- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
-
mghltm
addikt
válasz troll81 #53478 üzenetére
a biztositekot nezted esetleg? lehet csak annyi baja van.
#53479 radi8tor a gyuru / ora le tudja gyilkolni gyorsan, viszont a borozes sem a legjobb az utobbi ~6 evben, de bal 1 teljesen jo a futott km-hez kepest.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
mghltm
addikt
válasz troll81 #53471 üzenetére
nincs ra alapja, hiszen utcai legalis az izzo, nemet muszakin atmegy vele az auto. pld hasonloan nem lehet megbuntetni a jobbkormanyos autokkal kozlekedo kulfoldieket sem a vetitesi kep miatt.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
[Prolixus]
addikt
válasz troll81 #53140 üzenetére
Szóval szeretsz bütykölni velük, csak időd nincs rá. Tutinyerő kombináció
Gumis nem helyezi vissza mert ki sem veszi. Le lehet venni a gumit anélkül, hogy hozzányúlna a szenzorhoz. Néha megsérülhet a szenzor persze, ha szar a gumis vagy figyelmetlen vagy siet, de ilyen esetben nekik kellene helyrehozni a kárt úgymond. Mindenesetre én nem foglalkoznék ezzel, ha csere után van valami hiba a szenzorral akkor lesz érdekes számodra hogy milyne megy bele pontosan. De egy normális gumis nem fogja "bántani" a szenzort.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
astrojoe12
tag
válasz troll81 #52998 üzenetére
Nekem az egész szövet, egy vastag filc anyaghoz hasonlít. Sokáig jó volt, de most már beszívja a nedvességet és nehezen szárad ki. Az érdekelne, hogyan szokták ezt kezelni, impregnálni, milyen anyaggal?
Szilikon, vízüveg, folyékony fólia, valami más?
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
bul07
nagyúr
válasz troll81 #52756 üzenetére
Igen a pöttynek van jelentősége
Amúgy csak egy pötty volt?Ahogy nézem a S Max jó pár fajta rugóval volt szerelve [link], már ha jól kerestem és hihetünk nekik
És figyelni kell főleg egy olyan autó esetén amiből van 5személyes és 7személyes is mert a 5személyes rugó még ha erősített is nem lesz jó a 7személyeshez, főleg ha 7személyel használnod is
Nekem Touran van ugyan ez a helyezett, így nem kockáztattam és pöttnek megfelelő rugót vetettem, ma kellet volna hívnia a szerelőnek hogy cseréljük de biztos nem ért rá
Szerk
Na itt talán részletesebben le van írva egyes rugók [link]
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz troll81 #51766 üzenetére
Kicsit olcsóbb mint itthon volt, de ugye a távoli szállítás miatt nagyjából annyi lesz mintha itthon vettem volna meg. (60e)
Idén a bűzgolyóval próbálkozom majd. Nem akarok villanypásztort szerelni be, mivel nagyon sok nyitott rész van. Simán bejöhet az elektródák mellett.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
embe
nagyúr
válasz troll81 #51662 üzenetére
Helyén.
A féktárcsa középrészét lefestem feketére. Így a nyári felnivel, mivel nem olyan sűrű a mintája mint a téli felninek, nagyon látszik hogy rozsdás.
A féknyergek meg kékek lennének.
Még versenyben volt a fekete féknyereg...de gondoltam egy kis játékosság kell neki. És úton van a egy fekete Ford felni kupak.
Még lehet rendelek hozzá fekete/szürkeárnyalatos Ford emblémát előre és hátra.
Mint kiderült Eibach ültető rugók vannak alatta. Amikor vásároltam, akkor 225/45 R17-es abroncsok voltak rajta. Azzal nagyon rázott, de lehet jobban nézett ki. Vettem egy garnitúra /50-est, a gyári méretet. Komfortosabb lett.
Az ültetés és a magasabb abroncsok miatt - a kép nem adja vissza - de olyan mintha nagyobb kerék lenne rajta a gyárinál. Bár ebbe lehet besegít a kisebb ET szám is.
Ilyen volt a /45-ös gumival.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz troll81 #49637 üzenetére
Szia!
Az említett festék a Foliatec RS kék? Csak mert a fotóid illetve a webshop fotója nekem nagyon eltérő. Tudom monitor, fényviszonok stb... -
RazoR
veterán
válasz troll81 #51636 üzenetére
Ez egy netes kép de ugyanezt nézték az enyémen is és a VCT EXT Dif1 nálam gázadásra kimozdult 20 főlé jobb irányba, az MK3 amit néztünk ott megállt az érték gázadásra 0 és 10 között, de inkább 0 és 5 között, alapjáraton is mocorgott folyamatosan az érték holott annak stabilnak kéne lennie
-
[Prolixus]
addikt
válasz troll81 #51580 üzenetére
Nagyon messze nem akarnék nézelődni azért, egy készletes autó persze más lenne mert ha pont az kell és pont ott van elmegy érte az ember akárhol is van, de ez egy rendelés. Ugyanúgy pont emiatt nem gondolnám, hogy máshol drasztikusan sokkal több kedvezményeket tudnának adni...nem készletes autó ami ül rajtuk már egy ideje és meg akarnak szabadulni tőle. Azt csinálja a Ford ugye hogy listaárnak behazudnak X-et, ebből lejön automatikusan minden autóra 1.7M kedvezmény, mert úgy jobb az optikája. És ebből engednek még a kereskedések 1-2-300e forintot még, szóval ez az "igazi" kedvezmény. Most ha a másik még enged egy 100-ast de 60km-re van tőlem, nem feltétlenül éri meg. Időszakos szervizeltetés miatt persze utána bármelyik márkaszervízbe lehet vinni, meg elvileg garancia égisze alatt is bárhol csinálják az autót, de azért az a tapasztalatom (mondjuk nem Ford szervizekkel hanem másik márkánál), hogy ha valami vitásabb vagy nem annyira egyértelmű megítélésú hiba kapcsán megy a csörte, akkor máshogy állnak az emberhez ha ott vetted az autót eleve - ami nem így kellene hogy működjön de persze valahol érthető.
Az a "baj" amúgy hogy én pl vonóhoroggal kérném, adott színben (fantastic red), és kéziváltóval meg nagyjából full extra kocsi, még német hirdetésekben böngészve sem találtam pont ilyen konfigurációjú autót.
Köszi a tapasztalatot Autócentrum-Szabóra gondolsz Érden, feltételezem?
Még vagy szűk fél éve voltam náluk egy készletes ST-t néztem akkor (de kombi volt úgyhogy nem vettem meg végül...azóta meg elnapolódott a vásárlás eddig), az értékesítő kedves volt, vagy fél óráig dumáltunk, de nem volt túl képben a modell kapcsán mondjuk. Bár mondjuk tőlük pont nem kértem árajánlatot, kíváncsiságból azért lehet teszek egy kört ennél az értékesítőnél is.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
RazoR
veterán
válasz troll81 #51505 üzenetére
2 hete vettem, még az előző tulajnál volt nagyszervízelve. Nem tudom, hogy hangmentes volt e előtte.
Most csak olajcsere, önindító és motortartó bak lett cserélve.
Vezérlés csere okoskerékkel együtt volt szervízkönyv szerint 130ezernél, most van benne 178ezer.Minek lehet ez a hangja? Okoskerék?
[ Szerkesztve ]
-
Balcsix
senior tag
válasz troll81 #51262 üzenetére
Én egyébként tökre meg vagyok békélve a 10,5-ös átlag fogyasztással. Megfogadtam már párszor, hogy néhány száz km-ig normálisan használom, de soha nem bírtam megállni. Egy ideje már nem is próbálkozom.
Imádom, amikor egy forgalmasabb zebránál várok a lámpánál, és csak azt veszem észre, hogy megállnak kamerázni, amint átértek, és megvárják, hogy elinduljak.
Na ott rendesen rosszul érezném magam, ha nem lépnél el neki kicsit, ha már rám vártak.
Ültem már néhány gépezetben, de megunhatatlan az 5 henger hangja. -
Balcsix
senior tag
válasz troll81 #51250 üzenetére
Nekem eddig a vegyes fogyasztás 10-10,5 körül alakul úgy, hogy sokat használom városban, elég dombos területen, és szoktam "lépni" is neki. És még csak optimalizálva sincsen még.
Szóval simán el tudom képzelni, hogy aki óvatosabban vezet 10 alá is befér. Persze a Mondeo vagy az S-Max nagyobb kaszni, de azzal sem lehetetlen jobb fogyasztást eléni szerintem.Kb. pariban van tesóm 2.0 Accordjával. Pedig az teljesítményben nem ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
WasabiTrsr
csendes tag
válasz troll81 #51153 üzenetére
Valoszinuleg igen, valaki bevitte az almat, felesegem latta is a fuben par nappal az elott. Valoszinuleg vmelyik szomszed gyerek elhagyta.
Azert nem keresek, mert nem ertek hozza.
Illetve az elmult harom evben en nem voltam olyan szervizben ahova lehetett alkatreszt vinni, szoval nem is ismerek senkit aki kicserelne.
Nekem tokeletes az utangyartott, de az is amire az van irva, hogy 5 evig elmegy, tekintve, hogy az auto lassan 17 eves, es nalam mar biztos nem eli meg a 20. eletevet. -
Biqci
aktív tag
válasz troll81 #50545 üzenetére
Lehet csak berendelek egyet, 20€ szállítással, ennyit megér próbaképp. Legfeljebb az elsőnél kitekerem majd a csavart is, megnézni mennyi maradt benne.
Nekünk lent vannak a szűrők, így mindenképpen bujkálni kell..."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz troll81 #50538 üzenetére
És ez mennyire lehet jó? Mert van 3 autó és két motor a családban és ezzel azért radikálisan meg lehetne könnyíteni az olajcserét. Főleg ha télen kell a kocsi alatt gubbasztani emelő híján...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Mike81
senior tag
válasz troll81 #50236 üzenetére
Én speciel nem néztem meg, hanem olvastam a csoportjában hogy sokan beszerelték annak ellenére hogy itthon valószínűleg nem fogják engedelyezni, mert b@zik ilyen tekintetben. Amúgy a csoportban senki nem írt semmi atrocitasról sem a közeggel sem a vizsgáztatókkal. De persze ezt mindenkinek maga kell eldönteni hogy bevállalja vagy sem. Én nem bántam meg az biztos. Meg nem is mutatott semmi feltűnőséget hogy esetleg felkeltette volna a rend éber őreinek a figyelmét. Amúgy a gyári H7-eket én szószerint balesetveszélyesnek tartottam. Főleg ősszel esős időbenalig világított valamit.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz troll81 #50216 üzenetére
Végülis rutin feladat, ezek is blokkot repesztenek Közelben árultak egy hibás 1.6-ot pont, mármint csere után a megmaradt blokkot ha ez nagyon szét van menve és másik kéne... Kompletten drága és bizonytalan a bontott úgyis, ilyen hajtani való autóba meg főleg megéri tartósra építeni gondolom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- nVidia tulajok OFF topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Új Robotporszívó és padlótisztító
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten