Valószínüleg kell egy kis idő amire megszokom az automata váltót, meg a méreteket. Ahogy egyik ismerősöm mondta, a jót könnyű megszokni.

Egyenlőre úgy áll a dolog, hogy a Jézuska beteszi a kulcsot a fa alá.
-
ferke72
aktív tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszönöm !
Csak annyit most épp “semmi baja”… Reggel indult rendben, nagyon nehezen melegszik fel egy ideje viszont szépen jár a motorja , ma kiolvastatom valahol. -
ferke72
aktív tag
Sziasztok!
Ford cmax 2007 év eleji dízel autóm van. Sajnos kijelzőn kiírta hogy system engine fault..
Jár a motor semmi nagyobb dolgot nem vettem észre viszont nem tudom mitévő legyek vele.
Szerintetek?
Köszönöm! -
gabor9991
addikt
válasz
astrojoe12
üzenetére
99-es autó esetében szerintem a néhány századnyi plusz nem feltétlenül katasztrófa.
Ha szétszerelnéd a motort és minden gyárilag megadott illesztést lemérnél azt gondolom semmi nem lenne gyári értéken mégis működik a motor
-
astrojoe12
tag
válasz
gabor9991
üzenetére
És a szelephézag értékek mennyire jók?
Ezt találtam gyári adatnak:
szívó 0,11 - 0,18 mm átlag: 0.15
kipufogó 0,27 - 0,34 mm átlag: 0.3Ezek szerint nekem már túl nagyok a hézagok.
Azt nem tudom, hogy a picit langyos motor mennyire befolyásolja a mérést. Mondjuk, ha nyáron mérem a nagy kánikula idején, akkor is kb ilyen lenne a helyzet, hiába mondják, hogy hideg motoron kell mérni.
-
gabor9991
addikt
válasz
astrojoe12
üzenetére
Elvileg korongos [link]
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Ez a motor korongos-, vagy hidrotőkés?MK1 benzines kombi 1999-es 1.8 16v Zetec EYDC
Tegnap szelepdekni tömítés csere volt és akkor már megmértem a szelephézagokat. A szívó részen 0.23-0.25, a kipufogónál egyforma 0.35 mm volt, szorosan mérve. Nem volt teljesen hideg a motor, picit langyos volt.
(Tudom, hidegen kellett volna mérni, de nem volt idő kivárni, mennem kellett szombati túlórába :(( ) -
radi8tor
MODERÁTOR
Fordos gurulás az óbudai mikulásgyárhoz
-
válasz
Joker88
üzenetére
Lökhárítót nem kell leszedni,csak az alját.
Lefelé jön ki,nem előrefelé,nincs értelme levenni a lököst,nem lesz egyszerűbb.
Én már cseréltem az MK3-on (ugyanaz az elv és felépítés ez a része),elég szívás ha nincs csápos,felbakolva és az autó alatt fetrengve nem annyira egyszerű.
Plusz nem árt egy segítő is,mert máskülönben összeszerelésnél sűrű anyázás közepette kapsz sztrókot,2 kéz nem biztos hogy elég az autó alatt fekve.Tapasztalat…
Itt egy videó: [link] -
Joker88
őstag
Saját magamnak kell kicserélni a folydogáló vízhűtőt..
Saroknál,bal oldalon eléggé szorgosan csepeg a drága fagyálló..
Kérdés hogy megúszom-e esetleg a lökhárító leszedés nélkül vagy se , hogy legyen normális helyem..
Illetve ha jobb lenne leszedni a lökhárítót, hol vannak annak a felfogatásai ?
2006os járgány, lásd az összefoglaló..
*Azért magamnak , mert már idén senki sem vállalja..
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
MIután Mazs1drazs1 egy ravasz húzással rád melegítette
-
Mauzes
addikt
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Hehe, és akkor egy fórumtárs még ma elmegy és megveszi előled.

Amúgy jónak tűnik, adaptív tempomattal még én is venném.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Köszi, külsőre nagyon egyben van, nem csodálom ha beleszerettél.

-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Hogyne!
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/ford/mondeo/ford_mondeo_2.0_fhev_vignale_ecvt_vezetett_szervizkonyv_-_led_fenyszoro_-_ulesfutes_szellozes-20136412#sid=7100d715-756f-4f14-9135-bdd214dc6362 -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Szia, van linked az autóhoz?
-
Jacob Gibbs
tag
Sziasztok,
Gondoltam adok egy frissítést a Mondeo státuszra, amiről korábban írtam.
A kocsi patika állapotban van java részben. Jobb hátsó kerék fölött volt egy kis javítás. Rétegvastagság mérő ott mutatott vastagabb festéket, de az se volt veszélyes. Motortér porszáraz, anyósülés oldalról a küszöb mintha még sose lett volna használva, egy karc nem volt rajta..
Ülések nem kopottak, vezető oldali nyilván picit használt, de ez benne van a pakliban. Itt ott 1-1 kavics nyom, rozsda sehol. A kocsi szinte új...
Kemény menet lesz, pénteken lesz találkozó a tulajdonossal, ha meg tudunk egyezni akkor viszem a kocsit.
Egy frissítést még adok pénteken, hogy mi lett a szori vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- MIUI / HyperOS topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Most suhanás van, beteszem üresbe és úgy is jól húz..